25. Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Re: Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Καλως τον πρωτο! Καλη αρχη μαγκακο, απο βιντεακια σε εχω παρακολουθησει μονο αλλα κανει μπαμ οτι το κατεχεις το τοπι. Ευχομαι να κανεις τη μεγαλη ανατροπη και να αναρριχηθεις γιατι οχι και στην βασικη ενδεκαδα.
- WeWillRockYou
Καλώς όρισε ο νεαρός 
Το πιστεύω περισσότερο από όλους τους Έλληνες που ακούστηκαν.
Υπομονή, δουλειά και τα καλύτερα έρχονται!

Το πιστεύω περισσότερο από όλους τους Έλληνες που ακούστηκαν.
Υπομονή, δουλειά και τα καλύτερα έρχονται!
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι μια μεταγραφή για να συμπληρώσει το ρόστερ αλλά στο μέλλον να γίνει και σημαντικός για την ομάδα
καλώς ήρθες
καλώς ήρθες
καλώς ήρθες παλικάρι μου ...
στον ΠΑΟΚ έχουμε παράδοση οι ήσυχες μεταγραφές πολλές φορές να βγαίνουν λαχεία ...
εμένα μου αρέσεις πολύ σαν ιστορία, πορεία, ηλικία και ότι έχω δει από βίντεο ...
παραδέχομαι ότι σε σχέση με τους δικούς μας πιτσιρικάδες που τους βλέπω από τα 12-13 τους ότι εσένα δεν σε έχω δει καθόλου ...
πιστεύω ότι κάτι συζήτησαν οι δικοί μας με τον Πάμπλο που σε είχε πέρσι ...
μακάρι αλάνι μου να βγεις παιχταράς ... κάτι Κεντζιόρα εύκολα μπορείς να τους φας ... όρμα
στον ΠΑΟΚ έχουμε παράδοση οι ήσυχες μεταγραφές πολλές φορές να βγαίνουν λαχεία ...
εμένα μου αρέσεις πολύ σαν ιστορία, πορεία, ηλικία και ότι έχω δει από βίντεο ...
παραδέχομαι ότι σε σχέση με τους δικούς μας πιτσιρικάδες που τους βλέπω από τα 12-13 τους ότι εσένα δεν σε έχω δει καθόλου ...
πιστεύω ότι κάτι συζήτησαν οι δικοί μας με τον Πάμπλο που σε είχε πέρσι ...
μακάρι αλάνι μου να βγεις παιχταράς ... κάτι Κεντζιόρα εύκολα μπορείς να τους φας ... όρμα
- Kabamaru11
- kataramenos5
- Bobby Sands -4-
Δεν ήξερα ότι είναι πατριώτης μου ο θυμιανης χωριό ολυμπιάδα Πτολεμαΐδας γεννήθηκε το 2001 μικρός στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας και μετά Ξάνθη σερρες.....βγάλε μας ασπροπροσωπους πατρίδα....
Καλως ηρθες στην μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη (αλλωστε απο οτι λεγεται το ξερεις και ο ιδιος
)
Το οτι εχεις περασει απο ολες τις μικρες εθνικες δεν μπορει να ειναι τυχαιο.
Δουλεψε και θα ανταμειφθεις γιατι ηρθες σε μια ομαδα που δεν στερει ευκαιριες απο κανεναν που το αξιζει.

Το οτι εχεις περασει απο ολες τις μικρες εθνικες δεν μπορει να ειναι τυχαιο.
Δουλεψε και θα ανταμειφθεις γιατι ηρθες σε μια ομαδα που δεν στερει ευκαιριες απο κανεναν που το αξιζει.
- ΑποστόληςΑ
Η περιοχή βγάζει παικταράδες καθώς φαίνεται...eorptol1 έγραψε:Δεν ήξερα ότι είναι πατριώτης μου ο θυμιανης χωριό ολυμπιάδα Πτολεμαΐδας γεννήθηκε το 2001 μικρός στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας και μετά Ξάνθη σερρες.....βγάλε μας ασπροπροσωπους πατρίδα....
- PAOKevolution
Όντως μόνο εγώ δεν βγήκα και οπαδούς βγάζουμε νομίζω οπαδός είμαι αρκετά καλόςΑποστόληςΑ έγραψε:Η περιοχή βγάζει παικταράδες καθώς φαίνεται...eorptol1 έγραψε:Δεν ήξερα ότι είναι πατριώτης μου ο θυμιανης χωριό ολυμπιάδα Πτολεμαΐδας γεννήθηκε το 2001 μικρός στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας και μετά Ξάνθη σερρες.....βγάλε μας ασπροπροσωπους πατρίδα....