Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από barlow4 »

Παιδια κατι θελω να δειξω αλλα δε με πιανετε.
Τεσπα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καταλαβαίνω, αλλά point taken..φαντάζομαι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μπλαγκαραζουμιε
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Taseos έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Taseos, σε εμένα θέλεις να απαντήσεις τουλάχιστον;

Σε εξηγώ ότι δεν υπάρχει τέτοια πολιτική στο φόρουμ.

Συχνά οι διαχιειριστές διαφωνούμε μεταξύ μας για τέτοια θέματα.
Αν υπήρχε πολιτική, δεν θα υπήρχε διαφωνία.
Δε μου κάνει εντύπωση να διαφωνείτε. Σε οκά τα
σάιτ διαφωνούσαν. Παίζει μόνο εδώ ο εκου να τα πήρε αρνητικά. Πάμε λοιπόν άλλη μια.
Τα φόρουμ υπάρχουν για να έχουν μέλη. Έγραψα λοιπόν ότι είναι πολιτική του φόρουμ κάποια τοξικά Νίκ που όλοι τα βλέπουμε να μη μπαναρονται. Γιατί όλα τα φορούμ χρειάζονται ποστ , κλικ. Αυτό δεν είναι κακό. Ούτε έχει να κάνει με χρήματα όπως φαντάστηκε ο εκου και μας μπάνταρε για ΣΚΑΤΑ. Αν λοιπόν από το καλοκαίρι είχαν μπανταριστεί αυτη την στιγμή θα είμασταν 20 άτομα . Αυτό είπα.

Λοιπόν κι εγώ αυτό κατάλαβα ότι είπε ο Τάσος.
Όχι δεν είπε ότι παίρνετε χρηματα(από τα κλικ) τουλάχιστον αυτό κατάλαβα κι εγώ,αλλα ότι αφήνετε να γράφονται πολλά τοξικά, κατά την άποψή μου.
Άβαταρ μέλους
kerk

Δημοσίευση από kerk »

Daskalos_4 έγραψε:Ναι ρε παιδια καντε κατι. Σίγουρα είναι ενας σημαντικός (φαντάζομαι) πορος, ισως ο μοναδικος, αλλα η συχνότητα των διαφημίσεων σου χαλάει την εμπειρια και σε ξενιζει όταν πρόκειται για το Paokmania που εχουμε μαθει και αγαπήσει
Παιδιά, chrome με adblock και privacy badger (addons) και δεν μου πετάει καμμία διαφήμιση.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ναι ναι βάλτε αντ μπλοκ για να μη χαλάει η αισθητική σας

ΠΑΟΚμανια κλείνει όμως

Και μετά φάτε είτε κάτι σκουπίδια της κακιάς ώρας που πουλάνε εξυπνάδα, είτε βεβαίως αποκλειστικά και μόνο αρδ που τους αγαπάτε. Όχι;

Καλή χώνεψη μετά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτό που λέει ο Equalizer, είναι ότι κάνοντας καναδυό κλικ την ημέρα στο site ο καθένας, βοηθάτε να συνεχίσει να υπάρχει το site.

Δυστυχώς οι διαφημίσεις είναι αναγκαίο κακό. Αλλά δεν γίνεται να πληρώνει ένα άτομο τα πάντα από την τσέπη του ες αεί. Ή δύο άτομα ή τέσσερα άτομα.

Προσωπικά εδώ και χρόνια δεν έχω adblock ούτε στο YouTube (που έχει γίνει εκνευριστικό) γιατί συνήθως βλέπω μικρά κανάλια και θέλω να στηρίζω.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

αυτά τα κάνουμε πάντα στην κεντρική..όμως το add block όντως ε'ιναι πρόβλημα για το site ? πραγματικά δεν το ήξερα..νόμιζα ότι το κλίκ μετράει έτσι κι αλλιώς
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μιλώντας σαν άνθρωπος που πληρώνει κάθε app στο κινητό για να πάρει την έκδοση χωρίς διαφημίσεις, θα ξαναπώ, ότι ο αριθμός των ads ειδικά από κινητά (και ειδικά αυτή που πιάνει όλη την οθόνη) είναι κουραστικός.

Εγώ πιστεύω πως αν το site συνεχίζει αν μην έχει σκοπό το κέρδος, η διαφάνεια (πχ τόσο μας κοστίζει ο μήνας ή ο χρόνος) σε συνδιασμό με ένα donate κουμπί (και ένα μηνιαίο report, παιδιά είμαστε τόσο συν ή πλην), μπορεί να λύσει τα πάντα.

