Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Υγ. Αφού δέχεσαι το Μπαν, οι αυτοκλητοι υπερασπιστές σου τζάμπα γραφουν
- soflodoras
Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με χαρακτηριζεις. Αληθεια ποιος νομιζεις πως εισαι; Μπορω κ εγω να χαρακτηρισω, αλλα δε θα παει καλα αυτοEqualizer έγραψε:Υγ. Αφού δέχεσαι το Μπαν, οι αυτοκλητοι υπερασπιστές σου τζάμπα γραφουν
Θα αρκουσε ενα συγγνωμη στον Τασεο κ ενα συγγνωμη απο εμας τους υπολοιπους για τον τροπο που αντεδρασες, ως ανθρωπος με την εξουσια του μοντ εδω μεσα.κ να τελειωνε εκει. Αλλα προτιμας να κανεις επιθεση μα χαρακτηρισμους. Πολυ ωραια
Δε ζήτησα από κανεναν να γράψει κάτι. Και θα άου απαντήσω αν και τέτοια επίθεση στην Πέμπτη δεκαετία της ζωής δεν την έχω δεχθεί ούτε σαυτο τον εικονικό κόσμο. Να στο πω αλλιώς για να το εμπεδώσεις. Άκου εξού.ε το αν πήρες η δεν πήρες λεφτά δεν ασχολήθηκα ποτέ. Υπήρξα μέλος σε παλιότερες προσπάθειες από το ΠΑΟΚ μανία. Αν βρεις ποστ τέτοιο βάλτο. Τι είπα ότι επιτρέπει το φόρουμ και δεν μπαντάρει συγκεκριμένα νικ γιατί χρειάζεται τα κλικ. Ξέρεις τα κλικ διατηρούν μια σελίδα . Αν από το καλοκαίρι το περασμένο μέναμε 10 άτομα μέσα ( αυτοί είμασταν) δεν είχε κανένα μέλλον η σελίδα. Τώρα αν εσυ ως έξυπνος άνθρωπος κατάλαβες ότι είπα ότι σε πληρώνει ο γκουερινο4 , ίσως να πρέπει να το ψάξεις στο εσωτερικό σου.
Ρε άνθρωπε τι ακριβώς λες;
Ποιος γκουερινο;
Είπες και επανέλαβες ότι είναι τακτική του σάιτ να επιτρέπει τα τοξικά ποστ για να παίρνει κλικ, δηλαδή λεφτά. Μόνος σου το λες στο ίδιο σου το ποστ.
Θες να το παραδεχτεις, καλώς. Δεν θες, μη το παραδέχεσαι
Αλλά μη λέμε και αερολογιες για να το δικαιολογησουμε
Αυτό λοιπόν πού εγραψες είναι τεράστια προσβολή για ΟΛΟΥΣ όσους ασχολήθηκαν παλιά ή ασχολούνται τώρα με το σάιτ. Όχι μόνο για μένα. Στο όνομα του σάιτ το πήρα ως προσβολή και εξ ου και η οργισμένη αντίδραση
Ποιος γκουερινο;
Είπες και επανέλαβες ότι είναι τακτική του σάιτ να επιτρέπει τα τοξικά ποστ για να παίρνει κλικ, δηλαδή λεφτά. Μόνος σου το λες στο ίδιο σου το ποστ.
Αυτό λοιπόν πού εγραψες είναι τεράστια προσβολή για ΟΛΟΥΣ όσους ασχολήθηκαν παλιά ή ασχολούνται τώρα με το σάιτ. Όχι μόνο για μένα. Στο όνομα του σάιτ το πήρα ως προσβολή και εξ ου και η οργισμένη αντίδραση
Συγγνώμη που για πρώτη φορά θα σε προσβάλλω και γώ , αλλά να πας να σε δει γιατρός επειγόντως. Εκτός αν δεν έχεις αιρ-κοντίσιον όποτε δικαιολογείσαιEqualizer έγραψε:Ρε άνθρωπε τι ακριβώς λες;
Ποιος γκουερινο;
Και όχι τίποτα άλλο αλλά στην κεντρική ιδέα ότι οι εξυπνάδες που γράφονται είναι τοξικές και πρέπει να εκλείψουν, συμφωνώ μαζί σου!
