Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από geoavr »

Εικόνα

ΖΗΣΑΡΕ μην ατενίζεις το φεγγάρι
κατέβασε το σώβρακο
και δείξτους το π@πάρι.
Σε όλους.
Άντε πολύ μιζεριάσαμε τον τελευταίο καιρό, μας έπιασαν και τα ψυχολογικά.
Ψυχρός,κρύο αίμα η μάλλον καθόλου αίμα.Κομπιούτερ.
ΣΤΗΡΙΞΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ
Όλοι με τα Γιάνεννα.....
Άβαταρ μέλους
GORGINOC4

Δημοσίευση από GORGINOC4 »

D.A.A.T. έγραψε:Συγνωμη που θα χαλασω τη διαθεση μας αλλα πρεπει να πουμε καποια πραγματα.Ο Ζησης ειναι και αυτος ΠΑΟΚτσης..μπαινει με ορεξη και τον αγαπαμε οπως τον Τεο

Για να γινει ο ΠΑΟΚ αυτο που θελουμε πρεπει με καποιο μαγικο τροπο να κανει αυτο που δεν καταφερε ο Τεο. Πρεπει με καποιο τροπο να φυγουν τα χρεη στο δημοσιο(Το κρατος εχει ξεκαθαρισει οτι αυτην την εποχη μονο χαρες δεν θα κανει..)Απο τον ΠΑΟΚ θα ζητηθουν ολα...μεχρι τελευταιας δεκαρας εκτος εαν υπαρξει κανονικη διοικηση πραγμα που θα οδηγησει τους διοικουντες στην φυλακη.
Απο την αλλη μπορει και αυριο το πρωι να εμφανιστει καποιος(γινεται μονιμα...) και να ζητησει 1 ή 2 και 30 εκατομμυρια ευρω με εγγραφα τα οποια χρωσταει η παε απο την εποχη γουμενου σε διαφορους πιστωτες..Δεν ειναι ευκολο εκει που θεωρεις πως ξεχρεωσες σε τριτους να εμφανιζονται συνεχως και αλλοι...

Το να γινει αυτο που θελουμε δνε εξαρταται απο τον Τεο και τον Ζηση..δυστυχως φαινεται πως ειναι πανω απο τα θελω τους....

Ειλικρινα ,εγω βλεπω τον ΠΑΟΚ μας να αργοπεθαινει..Και δεν ξερω ποια ειναι η λυση..Δεν ξερω τι μπορει να κανει ο Τεο,ο Ζησης ή ακομα και ο κοσμος του ΠΑΟΚ.

Ισως πρεπει ΟΛΟΙ να δουμε αυτο το γαμημενο το δασος και να αφησουμε το δεντρο καμια φορα μηπως και καταφερουμε να βοηθησουμε ουσιαστικα αυτην την ομαδα.

Συμφωνω με καποια πραγματα του ποστ σου..αλλα να ξες.. μη θελωντας μου χαλασες τον βραδινο μου υπνο.. με το "Ειλικρινα ,εγω βλεπω τον ΠΑΟΚ μας να αργοπεθαινει...". Δεν πιστευς πως ο ΠΑΟΚ μας αργοπεθανει, εδω δεν πεθανε επι Γουμενου θα πεθανει τωρα? Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ κι ομως δεν πεθανει.
ΝΑΙ ΕΣΥ! Που και Δ΄εθνικη να παιζαμε θα τον ακολουθουσες. ΕΣΥ! Που εδωσες απο τα λιγα σου λεφτα για τις μετοχες και την ΑΜΚ. ΕΣΥ (και ο καθενας) που με τν γκρινια του... θελοντας η οχι.. εδιωξε τον μεγαλυτερο οραματιστη του ΠΑΟΚ. Εκτιμω και συμπαραστεκομαι αφανταστα στον Ζηση, αλλα ειλικρινα δεν με εμπνεει οσο ο Ζαγορακης. Δεν ξερω το μελλον του ΠΑΟΚ..ξερω οτι ΠΑΟΚ θα ειμαι οτι και να γινει..ξερω οτι την ωρα που εμεις μιλαμε για "αργο θανατο" και προεδρους... οι βαζελοι χερονται για τον κολοβοτανικο τους..Ειδωμεν.. :shock: :? :?
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Αυτό που με άρεζε ανέκαθεν στον ΠΑΟΚ, ήταν η πολυσυλλεκτικότητα των απόψεων, που ιδίως σε περιόδους κρίσης φανερώνονται όλο και περισσότερο. Κάτι που πολιτικά με παραπέμπει σε ένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα της αριστεράς, (όχι το ΚΚΕ ), στο οποίοι πρόσφατα είδαμε κι εκεί να επικρατεί ένα ψιλομπάχαλο. Γι αυτό λοιπόν μέσα σε όλα αυτά, που συμβαίνουν στο σωματείο μας έχω να καταθέσω και μία σοβαρή πρόταση για το μέλλον, πιο διευρυμένη. Προτείνω λοιπόν την σύσταση ενός ενιαίου Παοκτσήδικου φορέα, υπό την αρχηγεία του νυν προέδρου μας, και με την επωνυμία ΖΗ.ΒΡΥΖΑ ή εναλλακτικά ζηΣΗβΡΥΖΑ. Όσοι πιστοί προσέρθετε
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

