Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Εκτιμώ τον Μεϊτέ βάσει της προσφοράς του στην φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπαιξε κι αυτός σημαντικό ρόλο. Δεν κρύβω ότι θα προτιμούσα να παραμείνει, όχι τόσο επειδή τον θεωρώ τοπ επιπέδου ακόμα και για τον ΠΑΟΚ του 2024 αλλά κυρίως επειδή αγωνιστικά ξέρει πλέον τις ανάγκες της ομάδας μέσα στο χορτάρι και δε χρειάζεται περίοδο να εγκλιματιστεί. Θέλω όμως η υπόθεσή του αυστηρά αύριο να έχει τελειώσει οριστικά, είτε θετικά είτε αρνητικά. Αύριο μέχρι τις 23:59, όχι 00:00 που θα έχει έρθει η Τετάρτη. Οκ, θέλει να κυνηγήσει ένα μυθικό συμβόλαιο στις Αραβίες; Να το κυνηγήσει χωρίς την ασφάλεια της καβατζας του ΠΑΟΚ όμως εφεξής.
-
Daskalos_4
Τι εγινε ρε παιδια;; Μας εριξε ακυρο ο Μειτε; Οχι; Τοτε γιατι τοσος σαματας;
Και για Σαματα είπαμε,για το αν θα παίξει προκριματικαDaskalos_4 έγραψε:Τι εγινε ρε παιδια;; Μας εριξε ακυρο ο Μειτε; Οχι; Τοτε γιατι τοσος σαματας;
Απο αυτούς που παραθέτεις, άντε να αξίζει ο Tapia. Oι υπόλοιποι λόγω ποιότητας ή λόγω φθοράς και ηλικίας, δεν θα παίξουν....VfB v2 έγραψε:Για εναλλακτική του Μειτε πάντως υπάρχουν αρκετές καλές περιπτώσεις που μένουν ελευθεροί. Tapia, Duncan, Lundstram. Αλλά εγώ θα προτιμούσα έναν εκ των Gueye η Sissoko που είναι και οι δύο σε πολύ καλήτερη ηλικία.
Ο Tapia, ξέρουμε αν έχει άλλες προτάσεις και αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα? Ακόμη και αν όλα αυτά ισχύουν ξέρουμε αν θα προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ? ή αν τον θέλει ο Προπονητής?
Καλή η συζήτηση με ονόματα, αλλά όπως αποδεικνύεται συνέχεια η πραγματικότητα δεν έχει σχέση με τις υποθέσεις και τις ασκήσεις επι χάρτου.
-
VfB v2
πουλέν στο manager από όταν ήταν 17 χρόνων. Σηκωσα αμέτρητα Τσουλου μαζι του με τον ΠΑΟΚ. Εγκρίνω.
Φίλε Eagle1980 συμφωνώ αλλά από την άλλη λέω την εξής λογική ερώτηση πιο πολύ ποιοι καίγονται να μπούνε στους ομίλους του τσουλου εμείς ή αυτοί που θα πάρουν τα λεφτά ?
Δηλαδή όπως είπε ένα παλικάρι πιο πάνω αν μου φέρουν τον Σισοκο πχ ή ένα άλλο ελεύθερο και πούνε εκεί που θα μου στοιχήσει ο Μειτε 30 ετών 7εκ (1,7εκ τον χρόνο + 2 εκ στην Μπενφίκα) ένας άλλος ελεύθερος ή δανικός μου στοιχίσει από 3εκ ως 6εκ για 3 χρόνια και είναι σε καλύτερη ηλικία αν τον βρήκαν ας τον πάρουν.
Δεν είναι και ο Ζινταν ο Μειτε. Δηλαδη τον Μαντί Καμαρά τον ζητούσαν από τον γαύρο πέρσι με 10εκ από Γαλλία και Αγγλία . Ο Μειτέ τόσα χρόνια δανεικός καλός παίχτης αλλά μην τρελαθούμε κιόλας τόσο καλός που μόνο συμβόλαιο από Αραβία ψάχνει. Καλός ο Μειτέ αλλά νομίζω τον έχουμε κάνει Ζιντάν λίγο γιατί εδώ και τόσα χρόνια είχαμε πολύ καιρό να δούμε ένα κανονικό χαφ στον ΠΑΟΚ.
Δηλαδή όπως είπε ένα παλικάρι πιο πάνω αν μου φέρουν τον Σισοκο πχ ή ένα άλλο ελεύθερο και πούνε εκεί που θα μου στοιχήσει ο Μειτε 30 ετών 7εκ (1,7εκ τον χρόνο + 2 εκ στην Μπενφίκα) ένας άλλος ελεύθερος ή δανικός μου στοιχίσει από 3εκ ως 6εκ για 3 χρόνια και είναι σε καλύτερη ηλικία αν τον βρήκαν ας τον πάρουν.
Δεν είναι και ο Ζινταν ο Μειτε. Δηλαδη τον Μαντί Καμαρά τον ζητούσαν από τον γαύρο πέρσι με 10εκ από Γαλλία και Αγγλία . Ο Μειτέ τόσα χρόνια δανεικός καλός παίχτης αλλά μην τρελαθούμε κιόλας τόσο καλός που μόνο συμβόλαιο από Αραβία ψάχνει. Καλός ο Μειτέ αλλά νομίζω τον έχουμε κάνει Ζιντάν λίγο γιατί εδώ και τόσα χρόνια είχαμε πολύ καιρό να δούμε ένα κανονικό χαφ στον ΠΑΟΚ.
Άκυρο μας έριξε από την ώρα που ψάχνει κάτι πιο εκλεκτό. Που σημαίνει ότι μόνο αν δεν το βρει, θα συμβιβαστεί και θα παραμείνει.Daskalos_4 έγραψε:Τι εγινε ρε παιδια;; Μας εριξε ακυρο ο Μειτε; Οχι; Τοτε γιατι τοσος σαματας;
Τσουρέκια μας τα κάνατε με το κάθε Μεϊτε. ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα προφανώς δεν ισχύει για κάποιους συνοπαδους μου και ειλικρινά ΠΑΟΚ δεν έγινα για κανέναν Μεΐτε.
Νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος για περαιτερω αναλυση του θεματος μειτε μεχρι να προκυψει μια οριστικη εξελιξη. Ειναι μια ενεργη διαπραγματευση, που εμεις την μαθαινουμε και με σπασμενο τηλεφωνο. Δεν υπαρχει νοημα για συμπερασματα για την ΠΑΟΚοφροσυνη του Μειτε, για το αν στην ΠΑΕ τσιγκουνευονται τα 200 χιλ κτλ κτλ. Μια ενεργη διαπραγματευση ειναι και καθε πλευρα θελει να πετυχει το καλυτερο για τον εαυτο της. Τοσο απλα.
Προς τι ο πανικός και ο εκνευρισμός ; Καταλαβαίνετε ότι σχολιάζεται της ΑΡΔ χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο ;
Αυτό που ισχύει είναι ότι η ομάδα κράτησε το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα και έχει προχωρήσει σε 2 μετεγγραφές . Ας έχουμε λίγη υπομονή .
Αυτό που ισχύει είναι ότι η ομάδα κράτησε το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα και έχει προχωρήσει σε 2 μετεγγραφές . Ας έχουμε λίγη υπομονή .