Δεν είπα οτι δεν ειναι και μεγαλη απώλεια, διαφωνώ με τη λογική θεοποιησης του Μεϊτε σαν παιχτη επειδη δεν υπογραφει την ανανεωση. Βαρομετρο ηταν γιατι οι εναλλακτικές σου στο κεντρο αποδειχθηκαν λιγες. Γιαυτο το λογο βεβαια ηταν βαρομετρο κ κοταρσκι, μπαμπα, Κετζιορα, ντελιας. Γιατί απο πισω τους δεν ειχες τιποτα! Τον Καμαρα τον θεωρω πιο ολοκληρωμενο χαφ ας πουμε. Εδω με το που πηγε να στραβωσει ο Μειτε διαβαζα εδω μεσα οτι προκειται για το καλυτερο χαφ που περασε απο τον ΠΑΟΚ. Που τις λάθος πασες του σε ενα παιχνιδι δεν τις εκανε ο Παμπλο σε ολοκληρη χρονια!Σουριναμέζος έγραψε:Όποιον παίκτη και να μου πεις μπορούμε να αναφέρουμε 3-4 αδυναμίες στο παιχνίδι του, οπότε δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί αυτό να αιτιολογεί το επιχείρημα "δεν είναι και μεγάλη απώλεια αν δεν μείνει ο παίκτης". Μιλάμε για τον βασικό χαφ (τον μοναδικό γιατί δεν υπήρχε παρτενέρ δίπλα του, μόνο μπαλώματα) σε πρωταθληματική σεζόν. Το βαρόμετρο του φετινού ΠΑΟΚ.FreeWatcher έγραψε: Για Μεϊτέ τωρα προτιμώ να μείνει αλλα ως εκεί.
Ποδοσφαιρικες αδυναμιες ταχυτητα, λαθος μεταβιβασεις, φυσικη κατασταση σε συνεχομενα ματς (πασχιζε ο Λουτσε να του δινει ανασες). Κ με το κεφαλι για το υψος του λιγος.
Πνευματικες αδυναμιες ίσως κάπως αδιαφορος σε μικρα ματς.
Διαφωνείς?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Montrealiotis
Να δώσουμε 2.5 για να πάρουμε έναν 30χρονο φορ στην ομάδα που ρίξαμε 5;;
Αυτοί ποσά δίνουν για Σαματα;
nunies4 έγραψε:Κοίτα που θα καταλήξουμε με Μειτε - Μίσιτς - Καμαρά - Σβααμπ και Οζντοεφ...

Not bad
Καπου πήρε το μάτι μου ότι η ρήτρα των 2.5εκ. ισχύει για τα τοπ5 πρωταθληματα μόνο.Montrealiotis έγραψε:Να δώσουμε 2.5 για να πάρουμε έναν 30χρονο φορ στην ομάδα που ρίξαμε 5;;
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο δεν θα ηταν απλως ονειρο, αλλα ονειρωξη με την Παμελα Αντερσονnunies4 έγραψε:Κοίτα που θα καταλήξουμε με Μειτε - Μίσιτς - Καμαρά - Σβααμπ και Οζντοεφ...
Για την ακριβεια, καλυτερο και απο την Παμελα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τρί 18 Ιουν 2024, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απο ολα τα ονοματα που εχουν ακουστει σαν αντι-Μειτε, μονο ο Μισιτς ειναι κοντα σε υψος, δυναμη και στυλ. Δεν ειναι ιδιοι παικτες, αλλα παντα συγκριτικα με τα υπολοιπα ονοματα που δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με τον Μειτε ειναι ο μονος που δεν θα μας αλλαζε πολυ τον τροπο παιχνιδιου.
Αν εχουν αλλον παικτη που δεν εχει ακουστει πουθενα και ειναι πιο κοντα στον Μειτε, απο οτι ο Μισιτς, ειναι αλλη κουβεντα.
Αν εχουν αλλον παικτη που δεν εχει ακουστει πουθενα και ειναι πιο κοντα στον Μειτε, απο οτι ο Μισιτς, ειναι αλλη κουβεντα.
