Magpies4 έγραψε:Amsterdamer_87 έγραψε:
Επιτρεψε μου φιλε να πω οτι ο Κολκας δεν εχει ιδεα και πεταει οτι ναναι του τυπου "αργει να απαντησει" αρα
"παει να χαλασει"..
Πιο πολλα ξερει για μαγαζια με πιτογυρα απ'τα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ..
Πολυ σοβαρος ανθρωπος και οχι κανενα τσουτσεκι,μου ειπε οτι ο Ετζουκε και ο μανατζερ του ειναι παραπανω απο
καλυμενοι απο την προταση του ΠΑΟΚ και ο παιχτης ειναι 90+% συμφωνος να υπογραψει τριετες και απομενουν
καποιες λεπτομερειες του συμβολαιου (εικαζω)..
Αυτες τις μερες εχουν δωσει ως πρωτη προτεραιοτητα να τελειωσουν με το θεμα του Καμαρα,με τον οποιο
τιποτα δεν θεωρειται ακομα σιγουρο..
Γι'αυτον τον λογο υπαρχουν καποιες καθυστερησεις και στα υπολοιπα θεματα πχ του Μειτε,τα οποια δειχνουν να
ειναι σε καλο δρομο..
Στον πλανητη ποδοσφαιρο φυσικα ολα ειναι ρευστα και μπορει να ανατραπουν ακομα και ενα λεπτο
πριν την υπογραφη του παιχτη..Να θυμισω την περιπτωση Φορτουνη με ΠΑΟΚ..
Προφανώς αυτό που λές έχει βάση γιατι, όπως είδαμε και σε προηγούμενες μετ περιόδους, ο ΠΑΟΚ προτιμά να φουσκώνει τα συμβόλαια με Μπόνους επίτευξης στόχων, παρά να δίνει απευθείας το 1.7 που θέλει ο κάθε Μειτέ.
Θεωρώ οτι καί οι 3 που είναι κοντά, Μειτέ, Καμαρά και ᾽᾽Έτσουξε᾽᾽, τα έχουν βρεί στο περίπου και διαπραγματεύονται τα 200 300 χιλιαρικα έξτρα αν θα τα πάρουν σαν μπόνους κλπ.
Φιλε μια πληροφορια παρεθεσα που θεωρησα αξιοπιστη..
Η δικη μου εκτιμηση ειναι οτι με τον Μειτε δεν θα εχουμε καποιο θεμα,θα παρει το 1,5 και μολις γυρισει
απ'την αδεια θα υπογραψει..
Τον Ετζουκε μονο αν βγει στη μεση καμμια ομαδα τυπου "Πρεμιερ Λιγκ" μπορει να ναυαγησει και οχι γιατι
κοιταμε αλλον παιχτη,λογω του οτι αρεσει πολυ στον Λουτσε..
Για τον Καμαρα δεν εχω γνωμη,γιατι με τα ηξεις αφηξεις τον θεωρω απροβλεπτο,πιστευω θα ληξει θετικα..