GORGINOC4 έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:Συγνωμη που θα χαλασω τη διαθεση μας αλλα πρεπει να πουμε καποια πραγματα.Ο Ζησης ειναι και αυτος ΠΑΟΚτσης..μπαινει με ορεξη και τον αγαπαμε οπως τον Τεο

Για να γινει ο ΠΑΟΚ αυτο που θελουμε πρεπει με καποιο μαγικο τροπο να κανει αυτο που δεν καταφερε ο Τεο. Πρεπει με καποιο τροπο να φυγουν τα χρεη στο δημοσιο(Το κρατος εχει ξεκαθαρισει οτι αυτην την εποχη μονο χαρες δεν θα κανει..)Απο τον ΠΑΟΚ θα ζητηθουν ολα...μεχρι τελευταιας δεκαρας εκτος εαν υπαρξει κανονικη διοικηση πραγμα που θα οδηγησει τους διοικουντες στην φυλακη.
Απο την αλλη μπορει και αυριο το πρωι να εμφανιστει καποιος(γινεται μονιμα...) και να ζητησει 1 ή 2 και 30 εκατομμυρια ευρω με εγγραφα τα οποια χρωσταει η παε απο την εποχη γουμενου σε διαφορους πιστωτες..Δεν ειναι ευκολο εκει που θεωρεις πως ξεχρεωσες σε τριτους να εμφανιζονται συνεχως και αλλοι...

Το να γινει αυτο που θελουμε δνε εξαρταται απο τον Τεο και τον Ζηση..δυστυχως φαινεται πως ειναι πανω απο τα θελω τους....

Ειλικρινα ,εγω βλεπω τον ΠΑΟΚ μας να αργοπεθαινει..Και δεν ξερω ποια ειναι η λυση..Δεν ξερω τι μπορει να κανει ο Τεο,ο Ζησης ή ακομα και ο κοσμος του ΠΑΟΚ.

Ισως πρεπει ΟΛΟΙ να δουμε αυτο το γαμημενο το δασος και να αφησουμε το δεντρο καμια φορα μηπως και καταφερουμε να βοηθησουμε ουσιαστικα αυτην την ομαδα.

Συμφωνω με καποια πραγματα του ποστ σου..αλλα να ξες.. μη θελωντας μου χαλασες τον βραδινο μου υπνο.. με το "Ειλικρινα ,εγω βλεπω τον ΠΑΟΚ μας να αργοπεθαινει...". Δεν πιστευς πως ο ΠΑΟΚ μας αργοπεθανει, εδω δεν πεθανε επι Γουμενου θα πεθανει τωρα? Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ κι ομως δεν πεθανει.
ΝΑΙ ΕΣΥ! Που και Δ΄εθνικη να παιζαμε θα τον ακολουθουσες. ΕΣΥ! Που εδωσες απο τα λιγα σου λεφτα για τις μετοχες και την ΑΜΚ. ΕΣΥ (και ο καθενας) που με τν γκρινια του... θελοντας η οχι.. εδιωξε τον μεγαλυτερο οραματιστη του ΠΑΟΚ. Εκτιμω και συμπαραστεκομαι αφανταστα στον Ζηση, αλλα ειλικρινα δεν με εμπνεει οσο ο Ζαγορακης. Δεν ξερω το μελλον του ΠΑΟΚ..ξερω οτι ΠΑΟΚ θα ειμαι οτι και να γινει..ξερω οτι την ωρα που εμεις μιλαμε για "αργο θανατο" και προεδρους... οι βαζελοι χερονται για τον κολοβοτανικο τους..Ειδωμεν.. :shock: :? :?
Απο 35 στα 14 εκ ευρώ μέσα σε 2,5 χρόνια πως λοιπὀν αργοπεθαἰνει.

