20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Προσωπικά τις βρίσκω λίγο υπερβολικές και ίσως λίγο απαξιωτικές τις τοποθετήσεις μετά το νέο της ανανέωσης
Εγώ χαίρομαι που θα είναι κοντά στην ομάδα. Πέρα από το ότι σαν παίκτης δεν είναι ακόμη και τώρα αμελητέα ποσότητα (φτάνει να θυμηθούμε την πρόσφατη συνεισφορά, πως κάνει το 3-1 σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο με τον βάζελο), είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ προσωπικότητα για την ομάδα και θα βοηθήσει στην μετάβαση στην επόμενη, μετά-αντρέ εποχή.
Τον γουστάρω που θέλει να συνεχίσει στα 39 - ένας δικός μας ιμπρα. Τον εμπιστεύομαι και αυτόν και τον ραζβαν πως δε θα γίνει αυτό, όσο γίνεται, εις βάρος κάποιου άλλου (μένει να φανεί στην πράξη). πχ σε δεκάλεπτα ίσως εξτρέμ με ομάδες-ταμπούρια
Εγώ χαίρομαι που θα είναι κοντά στην ομάδα. Πέρα από το ότι σαν παίκτης δεν είναι ακόμη και τώρα αμελητέα ποσότητα (φτάνει να θυμηθούμε την πρόσφατη συνεισφορά, πως κάνει το 3-1 σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο με τον βάζελο), είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ προσωπικότητα για την ομάδα και θα βοηθήσει στην μετάβαση στην επόμενη, μετά-αντρέ εποχή.
Τον γουστάρω που θέλει να συνεχίσει στα 39 - ένας δικός μας ιμπρα. Τον εμπιστεύομαι και αυτόν και τον ραζβαν πως δε θα γίνει αυτό, όσο γίνεται, εις βάρος κάποιου άλλου (μένει να φανεί στην πράξη). πχ σε δεκάλεπτα ίσως εξτρέμ με ομάδες-ταμπούρια
Αφου φαινεται να ανανεωνει, ας τον χρησιμοποιησει πιο μπροστα στη θεση π ξεκινησε την καριερα του, ωστε να μην χρειαζεται να επιστρεφει πισω, γιατι πλεον το εκανε με εξαιρετικη δυσκολια κ με κινδυνο να εκτιθεται η ομαδα οταν ηταν ανεβασμενη ψηλα
Στη συγκεκριμένη περίπτωση που έχουμε έναν παίκτη που βάζει την ομάδα πρώτη, εμπιστεύομαι την κρίση του.
Καλή χρονιά αρχηγέ!
Καλή χρονιά αρχηγέ!
Θα ήθελα παρά πολύ για το story η τελευταία του αγωνιστική εικόνα να ήταν ο πανηγυρισμός στο γκολ με τον βαζελο.
Θέλω ακόμα περισσότερο στην τελευταία του αγωνιστική εικόνα να κουνιέται από πίσω το σεντόνι.
Ας κάνει ότι θέλει. Το έχει κερδίσει.
Θέλω ακόμα περισσότερο στην τελευταία του αγωνιστική εικόνα να κουνιέται από πίσω το σεντόνι.
Ας κάνει ότι θέλει. Το έχει κερδίσει.
Για μενα λαθος η ανανεωση.Η κατακτηση ενος απιθανου τιτλου και το γκολ με βαζελο το ιδανικο τελος μιας απιστευτης καριερας.Η ομαδα θα ανεβει και αλλο επιπεδο την επομενη χρονια και πολυ δυσκολα θα τον φερει σε θεση να βρισκεται σε αποστολη και στην ευρωπαικη λιστα εκτος και αν αδικηθει καποιος,οποτε δεν θα του προσφερει κατι.Ιδανικα θα επρεπε να παρει διοικητικο ποστο η καποια θεση διπλα στο αγωνιστικο τμημα.
- Amsterdamer_87
Κι εγω ειμαι ενας απ'αυτους που θεωρουν οτι ειναι λαθος η αποφαση του να συνεχισει..
χωρίς να ξέρουμε τι συζητήθηκε, τι ζητήθηκε, τι συμφώνησαν και κυρίως τι θα κληθεί να κάνει, δεν είναι ορθό να μιλάμε για λάθος. ο χρόνος και η εικόνα της επόμενης σαιζόν θα μας δώσουν τις απαντήσεις
Εχει κερδίσει κάθε απόφαση του, οπότε αν θα πάρει χρόνο ή όχι μικρή σημασία έχει.
Το γνωρίζει κι ο ίδιος, χαζός σίγουρα δεν είναι.
Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος για αναλύσεις, διαφωνίες κλπ, ειδικά για τον Αντρέ.
Απαράδεκτα κάποια σχόλια στα socials από χτες, είμαστε τραγικοί ως λαός ώρες ώρες, η απαξίωση στο τσεπάκι μας...
Το γνωρίζει κι ο ίδιος, χαζός σίγουρα δεν είναι.
Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος για αναλύσεις, διαφωνίες κλπ, ειδικά για τον Αντρέ.
Απαράδεκτα κάποια σχόλια στα socials από χτες, είμαστε τραγικοί ως λαός ώρες ώρες, η απαξίωση στο τσεπάκι μας...
Εγω θεωρω οτι η αποφαση του ειναι σωστη.
Ειναι νομιζω πολυ σημαντικο να ειναι στην προετοιμασια ως ενεργος ποδοσφαιριστης.
Πρεπει να μπολιασει ΠΑΟΚ τους νεους.
