Tι σχεση εχει το βιογραφικο Μειτε με Μισιτς?Darkphobia έγραψε:Γιατί θεωρείται ο Μίσιτς στη δύση της καριέρας του? Κάτι μήνες νεότερος του Μειτέ και με πιο γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια. Η Μπενφίκα ζητάει 2 μύρια για να ξεφορτωθεί βαρίδι στο ρόστερ, γιατί η Ντιναμό να ζητήσει λιγότερα για βασικό γρανάζι της ομάδας?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- loukas karadimos
ειμαι πολυ μεγαλος σχεδον φανατικος οπαδος του Λουτσεσκου και ασπαζομαι πληρως την ομοιογενια και τις λιγες αλλαγες και το ολοι μαζι απο νωρις γιατι το χω παιξει το αθλημα και ξερω
αλλα
ΑΝ και το ξαναγραφω ΑΝ ισχυει οτι ο παιχτης μας εβαλε να τα βρουμε με τους πορτογαλους και τωρα το παιζει μανταμ κιουρι τοτε χιλιες φορες να δωσω τα ιδια για τον Μισιτς ο οποιος θελει να ειναι εδω μαζι μας και του χρωσταμε και κατιτις για να αποκαταστησουμε τη ιστορια
γενικα δεν θελεις στο πεηρολ τυπους που δεν θελουν να ειναι εκει, θελεις τυπους σαν τον αντριγια που τους πανε ολα στραβα και καθονται να το παλεψουν, που θελουν να ειναι εκει
ξαναλεω ΑΝ και μονο ΑΝ ισχυουν ολα αυτα που διαβαζουμε και ακουμε η ομαδα καλα κανει και κρατα σκληρη σταση απεναντι στον παιχτη
σε καθε περιπτωση ο χρονος κυλα οποτε ας βιαστουνε
αλλα
ΑΝ και το ξαναγραφω ΑΝ ισχυει οτι ο παιχτης μας εβαλε να τα βρουμε με τους πορτογαλους και τωρα το παιζει μανταμ κιουρι τοτε χιλιες φορες να δωσω τα ιδια για τον Μισιτς ο οποιος θελει να ειναι εδω μαζι μας και του χρωσταμε και κατιτις για να αποκαταστησουμε τη ιστορια
γενικα δεν θελεις στο πεηρολ τυπους που δεν θελουν να ειναι εκει, θελεις τυπους σαν τον αντριγια που τους πανε ολα στραβα και καθονται να το παλεψουν, που θελουν να ειναι εκει
ξαναλεω ΑΝ και μονο ΑΝ ισχυουν ολα αυτα που διαβαζουμε και ακουμε η ομαδα καλα κανει και κρατα σκληρη σταση απεναντι στον παιχτη
σε καθε περιπτωση ο χρονος κυλα οποτε ας βιαστουνε
Όταν λέω στην δύση της καριέρας του εννοώ ότι είναι σε μια ηλικία που δεν έχει πλέον μεταπωλητική αξία.Darkphobia έγραψε:Γιατί θεωρείται ο Μίσιτς στη δύση της καριέρας του? Κάτι μήνες νεότερος του Μειτέ και με πιο γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια. Η Μπενφίκα ζητάει 2 μύρια για να ξεφορτωθεί βαρίδι στο ρόστερ, γιατί η Ντιναμό να ζητήσει λιγότερα για βασικό γρανάζι της ομάδας?
Επίσης, ναι μπορεί να έχουν πανω κάτω την ίδια ηλικία με Μειτε αλλά νομίζω ότι τα βιογραφικά τους και οι ομάδες όπου έχουν παιξει γεμάτες σεζόν έχουν μεγάλη διαφορά και λένε πολλά για την αξία του κάθε παίκτη.
Επίσης, δεν συγκρίνονται η Μπενφίκα με την Ντιναμό και ως μεγέθη και στις τιμές που πουλάνε.
