Razvan Lucescu IV

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από theo-drama »

marsantos έγραψε:Φίλε giapa ενδιαφέρουσα η προσέγγιση σου για τη συνέχεια της σχέσης Λουτσε - ΠΑΟΚ. Τα βλέπω αντίθετα από ότι εσύ χωρίς να λέω ότι είσαι λάθος. Απλά τα βλέπω αλλιώς.
Όσον αφορά τον Λουτσέσκου νομίζω το τραίνο της εξέλιξης έχει χαθεί. Ο ίδιος σε συνέντευξη του αναγνώρισε ότι αν πάει σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα πχ. Ιταλία, θα πήγαινε σε ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία. Αυτο σημαίνει ότι το έχει ψάξει και ξέρει οτι δεν θα έρθει καμιά Μπολόνια ή Αταλαντα να τον ζητήσει. Άρα σε τέτοιο πρωτάθλημα θα πήγαινε για την εμπειρία. Η Τουρκία ξέρει ότι είναι νεκροταφείο τόσο παικτών όσο και προπονητών. Βλέπε Σάντος, Μουρινιο. Δεν είναι χώρα εξέλιξης. Στην Ελλάδα όσο κι αν φαίνεται περίεργο έχει μεγαλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Ο ανταγωνισμός και η πίεση που θα υπάρχει τα επόμενα χρόνια μοιραία θα φέρουν και επιτυχίες στην Ευρώπη. Και όπως το είπε ο μπαμπάς του, άλλο να παίζεις για ch.l. και άλλο για υποβιβασμό.
Αφήνω όμως τον Λουτσε και πάω στον ΠΑΟΚ γιατί αυτός με ενδιαφέρει πάνω από όλα.
Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες, για την ευκαιρία να στήσει ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό project.
Εγώ είμαι ακριβώς στην αντίθετη μεριά. Είναι η πλέον ακατάλληλη στιγμή για τέτοια πράγματα. Όπως έχει αναλυθεί εκτενώς στα ευρωτοπικ, τα επόμενα 4 με 5 χρόνια θα ειναι ιδιαίτερα κρίσιμα γιατί πιθανότατα θα ξεχωρίσουν ποιοι θα ανέβουν στο τραίνο της Ευρώπης και ποιοι θα μείνουν πίσω. Η Ευρώπη αργά αλλά σταθερά γίνεται ένα κλειστό κλαμπ. Όχι πολύ μικρό αλλά όχι και πολύ μεγάλο για να χωράει πολλούς. Με αφετηρία την επόμενη χρονιά που ξεκινά το νέο format είναι πολύ βασικό να προλάβουμε το τραίνο. Ναι, μπορεί να μην πάρουμε 5 πρωταθλήματα τα επόμενα 5 χρόνια και να πάρουμε μόνο ένα, όμως με Ρασβαν στον πάγκο είναι σίγουρο ότι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοι και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Και μπορεί με Ραζβαν σε 5 χρόνια να πάρουμε 2 πρωταθλήματα. Με δεδομένο ότι οι ευρωποντοι που παίρνουμε χτίζουν την ατομική μας βαθμολογία μπορεί σε αυτά τα 5 χρόνια να έχουμε 2 συμμετοχές σε ομίλους ch.l και άλλες 2 σε europa. Και τότε θα έχουμε για τα καλά προλάβει το τραίνο.
Δεν είναι καιρός για project που έχουν μακροπροθεσμη προοπτική. Με τον Ράσβαν υπάρχει βεβαιότητα για σταθερότητα. Αυτό είναι το ζητούμενο για την επόμενη 5ετια ειδικά τώρα που και ο παο και η άεκ δείχνουν να ακροβατουν. Η σημερινή μη αποδοχή της θέσης του Κετσετζογλου ως συμβούλου επικοινωνίας είναι ένα κακό μαντάτο για αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον 2οι. Το γιατί νομίζω ότι είναι καταλληλοτερος ο Doom να μας το εξηγήσει. Αν και νομίζω ότι το έχει κάνει ήδη..

Υγ. Ξαναλέω.. Δεν είναι λάθος αυτά που γράφεις. Απλά έχω άλλη οπτική..