Ο ΠΑΟΚ μπορεἰ να ειναι οικονομικἀ ανεξἀρτητος ανταγωνηστικὀς, εαν εμεἰς δεν απαιτοὐμε, αλλἀ στηρἰζουμε γιατί απλά ακολουθείς την τρἐλλα σου που λέγεται ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

eleos έγραψε:Η καλύτερη λύση δε ξέρω αν είναι.
Αυτό που ξέρω είναι ότι θα αλλάξουμε τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή (όσο θυμάμαι), για να τον κάνουμε πρόεδρο και να τον κάψουμε στο τέλος όπως τον Ζαγόρ...

Δηλαδή εσύ το έχεις προεξοφλημένο έτσι?Ότι όλα θα πάνε σκατά...

Αυτό τι είναι ?????? Γκρίνια και μίρλα δεν είναι αυτό????

Ai σιχτίρ πια εδώ μέσα!!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ζήσης Βρύζας ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Έχω την δική μου προσωπικότητα.

Με αφορμή της εξελίξεις στα Διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελα ταπεινά να πω την γνώμη μου.
Ο ΠΑΟΚ με Πρόεδρο τον Ζαγοράκη κατάφερε να συσπειρώσει τον γιγάντιο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ να φέρει διαφάνεια στο οικονομικό και την ομάδα μας να την δούμε ανταγωνιστική όπως εμείς θέλαμε για μια συνεχή πορεία μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ζαγοράκης έφυγε από τον ΠΑΟΚ για τον άλφα, βήτα λόγο δεν είναι πια στο τιμόνι του ΠΑΟΚ. Μου έδειξε όμως εμένα τον οπαδό του ΠΑΟΚ πόσο αγάπησε αυτήν την ομάδα και πόσο εύκολο είναι στην πορεία ο ΛΑΟΣ αυτός που είναι πραγματικά γιγάντιος να συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα και ο ίδιος από μόνος του να συντηρεί αυτήν την ομάδα.
Ο Ζαγοράκης μας ο δικός μας Ζαγοράκης δεν είναι άλλο Πρόεδρος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ χάθηκε. Όλοι μας είμαστε ΠΑΟΚ κανείς δεν ήταν παραπάνω Ζαγοράκης από τον ΠΑΟΚ, άλλωστε ο ίδιος χάραξε στο υποσυνείδητο μας το σλόγκαν ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα!

Ο Νιαγάρας που είναι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ που είναι το πιο ορμητικό ποτάμι παγκοσμίως δεν μπορεί να γυρίζει πίσω. Επιβάλλεται να συνεχίσει την πορεία του καμαρωτός με συνεχόμενη ορμητική ροή προς την κατεύθυνση του πρωταθλητισμού με ανθρώπους υπερήφανους ΠΑΟΚτσήδες που διοικούν με διαφάνεια και με στόχο το πρωτάθλημα.

Κανείς μας πιστεύω δεν ήταν προσωπολάτρης, αλλά πάντα ΠΑΟΚτσής.

Σήμερα ήρθε ένα νέο γνωστό και αγαπητό πρόσωπο να κρατήσει τα ινία του Δικεφάλου μας. Ο κύριος Ζήσης Βρύζας, ο Ζήσης μας.
Από την θητεία του ως τεχνικός διευθυντής όλοι μας καταλάβαμε ότι ο Βρύζας έχει Ευρωπαϊκή προσωπικότητα. Ο πληγωμένος Δικέφαλος με τα αβάσταχτα οικονομικά βάρη φέρνει παίκτες, όπως είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο Πάμπλο Γκαρσία και τόσα άλλα ονόματα που είναι στο ρόστερ μας που σε άλλες περιόδους απλά θα τους βλέπαμε να παίζουνε σε Αθηναϊκές ομάδες.

Ο Ζήσης είπε έχω και εγώ την δική μου προσωπικότητα πόση μεγάλη κουβέντα και πόσο ευκολονόητη να καταλάβουμε ότι ΛΑΕ του ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης είναι απώλεια αλλά δεν είναι άλλο για προσωπικούς του λόγους και εγώ είμαι παρών και θέλω την στήριξη σας γιατί και εγώ έχω την προσωπικότητα μου.