Επειδή γίνεται συγκριση μεταξυ Μισιτς-Μειτε, τα πράγματα κατ εμε ειναι απλα: "Μισιτς" βρισκεις οσους θες, "Μειτε" με το σταγονόμετρο. Ο ενας ειναι "Βαλκανιος", ο αλλος εκπέμπει αρωμα "Ευρώπης". Συμβολικα το λεω προφανως εξου και τα εισαγωγικά. Αλλα για σκεφτειτε, ειχε ποτέ άλλοτε "Μειτε'' ο ΠΑΟΚ; Προσωπικα αδυνατω να θυμηθώ. "Μισιτς" ειχαμε; Ειχαμε.
Τωρα απο κει και περα ο καθενας εχει το γουστο του, σεβαστο
Τωρα απο κει και περα ο καθενας εχει το γουστο του, σεβαστο
- kritikos44
Ούτε λογιστής είμαι, ούτε εγώ βάζω τα λεφτά.
Το ποστ ήταν απλά για να δούμε τα οικονομικά δεδομένα, έστω και υποθετικά για τους δύο παίκτες.
Διότι πολλά παιδιά εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το κόστος απόκτησης του Μίσιτς και καλώς ή κακώς από όσα γράφονται μάλλον είναι στόχος της ομάδας, όχι δική μου επιθυμία.
Ούτε σαφή προτίμηση έχω, ούτε ξέρω αν τελικά ο Μίσιτς ή ο Μειτέ θα είναι καλύτερος.
Αυτό το ξέρει ο Λουτσέσκου και μόνο και κανείς από εμάς εδώ μέσα που πολλοί το έχουν δει ειδήμονες.
Ίσως ο Μίσιτς να παίξει και καλύτερα από την πρώτη φορά, ίσως καταλήξει αλλαγή του Οζντόεφ.
Εννοείτε ο Μειτέ που τον ξέρει ο προπονητής και αν μείνει θα είναι πιο ομοιογενής η ομάδα είναι η προφανής και σίγουρη επιλογή.
Αν όμως δε μείνει τελικά?
Κάποιοι απαντάνε λες και είμαστε οι μάνατζερ του Μίσιτς και πάμε να φάμε τον Μειτέ για να φέρουμε τον πελάτη μας.
Στο κάτω κάτω όσο ξέρουν την κατάσταση του Μίσιτς όσοι τον υποστηρίζουν άλλο τόσο την ξέρουν και όσοι δεν τον θέλουν.
Οπότε σίγουρος για το αν θα προσφέρει δεν είναι κανείς
Κουβέντα κάνουμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ποστ ήταν απλά για να δούμε τα οικονομικά δεδομένα, έστω και υποθετικά για τους δύο παίκτες.
Διότι πολλά παιδιά εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το κόστος απόκτησης του Μίσιτς και καλώς ή κακώς από όσα γράφονται μάλλον είναι στόχος της ομάδας, όχι δική μου επιθυμία.
Ούτε σαφή προτίμηση έχω, ούτε ξέρω αν τελικά ο Μίσιτς ή ο Μειτέ θα είναι καλύτερος.
Αυτό το ξέρει ο Λουτσέσκου και μόνο και κανείς από εμάς εδώ μέσα που πολλοί το έχουν δει ειδήμονες.
Ίσως ο Μίσιτς να παίξει και καλύτερα από την πρώτη φορά, ίσως καταλήξει αλλαγή του Οζντόεφ.
Εννοείτε ο Μειτέ που τον ξέρει ο προπονητής και αν μείνει θα είναι πιο ομοιογενής η ομάδα είναι η προφανής και σίγουρη επιλογή.
Αν όμως δε μείνει τελικά?
Κάποιοι απαντάνε λες και είμαστε οι μάνατζερ του Μίσιτς και πάμε να φάμε τον Μειτέ για να φέρουμε τον πελάτη μας.
Στο κάτω κάτω όσο ξέρουν την κατάσταση του Μίσιτς όσοι τον υποστηρίζουν άλλο τόσο την ξέρουν και όσοι δεν τον θέλουν.
