Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Παρα πολύ κακός σήμερα. Ε και το σούτ που πήγε να σκοτώσει τον φωτογράφo νομίζω ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Δεν μπορώ να καταλαβω πως αυτός ο παίχτης αξιώνει 2εκ τον χρόνο.
Δεν μπορώ να καταλαβω πως αυτός ο παίχτης αξιώνει 2εκ τον χρόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 13 Ιουν 2024, 21:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Δλδ αλήθεια, αυτός της Εσπανιολ με το 22, είναι ο σέντερ φορ που ονειρεύεστε.
Οκ πάω πάσο.
Πάντως ο Σαματα πιο πολύ μου κάνει.
Και 33χρονων.
Οκ πάω πάσο.
Πάντως ο Σαματα πιο πολύ μου κάνει.
Και 33χρονων.
Πολύ καλός ο Μπρέιθγουειτ και σήμερα...ταιριάζει στο σύστημα του Λουτσέσκου..αυτό που δεν ξέρω είναι αν έχει ισχυρό κίνητρο να παίξει και να διακριθεί στην Ελλάδα
Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς έχει ψιλό εγκλωβιστεί στην περίπτωση κετζιορα αφού ο εκονγκ είναι ξένο σώμα, ο κουλιερακης μέχρι το τέλος των μεταγραφών μπορεί να αποχωρήσει...κ ο νεσμπεργκ είναι ο νεσμπεργκ.
Το να μείνει ο λουτσέσκου με μοναδικό αμυντικο από την περσινή σεζόν τον Μιχαηλίδη δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται.
Από την άλλη αν τα ποσά που ακούγονται ότι ζητάει ( 1.2 μύρια) αληθεύουν , είναι πολύ πάνω από τις ικανότητες του.
Βέβαια θα πει κάποιος ότι είναι το ίδιο ποσό που θα έδινες για έναν αντίστοιχο κετζιορα αν πλήρωνες την ομάδα του 1.5 εκατομμύριο κ 7 κατοσταρικα συμβόλαιο στον παίκτη.
Προσωπικά πάντως αν δεν είχαμε το ζήτημα με τον εκονγκ δεν θα ήθελα να ανανεώσει σε αυτά τα χρήματα
Το να μείνει ο λουτσέσκου με μοναδικό αμυντικο από την περσινή σεζόν τον Μιχαηλίδη δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται.
Από την άλλη αν τα ποσά που ακούγονται ότι ζητάει ( 1.2 μύρια) αληθεύουν , είναι πολύ πάνω από τις ικανότητες του.
Βέβαια θα πει κάποιος ότι είναι το ίδιο ποσό που θα έδινες για έναν αντίστοιχο κετζιορα αν πλήρωνες την ομάδα του 1.5 εκατομμύριο κ 7 κατοσταρικα συμβόλαιο στον παίκτη.
Προσωπικά πάντως αν δεν είχαμε το ζήτημα με τον εκονγκ δεν θα ήθελα να ανανεώσει σε αυτά τα χρήματα
Εγω λεω να εμπιστευτουμε λιγο παραπανω το σκαουτινγκ απο ανθρωπους πως τον εχουν δει μονο ενα παιχνιδι
Ξερω τρελες λεω
Ξερω τρελες λεω
Έναν παστελωτη ρε Ραζβαν αγάπη μου...
Γιατί κάθε χρόνο πρέπει να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους επίτευξης στόχων;
Έναν παστελωτη έτσι για την αλλαγή
Γιατί κάθε χρόνο πρέπει να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους επίτευξης στόχων;
Έναν παστελωτη έτσι για την αλλαγή
απολυτα μετριος εως κακος ο Μπρεθγουειτ,ενδειξη το σουτ του σε συνδυασμο με την ηλικια του που με τα χρονια κανουν τους αθλητες να μην εχουν ανασες και να οδηγουνται σε λαθη επειδη δεν ακολουθει το σωμα.προτιμω ενα πιο νεο φορ,ενα πιατεκ ρε παιδι μου...
