Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Του Νίκου Σαμοΐλη τα σενάρια; Αυτος δεν πήρε μπουλο μέσα σε ένα εξάμηνο από το open;
Αν εννοείς τον Μπατακη μαζί σου. Αν εννοείς τον γνωστό ΠΑΟΚτση, τότε ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Το λέω αυτό διότι το καλύτερο δεν έχει όρια και πάντα υπάρχει ένα ακόμη καλύτερο από ένα πάρα πολύ καλό.eorptol1 έγραψε:Περαστικά σε όσους ονειρεύονται τέληδες και έναν ΠΑΟΚ απαξιώμενο....
έχει λογική. Και εγώ στην μάνα μου λέω, καλός ο μπαμπας το καλύτερο όμως δεν έχει όρια και πάντα υπάρχει ένας ακόμη καλύτερος από έναν πάρα πολύ καλό. Καμια φορά να πω την αλήθεια με φαντάζομαι με έναν μπαμπά με λεφτά, σπιτια στο Πανόραμα και στο Λονδίνο. Εξοχικο με πισιναρα στην Χαλκιδική και εγώ να τα ξύνω όλη την μέρα, να έχω σουίτα στην Τούμπα και να νοικιάζω μοντέλα στην Μύκονο.
"το καλύτερο δεν έχει όρια" πρέπει να είπαν και οι βάζελοι κάποτε και τους πήγε πολύ καλά
Τι εννοεις;Aye4 έγραψε:Αν εννοείς τον Μπατακη μαζί σου. Αν εννοείς τον γνωστό ΠΑΟΚτση, τότε ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Το λέω αυτό διότι το καλύτερο δεν έχει όρια και πάντα υπάρχει ένα ακόμη καλύτερο από ένα πάρα πολύ καλό.eorptol1 έγραψε:Περαστικά σε όσους ονειρεύονται τέληδες και έναν ΠΑΟΚ απαξιώμενο....
- ΑποστόληςΑ
Ο μεγάλος πόνος των ΑΡΔ είναι να φύγει ο Ιβάν από Ελλάδα. Τον "φεύγουν" από τότε που ήρθε. Ακόμη και πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ προσπάθησαν, μάταια όμως.
Δεν ειναι πονος των ΑΡΔ. Οι ΑΡΔ απλα κανουν αυτο που καναν παντα. Πληρωνονται για να γραφουν. Αλλοι παιδευονται εδω και χρονια.
- abc_o_ karpouzas
Psaras έγραψε:έχει λογική. Και εγώ στην μάνα μου λέω, καλός ο μπαμπας το καλύτερο όμως δεν έχει όρια και πάντα υπάρχει ένας ακόμη καλύτερος από έναν πάρα πολύ καλό. Καμια φορά να πω την αλήθεια με φαντάζομαι με έναν μπαμπά με λεφτά, σπιτια στο Πανόραμα και στο Λονδίνο. Εξοχικο με πισιναρα στην Χαλκιδική και εγώ να τα ξύνω όλη την μέρα, να έχω σουίτα στην Τούμπα και να νοικιάζω μοντέλα στην Μύκονο.

Υπερβάλεις
τα ιδια λεει και η μανα μου, αλλα οσο ζω ελπιζω.
Ανηκω στην κατηγορια του νεο-γιου. Ειμαι ευγνωμων, αλλα και ανοικτος σε καθε αναβαθμιση του βιωτικου μου επιπεδου
Ανηκω στην κατηγορια του νεο-γιου. Ειμαι ευγνωμων, αλλα και ανοικτος σε καθε αναβαθμιση του βιωτικου μου επιπεδου

Όπως είπε και ο μεγάλος καπιτανο. Θα άλλαζες ποτέ τους γονείς σου για να πας να μείνεις με πλουσιότερους γονείς;;;
Άσχετο αλλά ήθελα να το γραψω
Άσχετο αλλά ήθελα να το γραψω
Ποιος γνωστός ΠΑΟΚΤΣΗΣ ρε φίλε από που? Τον ήξερες και πριν εσύ τον τέλη? Έλεος δηλαδή μακριά και αγαπημένοι με τους τέληδες.....Aye4 έγραψε:Αν εννοείς τον Μπατακη μαζί σου. Αν εννοείς τον γνωστό ΠΑΟΚτση, τότε ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Το λέω αυτό διότι το καλύτερο δεν έχει όρια και πάντα υπάρχει ένα ακόμη καλύτερο από ένα πάρα πολύ καλό.eorptol1 έγραψε:Περαστικά σε όσους ονειρεύονται τέληδες και έναν ΠΑΟΚ απαξιώμενο....
Ποιος γνωστός ΠΑΟΚΤΣΗΣ ρε φίλε από που? Τον ήξερες και πριν εσύ τον τέλη? Έλεος δηλαδή μακριά και αγαπημένοι με τους τέληδες.....Aye4 έγραψε:Αν εννοείς τον Μπατακη μαζί σου. Αν εννοείς τον γνωστό ΠΑΟΚτση, τότε ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Το λέω αυτό διότι το καλύτερο δεν έχει όρια και πάντα υπάρχει ένα ακόμη καλύτερο από ένα πάρα πολύ καλό.eorptol1 έγραψε:Περαστικά σε όσους ονειρεύονται τέληδες και έναν ΠΑΟΚ απαξιώμενο....
Αυτό ακριβώς άκου το καλλίτερο είναι ο γνωστός ΠΑΟΚΤΣΗΣ τελης.... Ποιος τελης βρεεεε που ξετρύπωσε από το πούθενα....ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο μεγάλος πόνος των ΑΡΔ είναι να φύγει ο Ιβάν από Ελλάδα. Τον "φεύγουν" από τότε που ήρθε. Ακόμη και πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ προσπάθησαν, μάταια όμως.