Οπότε σίγουρος για το αν θα προσφέρει δεν είναι κανείς
Κουβέντα κάνουμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Τετ 19 Ιουν 2024, 11:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Το αποτυχημένο πέρασμα του Μειτέ από Μίλαν πληρώνουμε? Δεν καταλαβαίνω που κολλάει το βιογραφικό των παικτών. Σε πτωτική πορεία ήταν η καριέρα του Μειτέ πριν πετύχει εδώ. Η Μπενφίκα δεν τον θέλει και γι'αυτό μπορούμε και τον χτυπάμε στα μισά λεφτά της ρήτρας.joshua έγραψε:Tι σχεση εχει το βιογραφικο Μειτε με Μισιτς?Darkphobia έγραψε:Γιατί θεωρείται ο Μίσιτς στη δύση της καριέρας του? Κάτι μήνες νεότερος του Μειτέ και με πιο γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια. Η Μπενφίκα ζητάει 2 μύρια για να ξεφορτωθεί βαρίδι στο ρόστερ, γιατί η Ντιναμό να ζητήσει λιγότερα για βασικό γρανάζι της ομάδας?
Δε ξέρω αν ο Μίσιτς είναι καλύτερος ή όχι αλλά δε θεωρώ παράλογο να ζητάνε καλά λεφτά οι Κροάτες για βασικό γρανάζι τους με 3 γεμάτες χρονιές.
ας ερθει οποιος θελει απο μειτε, μαριν, μισιτς... πιστευω οτι θα παρουμε και αλλο αργοτερα..
Ευγενική παράκληση με πολύ φιλικό τόκο για να μη παρεξηγείτε:
Το να διαφωνούμε για ένα παίκτη είναι όχι απλά λογικό αλλά και θεμιτό, κουβέντα κάνουμε
Το να σπεύδουν ορισμένοι να πιαστούν από μια αποστροφή του λόγου και να τη χρησιμοποιούν ως λόγο να μειώνουν το συνομιλητή ή να ρίχνουν εμμέσως μπηχτες, είναι αισχος
Επιπλέον, αν θέλετε να καταφερθειτε εναντίον ενός ατόμου, πείτε το ρητά. Όχι με σάλια.
Το να διαφωνούμε για ένα παίκτη είναι όχι απλά λογικό αλλά και θεμιτό, κουβέντα κάνουμε
Το να σπεύδουν ορισμένοι να πιαστούν από μια αποστροφή του λόγου και να τη χρησιμοποιούν ως λόγο να μειώνουν το συνομιλητή ή να ρίχνουν εμμέσως μπηχτες, είναι αισχος
Επιπλέον, αν θέλετε να καταφερθειτε εναντίον ενός ατόμου, πείτε το ρητά. Όχι με σάλια.
O Meite εχει 200 συμμετοχες σε serie a και ligue 1 τη στιγμη που ο Μισιτς εκτος Κροατιας εχει μονο ενα πετυχημενο περασμα απο εμας.Καμια απολυτως σχεση...
-
Με το που πάω για επόμενη σελίδα κατευθείαν βγάζει διαφήμιση. Παλιότερα δεν υπήρχε τέτοιο θέμαEqualizer έγραψε:Τι είδους διαφήμιση; Βλέπεις διαφημίσεις στο φόρουμ που να καλύπτουν όλη τη σελίδα; Δε νομίζωτσιριγωτης έγραψε:Πόσο κουράζει το φόρουμ πια. Κάθε αλλαγή σελίδας κ διαφήμιση..
Για τις διαφημίσεις του Ταπατοκ δεν φέρουμε ευθυνη
-
Περι συμβολαιου Μειτε,
δεν ειμαστε λογιστες αλλα εχουμε λογιστες να τα χειριζονται αυτα. Οπως και οι παιχτες εχουν ατζεντηδες να τα χειριζονται αυτα.
