Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από nikos_algio »

Παιδιά αντικειμενικά το δίδυμο Μεϊτέ - Καμαρά είναι μακράν το καλύτερο δυνατό που μπορούμε να έχουμε. Γενικά έχω τρελή καψούρα με τον Μεϊτε και θα χαλαστώ πολύ αν δε μας πει το ναι.

Ο Μίσιτς σε μας έπαιζε σε 3αδα στο κέντρο (αν θυμάμαι καλά) είτε στο 8 είτε πιο σπάνια στο 10. Δεν ξέρω αν μπορεί να είναι το ίδιο αποδοτικός σε δυάδα και σίγουρα δεν είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν στο προηγούμενό του πέρασμα. Σίγουρα μας κουβάλησε σε μια δύσκολη περίοδο αλλά η μόνη θέση που θα τον έβλεπα στο ρόστερ θα ήταν αντί του Οζντόεφ.

Η αεχ θα έχει Πινέδα και Λιούμπισιτς στις ίδιες θέσεις που είναι αντικειμενικά και αυτό ένα εξαιρετικό κέντρο, διαφορετικό από το δικό μας βέβαια που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πιο είναι το "καλύτερο".

SIGN ρε μ@λ@κ@ λέμεεε
Άβαταρ μέλους
s44

Δημοσίευση από s44 »

nikos_algio έγραψε:Παιδιά αντικειμενικά το δίδυμο Μεϊτέ - Καμαρά είναι μακράν το καλύτερο δυνατό που μπορούμε να έχουμε. Γενικά έχω τρελή καψούρα με τον Μεϊτε και θα χαλαστώ πολύ αν δε μας πει το ναι.

Ο Μίσιτς σε μας έπαιζε σε 3αδα στο κέντρο (αν θυμάμαι καλά) είτε στο 8 είτε πιο σπάνια στο 10. Δεν ξέρω αν μπορεί να είναι το ίδιο αποδοτικός σε δυάδα και σίγουρα δεν είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν στο προηγούμενό του πέρασμα. Σίγουρα μας κουβάλησε σε μια δύσκολη περίοδο αλλά η μόνη θέση που θα τον έβλεπα στο ρόστερ θα ήταν αντί του Οζντόεφ.

Η αεχ θα έχει Πινέδα και Λιούμπισιτς στις ίδιες θέσεις που είναι αντικειμενικά και αυτό ένα εξαιρετικό κέντρο, διαφορετικό από το δικό μας βέβαια που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πιο είναι το "καλύτερο".

SIGN ρε μ@λ@κ@ λέμεεε
Συμφωνώ, για αντι-Οζντόεφ αν χαιρετίσει ο Τσετσένος, αλλα σε κμία περίπτωση ως αντι-Μειτέ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο μετριότατος φέτος Οζντόεφ είχε 7 γκολ.
Όσο έχει ο Καμαρά σε 4 σεζόν.
Ας μην τον υποτιμούμε.
Δε θα με εκπλήξει αν φέτος ο Τσετσένος αναδειχθεί σε πολύτιμη σταθερά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το θεμα με τον Οζντοεφ δεν ειναι οι ποδοσφαιρικες του ικανοτητες αλλα μαλλον η ιδιοσυγκρασια του. Θα αποχωρησει αν ο ιδιος για τους δικους του λογους το θελει.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

ο τουιτερας (που επεσε μεσα για καμαρά) λεει οτι ο επομενος προπονητης τερματοφυλακων θα ειναι ο Αντι Αντίλοβιτς, Βόσνιος, μέχρι πρότεινος της Ρουμανικης Universitatea Craiova. Πιο πριν ηταν προπονητης στην Λουντογκορετς.
Παλια το 2012-2013 ειχε περασει απο Ελλαδα Πανθρακικο ως τερματας.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

εκατσα και ειδα χθες ενα 90 λεπτο την εσπανιολ για να παρω εικονα απο τον Δανο. οχι τοσο για να δω αν ξερει το παιχνιδι, αυτο νομιζω δεν χωραει κουβεντα για καποιον που εχει κανει 70 συμμετοχες με την εθνικη Δανιας αλλα περισσοτερο για να δω τι κανει και που βρισκεται

τι ειδα :

