Σαν το Hyundai Atos είναιKourdos έγραψε:Ναι, zissos, η Ulsan Hyundai πληρώνει τον Ανταμ, στην Κορέα!
UEFA Euro 2024
Re: UEFA Euro 2024
Ούγγροι δώσανε 4 έτοιμα γκολ στους Ελβετούς από τα οποία τα 2 τα πέταξαν στα σκουπίδια. Τραγικοί οι Ούγγροι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς κίνηση και εμφανώς χεσμενοι.
Ελβετοί συμαζεμενη ομάδα . Ο ΠΑΟΚ τους έχει για πλάκα και τους 2. Επίσης ο Ντελιας θελει 2 τσακα και σοντολοτετοιο για πρωινό.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελβετοί συμαζεμενη ομάδα . Ο ΠΑΟΚ τους έχει για πλάκα και τους 2. Επίσης ο Ντελιας θελει 2 τσακα και σοντολοτετοιο για πρωινό.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υποστηρίζω Ούγγρους στα δύο επόμενα. Αυτός ο Άνταμ πουλέν...... Γουστάρω την φάση που θα νευριάσει και θα κοντύνει κανέναν......
- ΑποστόληςΑ
Εγώ είδα μια αρκετά καλή Ελβετία. Ακόμη και στο β΄ ημίχρονο, ειδικά μεταξύ 57-75 που η Ουγγαρία ήταν σαφώς ανώτερη κράτησε ένα επίπεδο.
Θεωρώ ότι η Ελβετία θα περάσει πολύ εύκολα στην επόμενη φάση. Μπορεί να περάσει και αήττητη. Ο ΝDoye και ο Εmbolo είναι σπουδαίοι μπροστά και θα προβληματίσουν όλες τις αντίπαλες άμυνες.
Θεωρώ ότι η Ελβετία θα περάσει πολύ εύκολα στην επόμενη φάση. Μπορεί να περάσει και αήττητη. Ο ΝDoye και ο Εmbolo είναι σπουδαίοι μπροστά και θα προβληματίσουν όλες τις αντίπαλες άμυνες.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Τρομερό το 2-0 από τον Ruiz! Μέσα σε 3 λεπτά Morata και Ruiz έδωσαν μεγάλο avantage στην Ισπανία.
- kataramenos5
Μου αρέσει πολύ το κάθετο ποδόσφαιρο έξω από την περιοχή του αντιπάλου κι το gegenpressing που βλέπουμε φέτος .ομορφα και τα 3 ματς μέχρι τώρα. Άντε να δούμε και τους γείτονες σε ένα δίωρο (θεωρώ θα πέσει το ξύλο της αρκούδας ).
Θα φτιάξει κάποιος ένα Paokmania league στο Fantasy Football του EURO 2024 της UEFA να γουστάρουμε;
Το Αγγλος διαιτητης πλεον τεινει να εξελιχθει στο μεγαλυτερο ανεκδοτο στον χωρο του αθλητισμου γενικοτερα.
Τσάμπα γίνεται ΚΑΙ αυτή η διοργάνωση
It's coming home....once again...όπως είθισται
It's coming home....once again...όπως είθισται
Κοίτα ο Perisic πατάει εντός περιοχής την ώρα που εκτελεί ο Petkovic, άρα αν δεν κάνω λάθος σωστά ακυρώθηκε το γκολ, καθώς η μπάλα πάει μετά την εκτέλεση στον Perisic. Ο τρόπος λογικά που το υποδεικνύουν είναι με σηκωμένο σημαιάκι σαν το offside, αν και δεν είναι ακριβώς offside. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έβγαλε κόκκινη κάρτα στο Rodri, που σε καμία περίπτωση δεν πάει να παίξει μπάλα. Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να είναι βίαιο το χτύπημα για να βγει κόκκινη, η αν απλά δεν πάει για τη μπάλα ο παίχτης που κάνει την ανατροπή. Αυτό ας το διευκρινίσει κάποιος που γνωρίζει τον κανονισμό. Έπρεπε να βγει κόκκινη στον Rodri και του την χάρισε; Ή σωστά σφύριξε;