Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Equalizer »

Συγγνώμη αλλά οι υπερβολές δεν γράφονται από εμένα ως προς τον Μεϊτε.

Έχω γράψει πολλές φορές ότι δεν τον έχω αγαπημένο, για λόγους ξεκάθαρους. Όμως σίγουρα δε τον θεωρώ κακο παίκτη, ίσα ίσα έχει δυνατότητες (η ένσταση μου είναι κυρίως ότι δεν έχει τη νοοτροπία που πρέπει για να φτάσει το ταβάνι του).

Αλλά εντάξει σε λίγο για πρωθυπουργό θα τον στείλουμε, ηρεμία. Έχει και αρνητικά.

Και το κυριότερο, τον κρίνω με βάση όλα τα στοιχεία, δηλαδή και κόστος, δυσκολία απόκτησης κλπ
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Αυτό ακριβώς...Ανέφερε κάποιος παραπάνω ότι χάνουμε σε άμυνα με τον Μαρίν σε σχέση με τον Μειτέ..Δηλ. αμυντικά τι το ιδιαίτερο έδειξε ο Γάλλος? Ούτε τρεξίματα πολλά έχει ούτε στο κεφάλι καλός ήταν και είδαμε πως όταν πιέστηκε έκανε και τα λαθάκια του...Αν τελικά το δίδυμο είναι Μειτέ - Καμαρά, θεωρώ πως ο Μειτέ θα προηθηθεί καθαρά στο 8, εκεί έχει να δώσει πολλά , στην ανάπτυξη δηλ. και στην προώθηση του παιχνιδιου, όπως και στις key passes.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Κι εγώ δεν πιστεύω πως είναι τόσο κοντά ο Μαρίν, πολύ πιθανό να είναι στις λίστες και καλώς, αλλά χρειάζεται κάτι πιο άμεσα η ομάδα ειδικά στην συγκεκριμένη θέση, αν δεν κάτσει του Μεϊτέ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Equalizer έγραψε:1. Καλός ο Ρουμάνος αλλά και εγώ πιστεύω ότι είναι ΕΞΤΡΑ χαφ και όχι αντιμειτε

2. Μερικούς ρε παιδια αν σας διαβάσει κάποιος θα νομίσει ότι ο Μεϊτε είναι ένα κράμα Σόκρατες με Μπεκενμπάουερ. Ηρεμήστε επιτέλους λίγο μόνοι σας εξυψώνετε τόσο φοβερά τον παίκτη και θα κλαιτε με μαύρο δάκρυ χωρίς λόγο αν δεν έρθει. Ένας καλός παίκτης είναι επιτέλους χαλαρώστε λίγο. Δε μας έμειναν και Πρέσπες να πουλήσουμε για να τον φέρουμε ρε γαμωτο..

3. Έχει κάποια εμμονή με την Κάλιαρι ο ΠΑΟΚ; Τόσα καλοκαίρια νομίζω κάθε χρόνο από αυτούς δεν είναι που κυκλοφορούν ονόματα και ποτέ δεν έρχεται κανείς;
Κράμα Σόκρατες με Μπεκενμπάουερ δεν είναι, αλλά σε σχέση με τα χαφ που βλέπουμε εδώ και χρόνια, είναι ότι ποιοτικότερο έχουμε δει.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Equalizer έγραψε:1. Καλός ο Ρουμάνος αλλά και εγώ πιστεύω ότι είναι ΕΞΤΡΑ χαφ και όχι αντιμειτε

2. Μερικούς ρε παιδια αν σας διαβάσει κάποιος θα νομίσει ότι ο Μεϊτε είναι ένα κράμα Σόκρατες με Μπεκενμπάουερ. Ηρεμήστε επιτέλους λίγο μόνοι σας εξυψώνετε τόσο φοβερά τον παίκτη και θα κλαιτε με μαύρο δάκρυ χωρίς λόγο αν δεν έρθει. Ένας καλός παίκτης είναι επιτέλους χαλαρώστε λίγο. Δε μας έμειναν και Πρέσπες να πουλήσουμε για να τον φέρουμε ρε γαμωτο..

3. Έχει κάποια εμμονή με την Κάλιαρι ο ΠΑΟΚ; Τόσα καλοκαίρια νομίζω κάθε χρόνο από αυτούς δεν είναι που κυκλοφορούν ονόματα και ποτέ δεν έρχεται κανείς;
1. Και εγώ το ίδιο πιστεύω ότι τον είχαν βάλει στο μάτι πολύ πιο πριν.

2. Υπάρχει τρέλα με τον Μειτε λόγο σοβαρής έλλειψης καλόν χαφ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρώτα ήταν ο Μισιτς στην μόδα, μετά με τον γαύρο λέγαμε όλοι τι χαφαρα αυτός ο Καμαρά, μετά ήρθε η εποχή Πινέδα και μετά επιτέλους ξανά στον ΠΑΟΚ ένας χαφ κανονικός. Το ίδιο θα γίνει αν βρει ο ΠΑΟΚ έναν κανονικό καλό φορ.

3. Τυχαίνει πιστεύω και πέφτουμε όλο πάνω στην Κάλιαρι ή έχουν κάποιον εκεί μέσα που μιλάνε και κράτησαν φιλία.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ο Μειτέ πέρυσι ήταν κολώνα της ομάδας και κομβικός για το πρωτάθλημα. Στην πλειοψηφία των αγώνων ήταν εγγύηση σταθερότητας και κυριαρχίας στο κέντρο, και αρκετά συχνά έπαιζε μόνος του 2 και 3 αντίπαλους παίκτες. Δεν είναι κακό να το αναγνωρίζουμε αυτό.

