ΜακαριVfB v2 έγραψε:Τι; Θα σταματήσεις να ασχολείσαι;Aeon έγραψε:Στο SDNA έχει άρθρο και λέει ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι 2+1 σεζόν με 1,3εκ τη σεζόν.
Είχα την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ πρότεινε 1,5εκ. Αν η πρόταση είναι 1,3εκ νομίζω οτι δεν χωράει άλλη ανάλυση. Το εξαντλήσαμε
Η γενική δυσκολία στα μεταγραφικά συνεχίζεται για ακόμη μια σεζόν. Ευτυχώς έμεινε ο Κωνσταντελιας και θα απολαύσουμε το ταλέντο του για ακόμη μια σεζον.
Καλή συνέχεια σε όλους.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- AlxNeapoli1
Προφανως ειναι θεμα τακτικης, δεν νομιζω να κολλαμε στα εξτρα 200-300Κ για τον βασικο μας χαφ. Αλλα αν τον χασουμε θα ειναι πολυ κακο για τον προπονητη
- Shivaspace
μην λέτε για κουρέματα ρε παιδιά..είναι ευαίσθητο το θέμα με τα κοτσιδάκια
Νομίζω όλοι καλό είναι να πάμε να κάνουμε κανένα μπανάκι, γιατί η παράνοια εδώ έχει χτυπήσει κόκκινο.
1. Μάριν πολύ καλός χθες, δε νομίζω ότι είναι για έξτρα πέραν του Μεϊτέ (αν υπάρχει προφανώς πιθανότητα και δεν είναι παπάς, που μάλλον είναι). Αν είναι έξτρα κομπλέ.
2. Γενικά είναι όντως λίγο αστείο εκ μέρους ΠΑΕ να έκλεισε τον Καμαρά και να είναι 50-50 του Μεϊτέ. Αλλά αυτό είναι μόνο σαν τίτλος. "α ρε φούστη μου, πήραμε τον Καμαρά και μας έφυγε ο Μεϊτέ;"
Αλλά στην πραγματικότητα αυτό με τη λογιστική που γίνεται εδώ μέσα είναι τρέλα.
Κυρίως γιατί το βασικότερο ζήτημα δεν ειπώνεται. Δηλαδή δεν είναι το θέμα αν ο ΠΑΟΚ θέλει ή δε θέλει να δώσει τα έξτρα 200κ. Το θέμα είναι ότι οι αλλαγές στους μισθούς διαταράσσουν τις ισορροπίες. Η πραγματικότητα δηλαδή επιτάσσει ότι αν ο Μεϊτέ πάρει πχ 1,7μ, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι κι άλλοι θ' ανεβάσουν το κασέ τους. Απλό.
Εμείς εδώ ούτε θα δώσουμε, ούτε θα πάρουμε. Ευχή μας είναι η ΠΑΕ να τα χώσει, να πάρει κι άλλους, να ανανεώσει, να κρατήσει κτλ κτλ.. αλλά αφήστε να ξέρουν λίγο καλύτερα τις περιπτώσεις μία φορά.
Όχι δεν είναι θεοί, είναι επιχειρηματίες κι εμείς όχι.
1. Μάριν πολύ καλός χθες, δε νομίζω ότι είναι για έξτρα πέραν του Μεϊτέ (αν υπάρχει προφανώς πιθανότητα και δεν είναι παπάς, που μάλλον είναι). Αν είναι έξτρα κομπλέ.
2. Γενικά είναι όντως λίγο αστείο εκ μέρους ΠΑΕ να έκλεισε τον Καμαρά και να είναι 50-50 του Μεϊτέ. Αλλά αυτό είναι μόνο σαν τίτλος. "α ρε φούστη μου, πήραμε τον Καμαρά και μας έφυγε ο Μεϊτέ;"
Αλλά στην πραγματικότητα αυτό με τη λογιστική που γίνεται εδώ μέσα είναι τρέλα.
