Ανηψιος του πρωθυπουργού και η αδελφή του έχει γνωστό καφέ της Αθήνας.Τρόμος έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/rezart-rama/profil/spieler/403534
Γαυροανεθρεμένος ,γεννημένος Αθήνα.Τσικό γάβρου,τσικό Νοτιγχαμ ,Εγνατία.Τσιράκια του ντροχού παντού....
ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
theodor δε θα μας χαλασεις το τροπαριο εσυ. Δε χωραει κομπορρημοσυνη/αλαζονεια.
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ. ΑΣ ΦΑΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΙ
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ. ΑΣ ΦΑΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 19 Ιουν 2024, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Έλα ρε, τέτοιο πράγμα "τα αλβανά";paokara1970 έγραψε:δεν μιλαω μονο για τον κοσμο αλλα οτι θα ειναι όλοι προκλητικοτατοι και θα βαρανε ψαχνο τους παικτες μαςaivas19 έγραψε:4000 κοσμο το γηπεδοpaokara1970 έγραψε:δεν τα ηθελα τα αλβανα! θα ειναι αρενα τα ματς για να μη πω τιποτε χειροτερο
Ετοιμάζονται οι οπαδοί της Παρτιζάν για τον επαναληπτικό....
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Τον ήπιαμε.
Και περιμένω μετά τον αποκλεισμό τα γνωστά πνευματώδη πρωτοσέλιδα :
"Πήγε για...μπάνια (Λούκα) ο Π.Α.Ο.Κ δυστυχώς..."
"Ηταν μικρή...η διαδρομή στην Εγνατία τελικά για τον Π.Α.Ο.Κ"...
Και περιμένω μετά τον αποκλεισμό τα γνωστά πνευματώδη πρωτοσέλιδα :
"Πήγε για...μπάνια (Λούκα) ο Π.Α.Ο.Κ δυστυχώς..."
"Ηταν μικρή...η διαδρομή στην Εγνατία τελικά για τον Π.Α.Ο.Κ"...
- Μπαρκαρούτσος
Θυμίζω ότι στον εκτός έδρας αγώνα δεν μπορούμε να πάμε, λόγω τιμωρίας.
Τίποτα δεν λέει αυτό.
Όταν εμείς νικήσαμε την Tottenham και τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. της Γερμανίας, τι μπάτζετ είχαμε;
Δεν γίνεται όταν μας συμφέρει να παίζουν ποδόσφαιρο τα λεφτά και όταν μας συμφέρει να μην παίζουν.
theodorsalonika έγραψε:Η μία έχει μπάτζετ 10 φορές μικρότερο από μας,και η άλλη 20..ελεος δηλαδή..και να θες να χάσεις πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλη προσπάθεια η να παίξεις με 8 παίκτες
Τίποτα δεν λέει αυτό.
Όταν εμείς νικήσαμε την Tottenham και τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. της Γερμανίας, τι μπάτζετ είχαμε;
Δεν γίνεται όταν μας συμφέρει να παίζουν ποδόσφαιρο τα λεφτά και όταν μας συμφέρει να μην παίζουν.
Πάντως, γιατί πολλοί γράφουνε για την Εγνατία, φαβορί είναι οι Βόσνιοι όχι οι Αλβανοί 

Είδε την κλήρωση κι ο Καμαρά κι απ' την τρομάρα του δε μπήκε στο αεροπλάνο για Ελλάδα...
- theodorsalonika
Καταρχιν λέμε αυτό που μας συμφέρει πάντα....δεύτερον δεν είμαστε Τότεναμ εμείς..πετεινοι δεν γίναμε ποτε.και τρίτον αυτοί πρώτοι φορά στην ζωή τους θα δουν γήπεδο με 30.000 κόσμο..τουλάχιστον θα βγάλουν φωτό..
Πάρτε διάρκειας,όσοι το σκέφτεστε ακόμα,γιατί είμαστε ήδη στους ομιλους. ξυπνήστε!!

Πάρτε διάρκειας,όσοι το σκέφτεστε ακόμα,γιατί είμαστε ήδη στους ομιλους. ξυπνήστε!!

Νομίζω λόγω των 5,5 βαθμών της Μπάνια θα είμαστε στους αδύναμους του Γ΄προκριματικού του Europa League (group Πρωταθλητών)
Όμως η κλήρωση για τον Γ΄θα γίνει στις 22/07 αν δεν κάνω λάθος
- theodorsalonika
Παίρνω τηλ την μάνα μου που είναι 83 χρόνων,και την λέω Μάνα περάσαμε;και μου λέει που παιδάκι μου;έδινες εξετάσεις για τίποτα;πφφφφ
Σεντονι μάνα.. επιτέλους!
Σεντονι μάνα.. επιτέλους!
- theodorsalonika
Doomlord4 έγραψε:Νομίζω λόγω των 5,5 βαθμών της Μπάνια θα είμαστε στους αδύναμους του Γ΄προκριματικού του Europa League (group Πρωταθλητών)
Βρε εδώ σε λίγο θα μπούμε στους ισχυρούς του Τσάμπιονς λιγκ...θα μας τρελάνεις;

- paokkerkir
Καθόλου καλό για το κάρμα η υπεροψίαtheodorsalonika έγραψε:Doomlord4 έγραψε:Νομίζω λόγω των 5,5 βαθμών της Μπάνια θα είμαστε στους αδύναμους του Γ΄προκριματικού του Europa League (group Πρωταθλητών)
Βρε εδώ σε λίγο θα μπούμε στους ισχυρούς του Τσάμπιονς λιγκ...θα μας τρελάνεις;![]()

Όλα κρίνονται στο γήπεδο
Και μετά δεν έχει λιμά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τετ 19 Ιουν 2024, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.