Εναλλακτικά μπορείτε να βγάλετε μπλουζάκια με το logo του site, στόχους για βελάκια με την φάτσα του μπαρκαρούτσου, κωλόχαρτο με το πιο voted down ποστ του μήνα κτλ και να ψωνίσουμε να στηρίξουμε. Οι πιο παλιοί θα θυμάστε τα μπλουζάκια που έκανε ο danis στις Συκιές και τις παραλαβές στο φρατέλι.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Εγώ, όπως έχω ξαναπεί, έχω κατεβάσει παλιότερη έκδοση του tapatalk και δεν βλέπω διαφημίσεις ποτέ, χωρίς να πληρώνω.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

gika έγραψε:Μιλώντας σαν άνθρωπος που πληρώνει κάθε app στο κινητό για να πάρει την έκδοση χωρίς διαφημίσεις, θα ξαναπώ, ότι ο αριθμός των ads ειδικά από κινητά (και ειδικά αυτή που πιάνει όλη την οθόνη) είναι κουραστικός.

Εγώ πιστεύω πως αν το site συνεχίζει αν μην έχει σκοπό το κέρδος, η διαφάνεια (πχ τόσο μας κοστίζει ο μήνας ή ο χρόνος) σε συνδιασμό με ένα donate κουμπί (και ένα μηνιαίο report, παιδιά είμαστε τόσο συν ή πλην), μπορεί να λύσει τα πάντα.

Εναλλακτικά μπορείτε να βγάλετε μπλουζάκια με το logo του site, στόχους για βελάκια με την φάτσα του μπαρκαρούτσου, κωλόχαρτο με το πιο voted down ποστ του μήνα κτλ και να ψωνίσουμε να στηρίξουμε. Οι πιο παλιοί θα θυμάστε τα μπλουζάκια που έκανε ο danis στις Συκιές και τις παραλαβές στο φρατέλι.
Gika ειλικρινά σεβαστό το ενδιαφέρον αλλά αυτά είναι ανέφικτα πράγματα

Καταρχάς όχι απλά δεν έχει σκοπό το κέρδος το σάιτ, αλλά μέχρι σήμερα πληρώνουμε από τσέπη. Όχι μόνο δεν βάζουμε.

Κατά δεύτερον, προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για τη στήριξη που θα δείξουν οι επισκέπτες

Τρίτον, υπάρχουν στη μέση λογιστικά και φορολογικά ζητήματα, τα οποία θέλουν κάποια έρευνα, άιντε γιούργια δωρεές και φιλοδωρήματα δεν γίνεται

Τέταρτον, συγγνώμη αλλά κουραστική είναι μόνο η διαφήμιση την βίντεο στην κεντρική
Όλες οι άλλες είναι απλούστατες και σε σύγκριση με άλλα σάιτ, αρκετά ισορροπημένες
Δεν είναι δα και τόσο πολλες

Πέμπτον, τμήμα μάρκετινγκ με συνεχείς ιδέες για προϊόντα κλπ, δεν έχουμε ούτε μπορούμε να τρέξουμε επί του παρόντος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε:... Εναλλακτικά μπορείτε να βγάλετε μπλουζάκια με το logo του site, στόχους για βελάκια με την φάτσα του μπαρκαρούτσου...
WOW!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Equalizer έγραψε:
gika έγραψε:Μιλώντας σαν άνθρωπος που πληρώνει κάθε app στο κινητό για να πάρει την έκδοση χωρίς διαφημίσεις, θα ξαναπώ, ότι ο αριθμός των ads ειδικά από κινητά (και ειδικά αυτή που πιάνει όλη την οθόνη) είναι κουραστικός.

Gika ειλικρινά σεβαστό το ενδιαφέρον αλλά αυτά είναι ανέφικτα πράγματα

Καταρχάς όχι απλά δεν έχει σκοπό το κέρδος το σάιτ, αλλά μέχρι σήμερα πληρώνουμε από τσέπη. Όχι μόνο δεν βάζουμε.

Κατά δεύτερον, προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για τη στήριξη που θα δείξουν οι επισκέπτες

Τρίτον, υπάρχουν στη μέση λογιστικά και φορολογικά ζητήματα, τα οποία θέλουν κάποια έρευνα, άιντε γιούργια δωρεές και φιλοδωρήματα δεν γίνεται

Τέταρτον, συγγνώμη αλλά κουραστική είναι μόνο η διαφήμιση την βίντεο στην κεντρική
Όλες οι άλλες είναι απλούστατες και σε σύγκριση με άλλα σάιτ, αρκετά ισορροπημένες
Δεν είναι δα και τόσο πολλες

Πέμπτον, τμήμα μάρκετινγκ με συνεχείς ιδέες για προϊόντα κλπ, δεν έχουμε ούτε μπορούμε να τρέξουμε επί του παρόντος
Τόσοι λογιστές στο τόπικ των μεταγραφών, τσίμπα έναν να σου κάνει τη δουλειά :mrgreen:

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχεις κάποιο νούμερο στο περίπου που θα μπορούσες να μοιραστείς σχετικά με το πόσα είναι τα έξοδα του site/forum ετησίως;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δεν νομίζω ότι θα ήταν δείγμα σοβαρότητας να τα γράφουμε φόρα παρτίδα αυτα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα πλεον με τις διαφημισεις και χωρις adblock στο ταμπλετ.Πεταει 2-3 κατω κατω που δεν ενοχλουν καθολου.Δε νομιζω οτι αποτελει προβλημα .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”