Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Καθίστε στο ράδιο να γίνετε καταθλιπτικοι!
Εμείς ανανεώνουμε κόσμο!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμείς ανανεώνουμε κόσμο!
σύμφωνα με όσα βλέπω και έχουν πέσει στην αντίληψη μου θεωρώ οτι ο Μειτέ μένει όλο αυτό γίνεται για να πάρει περισσότερες μέρες άδεια χωρίς να αντιδράσουν οι υπόλοιποι παίκτες μέχρι παρασκευή ή το πολύ δευτέρα ετοιμαστείτε για κολοτούμπες τον αρδ.
Καλό νέο. Σημαντικός παίχτης που όταν τον πήρε από κάτω δεν τα παράτησε κ με τη βοήθεια του προπονητη γύρισε το κουμπί. Μπράβο παιχταρά
Σιγα μην υπαρχει διορια. Ο παικτης ειναι τοσο σημαντικος για την ομαδα που θεωρω οτι δεδομενα θα τον περιμενουμε λιγο ακομα. Απο την αλλη δεν πειθομαι και για τα περι Αραβιας. Αν ειχε προταση 2,5εκ θα ειχε ηδη υπογραψει.Mitsospaoki4 έγραψε:Σήμερα δεν λήγει η διορία στον Μειτε;
Λογικά μέχρι το βράδυ θα έχουμε νέα.
Θεωρω οτι προσπαθει να παρει λιγα περισοτερα λεφτα απο την ομαδα. Αν θα ενδωσει ο ΠΑΟΚ ειναι αλλο ζητημα
Δεν νομιζω οτι αυτο γινεται με την συγκαταθεση της ομαδας.Να το κανει ο ιδιος για να κερδισει μερες,ναι.manolios έγραψε:σύμφωνα με όσα βλέπω και έχουν πέσει στην αντίληψη μου θεωρώ οτι ο Μειτέ μένει όλο αυτό γίνεται για να πάρει περισσότερες μέρες άδεια χωρίς να αντιδράσουν οι υπόλοιποι παίκτες μέχρι παρασκευή ή το πολύ δευτέρα ετοιμαστείτε για κολοτούμπες τον αρδ.
Θα μπορουσε να ανανεωσει και να ενσωματωθει πιο μετα γιατι προεκυψε κατι προσωπικό κτλ.
αυτά είναι σπουδαία νέα ... ελπίζω όποιο αλάνι σκέφτηκε ότι πρώτα πρέπει να ανανεωθεί του Μιχα τώρα να προσπάθησε ι να ανανεώσει και του Κουλιε ...sourmenetes έγραψε:Καθίστε στο ράδιο να γίνετε καταθλιπτικοι!
Εμείς ανανεώνουμε κόσμο!
και έτσι μεγαλώνουν οι ομάδες σε απίστευτα επίπεδα ... ο Μιχα και ο Κουλίε φέτος θα είναι πολύ καλύτεροι από πέρσι ... και οι δύο ... λίγο διαφορετικοί αλλά απίστευτη ποιότητα και οι δύο ... και πολύ υψηλό ταβάνι και οι δύο ...
άντε ρε Μιχα ... βάλε το μυαλό στην ευθεία με τα πόδια σου και μην σταματάς να δουλεύεις κάθε μέρα ... βλέπεις και ο Χούμελς πόσο ελεγχόμενα aggresive είναι ... μπορείς και εσύ να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο ... είμαι σίγουρος για εσένα ...
- FreeWatcher
Πάμε ποντιαρα!sourmenetes έγραψε:Ανανέωσε ο μιχαηλιδης!
-
Πολυ καλο νεο,μπραβοsourmenetes έγραψε:Ανανέωσε ο μιχαηλιδης!

Δεν ξέρω από που προέκυψε και μιλάμε εδώ μέσα για Πιοτροφσκι .
Αν υποθέσω πως έχασα επεισόδια έχω να πω , ότι αν ο Πιοτροφσκι της Λούντο είναι αυτός που έπαιζε προχθές με την εθνική του , τότε μιλάμε για εξαιρετικό παίκτη .
Γομάρι με όλη την σημασία της λέξεως , ντριμπλα και κράτημα μπάλας που θα ζήλευαν εξτρέμ . Μποξ του μποξ πολύ περισσότερο από Μειτε . Μάλλον για αντι Καμαρα και όχι τόσο για αντι Μειτε αλλά εμένα μου κάνει .
Αν ξαναλέω ΑΝ υπάρχει έστω ένα δημοσίευμα που μας εμπλέκει τότε είμαι πολύ χαρούμενος.
Αν υποθέσω πως έχασα επεισόδια έχω να πω , ότι αν ο Πιοτροφσκι της Λούντο είναι αυτός που έπαιζε προχθές με την εθνική του , τότε μιλάμε για εξαιρετικό παίκτη .
Γομάρι με όλη την σημασία της λέξεως , ντριμπλα και κράτημα μπάλας που θα ζήλευαν εξτρέμ . Μποξ του μποξ πολύ περισσότερο από Μειτε . Μάλλον για αντι Καμαρα και όχι τόσο για αντι Μειτε αλλά εμένα μου κάνει .
Αν ξαναλέω ΑΝ υπάρχει έστω ένα δημοσίευμα που μας εμπλέκει τότε είμαι πολύ χαρούμενος.
Είπε εχθές ένα καλησπέρα και καλή βραδιά και εξαφανίστηκεaivas19 έγραψε:Πατερ ριξε τον γριφο για το χαφ απο Ιταλια
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
Είπε καλησπέρα και καλή βράδυα...>βιογραφία Βασίλη Καρρά..>Πόρτο Καρρά...>Πόρτο...
Ε κοιτάμε από Πορτο μάλλον αφού πήγε και Γκοτζαρεβα...
Ε κοιτάμε από Πορτο μάλλον αφού πήγε και Γκοτζαρεβα...