Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Διαμαντόπουλος24, ως Αντι-Μείτε, υποστηρίζει ότι έχει εσωτερική υποψία πως ο Λουτσέσκου μπορεί να ενδιαφέρεται για τον Alessandro Deiola, αρχηγό της Cagliari, λόγω του παλαιότερου ενδιαφέροντος που είχε δείξει για τον παίκτη.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για κάναν Ατρόμητο καλός αυτός.
Το επίπεδο παιχτών που κοιτάμε πλέον έχει ανέβει.
Το επίπεδο παιχτών που κοιτάμε πλέον έχει ανέβει.
Ε όχι πάλι ημαρτον!!!!vasgias έγραψε:Διαμαντόπουλος24, ως Αντι-Μείτε, υποστηρίζει ότι έχει εσωτερική υποψία πως ο Λουτσέσκου μπορεί να ενδιαφέρεται για τον Alessandro Deiola, αρχηγό της Cagliari, λόγω του παλαιότερου ενδιαφέροντος που είχε δείξει για τον παίκτη.
Σε καμία περίπτωση. Το είπε πολύ φιλολογικά επειδή απλά είχαμε ενδιαφερθεί προπερσι για τον παίκτη και έχει ίδια κοψια με τον Μειτε.vasgias έγραψε:Διαμαντόπουλος24, ως Αντι-Μείτε, υποστηρίζει ότι έχει εσωτερική υποψία πως ο Λουτσέσκου μπορεί να ενδιαφέρεται για τον Alessandro Deiola, αρχηγό της Cagliari, λόγω του παλαιότερου ενδιαφέροντος που είχε δείξει για τον παίκτη.
Sign re malaka μας έχεις βγάλει την πίστη
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτός πλέον παίζει σε ένα χωριό της Βοσνίας και η αξία του είναι 250χιλ.astral έγραψε:Σε λίγο θα ξεθάψουν και τον Μπράνταριτς
Τελειωμένος από τα 32 του μετά την Αραβία.
- serafeimgr
Αν μου έλεγε κάποιος το 2007, όχι το 1996, ότι θα έχουμε αυτή τη γκρίνια.....Equalizer έγραψε:Σεβαστές οι απόψεις για Μεϊτε
Τεράστιο όμως σφάλμα να κοιτάμε συνεχώς μη τυχόν και μας κλέψει κάποιος τον Χ παίκτη
Δε μπορεί να πορεύεται γ ομάδα με βάση το άγχος κι τον φόβο του ανταγωνισμού
Αν ο κος Μεϊτε δεν θέλει, στο καλό. Κακό στον εαυτό του κάνει, έχει αποδειχθεί πολλάκις αυτό διαχρονικα
Θα του έλεγα να πάει στον τρελογιατρό....
ΛΑΛΑΛΑΛΑ
Ο πάτερ δίνει χρησμούς για τον Μποναβεντουρα της Φιορεντίνα. Είχε μιλήσει για Ιακώβ παλαιότερα (Τζιάκομο) μας είπε και τα μπονασερα χθες .. Ένας φίλος ανέβασε το όνομα εδώ και μου έκανε εντύπωση πως είχε ελάχιστες δημοσιεύσεις ενώ είναι μέλος πολλά χρόνια. Γεμάτες χρονιές αλλά πιάνει τα 35.
παρολο που ο μειτε σιγα σιγα ξεπερναει τα ορια, καλο ειναι να περιμενουμε λιγο γτ δεν υπαρχει καμια εμπιστοσύνη στο τμημα σκαουτινγκ οτι θα φερει κατι αξιολογο σαν αντι-μειτε
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ε τι εμπιστοσύνη να υπάρχει. Αλίμονο. Σάμπως κάνουν και τίποτα της προκοπής;
Το ιδιο τμημα μαλλον που τον προτεινε εξ αρχης [FACE WITH TEARS OF JOY]
Ενδιαφέρουσα σύνδεση και make sense.paokmono έγραψε:Ο πάτερ δίνει χρησμούς για τον Μποναβεντουρα της Φιορεντίνα. Είχε μιλήσει για Ιακώβ παλαιότερα (Τζιάκομο) μας είπε και τα μπονασερα χθες .. Ένας φίλος ανέβασε το όνομα εδώ και μου έκανε εντύπωση πως είχε ελάχιστες δημοσιεύσεις ενώ είναι μέλος πολλά χρόνια. Γεμάτες χρονιές αλλά πιάνει τα 35.
Η ηλικία σε τέτοιους παικταραδες δεν με πολυνοιαζει. Το κίνητρο είναι που με απασχολεί. Γιατί να έρθει εδώ τώρα και όχι να παίξει 1-2 χρόνια ακόμα στην χώρα του;
aivas19 έγραψε:Το ιδιο τμημα μαλλον που τον προτεινε εξ αρχης [FACE WITH TEARS OF JOY]
Κολλάς κ συ σε κάτι λεπτομέρειες

- ΑποστόληςΑ
OFF-TOPIC η παρατήρησή μου, αλλά δεν υπάρχει έκφραση: "ο πάτερ". 'Η θα το πείτε στη καθομιλουμένη: "ο πατέρας", ή στην καθαρεύουσα: "ο πατήρ". Στη συγκεκριμένη περίπτωση "ο prist64".mbison έγραψε:Ο Πραετ είναι αναγραμματισμος του ΠατερMinority4 έγραψε:Ο Τ Τ είναι επιθετικός, νομίζω δηλαδή και τον βρήκαμε.
Για μέσο έχει δώσει Πραετ σίγουρα.
Νταξ δεν έπαιζε Ιταλία πέρυσι, αλλά έχει παιξει παλιότερα, όπως και CHL.
Ε αυτά κάνει και εξαφανίζεται μετά ο πάτερ.