Κυρίως γιατί το βασικότερο ζήτημα δεν ειπώνεται. Δηλαδή δεν είναι το θέμα αν ο ΠΑΟΚ θέλει ή δε θέλει να δώσει τα έξτρα 200κ. Το θέμα είναι ότι οι αλλαγές στους μισθούς διαταράσσουν τις ισορροπίες. Η πραγματικότητα δηλαδή επιτάσσει ότι αν ο Μεϊτέ πάρει πχ 1,7μ, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι κι άλλοι θ' ανεβάσουν το κασέ τους. Απλό.
Εμείς εδώ ούτε θα δώσουμε, ούτε θα πάρουμε. Ευχή μας είναι η ΠΑΕ να τα χώσει, να πάρει κι άλλους, να ανανεώσει, να κρατήσει κτλ κτλ.. αλλά αφήστε να ξέρουν λίγο καλύτερα τις περιπτώσεις μία φορά.
Όχι δεν είναι θεοί, είναι επιχειρηματίες κι εμείς όχι.
Στο συγκεκριμένο τοπικ των μεταγραφικών.VfB v2 έγραψε:Τι; Θα σταματήσεις να ασχολείσαι;
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένουμε να μας πει αμέσως το ναι, όταν (αν ισχύουν τα δημοσιεύματα) από το 1.7-1,8 που έπαιρνε, πάμε να τον ρίξουμε στο 1.3.
Δεν βλέπω τίποτα παράλογο στο ότι καθυστερεί. ΑΝ ξαναλέω ισχύουν τα δημοσιεύματα περί πρότασης 1.3 του ΠΑΟΚ.
Δεν βλέπω τίποτα παράλογο στο ότι καθυστερεί. ΑΝ ξαναλέω ισχύουν τα δημοσιεύματα περί πρότασης 1.3 του ΠΑΟΚ.
Εγώ πιστεύω πως έχουν συμφωνήσει σε όλα , απλά έδωσε το Οκ ο Λουτσε στον Μειτε να πάρει "άδεια" λίγες ημέρες παραπάνω και να μην είναι από την πρώτη βδομάδα εδώ. Δεν χάθηκε κ ο κόσμος. Θα δείτε στο τέλος όλα θα πάνε καλά!
Διαβάζω αυτά περί Μειτε που κάνει διακοπές στην Ιμπιζα και εμείς θα περιμένουμε μέχρι την επόμενη Τετάρτη ενώ η πρώτη μας συγκέντρωση είναι μεθαύριο και μου γυρίζουν τα μυαλά... Βέβαια είναι δεδομένο ότι η Μπουτου έγραψε για την Ιμπιζα για να τσιμπησει ο κόσμος (Λενάκι εμένα με τσιίμπησες να ξέρεις)
Μετά σκέφτομαι (και ελπίζω) όλα αυτά να γίνονται γιατί το ζητάει ο προπονητής και χαλαρώνω λίγο. Εάν λοιπόν χαθεί μία ακόμα εβδομάδα γιατί το θέλει ο κόουτς, χαλάλι.
Μετά σκέφτομαι (και ελπίζω) όλα αυτά να γίνονται γιατί το ζητάει ο προπονητής και χαλαρώνω λίγο. Εάν λοιπόν χαθεί μία ακόμα εβδομάδα γιατί το θέλει ο κόουτς, χαλάλι.
Νομιζω οτι αφού σ αυτο το τοπικ μιλαμε περισσοτερο για τις ανανεωσεις,
Ισως τελικα να χρειαζομαστε οντως το τοπικ „sign re malaka“…
Ισως τελικα να χρειαζομαστε οντως το τοπικ „sign re malaka“…
Βλέπω αυτόν τον Kuchta και τις κινήσεις του τόσο σε θέση άμυνας όσο και στην επίθεση.
Ταμάμ είναι.
Ταμάμ είναι.