Όλοι μας από εδώ και πέρα έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία με έναν άνθρωπο που κάτω από της ποδοσφαιρικές του φανέλες άλλων ομάδων είχε τον Δικέφαλο πάντα στο στήθος του.

Τον Ζήσης μας που το ξέρουμε όλοι μας πρέπει να τον αγκαλιάσουμε με τα ΠΑΟΚτσήδικα συναισθήματα μας, δίνοντας του φτερά για της επόμενες κινήσεις που θα κάνει ως Πρόεδρος της ομάδας μας, που τόσο αγαπήσαμε και αγαπάμε τον δικό μας ΠΑΟΚ.

Η ελπίδα συνεχίζεται για όλους τους παντού ΠΑΟΚτσήδες της γης, τα όνειρα μας έχουνε βάσει αρκεί ο ΛΑΟΣ να μην ξαναγυρίζει πίσω.

Ο ΠΑΟΚ που σήμερα Διοικείτε από τον Ζήση Βρύζα θέλει πίστη σε αυτό που ονειρευτήκανε και οραματίζονται για το μέλλον της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από τον ίδιο οραματισμό που έχουμε και εμείς.

Ο Ζήσης Βρύζας πρέπει να έχει την καλοπροαίρετη κρητική και όχι την κρητική για να κριθεί, αλλά για να βοηθηθεί στην πορεία που όλοι μας θέλουμε να χαράξουμε μια για πάντα τον ΠΑΟΚ εκεί που τον αρμόζει.

Ο Ζήσης Βρύζας μίλησε για παρελθόν, παρών και μέλλον.
Απώλεια ο Ζαγοράκης ( Παρελθόν ).
Έχω την δική μου προσωπικότητα (Παρών) .
Συνεχίζουμε πάνω στο πλάνο που βάλαμε ως Διοίκηση ( Μέλλον).

Αδερφέ ΠΑΟΚι εσύ που ήσουνα υπερήφανος ακόμη και όταν σε ματώνανε με χτυπήματα κάτω από την μέση για να μην πρωταγωνιστήσεις, εσύ που έγινες ΠΑΟΚτσής για την υπερηφάνεια σου και όχι για τα πρωταθλήματα που πήρε η ομάδα σου. Εσύ που είδες μετά από χρόνια και πάλι να βγαίνει το φως και να καθαρίζει η μούχλα και η δυσωδία από την Τούμπα.
Εσύ υπερήφανε ΠΑΟΚτσή έκανες την ομάδα σου να ξανά γίνει ανταγωνιστική και να ξανά πετά ο άλλοτε πληγωμένος Δικέφαλος Αετός με σημάδια υγιή πάνω από τον ΝΑΟ πάνω από την Τούμπα.

Στηρίζουμε επειδή αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Και όχι γιατί προσωποληπτούμε.

Κύριε πρώην Πρόεδρε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κύριε Θ. Ζαγοράκη, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Κύριε Πρόεδρε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κύριε Ζήση Βρύζα, μαζί σου για έναν ΠΑΟΚ έτσι όπως όλοι μας τον οραματιζόμαστε. Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Isaak the Greek έγραψε:
eleos έγραψε:Η καλύτερη λύση δε ξέρω αν είναι.
Αυτό που ξέρω είναι ότι θα αλλάξουμε τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή (όσο θυμάμαι), για να τον κάνουμε πρόεδρο και να τον κάψουμε στο τέλος όπως τον Ζαγόρ...

Δηλαδή εσύ το έχεις προεξοφλημένο έτσι?Ότι όλα θα πάνε σκατά...

Αυτό τι είναι ?????? Γκρίνια και μίρλα δεν είναι αυτό????

Ai σιχτίρ πια εδώ μέσα!!!
............................................................ο ζησης ΘΑ ΕΙΝΑ ΚΑΛΟΣ στην θεση του προεδρου,αλλα μετα θα χασουμε εναν καλο τεχνιξο διευθυντη
kos

Δημοσίευση από kos »

D.A.A.T. έγραψε:

Για να πληρωθει το 1/3 των χρεων(αυτο ηθελε ο Τεο) πρεπει να υπαρξει διοικηση.Οχι πρωτοδικειο.Δεν ξερω πως γινεται να υπαρξει διοικηση οταν τα χρεη προς τριτους εμφανιζονται απο παντου.

