GORGINOC4 έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:Συγνωμη που θα χαλασω τη διαθεση μας αλλα πρεπει να πουμε καποια πραγματα.Ο Ζησης ειναι και αυτος ΠΑΟΚτσης..μπαινει με ορεξη και τον αγαπαμε οπως τον Τεο
Για να γινει ο ΠΑΟΚ αυτο που θελουμε πρεπει με καποιο μαγικο τροπο να κανει αυτο που δεν καταφερε ο Τεο. Πρεπει με καποιο τροπο να φυγουν τα χρεη στο δημοσιο(Το κρατος εχει ξεκαθαρισει οτι αυτην την εποχη μονο χαρες δεν θα κανει..)Απο τον ΠΑΟΚ θα ζητηθουν ολα...μεχρι τελευταιας δεκαρας εκτος εαν υπαρξει κανονικη διοικηση πραγμα που θα οδηγησει τους διοικουντες στην φυλακη.
Απο την αλλη μπορει και αυριο το πρωι να εμφανιστει καποιος(γινεται μονιμα...) και να ζητησει 1 ή 2 και 30 εκατομμυρια ευρω με εγγραφα τα οποια χρωσταει η παε απο την εποχη γουμενου σε διαφορους πιστωτες..Δεν ειναι ευκολο εκει που θεωρεις πως ξεχρεωσες σε τριτους να εμφανιζονται συνεχως και αλλοι...
Το να γινει αυτο που θελουμε δνε εξαρταται απο τον Τεο και τον Ζηση..δυστυχως φαινεται πως ειναι πανω απο τα θελω τους....
Ειλικρινα ,εγω βλεπω τον ΠΑΟΚ μας να αργοπεθαινει..Και δεν ξερω ποια ειναι η λυση..Δεν ξερω τι μπορει να κανει ο Τεο,ο Ζησης ή ακομα και ο κοσμος του ΠΑΟΚ.
Ισως πρεπει ΟΛΟΙ να δουμε αυτο το γαμημενο το δασος και να αφησουμε το δεντρο καμια φορα μηπως και καταφερουμε να βοηθησουμε ουσιαστικα αυτην την ομαδα.
Συμφωνω με καποια πραγματα του ποστ σου..αλλα να ξες.. μη θελωντας μου χαλασες τον βραδινο μου υπνο.. με το "Ειλικρινα ,εγω βλεπω τον ΠΑΟΚ μας να αργοπεθαινει...". Δεν πιστευς πως ο ΠΑΟΚ μας αργοπεθανει, εδω δεν πεθανε επι Γουμενου θα πεθανει τωρα? Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ κι ομως δεν πεθανει.
ΝΑΙ ΕΣΥ! Που και Δ΄εθνικη να παιζαμε θα τον ακολουθουσες. ΕΣΥ! Που εδωσες απο τα λιγα σου λεφτα για τις μετοχες και την ΑΜΚ. ΕΣΥ (και ο καθενας) που με τν γκρινια του... θελοντας η οχι.. εδιωξε τον μεγαλυτερο οραματιστη του ΠΑΟΚ. Εκτιμω και συμπαραστεκομαι αφανταστα στον Ζηση, αλλα ειλικρινα δεν με εμπνεει οσο ο Ζαγορακης. Δεν ξερω το μελλον του ΠΑΟΚ..ξερω οτι ΠΑΟΚ θα ειμαι οτι και να γινει..ξερω οτι την ωρα που εμεις μιλαμε για "αργο θανατο" και προεδρους... οι βαζελοι χερονται για τον κολοβοτανικο τους..Ειδωμεν..![]()
![]()
Ο κοσμος παντα ηταν εκει και παντα θα ειναι..Επεισης δεν πιστευω οτι εφυγε κανενας λογω γκρινιας..Απλα σκοπος μου ειναι ο κοσμος ο οποιος δεν εχει την δυνατοτητα να μιλησει με ανθρωπους και δεν εχουν κλιμα γιατι μενουν εκτος πολης να καταλαβουμε ολοι οτι πρεπει να γινει ενας ΜΕΓΑΛΟΣ και ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ αγωνας για να επιβιωσουμε..Εφοσον τα καταφερουμε τα υπολοιπα ειναι ευκολα...
Παντως η ιστορια δειχνει οτι μεγαλυτερο κακο στον ΠΑΟΚ το εχει κανει ο γουμενος.
Ο Τεο εβγαλε τον ασθενη απο την εντατικη και ο Ζησης πρεπει να τον βγαλει απο το νοσοκομειο πραγμα δυσκολο..Πραγματικα αναρωτιεμαι εαν ο ΠΑΟΚ μπορει να νικησει τα χρεη του μεσα απο το αγωνιστικο τμημα παιζοντας στο Τσ.Λ.
Τελος να πω και να το κλεισω εδω οτι ο κοσμος μπορει να γκρινιαζει για τα ανουσια αλλα πρεπει να ειναι διπλα στον πιο ΄΄δυναμικο΄΄ (ελπιζω) Ζηση αφου αν μεινει και αυτος στις υποσχεσεις φοβαμαι πως θα σκασει...