- ενα απο τα δυο φορ στο 4-4-2 στο πρωτο ημιχρονο, μονος του στο δευτερο που του πηγε περισσοτερο σαν ρολος
- κινησεις στον χωρο απλα αψογες
- πασες στον χωρο, αψογες, παιχνιδι με την μια, σε καποια φαση εκανε μια μπαλια 30αρα συρτη με πλατη στον αμυντικο, απο πλαγια θεση και εκοψε την αντιπαλη αμυνα στα δυο
- αθλητικα ειναι μια χαρα
- πιεση σε ολα τα μηκη και πλατη της επιθεσης
- επιθετικος δημιουργος και οχι απλα μεσα στο κουτι, μας κανει
- στο δευτερο ημιχρονο επαιξε με δυο ταχυτατους πλαγιους και εκει πραγματικα φανηκε ποσο μπορει να τους ανεβασει. ειναι ενας μπραντον on steroids δεν ξερω πως αλλιως να το πω

τι δεν ειδα

- πνευματικα λιγα πραγματα, μεγαλη κουβεντα, καποιες ανεξηγητες επιλογες, κατι σουτ στα περιστερια, μια κεφαλια παρε βαλεο στα πουλια...οκ τελος σεζον, δυσκολο παιχνιδι με σκληρες αμυνες, αλλα σε αυτο το κομματι δεν ενθουσιασε
- τελικη προπαθεια, λιγα πραγματα, ειτε οι δικες του επιλογες ηταν σωστες και οι συμπαιχτες του ηταν αλλου για αλλου ειτε το αντιστροφο

συμπερασμα, ενας παιχτης με εμπειρια, κλαση, ποιοτητα, γνωστης του παιχνιδιου που ταιριαζει στα θελω του λου, ο οποιος δεν φαινεται να γουσταρει το που βρισκεται κατι το οποιο βεβαια σε εμας θα αλλαξει σιγουρα

οποτε..sign re malaka!!!
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Παιδιά, με δύο ματς που είδατε τον Braithwaite κ τον Μισιτς τα σίγουρα συμπεράσματα που βγάζετε δεν είναι κ τοσο σίγουρα. Έχουμε scouters που τους βλέπουν πιο συχνα
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Ιδανικές πωλήσεις: Έκονγκ, Τσιγγάρας, Οζντόεφ.

Για τον πρώτο τουλάχιστον 3Μ από Αραβία.

Ο Χάρης μας ούτε για αστείο δεν πρέπει να πάει σε Πανσερραϊκούς και Ατρόμητους.. Το καλύτερο για την καριέρα του θα είναι να πάει σε μια μεσαία ομάδα των πρωταθλημάτων 7-12 της Ευρώπης και να δείξει πιο απελευθερωμένα την αξία του. Με 2Μ και κάποιο ποσοστό μεταπώλησης νομίζω είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Τον Οζντόεφ προσωπικά θα τον ήθελα, αλλά αν ο ίδιος νιώθει ότι δεν κόλλησε με στο ελλαδιστάν και θέλει να ψάξει την τύχη του αλλού νομίζω πως η αποχώρησή του δεν θα διαταράξει τις ισορροπίες. Σίγουρα και γι' αυτόν θα αξίωνα ένα ποσό κοντά στα 1.5-2.5Μ.

Επιπλέον, πέρασαν στα ψηλά τις προηγούμενες ημέρες κάτι ειδησούλες για πιθανό ενδιαφέρον για τον ποιοςμουργκ από την πατρίδα του. Θα ήμουν θα ήμουν θετικός να αποχωρήσει και αυτός με 1-1.5Μ.
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

μου είπε χθες το πρωί (πριν την ανακοίνωση) κάποιος που θα μπορούσε να έχει αξιόπιστη πληροφορία ότι κλείσαμε Καμαρά και τον Ισπανό. Όχι τον Ετζουκέ του λέω; Όχι μου λέει, τον Ισπανό γιατί είναι καλύτερος παίχτης.. Αυτός ο Μουναιν γιατί είχε πέρισυ μόνο 20 συμμετοχές; Αξία 5εκ λέει (transfermarkt), εκτός αν εννοεί για έναν χρόνο (πριμ υπογραφής λόγω ελεύθερου)
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Γουστάρω μισιτς εννοείται. Καλύτερος του Μεϊτέ δεν είναι σε καμία περίπτωση, στα λογιστικά που κ από αυτά ξέρουμε πιστεύω πως είναι καλύτερα να δώσουμε κάνα 200 παραπάνω σε σουαλιχο πάρα να δώσουμε 3-4 (2 παραπάνω απο Μεϊτέ) για να αγοράσουμε μισιτς. Θα μου άρεσε αν είχαμε κ μισιτς μαζί με τούς άλλους 2 αλλά δίχως να τα σκάσουμε σε ομάδα. Με αυτά τα λεφτά πιστεύω θα βρούμε καλύτερους. Στο διαταυτα όμως το ζήτημα αρχίζει κ τελειώνει στην επιθυμία λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Mīngus έγραψε:Ο μετριότατος φέτος Οζντόεφ είχε 7 γκολ.
Όσο έχει ο Καμαρά σε 4 σεζόν.
Ας μην τον υποτιμούμε.
Δε θα με εκπλήξει αν φέτος ο Τσετσένος αναδειχθεί σε πολύτιμη σταθερά.
Επιτέλους κάποιος το είπε για το υπεροπλο box to box Καμαρά
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

