Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Мир

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Мир »

dragon έγραψε:Πο πο θυμήθηκα πόσο κράξιμο είχε πεσει που πέρσι μόλις ανακοινώθηκε ο δανεισμός Κεντζιόρα. Τι αφορισμοί. Κ τότε όπως τώρα τα "ξεραμε" όλα.
Το κραξιμο επεφτε για τη θεση του δεξιου μπακ.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Δεν νομίζω μόνο για αυτό αλλά ακόμα κ έτσι δεν ξέραμε τι είχαν στο μυαλό τους παρ όλα αυτά το κράξιμο κράξιμο
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Мир έγραψε:
dragon έγραψε:Πο πο θυμήθηκα πόσο κράξιμο είχε πεσει που πέρσι μόλις ανακοινώθηκε ο δανεισμός Κεντζιόρα. Τι αφορισμοί. Κ τότε όπως τώρα τα "ξεραμε" όλα.
Το κραξιμο επεφτε για τη θεση του δεξιου μπακ.
Και για τη θεση του στοπερ επεφτε πολυ κραξιμο.. Οτι και καλα ο καρπουζας τον εβαζε να παιζει σε τριαδα γιαυτο σε μας δεν παιζει καλα ουτε στοπερ..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

zarathustra79 έγραψε:Για τον Kamara δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά οτι είναι 100% κλεισμένος. Αν δεν ανακοινωθεί κάτι άμεσα, μπορώ να φανταστώ οτι όπως εμείς βγάλαμε προς τα έξω πως αποσυρόμαστε αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ, ομοίως μπορεί και ο παίκτης να διαρρέει οτι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει για να κινητοποιήσει τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.
Σιγουρα και το σεναριο αυτο,εχει βαση..
Ολα παιζουν..
Εχει ομως τεραστιο ρισκο για τον ιδιο,γιατι στο τελος μπορει να μεινει ξεκρεμαστος..
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Τα γαύρο-sit λενε οτι υπαεχει ενδιαφερον για τον Ίκερ Μουνιαΐν, τον αρχηγο της Μπιλμπάο, που τέλειωσε το συμβολαιό του... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ από ελευθερους θέλω Μουνιε για επίθεση και Μουνιαιν για τη μεσοεπιθετικη γραμμή. :opaokara: Φανταστείτε σπικαζ...
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Και τι θα τραγουδάμε στην κερκίδα ; Το νινι σέρνει καράβι ; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ο Munitis παιζει ακομα αραγε; :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOK_antifa4

Δημοσίευση από PAOK_antifa4 »

το ότι έπαιξε μουνιαιν για ΠΑΟΚ από πρωτοσέλιδο της -υποκατάστημα του γαύρου στην πόλη μας- μετροπολις και την ίδια μέρα βγαίνει ότι τον κοιτάει ο γαύρος βρωμάει. μην τσιμπάτε λέω γώ. ο ΠΑΟΚ δεν κινείται σε τέτοιες αγορές ως τώρα
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

joshua έγραψε:Εγώ από ελευθερους θέλω Μουνιε για επίθεση και Μουνιαιν για τη μεσοεπιθετικη γραμμή. :opaokara: Φανταστείτε σπικαζ...
Και να φωνάζει ο Λουτσέσκου "έλα Μουνι(ε)(αιν) ατον τόπο σου"!
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

tsario73 έγραψε:Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που (δεν) έχουν οι ρεπόρτερ (!) του Πρωταθλητή, ένα πράγμα είναι σίγουρο για τον Καμαρά:
Αν κλείσει, θα υπογράψει!
:D
Ξεχείλωσε το τώρα σε 50-100 λέξεις σε 5-6 άρθρα και είσαι έτοιμος για το δικό σου ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ. :opaokara:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Με Μουνιέ και Μουνιάν θα πάρουμε νέο προπονητή ....τον Καπέλο!
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ο Μουνιαιν πάντως είναι πραγματικά καλός παίκτης. Σε ελαφριά πτώση μεν, αλλά πάρα πολύ ποιοτικός για δεδομένα ελληνικής ομάδας.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Επίσης υπάρχει και ο κόλο μουανί και δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο μουνίτις
simoss

Δημοσίευση από simoss »

Αν κλείσει ο Καμαρά, ανανεώσουν οι τρεις και ανακοινωθούν τσιφτσης και θυμιανης για τις λιστες θεωρώ ότι για τους δύο πρώτους γύρους η ομάδα είναι οκ.

Δηλαδή θα δίνατε εσείς 1.5 για τον εντζουκε; Τον Αύγουστο με 1.5 βρίσκεις τοπ κλας μεσοεπιθετικό. Μια χαρά πάμε με την 5δα για αρχή με την προϋπόθεση να γυρίσει μέχρι τέλος Ιούλη ο ζιβκοβιτς.

Για φορ θεωρώ ότι ίσως περιμένουν τον Αύγουστο μήπως βγει στην αγορά ο ακπομ που προσωπική μου γνώμη ταιριάζει 1000 % σε αυτό που παίζει ο λουτσεσκου και δεν πρόκειται να βρεις καλύτερο.

Αντικατάσταση τσιγγαρα, οζντοεφ, Ράφα ,εκονγκ , νασμπεργκ( τουλάχιστον 2 -3 εξ αυτών) ίσως προκύψει στην πορεία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”