Καταρχάς να πω ότι τον μειτε δεν τον ήξερα από πριν αλλά πέρυσι τον αγάπησα. ΑΛΛΑ υποτίθεται ότι αν μπεις ομίλους cl ,δεν γίνεται να έχεις κέντρο για όλη σου τη χρονιά τον μειτε και τον Καμαρά και από πίσω σβαμπ οζτοεφ. Θα πρεπε να έχεις έναν ισάξιο του μειτε να μπορουν να μοιραστούν ματς δλδ έναν παίχτη πάνω του εκατομμύριου. Αφού η προσφορά στον μειτε είναι συγκεκριμένη και προφανώς δεν ψήνεται, γιατί δεν προχωράνε την επόμενη υπόθεση και όταν με το καλό θα έχουμε μπει ομίλους και αν συνεχίσει να είναι ελεύθερος και ο μειτε μέχρι τότε να έρθει με τους δικούς μας όρους?
To metropolis ανέβασε ένα άρθρο για ψυχανάλυση. Λέει παραπονεμένα ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν τους επιβεβαιώνει αν είναι ο Μαριν ή ο Κλαασεν ο αντι Μειτε και ότι κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Στην ουσία λέει έμμεσα ότι ο Μαριν είναι μάλλον κάτι σαν μαντεψιά των ΑΡΔ σαν τις μαντεψιές που κάνουμε εμείς εδώ μέσα. Αρα όσα ονοματα και να λέμε από την Ιταλία η ΠΑΕ δεν πρόκειται να πει ναι αυτός είναι. Το μόνο που ξέρουν πλέον τα ΑΡΔ είναι ότι έπαιξε Ιταλία την χρονιά που πέρασε και ότι έχει ομάδα όπως είπε και ο Κόλκας αλλά δεν μπορούν να βρουνε ποιος είναι.
Ο Μαριν πάντως ήταν καλή προσπάθεια αλλά πολύ ακριβή για να είναι αληθινή. Μάλλον κάποια άλλη περίπτωση είναι.
Ο Μαριν πάντως ήταν καλή προσπάθεια αλλά πολύ ακριβή για να είναι αληθινή. Μάλλον κάποια άλλη περίπτωση είναι.
-
mbison
Σε κάθε προετοιμασία υπάρχουν φώτο με τον ΤΔ να μιλάει στο τηλ για μεταγραφες. Τώρα ποιος, το Μαράκι? Μπότο γύρνα πίσω ή τηλεφώνα.
Για Μειτέ λέγεται σφήνα ολυμπιακού. Ιt makes sense διότι εκεί υπάρχει πολύ γαλλικό στοιχείο κ ψηστηρι Καρεμπέ. Σε μας ποιος ψήνει?
Για Μειτέ λέγεται σφήνα ολυμπιακού. Ιt makes sense διότι εκεί υπάρχει πολύ γαλλικό στοιχείο κ ψηστηρι Καρεμπέ. Σε μας ποιος ψήνει?
- pagotatzis
Αν πάρουμε Κλαασεν θυσιάζω τον Μειτε
Με Κάμαρα Κλαασεν και Ντελια βρείτε τον δεύτερο !
Με Κάμαρα Κλαασεν και Ντελια βρείτε τον δεύτερο !
- FreeWatcher
Πρώτον και κύριον αποτι θυμαμαι πολυ καλά η πλειοψηφία εδω μεσα περσι δεν τον ηθελαν ξανα στον ΠΑΟΚ και ποδοσφαιρικα τον εβλεπαν λιγο και ανεπαρκή μπροστα. Συγκρινοντας τον και βγαζοντας τον κατωτερο απο πολλους αρ μπακ της σειρας που εβρισκαν στο τρανσφερμαρκτ και οχι με τον τεραστιο ρουμπερτου καρλος.renegade έγραψε:Ας πούμε ότι αύριο φεύγει ο μπαμπα... είμαστε οκ ?
Θα λέμε και εκεί ...σιγά τον παίκτη ,οκ καλός είναι αλλά δεν είναι και ο Ρομπέρτο Κάρλος?
Κατα δευτερον είπαμε καλος ο Μεϊτέ, καλη η συνεχεια της ομαδας λογω τσουλου, αλλα εχει κ χτυπητές αδυναμιες. Ολα με ενα μετρο.