Δεν θα μου προξενουσε εντυπωση αν κρεμουσε τα παπουτσια του στο μεσο της χρονιας και οχι στο τελος της.
Για μενα πρεπει να τελειωσει αγωνιζομενος και οχι εκτος αγωνιστικης περιοδου με μια ανακοινωση.
Θεωρω πως σε εναν αγωνα πρωταθληματος ή στον τελευταιο αγωνα στην Ευρωπη, θα πρεπει να μπει μεσα για μια τελευταια φορα και να λυγισουν και τα τσιμεντα.
Ειναι νομιζω πολυ σημαντικο να ειναι στην προετοιμασια ως ενεργος ποδοσφαιριστης.
Πρεπει να μπολιασει ΠΑΟΚ τους νεους.
Δεν θα μου προξενουσε εντυπωση αν κρεμουσε τα παπουτσια του στο μεσο της χρονιας και οχι στο τελος της.
Για μενα πρεπει να τελειωσει αγωνιζομενος και οχι εκτος αγωνιστικης περιοδου με μια ανακοινωση.
Θεωρω πως σε εναν αγωνα πρωταθληματος ή στον τελευταιο αγωνα στην Ευρωπη, θα πρεπει να μπει μεσα για μια τελευταια φορα και να λυγισουν και τα τσιμεντα.
Φέτος στην καλύτερη ήταν παίκτης rotation.
Του χρόνου ο χρόνος του θα είναι ακόμα πιο μειωμένος.
Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί μας προβληματίζει.
Το μόνο άξιο προβληματισμού είναι η ευρωπαϊκή λίστα.
Εκεί με Τσιφτση, Θυμιανη και παραμονή Ντελια, Κουλιε δε νομίζω να έχουμε θέμα.
Ζιφκοβιτς > Σαστρε
Αντόνιο > Καμαρα
Σαματα > φορ
Και αν έρθει εξτρεμ ας μείνει εκτός ο Μουργκ. Και ο Καμαρα παίζει στο δέκα εξάλλου. Αν έρθει ο Γιαννούλης αριστερά δεν θα χρειαστεί καν.
Και στην χειρότερη, ας αφήσει εκτός τον Αντρέ.
Του χρόνου ο χρόνος του θα είναι ακόμα πιο μειωμένος.
Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί μας προβληματίζει.
Το μόνο άξιο προβληματισμού είναι η ευρωπαϊκή λίστα.
Εκεί με Τσιφτση, Θυμιανη και παραμονή Ντελια, Κουλιε δε νομίζω να έχουμε θέμα.
Ζιφκοβιτς > Σαστρε
Αντόνιο > Καμαρα
Σαματα > φορ
Και αν έρθει εξτρεμ ας μείνει εκτός ο Μουργκ. Και ο Καμαρα παίζει στο δέκα εξάλλου. Αν έρθει ο Γιαννούλης αριστερά δεν θα χρειαστεί καν.
Και στην χειρότερη, ας αφήσει εκτός τον Αντρέ.
Εξαιρετικό νέο ! Η παρουσία του Αντρε στην καθημερινότητα της ομάδας είναι το ζητούμενο για να διμιουργηται ένα κλίμα ΠΑΟΚ όπως ακριβώς το ονειρευόμαστε . Καμία αγωνιστική προέκταση δεν πρέπει να δημιουργεί η παρουσία του στην ομαδα πάρα με εξαίρεση την υπό διαμόρφωση ευρωπαϊκή λίστα . Αλλά για αυτό έχουμε λίγο καιρό ακόμη…..
Ακουγεται, οτι ο αρχηγος θα μπορει να δηλωθει ως Ελληνας απο φετος.
- trelopaoki444
Ρε καθηστε καλα μερικοι που θα πουμε εμεις στον ΚΟΡΥΦΑΙΟ ποδοσφαιριστη των τελευταιων 20 χρονων τι θα κανει.
Θα πουμε εμεις στον ανθρωπο που γυρισε πισω λεγοντας "ηρθα για τιτλους" και το εκανε πραξη...
Στον ανθρωπο που οταν οπλιζε να σουταρει απ τα 30 μετρα εκεινους τους πατριοτ εμεις ηδη πανηγυριζαμε..
Στον παιχταρα που η τριπλα του κ το ξεπεταγμα του ηταν η ονειρωξη καθε οπαδου για τη θεση του εξτρεμ αλλα κ η αυταπαρνηση του με 2 χιαστους να πεφτει και να κανει τακλιν οπουδηποτε στο γηπεδο.
Θα πουμε εμεις ΤΙ ακριβως?
Οτι θες εσυ αρχηγε μου.
Οσο μπορεις εμεις μαζι για μια ζωη.
Θα πουμε εμεις στον ανθρωπο που γυρισε πισω λεγοντας "ηρθα για τιτλους" και το εκανε πραξη...
Στον ανθρωπο που οταν οπλιζε να σουταρει απ τα 30 μετρα εκεινους τους πατριοτ εμεις ηδη πανηγυριζαμε..
Στον παιχταρα που η τριπλα του κ το ξεπεταγμα του ηταν η ονειρωξη καθε οπαδου για τη θεση του εξτρεμ αλλα κ η αυταπαρνηση του με 2 χιαστους να πεφτει και να κανει τακλιν οπουδηποτε στο γηπεδο.
Θα πουμε εμεις ΤΙ ακριβως?
Οτι θες εσυ αρχηγε μου.
Οσο μπορεις εμεις μαζι για μια ζωη.
- ΑποστόληςΑ
Κανείς δεν λέει στον αρχηγό τι να κάνει. Αυτό που εκφράζουμε είναι τις απόψεις μας.