Επίσης, τα χαρακτηριστικά του δένουν απίστευτα με τον Καμαρά. Μένει να φανεί στο χορτάρι βέβαια αλλά αν πάει καλά θα αποκτήσουμε ΚΑΙ στο κέντρο την υπεροχή που έχουμε στην μεσοεπιθετική γραμμή, που για την Σουπερλίγκ σημαίνει ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

Ο αντικαταστάτης του, αν δεν υπογράψει τελικά ο Μειτέ, θα έχει πολύ δύσκολο έργο να τον αντικαταστήσει.

Εγώ θα τον περίμενα όσο χρειαστεί. Σουαλιχό sign ρε μαλάκα.

Πολύ καλός παίκτης ο Μαρίν πάντως.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι έξτρα παίχτης ρε παλικάρια, έχετε βιογραφικό του παίχτη και το κόστος των μεταγραφών που έχει κανει;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Συμφωνώ για τον συνδυασμό χαρακτηριστικών με Καμαρα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Μπάνε όταν λέω έξτρα δεν εννοώ παγκιτης εννοώ επιπλέον καλή μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Και μιλάμε για παίκτη που μετά από χρόνια στα χαφ πήρε τη φανέλα σπίτι του..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Τρί 18 Ιουν 2024, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Πάντως αυτός ο Μάριν δεν είναι και τόσο άπιαστο όνειρο. Παίκτης που έφτασε να αξίζει 15εκ και η αξία του έχει πέσει στα 2,7εκ.
Η Κάλιαρι προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί και τον έδωσε δανεικό σε ομάδα από τις τελευταίες της κατάταξης.
Νούμερα δεν έχει (μέσο όρο 1 γκολ και 1,5 ασίστ ανά 10 παιχνίδια στην καριέρα του, τα νούμερα έπεσαν στην Ιταλία).
Δεν το ξέρω τον παίκτη. Στα χαρτιά η πορεία του φαίνεται πτωτική. Δεν νομίζω να είναι δύσκολο να αποκτηθεί, με δανεισμό με οψιόν αγοράς.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Equalizer έγραψε:Συγγνώμη αλλά οι υπερβολές δεν γράφονται από εμένα ως προς τον Μεϊτε.

Έχω γράψει πολλές φορές ότι δεν τον έχω αγαπημένο, για λόγους ξεκάθαρους. Όμως σίγουρα δε τον θεωρώ κακο παίκτη, ίσα ίσα έχει δυνατότητες (η ένσταση μου είναι κυρίως ότι δεν έχει τη νοοτροπία που πρέπει για να φτάσει το ταβάνι του).

Αλλά εντάξει σε λίγο για πρωθυπουργό θα τον στείλουμε, ηρεμία. Έχει και αρνητικά.

Και το κυριότερο, τον κρίνω με βάση όλα τα στοιχεία, δηλαδή και κόστος, δυσκολία απόκτησης κλπ
Ρε φιλε για ποιο λογο ομως να το πεις αυτο απο τη στιγμη που κανεις δεν τον θεοποιησε τοσο? Επειδη τον λενε παιχταρα? Μα ειναι παιχταρας. Δηλαδη για να τον μειωσουμε πρεπει να λεμε υπερβολλες τυπου "δεν ειναι ο Μπεκενμπαουερ, θα τον στειλουμε για πρωθυπουργο"?
dev

Δημοσίευση από dev »

ειδα κολκα και απο αυτα που ειπε ο Μαριν δεν ειναι πολυ κοντα . ισως να ειναι στην λιστα.

παντως απο οσα ειπε =

ο Δανος φορ δεν ειναι πολυ πιθανος

ο αντιΜειτε χαφ πιθανως ειναι καλυτερος αλλα μαλλον εχει ομαδα ( ειπε χαρακτηριστικα οτι θα πρεπει να κανει καποιες κινησεις αμεσα)

τελος ειπε οτι θα περιμενουμε τον Μειτε μεχρι Τεταρτη ( την αλλη )
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

AlxNeapoli1 έγραψε:
Equalizer έγραψε:Συγγνώμη αλλά οι υπερβολές δεν γράφονται από εμένα ως προς τον Μεϊτε.

Ρε φιλε για ποιο λογο ομως να το πεις αυτο απο τη στιγμη που κανεις δεν τον θεοποιησε τοσο? Επειδη τον λενε παιχταρα? Μα ειναι παιχταρας. Δηλαδη για να τον μειωσουμε πρεπει να λεμε υπερβολλες τυπου "δεν ειναι ο Μπεκενμπαουερ, θα τον στειλουμε για πρωθυπουργο"?
Νομίζω το ζοριζεις το θέμα

Το λέω επειδή το εννοώ. ΚΑΠΟΙΟΙ συνοπαδοι, αρκετοί σε αριθμό, το έχουν τερματίσει με την προσμονή/απαίτηση/θεοποίηση για Μεϊτε.

Άσχετα με το αν έχω άλλη άποψη για τον παίκτη, βρίσκω ΕΠΙΠΛΈΟΝ υπερβολή την τόση θεοποίηση. Αυτό λέω.

Διαφωνείς, συγχαρητήρια, δεν επεβαλα καμία άποψη ή ρητορικη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”