Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Rexaris έγραψε:Εμένα πάντως ο Μέιτε στο στύλ παιχνιδιού αλλά και σε ποιότητα με θύμισε Πάμπλο φέτος. Καλύτερος ο Πάμπλο αλλά σαν κι αυτόν δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Γι’αυτό γουστάρω να μείνει. Και νομίζω θα μείνει.

Αν πάλι δεν θέλει, θα πορευτούμε με κάποιον άλλο. Άλλωστε ο Ραζβάν μπορεί να ανεβάσει όποιον παίκτη και να πάρουμε.
Για μένα καλύτερος ο Μειτε. Μακάρι να μείνει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

ο μειτε ηταν εκπληκτικος φετος. Θα ειναι τεραστια απωλεια αν δεν ειναι φετος στην ομαδα. Ειμαι σιγουρος πως αν μεινει θα ειναι ακομα καλυτερος λογω 2ης χρονιας συν μαντι καμαρα διπλα
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Psuxo_logos έγραψε:
Rexaris έγραψε:Εμένα πάντως ο Μέιτε στο στύλ παιχνιδιού αλλά και σε ποιότητα με θύμισε Πάμπλο φέτος. Καλύτερος ο Πάμπλο αλλά σαν κι αυτόν δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Γι’αυτό γουστάρω να μείνει. Και νομίζω θα μείνει.

Αν πάλι δεν θέλει, θα πορευτούμε με κάποιον άλλο. Άλλωστε ο Ραζβάν μπορεί να ανεβάσει όποιον παίκτη και να πάρουμε.

Βλασφημας τωρα
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Πολύ καλή περίπτωση ο Dessers, εικόνα του έχω από την Feyenoord κυρίως που έκανε το ξεπέταγμα του. Νομίζω ταιριάζει στο στυλ που θέλει ο Λουτσέσκου.

Επίσης μαύρος, ξανθός, γαλανομάτης δεν πρέπει να έχει έρθει ξανά στο πρωτάθλημα :mrgreen:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου πιστεύω μπορούμε να πάρουμε έναν ή δύο δανεικούς top level που δεν μπορούμε να τους αποκτήσουμε αλλιώς.Εξαρταται βέβαια και από τους ομίλους που θα παίξουμε...Το γράφω επειδή αναφέρθηκε αυτός της Ρέιντζερς,νομίζω είναι νωρίς για δανεικούς...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Σουριναμέζος έγραψε:Ο Duncan σαν χαρακτηριστικά πιο πολύ σαν επιλογή αν χαλούσε του Καμαρά μου φαίνεται πάρα αν χαλάσει του Μεϊτέ. Καλός παίκτης πάντως, ειδικά όταν ήταν νεότερος περίμενα ότι θα έκανε ακόμα καλύτερη καριέρα
Σε τετοια συγκεκριμενη επιλογη γινεται αναφορα φιλε..
Παιχτης που θα παιρναμε αν χαλουσε του Καμαρα..
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Αυτός βγαίνει offside περισσότερο και από τον Τσολακ
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Psuxo_logos έγραψε:

Κ για μένα καλύτερος, ο Μειτε.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Να κάνουμε poll αν είναι ....Πάμπλο με τα χίλια...Οφτοπικ αυτομπαναρομαι για 2 ώρες...
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Hayate έγραψε:Προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου πιστεύω μπορούμε να πάρουμε έναν ή δύο δανεικούς top level που δεν μπορούμε να τους αποκτήσουμε αλλιώς.Εξαρταται βέβαια και από τους ομίλους που θα παίξουμε...Το γράφω επειδή αναφέρθηκε αυτός της Ρέιντζερς,νομίζω είναι νωρίς για δανεικούς...
Όχι απλά μπορούμε, πιστεύω πως επιβάλλεται και μάλιστα σε πολύ καίριες θέσεις όπως για παράδειγμα μπακ απ του Ντέλια και του Κούλιε που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσουν του χρόνου. Βάζεις και τις ρήτρες σου και αν ικανοποιήσουν τους αγοράζεις και γλιτώνεις από το γνωστό "τώρα που ξέρουν ότι έχεις χρήμα θα σε δαγκώσουν".
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Γαυρο-site λενε οτι ο αντζέντης του Μειτε, ειναι θεσσ/κη, να συμφωνήσουν στα 1,3 εκ
Μακάρι...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Demir έγραψε:απο το δανο πιο προσιτη και καλη λυση..
λεει η χρονια παρα τα 22 γκολ εχει αναμεικτα συναισθηματα γιατι τον κραζουν οι φιλαθλοι για τις μεγαλες ευκαιριες που εχανε... ποσα να βελει δηλαδη 40 γκολ??
Ασε δηλαδή που έδωσαν 5 μύρια περυσι για να τον πάρουν. Να τον δώσουν 4 ? Πάλι πολλά είναι για 30χρονο.
Εχασαν το πρωτάθλημα και βρήκαν τον υπεύθυνο.
Μὀνο για δανεισμό θα στέκει το όποιο ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Και το paok revolution αν και δεν το ξέρω. Εκτός αν εννοείς αυτό γαβροσαιτ.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

sportdog. Παντα (λογο μανατζαρέων μαλον) εχουν πολλες φορες, καλυτερη ενημερωση...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία.

Αυτός ο σκούρος γαλανομάτης δεν έχει μούτρα ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”