Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η "τρέλα" για τον Μίσιτς πάντως
χαφ που να στρίβουν και να έχουν μια κάποια ταχύτητα προφανώς και είναι στα ρανταρ μας
για ποιο λόγο να προτιμηθεί ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα Μισιτς?
Patron

Δημοσίευση από Patron »

459 σελίδες and counting από 20/05
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

thanos-xanthi έγραψε:δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η "τρέλα" για τον Μίσιτς πάντως
χαφ που να στρίβουν και να έχουν μια κάποια ταχύτητα προφανώς και είναι στα ρανταρ μας
Αυτο που γινεται γενικως που πολλοι καθοντε και συζητανε στα σοβαρα για ολη τη ΣΑΒΟΥΡΑ της ντιναμο δε το μπορω. Ουτε θελω καν να σκεφτομαι οτι σκεφτονται για τετοιους παικτης στην ΠΑΕ.

Ναι καποτε ο λιβαγια και ο Μισιτς ηταν παικτες με ποιοτητα. Αυτο που ειδα εγω στα ματς με την ντιναμο ειναι πρωην ποδοσφαιριστες που κολανε ενσημα αυτη τη στιγμη. Ελεος.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Βλέπουμε τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ και τα φιλικά και διαπιστώνουμε ότι τα φιλικά είναι πιο δύσκολα μέσα στον Ιούλιο. Αυτό δίνει μεταγραφικές ανάσες. Διώχνει λίγο την πίεση και τις διορίες. Το μόνο πρόβλημα είναι αν κληρωθούμε με την Εγνατία πως θα παίξουμε εκεί με τόσο κίνηση, ίσως χρειαστεί να παίξουμε στην Β. Ολγας.

Βλέπουμε το Μαράκι να κάνει τα ίδια τερτίπια που έκανε παλιά με τους μάνατζερ από πολύ παλιά με Κρεσπο, Βαρελα κτλ. Βρε Μαρακι τους μάνατζερ του λαδώνεις, τους πας για φαγητό, δεν σε κόβει ότι όταν δεν τους υπολογίζεις και βάζεις τους παίχτες να τους πληρώσουν αυτοί θα σε καθυστερήσουν την μεταγραφή και θα λένε στους παίχτες θα σου βρω ομάδα στην Αραβία περίμενε και θα σε προτείνει τον παίχτη σε κάθε αεχ και γαύρο κτλ. Το έκανες παλιά αυτό με άλλους παίχτες πάλι τα ίδια. Είπαμε είσαι σκληρή στην διαπραγμάτευση αλλά να μαθαίνουμε από τα λάθη.

Βλέπουμε τελικά ότι συμφωνούμε ότι ο Μειτε δεν είναι Ζινταν απλά φοβόμαστε μήπως ο αντικαταστάτης που θα μας φέρουν δεν είναι το ίδιο καλός τουλάχιστον γιατί τα ποσά που θέλουμε να ξοδέψουμε έχουν όριο συγκεκριμένο.

Τελικά όσο περνάνε οι μέρες καταλαβαίνουμε ότι η μπλόφα του μανατζερ δεν περνάει επίσης ο Μειτέ δεν χαλάει και τις διακοπές του μέχρι την Κυριακή θέλει να είναι στην Ιμπιζα και να διασκεδάζει στο διάσημο Πασα Κλαμπ με σετ λιστ από κάτι ξεχασμένους Dj περασμένων δεκαετιών τύπου Dj Μοραλες.

Την ίδια στιγμή βγάλανε τα κομπιουτεράκι στην ΠΑΕ και λένε μήπως ο Μισιτς τελικά μου στοιχήσει λιγότερο και έχω μεγαλύτερο επικοινωνιακό success με Μισιτς που δεν είναι τόσο αδιαφορος με τον κόσμο και βγάζει την φανέλα και την φιλάει. Γκαρσίζει δηλαδή.

Τέλος ο Κόλκας νομίζει οτι ο Μαρίν ανήκει στην Εμπόλι. Δεν πρόλαβε χθες βράδυ να το δει καλά το είδε στα γρήγορα. Ο Μαριν ναι θα έρθει μία πρόταση από Αραβία στην Καλιαρη . Εχει νουμερα βιογραφικό τα έχει όλα.

Ο δικός μας Ζινταν ο έγχρωμος από τα γκέτο του Παρισιού έχει μόνο κινήσεις Ζινταν όχι νούμερα.

Θυμάστε την διαφήμιση οι παλιοί με τον Ζαγοράκη και το ''Ζινταν'' και το νερό Ζαγόρη ? Ειχαμε και παλιά Ζινταν.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=WxLurg66KIE&ab_channel=ZagoriWater
[/url]
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εσυ το πηγες στο αλλο ακρο,για την ακριβεια το τερματισες...Σοβαρος λογος παντως να δαπανηθουν χρηματα μεταγραφης για τον Μισιτς δεν υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

DamoN έγραψε:James αυτά που είπες με συμφέρει να είναι έτσι. Και επειδή έχεις αβαταρ τον λουκ την τυπαρα, ΣΕ ΠΑΩ
:lol: :lol: Thanks bro .. Να πω ότι όσα λέω είναι εκτιμήσεις και όχι ενημέρωση όπως έχω ξαναπεί.
Απλά ψάχνω την κάθε λεπτομέρεια .