Κι εγώ συμφωνώ με την δική σου προοπτική,όσον αφορά τον Λουτσε.

Νομίζω θα ήταν λάθος του να φύγει τώρα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

giapas έγραψε:Φιλαράκι με ρώτησες κάτι τις προάλλες , τώρα βρήκα χρόνο!
Πως τα βλέπεις εσύ , τι λες ?
Πολλες παραμετροι δεν ειναι ευκολη μια ξεκαθαρη απαντηση.
Για μενα θα ταν καλυτερα να φυγει τωρα που πιασε κορυφη αλλα ειναι στη μεση η προκριση στο league stage Ch L.Δε νομιζω οτι καποιος αλλος προλαβαινει να ετοιμασει την ομαδα για μια τετοια προσπαθεια.
Δυσκολα θα βγαλει ακρη με τη σουρεαλ κατασταση που επικρατει στον ΠΑΟΚ και δη στην ερωτικη πολη.
Καλος ο Λουτσε αλλα δε νομιζω οτι μπορει να τρυπαει συνεχως το ταβανι του και να μας παει πολυ παραπανω.
Σιγουρα υπαρχουν και καλυτεροι εκει εξω Δε τελειωνουν οι προπονητες στο Λουτσεσκου.
Αν στραβωσει η φαση ,ολα τα καλα θα ξεχαστουν και σιγουρα θα ξαναζησουμε την απαξιωση του περσινου καλοκαιρου Θεωρω οτι δε του αξιζει κατι τετοιο.Κουραστηκε και κουραστηκαμε μ αυτη την κατασταση.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κι εγώ έτσι το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Όπως το παρουσιάζετε όμως, το καλύτερο αυτό, είναι για τον Ραζβαν, γιατί θα φύγει με το κεφάλι ψηλά, αλλά και για εσάς προσωπικά, που δεν θα σας ζαλίζουν οι υπόλοιποι όταν το πράγμα θα στραβώσει.
Δεν υπάρχει κανένα σενάριο που θα είναι για τον ΠΑΟΚ καλύτερη μια αλλαγή προπονητή τώρα. Και ο Κλοπ να έρθει τώρα, ίσως ο Ρασβαν να είναι short term καλύτερος.
No offence
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ρε είστε τρελοί ρε

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

υπήρχαν πιθανότητες να φθάναμε τελικό ευρωπαϊκό και να το κατακτούσαμε. πολύ κοντά να περνούσαμε τις βαζέλες και να παίρναμε και το κύπελο. το πρωτάθλημα το πήραμε. τότες μόνο θα μπορούσα να πω ότι έχει μια δόση ρεαλιστική η περίπτωση αποχώρησης του.
τώρα έχει πολλά να αποδείξει. ξανά η ομάδα στην κορυφή, το κυνήγη του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το κύπελο και η είσοδος στους ομίλους του τσου λου.
φαγωθήκατε τα λουτσόσκυλα να φύγει πριν την ώρα του.
μωρέ θα τα ακούσετε και φέτος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Montrealiotis έγραψε:Όπως το παρουσιάζετε όμως, το καλύτερο αυτό, είναι για τον Ραζβαν, γιατί θα φύγει με το κεφάλι ψηλά, αλλά και για εσάς προσωπικά, που δεν θα σας ζαλίζουν οι υπόλοιποι όταν το πράγμα θα στραβώσει.
Δεν υπάρχει κανένα σενάριο που θα είναι για τον ΠΑΟΚ καλύτερη μια αλλαγή προπονητή τώρα. Και ο Κλοπ να έρθει τώρα, ίσως ο Ρασβαν να είναι short term καλύτερος.
No offence
Ειπαμε για φετος δυσκολα θα βρεθει καλύτερος να οδηγησει το καραβι στο λιμανι.Ο Ραζβαν ειναι η βολικη κατασταση που ξερεις τι να περιμενεις.Δεν ειναι απαραιτητα ομως και το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ .Μακροπροθεσμα αυτο το βολεμα μπορει να μας βγει σε κακο.
Και δεν ειναι οτι φοβομαστε μη μας τα ζαλισουν οι haters.Ειναι οτι κουραστηκαμε να βλεπουμε τον ΠΑΟΚ να τρωει τα "παιδια " του.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Το ΠΙΚ του δεν ήρθε ακόμη....
Και την προηγούμενη φορά,δεν προλαβε...
Το άφησε στη μέση.