Εγω το μονο που θα πω ειναι οτι αν εμενα μου προτειναν μειωση αποδοχων μετα απο την καλυτερη χρονια της προσφατης καριερας μου, θα εψαχνα εναλλακτικη. Αυτη ειναι η πικρη αληθεια.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η εμμονη να μην υπερβουμε το συμβολαιο του Αντριγια. Αν οντως εχει ρητρα να εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα, τοτε ειναι απλα τα πραγματα. Αν ερθει καποιος με ελαφρως μεγαλυτερο συμβολαιο τοτε αναπροσαρμοζεται αυτοματα το δικο του και ολα καλα - παει πχ στο 1.8 ο Αντριγια και μενουν οι αλλοι στο 1.7 ή 1.6.
δεν ειμαστε λογιστες αλλα εχουμε λογιστες να τα χειριζονται αυτα. Οπως και οι παιχτες εχουν ατζεντηδες να τα χειριζονται αυτα.
Εγω το μονο που θα πω ειναι οτι αν εμενα μου προτειναν μειωση αποδοχων μετα απο την καλυτερη χρονια της προσφατης καριερας μου, θα εψαχνα εναλλακτικη. Αυτη ειναι η πικρη αληθεια.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η εμμονη να μην υπερβουμε το συμβολαιο του Αντριγια. Αν οντως εχει ρητρα να εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα, τοτε ειναι απλα τα πραγματα. Αν ερθει καποιος με ελαφρως μεγαλυτερο συμβολαιο τοτε αναπροσαρμοζεται αυτοματα το δικο του και ολα καλα - παει πχ στο 1.8 ο Αντριγια και μενουν οι αλλοι στο 1.7 ή 1.6.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το ποιος κανει στον προπονητη νομιζω ειναι φανερο απο την "νεα" (αν ποτε υπηρξε παλια) διορια που βγαινει προς τα εξω μεχρι την αλλη Τριτη. Σιγουρα ρολο παιζει και οτι ο Ραζβαν δεν θελει πολλες αλλαγες αλλα ειμαι βεβαιος οτι το κυριαρχο δεν ειναι αυτο. Ειναι το ποσα πολλα στηριζει πανω στον Μειτε οσον αφορα το παιχνιδι της ομαδας. Και ειμαι βεβαιος οταν υπεδειξε τον Καμαρα σαν εταιρο χαφ στο μυαλο του ειχε το διδυμο Καμαρα-Μειτε και οχι το "Καμαρα και βλεπουμε ποιος θα ειναι ο αλλος".
Συγεκριμενα χαρακτηριστικα θελει να παντρεψει.
Συγεκριμενα χαρακτηριστικα θελει να παντρεψει.
Φίλε σεβαστά τα παράπονα, πίστεψε με αν ήταν στο χέρι μου οι διαφημίσεις θα είχαν ΠΟΛΥ διαφορετική μορφή, είναι όμως αναγκαίεςτσιριγωτης έγραψε:Με το που πάω για επόμενη σελίδα κατευθείαν βγάζει διαφήμιση. Παλιότερα δεν υπήρχε τέτοιο θέμαEqualizer έγραψε:Τι είδους διαφήμιση; Βλέπεις διαφημίσεις στο φόρουμ που να καλύπτουν όλη τη σελίδα; Δε νομίζωτσιριγωτης έγραψε:Πόσο κουράζει το φόρουμ πια. Κάθε αλλαγή σελίδας κ διαφήμιση..
Για τις διαφημίσεις του Ταπατοκ δεν φέρουμε ευθυνη
Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν πιστεύω ότι αν στραφούμε σε membership κλπ θα ασχοληθεί κανείς
Εδώ ένα τσατ ανοίξαμε στην κεντρική, πανάκριβο, για κάλυψη των αγώνων, κλείσαμε ένα τοπικ στο φόρουμ για μια ώρα ώστε να μαζευτεί ο κόσμος στην κεντρική και το πρώτο και μονο σχόλιο που είδαμε ήταν "άμα το ξανακάνετε φεύγω".
Ευχαριστούμε αλλά περισσότερο σε εκβιασμό μοιάζει αυτή η προσέγγιση παρά σε στήριξη αυτής της σελίδας. Οπότε είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε διαφημίσεις, και αυτές στην εποχή μας είναι αισχος σε ΟΛΑ τα σάιτ ακόμα και σε μεγαλα