Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Τώρα που χαλάει να πώ κι εγώ. Παίκτη της Σαντ Πάουλι θα φέρουμε στον ΠΑΟΚ για χάφ; Ρε είστε τρελλοί;
Ρε είστε καλά στα μυαλά σας επιτέλους;
Τι ακριβώς ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ για να ΧΑΛΑΣΕΙ τώρα;
Ότι παπάρια καταπίνουν κάποιοι αμασητη, αυτομάτως τη θεωρούμε υπαρκτό ζήτημα και συζητάμε πάνω σ' αυτήν;
Ότι παπάρια καταπίνουν κάποιοι αμασητη, αυτομάτως τη θεωρούμε υπαρκτό ζήτημα και συζητάμε πάνω σ' αυτήν;
Αθανασιάδης αν μείνει ελεύθερος από την χάρτινη, που είναι και πιο έμπειρος από τον Τσιφτσή
Και τι άλλο να κανουμεEqualizer έγραψε:Ρε είστε καλά στα μυαλά σας επιτέλους;

Κάποια λέξη απ᾽ το Ελληνικό λεξιλόγιο έπρεπε να βρώ. Χάλασε μιά χαρά λέξη είναι ... Ίσως ¨δεν έγινε᾽᾽ να ήταν καλύτερη έκφραση. Απλά πολλοί πιστεύαν οτι ο συγκεκριμένος θα βοηθούσε τον σημερινό ΠΑΟΚ. Καλός παίκτης αλλά όχι στο επίπεδο ΠΑΟΚ (απλά γνώμη μου).Equalizer έγραψε:Ρε είστε καλά στα μυαλά σας επιτέλους;
Υπαρχουν πανω απο 5 ατομα που βλεπαν αγωνες της Ζαντκ Παουλι εδω μεσα;
πάντως απο αυτούς που εχουν ακουστεί ως τώρα, μακάρι να ερθει ο Λιβάγια, που ξέρει 100 κιλά μπάλα. Μια καλή προετοιμασία θέλει με τον Στρατηγό για να μην ξέρουν οι αντίπαλες άμυνες τι τους γίνεται και απο που τους έρχεται με Τάισον, Ντέλια, Αντρίγια και τον Κροάτη μπροστά
- soflodoras
Mειτε, Γιαννουλης και Λιβαγια και θα το παρουμε αηττητοι, χωρις καν ισοπαλιες.
Σχολιάζετε κάποιοι χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα για κάποιον παίκτη, που δεν τον ξερατε καν. Όχι τώρα με τον Χάρτελ, που στην πραγματικότητα δεν απασχόλησε ποτέ στα σοβαρά, αλλα και άλλες φορές.
Αν ειστε γνώστες, αν τον εχετε δει να παίζει, αν τον παρακολουθείτε γενικά, να το δεχτώ αν όμως όχι πως μπορείτε να εκφέρετε γνώμη;;
Σας πληροφορώ λοιπόν, από άνθρωπο που ξέρει απέξω και ανακατωτά την Zweite Liga (μεχρι και τα παρασκήνια) ότι ο Χάρτελ ειναι παι-κτού-ρα μεγάλη, τέτοιος δεν υπάρχει όχι στον ΠΑΟΚ σε όλη την Σούπερ Λιγδα.
Άκου "έγκλημα" και "φτηνά τη γλιτώσαμε"!
Εχεις καλύτερο, ε;
Βγάλατε και τον Braithwaite άχρηστο τώρα. Μάλιστα...
Αν ειστε γνώστες, αν τον εχετε δει να παίζει, αν τον παρακολουθείτε γενικά, να το δεχτώ αν όμως όχι πως μπορείτε να εκφέρετε γνώμη;;
Σας πληροφορώ λοιπόν, από άνθρωπο που ξέρει απέξω και ανακατωτά την Zweite Liga (μεχρι και τα παρασκήνια) ότι ο Χάρτελ ειναι παι-κτού-ρα μεγάλη, τέτοιος δεν υπάρχει όχι στον ΠΑΟΚ σε όλη την Σούπερ Λιγδα.
