Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Η Κάλιαρι δεν τον έδωσε τσάμπα δανεικό πείρε και 1εκ για έναν χρόνο δανεισμού του όπως εμείς δώσαμε 900χιλ στην Λάτσιο για τον Μαρκαντονη. Αν ζήτησε 1εκ. για τον δανεισμό του μόνο καταλαβαίνεις πόσα θα ζητήσει τώρα που παίζει και στο euro. Εδώ η Λατσιο ζητούσε 7-8 για τον Μαρκαντωνη.

Αρα αυτό που λέει ο Κόλκας έχει νόημα. Μάλλον μας βγάλανε έναν παπά να δροσιστούμε στον καύσωνα εκτός και αν ξέρουνε κάτι άλλο που δεν ξέρουμε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

thomas Murg έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Προσωπικα δεν διαφημιζω κανεναν,καλα καλα δεν εχω twitter πως λεγεται.
Και βλέπω στο twitter έναν Kabamarou4 και νόμιζα ότι είσαι εσύ;
Πώς τους μπέρδεψες; 7 νούμερα διαφορά έχουν!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν ξέρω αν ήταν Σόκρατες ή Μπεκενμπάουερ ο μεϊτέ.... αλλά σίγουρα ήταν το με διαφορά καλύτερο αμυντικό χαφ του πρωταθλήματος
dev

Δημοσίευση από dev »

ρε παιδια δινουμε παικτες στον ατρομητο και ζητανε και αλλους ζητανε τον τσιγγαρα και τον λυρατζη.

αν ο προπονητης δεν θελει τον τσιγγαρα γιατι δεν τον δινουμε αλλα με αντικατασταση απο τον ισπανο κοντο τεχνιτη χαφ που εχουν και εχει καλα στατιστικα φετος (κορυφαια)

ναι δεν ειναι τοπ και χανουμε εναν ελληνα ενατι ενος ξενου αλλα ας κερδισουμε και εμεις κατι ολο δινουμε στον ατρομητο τσαμπανταν φτανει

https://www.transfermarkt.com/eder-gonz ... ler/456523
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dev την Τρί 18 Ιουν 2024, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Equalizer έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:
Equalizer έγραψε:Συγγνώμη αλλά οι υπερβολές δεν γράφονται από εμένα ως προς τον Μεϊτε.

Έχω γράψει πολλές φορές ότι δεν τον έχω αγαπημένο, για λόγους ξεκάθαρους. Όμως σίγουρα δε τον θεωρώ κακο παίκτη, ίσα ίσα έχει δυνατότητες (η ένσταση μου είναι κυρίως ότι δεν έχει τη νοοτροπία που πρέπει για να φτάσει το ταβάνι του).

Αλλά εντάξει σε λίγο για πρωθυπουργό θα τον στείλουμε, ηρεμία. Έχει και αρνητικά.

Και το κυριότερο, τον κρίνω με βάση όλα τα στοιχεία, δηλαδή και κόστος, δυσκολία απόκτησης κλπ
Ρε φιλε για ποιο λογο ομως να το πεις αυτο απο τη στιγμη που κανεις δεν τον θεοποιησε τοσο? Επειδη τον λενε παιχταρα? Μα ειναι παιχταρας. Δηλαδη για να τον μειωσουμε πρεπει να λεμε υπερβολλες τυπου "δεν ειναι ο Μπεκενμπαουερ, θα τον στειλουμε για πρωθυπουργο"?
Νομίζω το ζοριζεις το θέμα

Το λέω επειδή το εννοώ. ΚΑΠΟΙΟΙ συνοπαδοι, αρκετοί σε αριθμό, το έχουν τερματίσει με την προσμονή/απαίτηση/θεοποίηση για Μεϊτε.

Άσχετα με το αν έχω άλλη άποψη για τον παίκτη, βρίσκω ΕΠΙΠΛΈΟΝ υπερβολή την τόση θεοποίηση. Αυτό λέω.

Διαφωνείς, συγχαρητήρια, δεν επεβαλα καμία άποψη ή ρητορικη
Ναι διαφωνω, επειδη σου φερνω αντιλογο το ζοριζω το θεμα? Αν δε θες διαλογο πες το.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μαριν για αντί -Τσιγγαρας;
Ονειρικό
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Για να τελειώνουμε ρε παιδιά λιγο σχετικά με την αξια του Μειτε και κυριως με τη σημασία της παρουσίας του στην ομαδα τη νεα χρονιά: Ενδεκαδατους παιχτες που σου πηραν πρωταθλημα (ή κατακτησαν οποιοδηποτε στοχο) δεν τους αφηνεις. Εξου και η καψα του Λουτσου να κλεισει τον Κεντζιορα, και ας βρισκεις ΠΟΛΥ καλυτερο στοπερ με τα ιδια λεφτα. Απλο ειναι το πραγμα
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Στο SDNA έχει άρθρο και λέει ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι 2+1 σεζόν με 1,3εκ τη σεζόν.