Αλλά το να λες ότι το σάιτ τις επιτρέπει με ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ τρόπο επειδή σκέφτεται τα λεφτά, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ανεπίτρεπτο και κόβεται μαχαίρι είτε στο πω με επιθετικο, είτε στο πω με ευγενικό τρόπο
Αυτά και σταματάω εδώ γιατί το έκανα όσο πιο λιανα γίνεται και δεν έχω τίποτα άλλο αν εξηγήσω
Αλλά το να λες ότι το σάιτ τις επιτρέπει με ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ τρόπο επειδή σκέφτεται τα λεφτά, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ανεπίτρεπτο και κόβεται μαχαίρι είτε στο πω με επιθετικο, είτε στο πω με ευγενικό τρόπο
Αυτά και σταματάω εδώ γιατί το έκανα όσο πιο λιανα γίνεται και δεν έχω τίποτα άλλο αν εξηγήσω
Το να κατηγορεις καποιον οτι προκαλει τεχνητη ενταση η δεν μπαναρει ατομα επειδη προκαλουν ιντριγκα για να κανουν κλικ, ειναι σαν να λες οτι βαζει λεφτα στην τσεπη και ειναι προσβλητικό ειδικα οταν δεν εχεις αποδειξειςsoflodoras έγραψε:Σε ολες τις εκλογες δεν μπορουσα να μπω στο φορουμ γιατι εβγαινε παντου παραθυρο με τον Κουλη. Αυτα τα διαφημιστικα πως εμπαιναν; Δωρεαν; (Ξερω πως δεν επιλεγετε εσεις τι διαφημιση μπαινει, αλλα επιλεγετε το να μπαινει διαφημιση)Equalizer έγραψε:ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Ειδικά όταν είναι τόσο χοντροκομμένη αηδία όπως ότι βάζουμε/αφήνουμε επίτηδες τοξικά ποστ για τα... κλικ.
Είναι ξεκάθαρο;
Αφήνουμε επί 17 χρόνια οικογένειες για αν συντηρούμε το ΜΟΝΟ ελεύθερο μεγάλο βήμα του ΠΑΟΚτση.
Όποιος θέλει να θιχτεί να πάρει το καπελάκι του και να φύγει ΤΩΡΑ
Είναι λέει μέλος απ' το 2007 αλλά το μόνο που του ήρθε έμπνευση να πει είναι ότι κυνηγάμε τα κλικ
Ρε δεν είμαστε καλα
Επισης δεν ειπε πως παιρνετε εσεις λεφτα. Το φορουμ κ καθε φορουμ εχει εξοδα. Κ για να επιβιωσει κατι χρειαζεται αυτοχρηματοδοτηση. Δε σε κατηγορησε κανενας πως βαζεις λεφτα στην τσεπη
Υγ. δε θα λες εσυ, σε οποιον δεν αρεσει το καπελακι του κ να φυγει. Εκτος κ αν θεωρεις πως το παοκμανια ειναι το τσιφλικι σου κ πως σου ανηκει. Κ πως μπορεις να μπαναρεις κ να εξωθεις τους αλλους στην εξοδο χωρις καν να ακουσεις τον αντιλογο τους. Αν ισχυει αυτο να μας το πεις να ξερουμε
- Μπαρκαρούτσος
Taseos έγραψε:Φίλε δεν ξέρω τι άποψη είναι όταν τα ίδια άτομα που έκραζαν από περσυ το καλοκαίρι και οκο τον χρόνο φυσικά, συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι. Πιθανολογώ ότι το φόρουμ απλά χρειάζεται τα κλικ. Άλλη εξήγηση λογική δεν υπάρχει. Είναι άλλο να ζητάς ως οπαδός μεταγραφές να σχολιάζεις υποψήφιους παίκτες και άλλο αυτό που γίνεται από συγκεκριμένε νικς. Το έχουμε εμπεδώσει ότι η διοίκηση που πήρε 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα δεν ξέρει να χειρίζεται τα του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρουν τι ποσά χρειάζεται ανά δαπάνη να σωθούν. Γενικά δεν ξέρουν τίποτα. Διαβάζουμε εδώ μέσα και με ποια οικονομική στρατηγική, τι συμβόλαια χρειάζεται να πληρώσει αυτή η άχρηστη διοίκηση και ο τύπος που παριστάνει τον μεγαλομέτοχο. Φυσικά πάλι επαναλαμβάνω ότι δε φταίνε αυτοί. Είναι η πολιτική του φορουμ αυτή ξεκάθαρα.