Και όταν φύγει....μετά από 1-2 χρόνια
Θα ήθελα όταν γίνει η καινούργια ΤΟΥΜΠΑ,
να εγκαινιάστει,με αυτόν προπονητη,μαζί με τον ΙΒΑΝΑΡΟ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

kataramenos5 έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Όπως το παρουσιάζετε όμως, το καλύτερο αυτό, είναι για τον Ραζβαν, γιατί θα φύγει με το κεφάλι ψηλά, αλλά και για εσάς προσωπικά, που δεν θα σας ζαλίζουν οι υπόλοιποι όταν το πράγμα θα στραβώσει.
No offence
Ειπαμε για φετος δυσκολα θα βρεθει καλύτερος να οδηγησει το καραβι στο λιμανι.Ο Ραζβαν ειναι η βολικη κατασταση που ξερεις τι να περιμενεις.Δεν ειναι απαραιτητα ομως και το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ .Μακροπροθεσμα αυτο το βολεμα μπορει να μας βγει σε κακο.
Και δεν ειναι οτι φοβομαστε μη μας τα ζαλισουν οι haters.Ειναι οτι κουραστηκαμε να βλεπουμε τον ΠΑΟΚ να τρωει τα "παιδια " του.
Αυτό λέω αγαπητέ Κατ, ότι ο λόγος που το λέτε αυτό, είναι ότι κουραστήκατε (εσυ και ο γιαπας εν προκειμένω) να βλέπετε να απαξιώνετε ο χ Λουτσεσκου. Το καλό του ΠΑΟΚ όμως την δεδομένη στιγμή είναι να μείνει ο Λουτσεσκου. Αδιαμφισβήτητα. Και ας απαξιωθεί.

Πέραν την βολικής κατάστασης όπως λες, έχει κερδίσει και το δικαίωμα να πιστεύεται από την ομάδα ότι δεν είναι απλά ο βολικός, αλλά και ο σωστός προπονητής για το επόμενο βήμα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πάντως καθόλου βολικος δεν ήταν από τότε που ήρθε μιας και υπήρξε τρελή πίεση και από τον ίδιο για βελτίωση της ομάδας.

Τεσπά, για μένα το σημαντικό είναι μονο η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ. Ούτε η υστεροφημία, ούτε η γκρίνια του κάθε άσχετου ούτε η μιρλα του κάθε γκρινιάρη.

Η ομάδα βελτιώνεται σταθερά από τότε που επέστρεψε οπότε δε βλέπω λόγο να κόψουμε αυτή τη φορα, ειδικά τώρα που φαίνεται ότι έχει ψηθεί και η διοίκηση για το κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Την απάντηση σας την έδωσε ο ίδιος ο Λούτσε παιδιά. Να φύγει να πάει πού; Να παλεύει για την παραμονή στην Ιταλία; Μιλάμε για έναν προπονητή που πέρα από τον ΠΑΟΚ, κατάφερε να φτάσει ημιτελικά EL με ρουμάνικες σαρδέλες (να παραφράσω Σάντος) και στην Αραβία και το ACL έκανε πλακίτσα.

Εδώ έχει τη στήριξη του προέδρου, μεγαλύτερο μπάτζετ από πέρυσι για να μπούμε CL League Stage (κι αν τα καταφέρουμε, του χρόνου ίσως ακόμα μεγαλύτερο), τον Μάκη στην ΕΠΟ για το 50-50 επιτέλους στη διαιτησία και θα τα παρατήσει όλα για πάει στην Κάλιαρι, φερειπείν; Μήπως εκεί δεν έχει βλαμμένους σαν κ μας δηλαδή στην πρώτη στραβή να αρχίσουν τα φύγε λίγε κ τί τον φέραν αυτόν από την Ελλάδα;

Ισονομία να υπάρχει μόνο και εγώ σας λέω πως το φετινό είναι μόνο η αρχή. Αρκεί να μάθαμε από τα λάθη (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά) του 2019.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μοντρεαλ, απέχει πολύ από αυτό που εγραψα τόσο ως διατύπωση όσο και ως νόημα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Η ικανότητα αυτού του προπονητή δεν είναι η δουλειά που κάνει στην συγκρότηση του ροστερ η στην εμπέδωση της..όποιας...τακτικής...