Είχα την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ πρότεινε 1,5εκ. Αν η πρόταση είναι 1,3εκ νομίζω οτι δεν χωράει άλλη ανάλυση. Το εξαντλήσαμε

Η γενική δυσκολία στα μεταγραφικά συνεχίζεται για ακόμη μια σεζόν. Ευτυχώς έμεινε ο Κωνσταντελιας και θα απολαύσουμε το ταλέντο του για ακόμη μια σεζον.

Καλή συνέχεια σε όλους.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ας πούμε ότι αύριο φεύγει ο μπαμπα... είμαστε οκ ?
Θα λέμε και εκεί ...σιγά τον παίκτη ,οκ καλός είναι αλλά δεν είναι και ο Ρομπέρτο Κάρλος?
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

dev έγραψε:ειδα κολκα και απο αυτα που ειπε ο Μαριν δεν ειναι πολυ κοντα . ισως να ειναι στην λιστα.

παντως απο οσα ειπε =

ο Δανος φορ δεν ειναι πολυ πιθανος

ο αντιΜειτε χαφ πιθανως ειναι καλυτερος αλλα μαλλον εχει ομαδα ( ειπε χαρακτηριστικα οτι θα πρεπει να κανει καποιες κινησεις αμεσα)

τελος ειπε οτι θα περιμενουμε τον Μειτε μεχρι Τεταρτη ( την αλλη )
Καλά εαν τον περιμένουμε μέχρι την άλλη τετάρτη πιασ' τ' αυγό και κούρευ' το.
Άβαταρ μέλους
Kirilos_Despotas

Δημοσίευση από Kirilos_Despotas »

Λογικο ειναι ο Λουτσε να θελει ομοιογενεια και να θελει να κρατησει τον Μειτε, ωστοσο ενας παιχτης που δεν τρελαινεται να ειναι στην ομαδα, καλυτερα να μην ειναι. Δεν αξιζει να περιμενουμε τον Μειτε οντας η 2-3 επιλογη του. Εφοσον δεν πολυγουσταρει απ οτι φαινεται η ομαδα πρεπει να στραφει σε αλλες λυσεις (Piotrowski η καλυτερη για μενα). Ετσι κι αλλιως τον πρωτο προκριματικο τον περνας με Σβαμπ-Οζντοεβ-Καμαρα και Τσιγγαρα αν χρειαστει. Στον 2ο προκριματικο πρεπει σιγουρα να εχουμε τον αντι-Μειτε.

Σχετικα με οσα λετε για τον Μειτε, ναι ειναι καλος παιχτης και ολοι θα τον θελαμε στην ομαδα, αλλα πιστευω μπορουμε να βρουμε ισαξιο αν οχι καλυτερο. Αλλοι παιχτες ειναι οι αναντικαταστατοι στην ομαδα, οχι ο Μειτε
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Εμενα μου κανει πολυ εντυπωση το πως μια ομαδα περιμενει εναν παικτη τοσο.
Δηλαδη τα εχεις βρει με την ομαδα του, ο παικτης ηταν στην ομαδα μας περυσι, και καθυστερει να απαντησει??
Με τι κινητρο δηλαδη θα ερθει?
Ο προπονητης τι λεει γι αυτο? Τον παιρνει τηλεφωνο και ο μειτε τι λεει, θα δουμε??
Πως γινεται?
Εγω θα του εριχνα καλα αντε πανε για κανα μπανιο και μετα θα πηγαινα σε καποιον που οντως θελει να ερθει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ρε έπαιξε καλά φέτος; Ήταν από τους 4-5 καλύτερους της ενδεκάδας μας; Ζήτησε ο προπονητής τη παραμονή του;
Ε θα είναι αποτυχία αν δεν τον κρατήσεις. Τελειώσαμε και πάμε παρακάτω.

Όλα τα υπόλοιπα τα "ναι μεν αλλά δεν είναι και ο Ζιντάν" δεν έχουν καμία σημασία.

Όταν ο Αλμέιδα χτυπιόταν για να μείνει ο Πινέδα, ο καβούριας πήγε και έσκασε κοντά στα 7 χαρτιά και τον αγόρασε.

Ο προπονητής που έχει πετύχει, ειδικά σε περιπτώσεις προπονητών που πετυχαίνουν το ακατόρθωτο όπως έκανε φέτος ο Λουτσέσκου, έχει κερδίσει το δικαίωμα να απαιτεί και να έχει την ομάδα που θέλει (πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια).
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Aeon έγραψε:Στο SDNA έχει άρθρο και λέει ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι 2+1 σεζόν με 1,3εκ τη σεζόν.

Είχα την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ πρότεινε 1,5εκ. Αν η πρόταση είναι 1,3εκ νομίζω οτι δεν χωράει άλλη ανάλυση. Το εξαντλήσαμε

Η γενική δυσκολία στα μεταγραφικά συνεχίζεται για ακόμη μια σεζόν. Ευτυχώς έμεινε ο Κωνσταντελιας και θα απολαύσουμε το ταλέντο του για ακόμη μια σεζον.

Καλή συνέχεια σε όλους.
Τι; Θα σταματήσεις να ασχολείσαι;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

sign ρε θηρίο

(το sign ρε μαλάκα δεν φαίνεται να τον πείθει..)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”