Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Darkphobia

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Darkphobia »

joshua έγραψε:O Meite εχει 200 συμμετοχες σε serie a και ligue 1 τη στιγμη που ο Μισιτς εκτος Κροατιας εχει μονο ενα πετυχημενο περασμα απο εμας.Καμια απολυτως σχεση...
129 και 50 αλλά ναι, σαφώς πιο βαρύ βιογραφικό. Δε ξέρω τι σημασία έχει όμως για τον ΠΑΟΚ το τι έκαναν πριν 5-10 χρόνια. Από την 19η Κρεμονέζε μας ήρθε πέρσι ο Μειτέ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Στο Dinamo - ΠΑΟΚ που χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια, μάλλον άλλον Μίσιτς θα είδα εγώ.
Γιατί βλέπω αναφέρουμε μόνο το παιχνίδι της Τούμπας για να βγάλουμε παλτό έναν από τους πιο εγκεφαλικούς χαφ που έχω δει εγώ στα 25 χρόνια που βλέπω ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

H άποψή μου στο Meïté vs Mišić:

Εικόνα
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:H άποψή μου στο Meïté vs Mišić:

Εικόνα
Αυτό ακριβώς. :D :D
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Άκουσα στο καφενείο για τον Πολωνό της Λουντογκορετς πάλι....Μακάρι να τον ψήσει ο Ντεσπο .Νομίζω είναι η καλύτερη λύση για το κέντρο...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Mīngus έγραψε:Στο Dinamo - ΠΑΟΚ που χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια, μάλλον άλλον Μίσιτς θα είδα εγώ.
Γιατί βλέπω αναφέρουμε μόνο το παιχνίδι της Τούμπας για να βγάλουμε παλτό έναν από τους πιο εγκεφαλικούς χαφ που έχω δει εγώ στα 25 χρόνια που βλέπω ΠΑΟΚ.
τι συζηταμε ?? παικταρα ειναι ο ανθρωπος, δεν κανει λαθος ουτε με αιτηση , εγγυηση στο κοντρολ γκειμ και προωθηση.. μακαρι να γινοταν να ερθουν και οι 2 ..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:H υποτίμηση της Ντιναμό και του μίσιτς είναι το άλλο άκρο
Δεν ειπε κανεις οτι ο Μισιτς ειναι κακος παικτης,απλα για μενα ειναι σαφως καλυτερος ο Μειτε.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

γινεται να ερθει ο μαριν αντι οζντοεφ???
μιλαμε για 8 αρι παικταρα...!!!!
και το φορ την εμπολη τον νιανγκ και κλεισαμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Τετ 19 Ιουν 2024, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Mīngus έγραψε:Στο Dinamo - ΠΑΟΚ που χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια, μάλλον άλλον Μίσιτς θα είδα εγώ.
Καλα αυτο ειναι μακραν το πιο αδοκιμο και ατοπο επιχειρημα κατα του Μισιτς (και οποιουδήποτε αλλου παιχτη). Δηλαδη, σε ενα παραλληλο συμπαν που ο αρηθ πχ θα ηθελε τον Μειτε, τι θα ελεγαν τα σκουληκια; Οτι ποιος Μειτε μωρε, αυτον που στα αρηθ-ΠΑΟΚ τον κερδισαμε φετος 2 φορες; Αν ειναι ποτε δυνατον.

Αφηστε δε που ακομα και στην πεντάρα με Ντιναμο ο Μισιτς ξεχωριζε σαν τη μυγα μες στο γαλα.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

GINOLA έγραψε:Ψυχραιμία.

Οκ,ο μάνατζερ του μειτε είναι σκληρός,πιο σκληρός από ότι στην αρχή αλλά ρε παιδιά, από την άλλη πως να πείσει κάποιος τον τύπο ότι ο καμαρα θα έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον μειτε.