Τεράστιος ο Luke :D :D
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Κατ' εμε η απόκτηση του Μίσιτς θα είχε λογική μόνο υπό δύο προυποθέσεις
- Να μην συνδέεται με την απόκτηση ή μη του Μειτε. Είναι λάθος να θεωρείται αντιΜειτέ. Θα είχε νόημα μόνο ως αντιΤσιγγάρας ή αντιΟζντόεφ σε περίπτωση μόνο που αποχωρήσει κάποιος από τους δύο.
- Αν αποκτηθεί, αυτό να γίνει μόνο ως ελεύθερος ή με κάποιο μικρό αντίτιμο ως 500χιλ το πολύ. Τα 4Μ που αξιώνει η ΔΖ ή τα 2Μ που θεωρούν κάποιοι ότι θα ήταν καλό ντιλ, μόνο ως αστειότητες μου ακούγονται για έναν παίκτη της ηλικίας του που είναι στην δύση της καριέρας του και φυσικά θα είναι χειρότερος (σίγουρα πιο αργός) απ οτι ηταν στην πρώτη θητεία του στον ΠΑΟΚ

Θα γούσταρα σαν τρελός ένα γκρουπ χαφ με Μειτε, Καμαρα, Σβαμπ, Οζντοεφ και Μισιτς. Παρόλο που ο μόνος ταχυδυναμικός εδώ είναι ο Μαντί και στο chl stage θα έχουμε θέμα με τους ταχύτατους αντιπάλους.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Μισιτς ειναι ενα χρονο μικροτερος απο τον Μειτε. Ετσι για την κουβεντα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

γράφεται το ενδιαφέρον ευρωπαικών ομάδων για τον δικό μας μικρό, που δεν είναι και τόσο μικρός. τον Κωττά.
όσοι βλέπουν τους μικρούς και έχουν εικόνα, αν θέλουν ας γράψουν μερικές εντυπώσεις για τον μικρό μας.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Μειτε - Μισιτς - Κλαασεν

Εγώ αν μπορούσα να διαλέξω θα έπαιρνα Κλαασεν !
Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να έρθει ένας τέτοιος παίχτης και πόσο είναι το κασέ του !

Κατα τ’άλλα φέτος έχω μια ηρεμία σχετικά με τα μεταγραφικά κάτι που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια !
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

thanos-xanthi έγραψε:δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο η "τρέλα" για τον Μίσιτς πάντως
Γιατί έχει 2 πόδια διαβήτη και πετάει την μπάλα σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου με ευκολία. Επίσης οι τοποθετήσεις του σε χώρους είναι άψογες. Θα βάλει και 5-6 γκολ τον χρόνο εκτός περιοχής με σουτ. Πολύ σημαντικό να υπάρχει τέτοιος παίχτης στο ρόστερ.
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Γιατί θεωρείται ο Μίσιτς στη δύση της καριέρας του? Κάτι μήνες νεότερος του Μειτέ και με πιο γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια. Η Μπενφίκα ζητάει 2 μύρια για να ξεφορτωθεί βαρίδι στο ρόστερ, γιατί η Ντιναμό να ζητήσει λιγότερα για βασικό γρανάζι της ομάδας?
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Το ερώτημα είναι ο Μειτε σαν παίχτης του ΠΑΟΚ με κλειστό τριετές συμβόλαιο θα είναι το ίδιο καλός με την χρονιά που ήταν δανεικός ? Γιατί πλέον θα έχει πάρει το συμβόλαιο που θέλει και το ερώτημα είναι σαν χαρακτήρας θα γυρνάει να κυνηγάει το αντίπαλο θα στρίβει ? η θα είναι δεστρίβογλου τώρα είμαι καβάλα στο άλογο. Γιατί το λέω αυτό γιατί αν παρακολουθήσει κάποιος την πορεία του στο βιογραφικό του θα δει ότι είχε χρονιές που ήταν αδιάφορος θα μου πεις δεν είχε κίνητρο πάντα αλλά δεν ξέρω οι χαρακτήρες αυτοί με προβληματίζουν. Θέλω και λίγο ο παίχτης να φιλάει την φανέλα και όχι να είναι τόσο ψυχρός επαγγελματίας.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Φέρτε ρε παίδες Alfred Duncan μαζί με Καμαρά να τρέχουν τα μηχανάκια πάνω κάτω....Ελεύθερος μένει....
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Maxpaok έγραψε:γράφεται το ενδιαφέρον ευρωπαικών ομάδων για τον δικό μας μικρό, που δεν είναι και τόσο μικρός. τον Κωττά.
όσοι βλέπουν τους μικρούς και έχουν εικόνα, αν θέλουν ας γράψουν μερικές εντυπώσεις για τον μικρό μας.
O Kωττας ειναι ενας πολλα υποσχομενος ψηλος και δυνατος στοπερ στα 19 του.
Οι ομαδες που ενδιαφεροντε κοιταζουν πολλα τετοια παιδια για να τα ενταξουν αρχικα στις Β ομαδες τους.
Για να προλαβω κανεναν περιεργο που θα λεει οτι ο λουτσεσκου τρωει τα παιδια και αυτα τα ζητουν οι Ατλετικος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”