Τα προβληματα που αφησε ο Γουμενος ειναι παρα πολλα και εμφανιζονται με μορφη χιονοστιβαδας.
αυτος και αν ειναι παπας. μπορει να ειναι προσφατος αλλα ειναι τεραστιος παπας.

για να γινει λεει η ρυθμιση των χρεων και να πληρωθει το 1/3 των χρεων πρεπει να υπαρξει τακτικη διοικηση και οχι διοικηση πρωτοδικειου. μαλιστα.

-ειδαμε δηλαδη πολιτικη βουληση να γινει η ρυθμιση των χρεων και το προβλημα ειναι οτι εχουμε ακομη διοικηση πρωτοδικειου?
-ο σωκρατης δηλαδη πως καταφερε να ρυθμισει και να αποπληρωσει? τα χρεη του γαυρου ενω ηταν διοικηση πρωτοδικειου για 7 ολοκληρα χρονια?
-τα ηδη βεβαιωμενα χρεη που εχει ρυθμισει και πληρωνει η διοικηση ζαγορακη πως τα ρυθμισε ενω ειναι διοικηση πρωτοδικειου? αν δεν κανω λαθος εχει ρυθμισει χρεη προς το δημοσιο υψους 1,2 εκ. και πληρωνει κοντα στα 10,000 το μηνα. αυτο πως εγινε?

το θεμα μυριζει απο μακρια πολιτικη παρεμβαση στα διοικητικα του ΠΑΟΚ, η οποια θεωρω οτι ειναι ασχετη με την παραιτηση ζαγορακη. νομιζω οτι απλα συνεπεσαν χρονικα.

θα πρεπει να καταλαβουν οσοι θεωρουν οτι μπορουν να συνεχισουν να παιζουν με τον ΠΑΟΚ οτι ο κοσμος συνεχιζει να ειναι κοντα στην διοικηση. εδω δεν ειναι εθνικη ελλαδος. εδω ειναι ΠΑΟΚ και ο βρυζας για εμας ειναι οτι ακριβως ηταν και ο ζαγορακης. τον ιδιο κοσμο που μπορουσε να κατεβασει στον δρομο ο ζαγορακης μπορει να κατεβασει και ο βρυζας.
Άβαταρ μέλους
peinasmenos

Δημοσίευση από peinasmenos »

Κρίνω οτι ο Ζήσης Βρύζας θα είναι καλύτερος πρόεδρος απο το Θόδωρο Ζαγοράκη. Ο Βρύζας είναι ένας τεχνοκράτης του ποδοσφαίρου που λειτουργει στις αποφάσεις του περισσότερο με το κρητίριο της λογικής και οχι του συναισθήματος. Επιπλέον είναι ένας άνθρωπος με ποδοσφαιρική κουλτούρα διαμορφωμένη στις ποδοσφαίρικες υπερδυναμεις της ισπανίας και της ιταλίας.Επιπλέον όσο και εάν ακούστει άκομψο τον θεωρώ και πιο έξυπνο άνθρωπο σε σχέση με το θόδωρα.
Απο εκεί και πέρα θα πρέπει να στηριχθεί με "κάθε μέσο" αυτός ο άνθρωπος και όταν λέω με "κάθε μέσο" ενοώ οτι κύριοι στους συνδέσμους πρέπει επιτέλους να ταρακουνηθούν ορισμένοι εγκέφαλοι σε αυτη την μίζερη πόλη.-
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Και εγω εχω την εντυπωση οτι θα αποδειχτει καλυτερος, αλλα ας περιμενουμε να δουμε. Οποιαδηποτε κριση γινεται τωρα ειναι πολυ πρωιμη. Ο χρονος θα δειξει.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Οι κρίσεις όντως είναι πρόωρες....
Ο Ζήσης για να πετύχει θα χρειαστεί την ίδια στήριξη απ' τον κόσμο,μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και σε ότι αφορά τη σχέση του με τον κόσμο να βλέπει το δάσος και όχι το δέντρο.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερος αλλά πιστεύω οτι θα είναι εξίσου καλός όσο ο Τεο. Απλά πρέπει να έχει την ίδια στήριξη που είχε και ο Τεο. Και πιστεύω οτι θα την έχει και με το παραπάνω! Πρώτο τεστ το ματς με τον ΠΑΣ που το γήπεδο πρέπει να είναι κόλαση!!
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Θα ελεγα οτι ο Ζησης ειναι πιο <<συγχρονος>> απο τον Θοδωρα αν με καταλαβαινει κανεις τον παραδεχομαι.Κι εγω δεν μπορω να το εξηγησω αυτο αλλα ετσι μου βγαινει (ντυσιμο?ομιλια?συμπεριφορα?υφος????)
Θα ναι καλος και θα πετυχει πιστευω.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

kos έγραψε:
εδω ειναι ΠΑΟΚ και ο βρυζας για εμας ειναι οτι ακριβως ηταν και ο ζαγορακης. τον ιδιο κοσμο που μπορουσε να κατεβασει στον δρομο ο ζαγορακης μπορει να κατεβασει και ο βρυζας.