GINOLA μια μικρή διόρθωση, αν μου επιτρέπεις. Ο Καμαρά θα πάρει 4,5 για για 3 χρόνια συμπεριλαμβανομένου του πριμ υπογραφής. Αφαιρώντας το 1,2 του πριμ πάει στα 3,3 για τρία έτη δλδ 1,1 το χρόνο καθαρά. Στο Μειτέ δίνει ο ΠΑΟΚ 2Μ στη Μπενφίκα και 1,2 το έτος στον ίδιο (απ' ότι ειπώθηκε κατ' άλλους 1,5 με κάποια μπόνους, με βάση το χαμηλό σενάριο είναι 3,6+2=5,6Μ, δλδ 1Μ+ παραπάνω).

Όπως και να χει τα λεφτά πιου δίνονται στον Μειτέ (είτε συνολικά σα μεταγραφή είτε σαν ετήσιο συμβόλαιο) είναι παραπάνω από του Καμαρά.

Αυτά περί Αραβίας είναι θεμιττά. Ο παίχτης είναι 30 στα 31 και λογικό είναι να επιδειώξει το τελευταίο παχυλό συμβόλαιο - εφάπαξ.

Προσωπικά δεν κολλάω σε πρόσωπα. Εάν θέλει ο Μειτέ να μείνει με τους όρους που θέτει η ομάδα, ας μείνει, αλλιώς ας το λήξουν αυτή τη βδομάδα και την επόμενη βδομάδα να είναι χαφ εδώ για την προετοιμασία μαζί με το εξτρέμ. Με τα χρήματα που δίνονται για Μειτέ (συνολικά 5,5+) πιστεύω μπορεί να βρεθεί τουλάχιστον ισάξιος.

Σίγουρα θα είναι μείον η ομοιογένεια που επιθυμεί διακαώς ο Λούτσος, αλλά that's life.....

ΥΓ ασπάζομαι την αίσθησή σου ότι θα μείνει στο τέλος, γιατί πέφτεις μέσα σε αρκετά, ρίξε μας και κανα info για εξτρεμ/φορ!

ΥΓ1. Το σχόλιο στην αρχή δεν ήταν δεικτικό, απλή επισήμανση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sardan την Τετ 19 Ιουν 2024, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Κακώς ονειρεύεστε πάνω από ένα χαφ. Τουλάχιστον για άμεσα. Που βασικά είναι και το σωστό. Ένα χαφ θα έρθει τώρα, είτε τον λένε Μεϊτέ, είτε τον λένε Φάνη Τζανδάρη και ο επόμενος (αν είναι να έρθει) ΠΡΈΠΕΙ να έρθει πολύ αργότερα.

Άλλο ρόστερ θέλουμε για να πάμε στο Κόνφερενς και άλλο για να πάμε Ch.L.
Πρέπει να αφήσουν και ένα περιθώριο για upgrade ανάλογο της διοργάνωσης που θα συμμετέχουμε.

Όπως επίσης πιστεύω πως για αυτό τον λόγο δεν θα βιαστούν για εξτρέμ. Έτυχε να προκύψει αυτός ο Ετζούκε πως τον λένε και γι' αυτό τον προσέγγισαν.

Αν είσαι με το ένα πόδι εντός του league stage του Ch.L. , μπορείς και πρέπει, να φέρεις πολύ ανώτερο του Ετζούκε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πολυ ανωτερο του Ετζουκε που πηγε στη Σεβιλλη?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Καμαρά,το ότι θα έρθει άμεσα ένας ακόμα ποδοσφαιριστης μην το έχετε ως δεδομένο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και εγω πιστευω οτι θα περιμενουμε αρκετα τον Μειτε,η ακομα και καποιον απο το γιουρο. Με τη σημερινη κληρωση εχουμε μια ανεση τουλαχιστον 10-15 μερων.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Αν αναφέρεσαι σε μένα, ούτε σάλια έγραψα ούτε κάτι εναντίον κανενός προσωπικά.
Την άποψη μου κατέθεσα και την υπερασπίστηκα, αλλά επειδή ακριβώς πρόβλημα δεν έχω με κανένα, δεν θεωρώ σκοπιμο να τα βάλω με κάποιον προσωπικά και να κάνω μπουρλότο το φόρουμ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”