Αυτο θα γινει. Μισιτς Καμαρα διδυμο προβλεπω. Δεν αγχωνομαι, εχω εμπιστοσυνη στην παε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Φέρτε Misic.
Εκτος αν μεινει ο Σαματα
Αυτο θα γινει. Μισιτς Καμαρα διδυμο προβλεπω. Δεν αγχωνομαι, εχω εμπιστοσυνη στην παε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Φέρτε Misic.
Είμαι kyri fanboy, αν έχει πει αυτό τότε ο Μεϊτέ θα είναι εδώ την άλλη εβδομάδαBlackgr4 έγραψε:Να πούμε επίσης πως ο παπατζής του τουίτερ ήταν ο μόνος που επέμενε εδώ και μέρες (βδομάδες) πως ο Καμαρά έχει κλείσει.
Ο ίδιος λοιπόν λέει σήμερα "μη τρώτε τον παπά για Μεϊτέ". Ότι και να σημαίνει αυτό..
Ρε λογιστή πού σε πάω κιόλας καί αναφερόμενος σε όλα τά παιδιά. Τώρα δηλαδή πιστεύετε τούς αρδ; Το άρθρο είναι κωμικό.Logistis έγραψε:Ήθελα πολύ Μειτε - ιδίως σε διδυμο με Μαντι.
Με αυτα που διαβαζω ομως εχω ξενερωσει πολυ μαζι του.
Ειναι δυνατον μετα απο μια τετοια απιστευτη χρονια στον ΠΑΟΚ να μην νιωθει την αναγκη να συνεχισει εδω Σαλονικη με ηρεμια την ζωη του με την οικογενιεια του;
Τεσπα, ας μην κρινουμε τις επιλογες του καθε παικτη. Δεν ξερουμε πως ζυγιζει ο καθενας τις επιλογες του.
Δικαιωμα του να παει οπου θελει. Ελπιζω αν φυγει Αραπια να βρει ο ΠΑΟΚ κατι ακομα καλυτερο σε αυτη τη θεση.
Τον Ραζβαν σκέφτομαι μόνο που θα χαλαστεί πολύ.
αδερφέ Λουκά εάν είσαι ο Λουκάς σε μέγεθος θέλω όντως να το δω πως θα το κάνεις αυτό που λεςloukas karadimos έγραψε:Μειτε
Sign re Malaka μη σε ζουμπαδιασω λέμε
Είναι αυτό που λέμε: θα υπογράψεις και θα πεις και ένα τραγούδιJames Moriarty έγραψε:
.
.
.
Μειτε λακαμα sing καί δώσε φαπες στα παιδάκια μαζί με Καμαρά..
Κλάμαnikos_algio έγραψε:Είναι αυτό που λέμε: θα υπογράψεις και θα πεις και ένα τραγούδιJames Moriarty έγραψε:Μειτε λακαμα sing καί δώσε φαπες στα παιδάκια μαζί με Καμαρά..
Σορρυ αλλά μέτριος δεν είναι ο μειτε.simoss έγραψε:Αν ο Καμαρά πλησιάσει την απόδοση που είχε στην 3ετια με Ολυμπιακό (που γιατί να μην το κάνει στα 27 του) είναι φουλ αναβάθμιση στη θέση .
Από κει και πέρα με την ευφορία του πρωτάθληματος δεν χρειάζεται να τους κάνουμε όλους παιχταραδες.
Χίλιες φορές να μην μείνει ο μειτε, περίπτωση μπισεσβαρ μυρίζονται αν μείνει, συμπαθής στους πολλούς μικρή προσωπικότητα και όχι κάτι ιδιαίτερο για το επόμενο επίπεδο.
Πέρα από την επιτυχία του πρωταθλήματος η ομάδα είχε κενά ποιοτικά και αδυναμίες, αν πιάσουμε την ενδεκάδα τοπ κλας θεωρώ κοταρσκι-μπαμπα- κουλιερακη- Τάισον - ντελια και ζιβκοβιτς. Οι υπόλοιποι 5( σβαμπ, κεντζιορα, σαστρε, μειτε ,τομας ) πρεπει να θυσιάστουν αν θέλεις να πας ένα επίπεδο πανω.
Ή να μείνουν ως εναλλακτικες