Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Rexaris »

Κατά τη γνώμη μου η απόσυρση ενδιαφέροντος έχει και τακτικό χαρακτήρα.

Να καταλάβει η πλευρά του παίκτη οτι πάει να χάσει και τα σίγουρα.

Εμείς ταυτόχρονα κινούμαστε για άλλον, κι αν δεν προλάβει ο Μέιτε, goodbye που λεν και στο χωριό μου.

Δεν έχω να ψέξω τίποτε στην ΠΑΕ ως τώρα, τηρούμε στάση επαγγελματική με το καλό τού ΠΑΟΚ ως στόχο. Αυτά τα συναισθηματικά περί εκνευρισμών που γράφουν αρδ είναι μπούρδες.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

gergeo4 έγραψε:- Ο Καμαρά έρχεται να υπογράψει για τρία χρόνια. Ποιο ήταν το στοιχείο που ξεχωρίσατε σε εκείνον;
«Τον αποκτούμε γιατί είναι κεντρικός χαφ και μέχρι στιγμής έχουμε χάσει δύο παίκτες σε αυτήν τη θέση.

Και ο Μπαλάφας κεντρικός χαφ είναι, ας παίρναμε αυτόν που είναι και φθηνότερος.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Μιλάω για την κατάσταση και τα δεδομένα που έχουμε τώρα και τώρα δεν είναι εδώ. Θα τον ήθελα. Είναι απαραίτητο να υπάρχει υψηλή ποιότητα στο ρόστερ γιατί μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά με τρεις διοργανώσεις και παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Είδατε πέρσι πόσα ματς παίξαμε, και το rotation ήταν αυτό που μας έδωσε την ευκαιρία να βγάλουμε μια απαιτητική σεζόν. Γι΄ αυτό και λέω πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ποιοτικές λύσεις»

Όχι ελπίζω πως όχι, δεν ανήκει. Θα πω και πάλι πώς θα είμαι ο πιο χαρούμενος αν έχω τον Μεϊτέ σύντομα και ειδικά τώρα που γνωρίζει την ομάδα, έχει μάθει την ομάδα και θα είναι καλύτερος μετά από μια εκπληκτική χρονιά. Μας έδωσε πολλά. Θέλω να είναι εδώ αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος.
.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1208979_ ... aristo-ton
Δηλαδή ΠΟΣΟ πιο ξεκάθαρα να στο πεί?

Αλλα φαντάζομαι η κοτσάρεβαξ και ο qsdhqjlsdjé&ç1926-Gate4 που γράφει στο φόρουμ και πιστεύουν οτι θα βρούνε καλύτερο με τα μισά λεφτά, ξέρουν καλύτερα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ποκερ για γερά νεύρα

Καλησπέρα και καλά βραδιά
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Aeon έγραψε:
Μιλάω για την κατάσταση και τα δεδομένα που έχουμε τώρα και τώρα δεν είναι εδώ. Θα τον ήθελα. Είναι απαραίτητο να υπάρχει υψηλή ποιότητα στο ρόστερ γιατί μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά με τρεις διοργανώσεις και παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Είδατε πέρσι πόσα ματς παίξαμε, και το rotation ήταν αυτό που μας έδωσε την ευκαιρία να βγάλουμε μια απαιτητική σεζόν. Γι΄ αυτό και λέω πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ποιοτικές λύσεις»

Όχι ελπίζω πως όχι, δεν ανήκει. Θα πω και πάλι πώς θα είμαι ο πιο χαρούμενος αν έχω τον Μεϊτέ σύντομα και ειδικά τώρα που γνωρίζει την ομάδα, έχει μάθει την ομάδα και θα είναι καλύτερος μετά από μια εκπληκτική χρονιά. Μας έδωσε πολλά. Θέλω να είναι εδώ αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος.
.

Αλλα φαντάζομαι η κοτσάρεβαξ και ο qsdhqjlsdjé&ç1926-Gate4 που γράφει στο φόρουμ και πιστεύουν οτι θα βρούνε καλύτερο με τα μισά λεφτά, ξέρουν καλύτερα.
Αυτό που όλοι βγάζετε πρώιμα συμπεράσματα.

Αν στο τέλος μείνει ή φέρεις όντως καλύτερο, τι θα λες μετά;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως ο Ραζβαν ειναι ξεκαθαρος. Ας ελπισουμε να του κανουν αυτη τη φορά το χατηρι. Καιγεται για ομοιογενεια ατο κεντρο και ο ανθρωπος το λεει χωρις περιστροφες. Θεωρει οτι εκανε εξαιρετικη σεζον.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Τι γραφετε μωρε η κοντσαρεβα φταιει ελεος δλδ οτι να ναι απορω μερικοι ποσο χρονων ειστε.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Mitsospaoki4 έγραψε:Αυτό που όλοι βγάζετε πρώιμα συμπεράσματα.