Θέλεις να εξηγήσεις την τελευταία πρότασή σου; Ποια είναι η πολιτική του φόρουμ;
Τα κλικ είναι αναγνωρισιμότητα αγαπητοί. Επισκέψεις στη σελίδα. Κανένα οπαδικό σάιτ του ΠΑΟΚ, ούτε το Paok.com ( δεν ξέρω αν είναι μέσα ο Αστέρης) ούτε το Paok.de ούτε το paok.gr ούτε το paokg4.org ούτε το Paokmania δεν έβγαλε λεφτά από τον ΠΑΟΚ. Δεν περίμενω τον εκου να μας το πει. Το ξέρουμε. Απλά έχει αλλά θεματάκια και ξεσπάει απόψε εδώ. Το ότι επιτρέπετε Νίκος τοξικά γνωστά , είναι καθαρά θέμα πολιτικής φόρουμ. Είναι επλεον χρήστες και είναι αποδεκτό. Τώρα για λεφτά και αλλά τέτοια γραφικά ούτε ξέρω ούτε είπα ποτέ κάτι τετοιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 17 Ιουν 2024, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Την ίδια ώρα που ζητάτε τις απόψεις που ΕΣΕΙΣ θεωρείτε κακές/λάθος/τοξικές να τις ΚΟΒΟΥΜΕ (εγώ μπορεί να συντάσσομαι και να τις θεωρώ και εγώ τοξικές κλπ, άλλοι όμως όχι), την ίδια ώρα θιγεστε όταν βάζουμε ένα ΟΡΙΟ και λέμε ότι δεν δεχόμαστε οποιοδήποτε συσχετισμό της πολιτικής του σάιτ, με τα λεφτά
Είτε αυτά αφορούν τσέπη, είτε συντήρηση (ούτε σε ένα σημείο δεν τα διαχώρισα και δε τα διέκρινα αυτα, είναι άσχετο εντελώς)
Έχετε πολύ μεγάλη πλάκα εσείς οι θιγμένοι
Μονά ζυγά δικά σας
Είτε αυτά αφορούν τσέπη, είτε συντήρηση (ούτε σε ένα σημείο δεν τα διαχώρισα και δε τα διέκρινα αυτα, είναι άσχετο εντελώς)
Έχετε πολύ μεγάλη πλάκα εσείς οι θιγμένοι
Μονά ζυγά δικά σας
Μα δεν είναι θιγμένος κυριε. Μου ζήτησες να σου γράψω αφού βέβαια έκανες μπαν τι εννοούσα. Το έγραψα δεν το δέχεσαι. Άρε τι μου ζητάς εξήγηση; Ποιο το νόημα; Να μου δείξεις ότι είσαι δημοκρατικός; Κανένα φόρουμ στον πλανήτη δεν είναι δημοκρατικό. Γιατί να είναι αυτό;
Taseos ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα υπερασπιζοταν τον rain, αλλα ενα πραγμα μπορω να στο πω με σιγουρια. Το τελευταιο πραγμα που θελουν οι περισσοτεροι μοντ και ειδικα αυτος, ειναι να υπαρχουν τοξικα μελη στο φορουμ.Μπορει να διαφωνουν για το τι ακριβως σημαινει τοξικο μελος,μπορει να εχουν διαφορετικη αντιληψη ο καθενας για το τι συνιστα ελευθερια του λογου και τι αυτη επιβαλει, αλλα κοινη τους συνισταμενη και γραμμη ειναι αν μπορουσε να παυσει καθε μορφη εσκεμμενης αρνητικοτητας στο σαιτ.
- Μπαρκαρούτσος
μάλλον Νίκος = νικςTaseos έγραψε:Το ότι επιτρέπετε Νίκος τοξικά γνωστά , είναι καθαρά θέμα πολιτικής φόρουμ. Είναι επλεον χρήστες και είναι αποδεκτό.
Αν υπήρχε τέτοια πολιτική στο φόρουμ, θα είχα παραιτηθεί από διαχειριστής αυτοστιγμεί. Δεν υπάρχει πολιτική του στυλ "θέλουμε πολλά μέλη κι ας μην είναι καλά". Δες σε άλλα φόρα τι γίνεται, ΠΑΟΚτσήδικα ή μη.
Τασεε άμα για το δικό σου αξιακο σύστημα το να σε κατηγορούν ότι κανεις ηθελημένα έμμεσα ή άμεσα κακό στον ΠΑΟΚ είναι μικρή προσβολή, για μένα δεν είναι.
Άρα λοιπόν ξεσπάω εδώ για αυτόν ακριβώς τον λόγο και μόνο, παρόλες τις μπαρουφες που λες ότι ξεσπάω για αλλά θέματα.
Νομίζω έχω εξηγήσει τα πάντα για τον λόγο που αντέδρασα και για όλο το ζήτημα, παρόλες τις αερολογιες που διαβάζω ως απάντηση.
Το ζήτημα έκλεισε, ο Τασεος έγραψε πως δέχεται το Μπαν και μας χαιρέτησε ομαδικώς.
Άρα λοιπόν ξεσπάω εδώ για αυτόν ακριβώς τον λόγο και μόνο, παρόλες τις μπαρουφες που λες ότι ξεσπάω για αλλά θέματα.
Νομίζω έχω εξηγήσει τα πάντα για τον λόγο που αντέδρασα και για όλο το ζήτημα, παρόλες τις αερολογιες που διαβάζω ως απάντηση.
Το ζήτημα έκλεισε, ο Τασεος έγραψε πως δέχεται το Μπαν και μας χαιρέτησε ομαδικώς.
Έχεις σοβαρό θέμα. Φιλικά στο λέω επειδή σαν πένα είσαι καλή , να το ψάξεις. Προσβολές γράφεις απευθύνεις. Θαρρείς και είσαι μόνο εσυ η σελίδα. πρέπει βρε και καλά αυτά που καταλαβαίνεις εσυ να είναι όπως τα καταλαβαίνεις. ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεσαι ειναι απίστευτος για ενήλικο.