8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
Αλλοι λένε έτσι. Αλλοι λένε ότι δίνουμε 1.2-1.3 και ζητάει 1.5. Πραγματικά δεν βγάζεις ακρη τι ισχύει.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Άμα τον θέλουμε τόσο πολύ, να βγάλουμε δίσκο, η καμιά συναυλία και να τον δώσουμε από τα κέρδη.
- Μπαρκαρούτσος
Να κάνουμε έρανο και συναυλίες.
Απλά να σιγουρευτούμε ότι απεργούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τις επόμενες μέρες...
Απλά να σιγουρευτούμε ότι απεργούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τις επόμενες μέρες...
Κλάιν διαφορά υπάρχει... Απλώς ο μάνατζερ περιμένει να περάσει ο καιρός μπας και έρθει καμία προσφορά και ανεβάσει την τιμή. Η κοστολόγηση του παίκτη είναι γνωστή σε όλη την πιάτσα και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ομάδα με την παρούσα δυναμική του ΠΑΟΚ να του δώσει πάνω από 1.5 μυριο. Ακόμα και να βρεθεί ομάδα από την Αραβία να του δώσει πάνω από δύο μύρια ετησίως προφανώς δεν είναι χαζός να πάει γιατί είναι ακόμα 30 ετών και μετά την τριετία με τον ΠΑΟΚ μπορεί να βρει ένα ακόμα καλό συμβόλαιο ενώ αν πάει προς ανατολάς η αξία του θα πέσει κατακόρυφα....να χάμε να λέμε να χαμε να πούμε ..... ο παίκτης θα κλείσει σε εμάς είμαι σίγουρος....
Ή να βαλουμε το Σαματα να πληρωσει τη διαφορα για το χαμενο πέναλτι της λεωφορου 

- ΑποστόληςΑ
Ο Μέιτε είναι άρχοντας στο κέντρο, αν μείνει θα είναι σημαντικό. Αν πάλι δεν θέλει, θα πορευτούμε αλλιώς.
Για να με πείτε κι εσείς ρε παιδιά, ο Μέιτε και ο Καμαρά παίζουν σε διαφορετικούς ρόλους στα χαφ;
Επίσης, ποιον άλλον παίκτη έχουμε στο υπάρχον ρόστερ σε αυτήν την θέση;
Για να με πείτε κι εσείς ρε παιδιά, ο Μέιτε και ο Καμαρά παίζουν σε διαφορετικούς ρόλους στα χαφ;
Επίσης, ποιον άλλον παίκτη έχουμε στο υπάρχον ρόστερ σε αυτήν την θέση;
To sign ρε μαλάκα εδώ έχει νόημα. Το άλλο ήταν να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε.
Εσυ κανονικά με τον Καρμο και τα 12 εκατομμύρια δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι;ΑποστόληςΑ έγραψε:Πιστεύω ότι θα κλείσει μαζί μας.

- ΑποστόληςΑ
- milhouse777
Εφόσον μετείχε στο "ψήσιμο" του Καμαρά δεν πιστεύω πως δεν θα έρθει. Για αυτό και είναι ο μόνος παίχτης που από εχτές ακολουθεί ο Καμαρά στα social media του από τον ΠΑΟΚ.
Και ερανο,και συναυλιες θα κανουμε,αν ο κοσμος πιστευει σ'αυτον και θεωρει οτι πρεπει να μεινει στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
- Σουριναμέζος
Λίγες φορές έχω γκρινιάξει (νομίζω), μια από αυτές ήταν όταν διαφαινόταν ότι δεν θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κρατήσουμε τον Μεϊτέ.
Αυτή την στιγμή είμαι απόλυτα καλυμμένος από την ομάδα, έκανε ο,τι χρειάζεται και με την Μπενφίκα τα βρήκε και στον παίκτη έκανε πολύ καλή προσφορά. Τώρα το μπαλάκι είναι στην πλεύρα του παίκτη, ό,τι και να γίνει οι χειρισμοί του ΠΑΟΚ ήταν σωστοί, αν βρει πρόταση με πετροδόλαρα είναι παράγοντας που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.
Η αίσθηση μου είναι ότι μέσα στο ΣΚ θα έχουμε λευκό καπνό, ίσως χρειαστεί και κάνα sign re malaka τηλεφώνημα παραπάνω.
Αυτή την στιγμή είμαι απόλυτα καλυμμένος από την ομάδα, έκανε ο,τι χρειάζεται και με την Μπενφίκα τα βρήκε και στον παίκτη έκανε πολύ καλή προσφορά. Τώρα το μπαλάκι είναι στην πλεύρα του παίκτη, ό,τι και να γίνει οι χειρισμοί του ΠΑΟΚ ήταν σωστοί, αν βρει πρόταση με πετροδόλαρα είναι παράγοντας που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.
Η αίσθηση μου είναι ότι μέσα στο ΣΚ θα έχουμε λευκό καπνό, ίσως χρειαστεί και κάνα sign re malaka τηλεφώνημα παραπάνω.
- Amsterdamer_87
Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα..Pellaios έγραψε:Κλάιν διαφορά υπάρχει... Απλώς ο μάνατζερ περιμένει να περάσει ο καιρός μπας και έρθει καμία προσφορά και ανεβάσει την τιμή. Η κοστολόγηση του παίκτη είναι γνωστή σε όλη την πιάτσα και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ομάδα με την παρούσα δυναμική του ΠΑΟΚ να του δώσει πάνω από 1.5 μυριο. Ακόμα και να βρεθεί ομάδα από την Αραβία να του δώσει πάνω από δύο μύρια ετησίως προφανώς δεν είναι χαζός να πάει γιατί είναι ακόμα 30 ετών και μετά την τριετία με τον ΠΑΟΚ μπορεί να βρει ένα ακόμα καλό συμβόλαιο ενώ αν πάει προς ανατολάς η αξία του θα πέσει κατακόρυφα....να χάμε να λέμε να χαμε να πούμε ..... ο παίκτης θα κλείσει σε εμάς είμαι σίγουρος....
Οπως τα περιγραφεις..