paokmono έγραψε:μου είπε χθες το πρωί (πριν την ανακοίνωση) κάποιος που θα μπορούσε να έχει αξιόπιστη πληροφορία ότι κλείσαμε Καμαρά και τον Ισπανό. Όχι τον Ετζουκέ του λέω; Όχι μου λέει, τον Ισπανό γιατί είναι καλύτερος παίχτης.. Αυτός ο Μουναιν γιατί είχε πέρισυ μόνο 20 συμμετοχές; Αξία 5εκ λέει (transfermarkt), εκτός αν εννοεί για έναν χρόνο (πριμ υπογραφής λόγω ελεύθερου)
Αυτος ο Μουνιαιν :shock: :shock: ΑΥΤΟΣ ο ΜΟΥΝΙΑΙΝ;;;
Εχετε αντιληφθει για ποιον παικτη μιλαμε; Παλευω να βρω το κινητρο του αν αποκτηθει αλλα υπερπαικταρος τα προηγουμενα χρονια. Ειναι 2-3 χρονια που δεν παρακολουθω στενα Ισπανικο ποδοσφαιρο (Νο Μεσι Νο παρτυ) οποτε δεν μπορω να πω τιποτα για την κατασταση που βρισκεται
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο πλην ΠΑΟΚ αλλά βλέπω ότι είχε περσι 585 λεπτά στο πρωτάθλημα και 367 λεπτά στο κύπελλο. Δεν λέω να πάρουμε τον βασικό τους, αλλά για κάποιον που βρίσκεται σε κάθοδο, δεν είναι απίθανο να τον δούμε στον ΠΑΟΚ που πληρώνει ίσως κοντά στα 2εκ για δεκάρι με προοπτική chl.
To γράφω, γιατί κάποιοι με το που ακούν το όνομα, το θεωρούν εντελώς παπά.
Άβαταρ μέλους
tzabi

Δημοσίευση από tzabi »

Παντως για στοπερ ενας Φαμπιανο με 500χιλ για αλλαγη του Κεντζιορα δεν θα ηταν καθολου ασχημος. Θα προσφερει πολλα περισσοτερα απο τον Εκονγκ.

Κεντζιορα Κουλιε Φαμπιανο Μιχαιλιδης Θυμνιανης (Κεντζιορα και Θυμνιανης παιζουν και αλλες θεσεις αν υπαρξει αναγκη) ειναι μια χαρα.

Τωρα αν θελουμε αναβαθμιση θα πρεπει να σκεφτουμε του Κεντζιορα, αλλα το αφηνω στους ειδικους (ξερουν καλυτερα απο εμενα).
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Τρομαζω στην ιδεα του τι μπορει να κατορθωσει η ομαδα φετος, οταν για πρωτη φορα ο στρατηγος Λου, θα εχει ΟΛΟΚΛΗΡΟ (ελπιζω) τον βασικο κορμο της προηγουμενης ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ομαδας, μαζι με 3-4 ποιοτικες και αριθμητικες αναβαθμισεις, οπως ο Καμαρα και οσοι αλλοι ακουγονται.

Μιλαω βασικα για πρωταθλημα και οχι για Ευρωπη, που χρειαζεται εμπειρια και σε πολυ υψηλο επιπεδο ΔΕΝ εχουμε. Αλλα πρωταθλημα νομιζω θα εχουμε μια υπεροχη χρονια. Ιδιως οταν βλεπω πως δεν κουνιεται φυλλο στους ανταγωνιστες και ιδιως αν φυγει Ιωαννιδης απο ναζελα (εφυγε ηδη ο καλυτερος τους), Πινεδα/Πονσε απο χαρτουμι και δεν υπογραψουν Ελ Κααμπι/Ποντενσε και (λιγοτερο) ο Φορτουνης στον γαυρο.

Θα ειναι μια υπεροχη χρονια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”