- Σουριναμέζος
Σε αυτό να εστιάζουμε. Η ομάδα λειτουργεί άψογα μέχρι σήμεραGINOLA έγραψε:ο ΠΑΟΚ κανει αυτό που πρέπει,αν δεν τελειώσει κάποιο από τα 2 , δεν θα είναι ευθύνη του ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα ο κάθε μάνατζερ κανει την δουλειά του, δεν χρειάζεται να υπάρχει πανικός.
Πόσες πιθανότητες το δίνετε η περιπτωδη του Μπρειθ να βρίσκεται στο προσκήνιο μόνο και μόνο για να πιεστεί βασικός στόχος; Και εμείς να καθόμαστε και να βλέπουμε τα παιχνίδια της εσπανιολ σας μ@λ@κες. 

-
Παντού είναι ο Μπρεθ κ ο Μπραντον κ ο Σαματα. Εμείς θέλουμε κιλερ, κάτι διαφορετικό. Προτιμώ Τζημα
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μου κάνει εντύπωση που πολλοί είναι αυτοί που έχουν μπει στο τρυπάκι του αν ο χαρακτήρας του Μαντί Καμαρά θα αποτελέσει ή όχι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ.
Μια κουβέντα που έχει ανοίξει και εξυπηρετεί μια και μόνο πλευρά.
Αυτή που θίχτηκε όταν ο παίκτης δήλωσε πως δεν επιθυμεί να γίνει μπαλάκι του πινγκ πονγκ ανάμεσα σε Πειραιά και Νότιγχαμ Φόρεστ.
Το μοναδικό χειροπιαστό στοιχείο που έχουν να του καταλογίσουν είναι αυτό, συν ένα χαμένο πέναλτι απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Αυτές, σε συνδυασμό με την μη ανανέωση του συμβολαίου του, στάθηκαν ως αφορμές για να ξεκινήσει μια οργανωμένη αποδόμηση της εικόνας του Αφρικανού.
Αντιθέτως βλέπω έναν παίκτη που αποφασίζει να κλείσει σε μια ομάδα από τις 13 Ιουνίου, να κάνει προετοιμασία και να συνεισφέρει ουσιαστικά.
Σημασία λοιπόν δεν έχει μόνο τι λέγεται για κάποιον αλλά και ποιος είναι αυτός που τα λέει..
Μια κουβέντα που έχει ανοίξει και εξυπηρετεί μια και μόνο πλευρά.
Αυτή που θίχτηκε όταν ο παίκτης δήλωσε πως δεν επιθυμεί να γίνει μπαλάκι του πινγκ πονγκ ανάμεσα σε Πειραιά και Νότιγχαμ Φόρεστ.
Το μοναδικό χειροπιαστό στοιχείο που έχουν να του καταλογίσουν είναι αυτό, συν ένα χαμένο πέναλτι απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Αυτές, σε συνδυασμό με την μη ανανέωση του συμβολαίου του, στάθηκαν ως αφορμές για να ξεκινήσει μια οργανωμένη αποδόμηση της εικόνας του Αφρικανού.
Αντιθέτως βλέπω έναν παίκτη που αποφασίζει να κλείσει σε μια ομάδα από τις 13 Ιουνίου, να κάνει προετοιμασία και να συνεισφέρει ουσιαστικά.
Σημασία λοιπόν δεν έχει μόνο τι λέγεται για κάποιον αλλά και ποιος είναι αυτός που τα λέει..
- FreeWatcher
Μετριοτητα ο Μπρεθ
Μη φοβάστε ο Θεός ΠΑΟΚ ειναι!
Θα μας σώσει στο τέλος...

Μη φοβάστε ο Θεός ΠΑΟΚ ειναι!
Θα μας σώσει στο τέλος...