σύμφωνw απόλυτα.

το προεκτείνω ότι πιστεύω ότι είναι σημαντικό η συντονιστική να βγάλει ανακοίνωση στήριξης τις συνέχειας τις προσπάθειας. οι σύνδεσμοι πρέπει να καταλάβουν ότι οι ίδιοι αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μέρος τις όλης προσπάθειας
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

kos έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:

Για να πληρωθει το 1/3 των χρεων(αυτο ηθελε ο Τεο) πρεπει να υπαρξει διοικηση.Οχι πρωτοδικειο.Δεν ξερω πως γινεται να υπαρξει διοικηση οταν τα χρεη προς τριτους εμφανιζονται απο παντου.

Τα προβληματα που αφησε ο Γουμενος ειναι παρα πολλα και εμφανιζονται με μορφη χιονοστιβαδας.
αυτος και αν ειναι παπας. μπορει να ειναι προσφατος αλλα ειναι τεραστιος παπας.

για να γινει λεει η ρυθμιση των χρεων και να πληρωθει το 1/3 των χρεων πρεπει να υπαρξει τακτικη διοικηση και οχι διοικηση πρωτοδικειου. μαλιστα.

-ειδαμε δηλαδη πολιτικη βουληση να γινει η ρυθμιση των χρεων και το προβλημα ειναι οτι εχουμε ακομη διοικηση πρωτοδικειου?
-ο σωκρατης δηλαδη πως καταφερε να ρυθμισει και να αποπληρωσει? τα χρεη του γαυρου ενω ηταν διοικηση πρωτοδικειου για 7 ολοκληρα χρονια?
-τα ηδη βεβαιωμενα χρεη που εχει ρυθμισει και πληρωνει η διοικηση ζαγορακη πως τα ρυθμισε ενω ειναι διοικηση πρωτοδικειου? αν δεν κανω λαθος εχει ρυθμισει χρεη προς το δημοσιο υψους 1,2 εκ. και πληρωνει κοντα στα 10,000 το μηνα. αυτο πως εγινε?

το θεμα μυριζει απο μακρια πολιτικη παρεμβαση στα διοικητικα του ΠΑΟΚ, η οποια θεωρω οτι ειναι ασχετη με την παραιτηση ζαγορακη. νομιζω οτι απλα συνεπεσαν χρονικα.

θα πρεπει να καταλαβουν οσοι θεωρουν οτι μπορουν να συνεχισουν να παιζουν με τον ΠΑΟΚ οτι ο κοσμος συνεχιζει να ειναι κοντα στην διοικηση. εδω δεν ειναι εθνικη ελλαδος. εδω ειναι ΠΑΟΚ και ο βρυζας για εμας ειναι οτι ακριβως ηταν και ο ζαγορακης. τον ιδιο κοσμο που μπορουσε να κατεβασει στον δρομο ο ζαγορακης μπορει να κατεβασει και ο βρυζας.
Τα ηδη βεβαιωμενα χρεη δεν εχουν σχεση με το νομιμο σβησιμο του 1/3 του συνολοικου χρεους στο δημοσιο

Οσο για τα υπολοιπα συμφωνω.Το θεμα ειναι να βρεθει ενας τροπος να γινει κατι..Ενας φιλος ειπε πως γινεται να αργοπεθαινουμε οταν απο 35 πηγαμε στο 12...Δεν πηγαμε στα 12..Η πετυχημενη διοικηση εσβησε χρεη προς τριτους , οχι προς δημοσιο τα οποια απλα εκρεμμουν..οταν οι αποφασεις βγουν ειναι το θεμα.,
Ταυτοχρονα τα περιφημα χρεη προς τριτους σε ενα ωραιο πρωινο εμφανιζονται συνεχως και αλλα..

Μακαρι ο κοσμος να σωσει την ομαδα σε αυτη τη κρισιμη 3ετια που ερχεται..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”