Το κραξιμο επεφτε για τη θεση του δεξιου μπακ.dragon έγραψε:Πο πο θυμήθηκα πόσο κράξιμο είχε πεσει που πέρσι μόλις ανακοινώθηκε ο δανεισμός Κεντζιόρα. Τι αφορισμοί. Κ τότε όπως τώρα τα "ξεραμε" όλα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Δεν νομίζω μόνο για αυτό αλλά ακόμα κ έτσι δεν ξέραμε τι είχαν στο μυαλό τους παρ όλα αυτά το κράξιμο κράξιμο
- black_star_ninja
Και για τη θεση του στοπερ επεφτε πολυ κραξιμο.. Οτι και καλα ο καρπουζας τον εβαζε να παιζει σε τριαδα γιαυτο σε μας δεν παιζει καλα ουτε στοπερ..Мир έγραψε:Το κραξιμο επεφτε για τη θεση του δεξιου μπακ.dragon έγραψε:Πο πο θυμήθηκα πόσο κράξιμο είχε πεσει που πέρσι μόλις ανακοινώθηκε ο δανεισμός Κεντζιόρα. Τι αφορισμοί. Κ τότε όπως τώρα τα "ξεραμε" όλα.
- Amsterdamer_87
Σιγουρα και το σεναριο αυτο,εχει βαση..zarathustra79 έγραψε:Για τον Kamara δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά οτι είναι 100% κλεισμένος. Αν δεν ανακοινωθεί κάτι άμεσα, μπορώ να φανταστώ οτι όπως εμείς βγάλαμε προς τα έξω πως αποσυρόμαστε αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ, ομοίως μπορεί και ο παίκτης να διαρρέει οτι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει για να κινητοποιήσει τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.
Ολα παιζουν..
Εχει ομως τεραστιο ρισκο για τον ιδιο,γιατι στο τελος μπορει να μεινει ξεκρεμαστος..
Τα γαύρο-sit λενε οτι υπαεχει ενδιαφερον για τον Ίκερ Μουνιαΐν, τον αρχηγο της Μπιλμπάο, που τέλειωσε το συμβολαιό του... :ugeek:
Εγώ από ελευθερους θέλω Μουνιε για επίθεση και Μουνιαιν για τη μεσοεπιθετικη γραμμή.
Φανταστείτε σπικαζ...

- PAOK_antifa4
το ότι έπαιξε μουνιαιν για ΠΑΟΚ από πρωτοσέλιδο της -υποκατάστημα του γαύρου στην πόλη μας- μετροπολις και την ίδια μέρα βγαίνει ότι τον κοιτάει ο γαύρος βρωμάει. μην τσιμπάτε λέω γώ. ο ΠΑΟΚ δεν κινείται σε τέτοιες αγορές ως τώρα
Και να φωνάζει ο Λουτσέσκου "έλα Μουνι(ε)(αιν) ατον τόπο σου"!joshua έγραψε:Εγώ από ελευθερους θέλω Μουνιε για επίθεση και Μουνιαιν για τη μεσοεπιθετικη γραμμή.Φανταστείτε σπικαζ...
Ξεχείλωσε το τώρα σε 50-100 λέξεις σε 5-6 άρθρα και είσαι έτοιμος για το δικό σου ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ.tsario73 έγραψε:Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που (δεν) έχουν οι ρεπόρτερ (!) του Πρωταθλητή, ένα πράγμα είναι σίγουρο για τον Καμαρά:
Αν κλείσει, θα υπογράψει!

Ο Μουνιαιν πάντως είναι πραγματικά καλός παίκτης. Σε ελαφριά πτώση μεν, αλλά πάρα πολύ ποιοτικός για δεδομένα ελληνικής ομάδας.
Επίσης υπάρχει και ο κόλο μουανί και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο μουνίτις
Αν κλείσει ο Καμαρά, ανανεώσουν οι τρεις και ανακοινωθούν τσιφτσης και θυμιανης για τις λιστες θεωρώ ότι για τους δύο πρώτους γύρους η ομάδα είναι οκ.
Δηλαδή θα δίνατε εσείς 1.5 για τον εντζουκε; Τον Αύγουστο με 1.5 βρίσκεις τοπ κλας μεσοεπιθετικό. Μια χαρά πάμε με την 5δα για αρχή με την προϋπόθεση να γυρίσει μέχρι τέλος Ιούλη ο ζιβκοβιτς.
Για φορ θεωρώ ότι ίσως περιμένουν τον Αύγουστο μήπως βγει στην αγορά ο ακπομ που προσωπική μου γνώμη ταιριάζει 1000 % σε αυτό που παίζει ο λουτσεσκου και δεν πρόκειται να βρεις καλύτερο.
Αντικατάσταση τσιγγαρα, οζντοεφ, Ράφα ,εκονγκ , νασμπεργκ( τουλάχιστον 2 -3 εξ αυτών) ίσως προκύψει στην πορεία.
Δηλαδή θα δίνατε εσείς 1.5 για τον εντζουκε; Τον Αύγουστο με 1.5 βρίσκεις τοπ κλας μεσοεπιθετικό. Μια χαρά πάμε με την 5δα για αρχή με την προϋπόθεση να γυρίσει μέχρι τέλος Ιούλη ο ζιβκοβιτς.
Για φορ θεωρώ ότι ίσως περιμένουν τον Αύγουστο μήπως βγει στην αγορά ο ακπομ που προσωπική μου γνώμη ταιριάζει 1000 % σε αυτό που παίζει ο λουτσεσκου και δεν πρόκειται να βρεις καλύτερο.
Αντικατάσταση τσιγγαρα, οζντοεφ, Ράφα ,εκονγκ , νασμπεργκ( τουλάχιστον 2 -3 εξ αυτών) ίσως προκύψει στην πορεία.