Εχεις καλύτερο, ε;
Είναι καλός παίκτης. Απλά αν δείς τα σχόλια θα δείς οτι πολλοί αναρωτιόντουσαν αν θα ανταποκριθεί στον ΠΑΟΚ. Αλλο Ζανκτ Πάουλι και άλλο ΠΑΟΚ. Μιλάμε για τον σημερινό ΠΑΟΚ που θα χρειαστεί να παίξει Τσ.Λ. προκριματικά.janellsis έγραψε:Σχολιάζετε κάποιοι χωρίς να έχετε την παραμικρή ιδέα για κάποιον παίκτη, που δεν τον ξερατε καν. Όχι τώρα με τον Χάρτελ, που στην πραγματικότητα δεν απασχόλησε ποτέ στα σοβαρά, αλλα και άλλες φορές.
Εχεις καλύτερο, ε;
Εγώ πιστεύω οτι το σκάουτιν τον είχε ψηλά στην λίστα, αλλά προφανώς είχαν, έχουν αμφιβολίες αν μπορεί να σταθεί στο κέντρο του ΠΑΟΚ. Προσωπικά καταλαβαίνω γιατί δεν είναι πρώτη επιλογή. Αυτό λέμε. Είναι ρίσκο. Με όλη την εκτίμηση στην Τσβάιτε Λίγκα, δεν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του παρελθόντος για τον οποίο ο παίκτης μπορεί και να ήταν πολυτέλεια.
Νομίζω οτι λίγο υπερβάλεις και για τον Μπρέιθ, δεν νομίζω οτι κάποιος τον έβγαλε άχρηστο. Αν διαβάσεις τα σχόλια θα δείς οτι κάποιοι έχουν αμφιβολίες λόγω ηλικίας, motivation etc.
Τι να τον κάνουμε, έχουμε ήδη ανθρώπους που καθαρίζουν τα αποδυτήρια.Demetre έγραψε:Αθανασιάδης αν μείνει ελεύθερος από την χάρτινη, που είναι και πιο έμπειρος από τον Τσιφτσή
Καμία φορά λέω να μπω σε μεταγραφική κουβέντα , αλλά μετά διαβάζω σχόλια τύπου «Δανός Σαματα» για τον Μπρειθγουειτ και λέω «άστο καλά παρακολουθείς από απόσταση».
Νομιζω οτι επικρατει αδικαιολογητος παροξυσμος για τον λιβαγια. Εναν παιχτη που επαιζε σε μια ομαδα που την ειχαμε στην πιπα επι τεσσερα χρονια, στην οποια ειχε αντικειμενικα μετρια νουμερα και με ξεκαθαρες ενστασεις για το αν και κατα ποσο εχει συγχρονα στοιχεια. Ναι ειναι ποιοτικος παιχτης, ναι ενδεχομενως μπορει να συνεισφερει, αλλα αν θεωρειτε οτι ενας λιβαγια θα μπει στον ΠΑΟΚ του αντριγια, του ντεσποντοβ, του ταισον και του ντελια, και δεδομενα θα τον αλλαξει επιπεδο στα 32 του, νομιζω οτι υποτιματε παρα πολυ την παρουσα δυναμικη του ΠΑΟΚ. Επισης οσες εναστασεις κι αν εχω κι εγω για τον μπρεθγουειτ (ενστασεις που μπορει να εχω για οποιονδηποτε παιχτη βρισκεται στο οικονομικο μας reach και πιστευουμε οτι αποκτηση του θα μας εκτιναξει), δεν μπορει να θεωρειτε οτι ενας παιχτης που επαιζε στην μπαρτσελονα πριν δυο χρονια εχει λιγοτερες πιθανοτητες να πιασει απο οτι ο λιβαγια που πριν δυο χρονια επαιζε στην ΑΕΚ. Δηλαδη καπου ενα περσπεκτιβ του τι αξια εχουν τα πραγματα που πετυχαινει ο χ,ψ παιχτης συμφωνα και με το επιπεδο στο οποιο αγωνιζεται.