-
Ρε παιδιά για πετκοβιτς που λέτε κάποιοι, αρχικά δεν μας ταιριάζει όπως παίζουμε κ δεύτερον έχει οριακά ίδια κ χειρότερα νούμερα με Σαμάτα. Ο τσολακ πιο πολλά γκολ είχε σε αυτό το πρωτάθλημα
- Shivaspace
μούφα το κόβω για Μίσιτς..αυτός ήταν κολλητός με τον ζίφκο τον τερματά, τώρα θα έρθει που έφυγε ?
κάτι μου λέει πως το πρόβλημα με τον μειτέ είναι η κ*ριόλα η μπενφίκα..που θα ζητάει παραπάνω λεφτά
όλα αυτά τα άρθρα που ξεκινούν καρμπόν.. ο παίκτης δεν υπολογίζεται απ τον Σμίντ, μου φαίνονται αρκετά μούφα, όχι πως η μπενφίκα τον χρειάζεται , αλλά από που κι ως που έχει γίνει τόσο λάρτζ και κάνει τόσο σκόντο για παίκτη που φαίνεται πως έχει κάποια ζήτηση , ενώ παράλληλα γνωρίζει πως για εμάς είναι βασικό γρανάζι
κάτι μου λέει πως το πρόβλημα με τον μειτέ είναι η κ*ριόλα η μπενφίκα..που θα ζητάει παραπάνω λεφτά
όλα αυτά τα άρθρα που ξεκινούν καρμπόν.. ο παίκτης δεν υπολογίζεται απ τον Σμίντ, μου φαίνονται αρκετά μούφα, όχι πως η μπενφίκα τον χρειάζεται , αλλά από που κι ως που έχει γίνει τόσο λάρτζ και κάνει τόσο σκόντο για παίκτη που φαίνεται πως έχει κάποια ζήτηση , ενώ παράλληλα γνωρίζει πως για εμάς είναι βασικό γρανάζι
Ναι ρε παιδια καντε κατι. Σίγουρα είναι ενας σημαντικός (φαντάζομαι) πορος, ισως ο μοναδικος, αλλα η συχνότητα των διαφημίσεων σου χαλάει την εμπειρια και σε ξενιζει όταν πρόκειται για το Paokmania που εχουμε μαθει και αγαπήσει
- Shivaspace
με αντ μπλόκ δεν γλυτώνει καμία διαφήμιση..θέλουμε να δούμε μητσοτάκη που πολλοί παραπονούνται και δεν μπορούμε 

Γελαει η οικουμενη ολη! Γεια σου ρε 24 με τα ωραία σου!
"Στον ΠΑΟΚ ζυγίζοντας την κατάσταση, καταλήγουν στο γεγονός πως ο Μίσιτς είναι ένας παίκτης που τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν περισσότερο με τον Μαντί Καμαρά..."
Απιθανοι
"Στον ΠΑΟΚ ζυγίζοντας την κατάσταση, καταλήγουν στο γεγονός πως ο Μίσιτς είναι ένας παίκτης που τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν περισσότερο με τον Μαντί Καμαρά..."
Απιθανοι
θα μπορεσει ο Μισιτς να πεισει τη δυναμο να κατεβει στα 2εκ και παρακατω ? και ποσο γρηγορα μπορει να το κανει?
επισης Κολκας ειπε δυσκολα του Δανου. εμεινε κανας σοβαρος φορ ελευθερος?
επισης Κολκας ειπε δυσκολα του Δανου. εμεινε κανας σοβαρος φορ ελευθερος?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το μεγαλύτερο ψέμα πάντως είναι αυτό με τις διορίες.
Τάχα μου δίνουμε διορία μέχρι κάποια μέρα και μετά την "παρατείνουμε" για λίγα 24ωρα ακόμα.
Τα ίδια άκουγαμε για Καμαρά, τα ίδια και για Γκαμπιαντινι πέρσι.
Απλώς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και οι αρδ βρήκαν νέο τυράκι για να τσιμπάνε κλικ.
Υποτίθεται και στον Δανό λέγαν έχουν δώσει μέχρι αυτή την βδομάδα αλλά βλέπω μες στο Σκ να παρατείνεται και αυτή για την επόμενη.
