Δεν παίζει ρόλο αυτό. Ακόμα και Τανζανος να είναι, αν έχει περάσει 3ετια μεταξύ 15-21 ετών στην Ελλάδα θεωρείται γηγενής. Αν όχι, ακόμα και Έλληνας να είναι, λογίζεται ως ξνος.Cylon-4 έγραψε:Ακουγεται, οτι ο αρχηγος θα μπορει να δηλωθει ως Ελληνας απο φετος.
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Αν ηταν να μπορουσε να δηλωθει ως γηγενης, θα το ειχαμε κανει τοσα χρονια
- Σουριναμέζος
Ακριβώς, για τις λίστες της UEFA παίκτες όπως ο Ζέκα και ο Μπάλντοκ λογίζονται ως ξένοι. Όπως επίσης ως ξένος λογίζεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που μέχρι τα 22 ήταν στην Γερμανία.Napoli4 έγραψε:Δεν παίζει ρόλο αυτό. Ακόμα και Τανζανος να είναι, αν έχει περάσει 3ετια μεταξύ 15-21 ετών στην Ελλάδα θεωρείται γηγενής. Αν όχι, ακόμα και Έλληνας να είναι, λογίζεται ως ξνος.Cylon-4 έγραψε:Ακουγεται, οτι ο αρχηγος θα μπορει να δηλωθει ως Ελληνας απο φετος.
- AlxNeapoli1
ΡΕ μιλα καλυτερα που θα πεις τι θα πουμε και τι οχι. Γνωμες ειναι, αντε με τις στραβοστομιες σας μερικοι που δεν ξερετε να συζητατε σαν ανθρωποι.trelopaoki444 έγραψε:Ρε καθηστε καλα μερικοι που θα πουμε εμεις στον ΚΟΡΥΦΑΙΟ ποδοσφαιριστη των τελευταιων 20 χρονων τι θα κανει.
.
Alx ηρέμησε λίγο δεν σου είπε τίποτα, όπως και μόνος σου λες οπαδικο φόρουμ είμαστε, άμα θιγεστε με ένα "ρε", να το κλείσουμε το μαγαζι
- AlxNeapoli1
Φιλε μου ολοι εκφραζομαστε με ομορφο τροπο, μεχρι και οι αντιθετες γνωμεις για την ανανεωση Βιερινια πρεπει να ειναι σεβαστες και οχι να επιτιθονται καποιοι για να προκαλεσουν.
- ΑποστόληςΑ
Για να αποδεχθεί κάποιος την άλλη άποψη (όχι να την ενστερνιστεί) πρέπει να έχει μέσα του μεγάλη ποσότητα δημοκρατικών ευαισθησιών κι αυτό είναι κάτι που σπανίζει στις μέρες μας.
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με το βλέπω τον γίγαντα μέχρι τα βαθιά γεράματα ...
Έτσι και αλλιώς δεν έχουμε πολλούς να ακουμπάνε την μπάλα όπως αυτός ...
εγώ με την κοιλιά του έχω πρόβλημα και είχα βέβαια εδώ και 3-4 χρόνια ... θεωρώ κοροϊδία και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά να μην είναι σε άριστη κατάσταση ... δεν δέχομαι καμία εξαίρεση στο θέμα ... δεν γίνεται κύριε Βιεϊρίνια όταν παίζεις στην Γερμανία να είσαι Κριστιάνο και όταν είσαι σε ανώτερη ομάδα άσχετα εάν είναι Ελλάδα να είσαι κανονικός Ρονάλντο λες και σηκώθηκες από κατσικάκι στην Λαμία ...
και μην μου πείτε για ηλικίες ... αυτά είναι παπαριές ... και ο Τάισον ίδια ηλικία είναι ... την ίδια γλώσσα μιλάνε ... δηλαδή ο αρχηγός τι είναι ... μάγκας ?
πιστεύω ότι εάν ήταν όπως πρέπει, θα είχε βοηθήσει την ομάδα 300% περισσότερο γιατί απλά το έχει ...
αφού θέλει να συνεχίσει να παίζει, ας αφήσει το ταψί με τα γεμιστά ... ας του βάζει η Βάσω 3 μαξ και 50 γρ φέτα και τέλος
Έτσι και αλλιώς δεν έχουμε πολλούς να ακουμπάνε την μπάλα όπως αυτός ...
εγώ με την κοιλιά του έχω πρόβλημα και είχα βέβαια εδώ και 3-4 χρόνια ... θεωρώ κοροϊδία και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά να μην είναι σε άριστη κατάσταση ... δεν δέχομαι καμία εξαίρεση στο θέμα ... δεν γίνεται κύριε Βιεϊρίνια όταν παίζεις στην Γερμανία να είσαι Κριστιάνο και όταν είσαι σε ανώτερη ομάδα άσχετα εάν είναι Ελλάδα να είσαι κανονικός Ρονάλντο λες και σηκώθηκες από κατσικάκι στην Λαμία ...
και μην μου πείτε για ηλικίες ... αυτά είναι παπαριές ... και ο Τάισον ίδια ηλικία είναι ... την ίδια γλώσσα μιλάνε ... δηλαδή ο αρχηγός τι είναι ... μάγκας ?
πιστεύω ότι εάν ήταν όπως πρέπει, θα είχε βοηθήσει την ομάδα 300% περισσότερο γιατί απλά το έχει ...
αφού θέλει να συνεχίσει να παίζει, ας αφήσει το ταψί με τα γεμιστά ... ας του βάζει η Βάσω 3 μαξ και 50 γρ φέτα και τέλος
τα γεμιστα με ρυζι και οχι με κιμα! Με κιμα ειναι 150 θερμιδες παραπανω.
Τα γεμιστα ειναι μονο με ρυζι, δηλαδη ορφανα
Αν εχουν κιμα, ειναι καταχρηση

Αν εχουν κιμα, ειναι καταχρηση

- ΑποστόληςΑ
Χωρίς κιμά λέγονται ψεύτικα (γιαλαντζί). Για μένα, Το πιο νόστιμο νηστίσιμο φαγητό. Αλλά θα πρέπει να είναι σπιτικό, γιατί όσες φορές τα έχω δοκιμάσει σε εστιατόρια δεν με άρεσαν ιδιαίτερα.
Η μαγκιά είναι το καλό τσιγαρισμα στο κρεμμύδι και η σωστή ποσότητα του νερού στο ταψί. Ελπιζω η Βάσω να γνωρίζει την τέχνη.
ΥΓ. Μονο εγώ μένω εντός θέματος, όλοι οι άλλοι το έχετε γα@#σει με τα off-topic.
ΥΓ. Μονο εγώ μένω εντός θέματος, όλοι οι άλλοι το έχετε γα@#σει με τα off-topic.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δεν νομίζω να του αρέσουν τα γεμιστά. Όσες φορές τον έχουμε δει σε εστιατόρια, αυτά δεν σερβίρουν τέτοιου είδους φαγητό.
Εχουμε καμια ενημερωση αν αναναιωσε? Γιατι δεν τον βλεπω στις προπονησεις.