Kαι καλύτερο και με τα μισά λεφτά. Μη σου πω το 1/3. Μη σου πω οτι θα βρούνε κάποιον να πληρώνει για να παίζει μπάλα στον ΠΑΟΚ. Χεχ, οχι παίζουμε.

Εγω πάντως ξέρω τι θα λετε όλοι οι υπόλοιποι οταν φέρουν κανένα φθηνότερο παλτό και δεν τραβάει το κέντρο.

Θα λέτε οτι φταίει ο Λουτσέσκου. Γνωστό το παραμύθι.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Με ΑΥΤΟΝ τον ΗΓΕΤΗ που λέγεται ΙΒΑΝ ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ, και με αυτό τον οργανισμό ΠΑΟΚ, με Ραζβάν, Γκοντσάρεβα και λοιπούς, που μας έδωσαν την τεράστια χαρά του πιο γαμάτου πρωταθλήματος όλων των εποχών, και ύστερα μας καρακάβλωσαν με παραμονή Κωνσταντέλια, και ύστερα μας ξανακάβλωσαν με Μ. Καμαρά, είναι δυνατόν να στεναχωρηθώ εγώ τώρα για Μεϊτέ; Είμαι σίγουρος μέσα μου ότι ή που θα μείνει ο Μεϊτέ, ή που θα αντικατασταθεί από ισάξιο και καλύτερο. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ρε αδερφε ο στρατηγος το ειπε απο το πρωτο δευτερολεπτο μετα το πρωταθλημα οτι θελει ο κορμος να μεινει. Για να το λεει προφανως και δεν θα βρει ευκολα καποιον που να του κανει την δουλεια.

Λες να ξερουμε εμεις καλυτερα? Και αν οντως η διαφορα ειναι 200κ ειναι αμαρτια να τον χασεις και να πρεπει να κανει αλχημιες για να σου δεσει το κεντρο απο την αρχη.

Μην ξεχνατε οτι εφοσον μπεις στο τσουλου με μια νικη θα εχεις βγαλει το μισο συμβολαιο του Μειτε.

Κρατηστε τον γ@μw την τρελα μου.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

TheCursed έγραψε:Τι γραφετε μωρε η κοντσαρεβα φταιει ελεος δλδ οτι να ναι απορω μερικοι ποσο χρονων ειστε.
Maximum 14
george188

Δημοσίευση από george188 »

Aeon έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Αυτό που όλοι βγάζετε πρώιμα συμπεράσματα.

Kαι καλύτερο και με τα μισά λεφτά. Μη σου πω το 1/3. Μη σου πω οτι θα βρούνε κάποιον να πληρώνει για να παίζει μπάλα στον ΠΑΟΚ. Χεχ, οχι παίζουμε.

Εγω πάντως ξέρω τι θα λετε όλοι οι υπόλοιποι οταν φέρουν κανένα φθηνότερο παλτό και δεν τραβάει το κέντρο.

Θα λέτε οτι φταίει ο Λουτσέσκου. Γνωστό το παραμύθι.
Η κάψα μας αυτή είναι. Όχι υπάρχουν διαπραγματεύσεις, απλά θέλουν πιο φθηνό,οκ
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Aeon έγραψε:

.

Εντωμεταξυ αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι το μοναδικό που άφησες εκτός.

"Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν" με αυτό αρχίζει, αφήνοντας αιχμές για τους εκπροσώπους του παίκτη. Εκτός αν νομίζεις πως κράζει τα μέλη της διοίκησης και τον Ιβάν :lol:

Και γι'αυτό δεν βάζει στην ίδια κατηγορία τον Κεντζιορα που τα έχει βρει με την ομάδα, και το θέμα που πρέπει να λύσει είναι με τους Ουκρανούς.

Αλλά ναι, μάλλον πρέπει η ομάδα να υποκύπτει σε ο,τι ζητάνε μανατζαρεοι για να είμαστε ευχαριστημένοι.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών ταυτίζονται με την ομάδα είναι γιατί κρατάς τις ισορροπίες που πρέπει και στο οικονομικό κομμάτι.

Θα συμφωνήσω με προηγούμενα ποστ που ανέφεραν έναν "σνομπισμό" του Μειτέ, όχι προς εμάς συγκεκριμένα , αλλά ως στάση ζωής.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

soigol έγραψε:Όταν η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών ταυτίζονται με την ομάδα είναι γιατί κρατάς τις ισορροπίες που πρέπει και στο οικονομικό κομμάτι.
Ε ναι. Μεταξύ άλλων βέβαια όχι μόνο αυτό αλλά ΚΑΙ αυτό
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”