Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Βρώμισε το όνομα παντού όλοι ξερνάνε το όνομα μαζικά . Περίεργο.

Τώρα άντε να τελειώσει από το euro , άντε να δούμε τι θα ζητάει η Κάλιαρι γιατί είναι και παίχτης euro, αντε να ξεκουραστεί μετά το euro και όταν θα γυρίσουμε πίσω από την προετοιμασία θα έρθει να υπογράψει.

Πάντως καλός καλός αλλά μην μπλέξεις με Καλιαρι. Δεν παίρνουν και τον Χατζηδιακο από εκεί που δεν παίζει. ;)
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν πιέζεται από κάτι τέτοια το βουνό. Τα μπάνια που είναι να κάνει θα τα κάνει :D
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Δέν υπάρχει σύγκρισή μετάξυ του Ρουμάνου και του Μειτέ , είναι σαν να συγρίνεις φίατ με μερσέντες. :pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λογικά θα περιμένουμε Μειτε μέχρι τέλος του μήνα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Οι μεταγραφές δεν γίνονται για ένα παιχνίδι ή δύο.
Εξάλλου οποίος και να έρθει,κατά πάσα πιθανότητα βασικός θα παίξει ο σβαμπ ή ( λιγότερες πιθανότητες) ο οσντοεφ.

Ο Ρουμάνος είναι παικταρα αλλά χάνουμε σε άμυνα λίγο ( κερδίζουμε πολύ περίεργος μπροστά) κ το κυριότερο παίκτη από Κάλιαρι δεν πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε ποτέ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 18 Ιουν 2024, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Εγώ γιατί πιστεύω πως ο Μάριν θα είναι ο αντι-Οζντόεφ Και στο τέλος του μήνα θα έχει κλείσει και ο Μειτέ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν κοιτάμε πάντως Ρουμάνους πάρτε τον ελεύθερο Ποπεσκου να κλείσουμε αριστερά.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Δεν είναι ελεύθερος
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Πάρτε Ιάκωβο εκ Βουλγαρίας και βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

proedros έγραψε:Εγώ γιατί πιστεύω πως ο Μάριν θα είναι ο αντι-Οζντόεφ Και στο τέλος του μήνα θα έχει κλείσει και ο Μειτέ.
Απο που προκυπτει οτι θα φυγει ο Οζντοεφ? Εγω θεωρω πως αν αργησει κι αλλο ο Μειτε θα δεσει το διδυμο Οζντοεφ Καμαρα για τα προκριματικα
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

proedros έγραψε:Δεν είναι ελεύθερος
1 χρόνο ακόμα συμβόλαιο έχει, ΑΝ ψηθεί να ερθει με 2-3 χαρτιά τον παίρνεις πιστευω
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Αυτός ήταν έτοιμη λύση εδώ και καιρό μάλλον σαν αντι Μάρκος Αντόνιο. Μας ήρθε από το πουθενά δώρο ο Καμαρα , πήρε και τον Θυμιάνη ως αντι Τσιγγάρα μάλλον αν φύγει. Αμα έρθει και ο Μειτε αργότερα ή πάρουν και άλλο χαφ όπως λένε οι ρεπόρτερ το κέντρο θα είναι πολύ ποιοτικό και πλούσιο.

Ο Μαριν είναι χαφάρα για Ελλάδα ο Αγιαξ έδωσε 13εκ να τον πάρει και 10 η Κάλιαρι μετά. Ωχ αν έδωσε 10 εκ πόσα θα ζητήσει ?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αν αυτός είναι η "έτοιμη εναλλακτική" που μας ζάλιζαν τον έρωτα εδώ και τόσες μέρες, τότε εγώ ξέρω να πετάω αεροπλάνο.
Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν γίνεται να είναι "έτοιμη εναλλακτική" ο συγκεκριμένος. Παίκτης με συμβόλαιο που αγωνίζεται και στo Euro, δεν παίζει να έχει συμφωνήσει ήδη.
Σόρυ αλλά εγώ αυτό είχα καταλάβει με το "έτοιμη εναλλακτική". Όχι πως είναι σε μια λίστα κάπου ψηλά και έχουμε αρχίσει να το σκεφτόμαστε..

Τώρα για το αν είναι καλύτερος του Μεϊτέ, μόνο το χορτάρι θα το κρίνει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

1. Καλός ο Ρουμάνος αλλά και εγώ πιστεύω ότι είναι ΕΞΤΡΑ χαφ και όχι αντιμειτε

2. Μερικούς ρε παιδια αν σας διαβάσει κάποιος θα νομίσει ότι ο Μεϊτε είναι ένα κράμα Σόκρατες με Μπεκενμπάουερ. Ηρεμήστε επιτέλους λίγο μόνοι σας εξυψώνετε τόσο φοβερά τον παίκτη και θα κλαιτε με μαύρο δάκρυ χωρίς λόγο αν δεν έρθει. Ένας καλός παίκτης είναι επιτέλους χαλαρώστε λίγο. Δε μας έμειναν και Πρέσπες να πουλήσουμε για να τον φέρουμε ρε γαμωτο..

3. Έχει κάποια εμμονή με την Κάλιαρι ο ΠΑΟΚ; Τόσα καλοκαίρια νομίζω κάθε χρόνο από αυτούς δεν είναι που κυκλοφορούν ονόματα και ποτέ δεν έρχεται κανείς;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Η καλυτερη μεταγραφη ηταν ο Καμαρα, θεωρω ειναι η κινηση κλειδι που δεν ειχαμε τα προηγουμενα χρονια οποτε σε συνδυασμο με Σβαμπ και Οζντοεφ ειμαστε πιο ανετοι να κινηθουμε σε εναλλακτικες.
Αν και πιστευω ο Μειτε θα κλεισει, δεν ειναι τοσο χαζος να παει στην αεχ τωρα.

Equalizer δε χρειαζεται να γραφεις υπερβολες. Ειναι το καλυτερο μας χαφ και πηραμε πρωταθλημα. Δεν μιλαμε για τον Λαμπρο Βαγγελη η τον Βερον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”