Εν κατακλείδι αυτό που θέλω να πω είναι μην παίρνετε της μετρητής τι λέει ο κάθε αρδ, ότι είναι να γίνει θα γίνει και πιστεύω ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο.
Τάχα μου δίνουμε διορία μέχρι κάποια μέρα και μετά την "παρατείνουμε" για λίγα 24ωρα ακόμα.
Τα ίδια άκουγαμε για Καμαρά, τα ίδια και για Γκαμπιαντινι πέρσι.
Απλώς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και οι αρδ βρήκαν νέο τυράκι για να τσιμπάνε κλικ.
Υποτίθεται και στον Δανό λέγαν έχουν δώσει μέχρι αυτή την βδομάδα αλλά βλέπω μες στο Σκ να παρατείνεται και αυτή για την επόμενη.
Εν κατακλείδι αυτό που θέλω να πω είναι μην παίρνετε της μετρητής τι λέει ο κάθε αρδ, ότι είναι να γίνει θα γίνει και πιστεύω ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο.
-
Μειτε πιστευω δεν του καίγεται καρφί ότι η ομάδα βιάζεται και τον θέλει πολύ και τα 1.7 να του έδινε αυτός θα περίμενε ακόμα την πρόταση από Αραπια
Αυτού του Ράσβαν Μάριν μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. 28 ετών, γεμάτη σεζόν στο Καμπιονάτο, euro… πολύ δυσκολο αλλά υπάρχει η παράμετρος που λέγεται Ραζβάν Λουτσέσκου, που εκεί τον έχουν τοτέμ, και όχι λόγο του πατέρα του πλέον. Αλλά και οι δισυνδεσεις που μπορει να έχει για να φέρει τον παικτη. Το ποιο συμαντικο που είδα όμως είναι ότι ο Λουτσεσκου με την ραζβαν Μάριν έχουν τον ίδιο ατζέντη σύμφωνα με το transfermarkt, αλλά είναι γνωστό ότι οι μανατζερ του ειναι οι Δημήτρης Καρύδας και Γιώργος Φούγιας. Αλλά μάλλον έχει συνεργασία και με το ρουμανικο γραφείο για αν τον εκπροσωπεί στην χώρα του
Μισιτς, για αυτό που κάνει ο Μειτε είναι ο ιδανικός να τον αντικαταστήσει. Σήμερα που μιλάμε το παιχνίδι τους μοιάζει παρα πολύ αλλά μαζεύεις που δυσκίνητο κέντρο αν εξαιρέσεις τον κάμαρα, θα μου πεις και ο Μειτε αν μεινει πάλι δυσκίνητο θα είναι το κέντρο, αλλά χαλάλι γιατί θα έχεις κρατήσει την ομοιογένεια…
Αυτού του Ράσβαν Μάριν μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. 28 ετών, γεμάτη σεζόν στο Καμπιονάτο, euro… πολύ δυσκολο αλλά υπάρχει η παράμετρος που λέγεται Ραζβάν Λουτσέσκου, που εκεί τον έχουν τοτέμ, και όχι λόγο του πατέρα του πλέον. Αλλά και οι δισυνδεσεις που μπορει να έχει για να φέρει τον παικτη. Το ποιο συμαντικο που είδα όμως είναι ότι ο Λουτσεσκου με την ραζβαν Μάριν έχουν τον ίδιο ατζέντη σύμφωνα με το transfermarkt, αλλά είναι γνωστό ότι οι μανατζερ του ειναι οι Δημήτρης Καρύδας και Γιώργος Φούγιας. Αλλά μάλλον έχει συνεργασία και με το ρουμανικο γραφείο για αν τον εκπροσωπεί στην χώρα του
Μισιτς, για αυτό που κάνει ο Μειτε είναι ο ιδανικός να τον αντικαταστήσει. Σήμερα που μιλάμε το παιχνίδι τους μοιάζει παρα πολύ αλλά μαζεύεις που δυσκίνητο κέντρο αν εξαιρέσεις τον κάμαρα, θα μου πεις και ο Μειτε αν μεινει πάλι δυσκίνητο θα είναι το κέντρο, αλλά χαλάλι γιατί θα έχεις κρατήσει την ομοιογένεια…