Όλα αυτά αποτυπώνουν στο...περιπου..την πραγματικότητα την ώρα τού αγώνα γιατί τα πραγματικά δεδομένα δεν μπορει κάνεις να τα προβλέψει πάρα μόνο κάνοντας...διορθωτικές..κινήσεις να μπορέσει οσο το δυνατόν να φέρει τον αγώνα και το αποτέλεσμα αυτού στα...θελω..της ομάδας

Η μεγάλη ικανότητα αυτού του προπονητή ειναι στο ότι μπορεί σε σύντομο χρόνο να μετατρέψει έναν παίκτη σε..Σπαρτιάτη...

Στην ιστορία του ΠΑΟΚ λίγοι ήταν οι προπονητές που το κατάφεραν...

Ένας ήταν ο Λοράντ..και ένας είχε την ικανότητα να το κάνει αλλά έχανε πολλά πράγματα στον δρόμο και στο τέλος τα χαλούσε όλα...ο αγγελος
Ο σαντος...ηταν..τετοιος προπονητής αλλά είναι προπονητής που αρχίζει και τελειώνει στο...αποτελεσμα...

Ο σαννον δεν ξέρω αν μπορούσε να το κάνει αυτό γιατί το ταλέντο εκείνης της ομάδας για εκείνη την εποχή ήταν εξωγήινο...

Περίπου το ίδιο και για τον χεερ....τον Σέρβο δεν μπορώ να τον αξιολογήσω γιατί μισθοφόρος χανουμι γαυρος ήρθε μισθοφόρος χανουμι έφυγε....

Η έλευση νέου προπονητή με μεγαλύτερες..ικανότητες..απο τον Ραζβαν θεωρώ ότι θα κρατήσει την ομάδα στάσιμη για 2 τουλάχιστον χρόνια...

Μεγαλύτερο παράδειγμα από τον...χουμπ..δεν θα βρουμε

Ούτε τώρα είναι δεδομένη η συνέχεια...

Δεδομένος είναι όμως ένας...μπούσουλας..και όλος ο οργανισμός γνωρίζει ότι η...καρδιά...δουλεύει

Καλές διακοπές και καλή νέα αρχή για όλους μας από την θέση του...πρωταθλητή...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

theo-drama έγραψε:
...
Και όταν φύγει....μετά από 1-2 χρόνια
Θα ήθελα όταν γίνει η καινούργια ΤΟΥΜΠΑ,
να εγκαινιάστει,με αυτόν προπονητη,μαζί με τον ΙΒΑΝΑΡΟ.
Γιατί βρε theo να φεύγει και να ξανάρχεται..
Ας μείνει 3+2 χρόνια ακόμα και φεύγει μετά o άνθρωπος.

Υγ. Απορία προς κάποια παιδιά. Αν θεωρείτε ότι ο Ρασβαν έφτασε στο πικ του και δεν μπορεί να πάει παραπάνω..
Αυτό το πικ δεν είναι αρκετό για τον ΠΑΟΚ; Δλδ ένας προπονητής που το πικ του είναι σε τέτοιο επίπεδο ώστε να
επιτυγχάνει 3 πρωταθλήματα σε 5 χρόνια, 4 τελικούς κυπέλλου σε 5 χρόνια και 2 φορές προημιτελικά Ευρώπης σε 5 χρόνια δεν είναι ένα πικ που ικανοποιεί τα θέλω του ΠΑΟΚ; Νομίζω οτι ακόμα και οι καλύτεροι προπονητες στον κόσμο δε θα μπορούσαν να καταφέρουν αυτά που κατάφερε ο Ρασβαν. Γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός και . ως τρόπος διοίκησης και η Ελλαδα ως ποδοσφαιρικό περιβάλλον είναι ένα αλλόκοτο μείγμα που όμοιό του δεν συναντάται. Όπως έχω γράψει αρκετές φορές. Ο Ρασβαν δεν ξέρω πόσο καλός προπονητής είναι. Ο Αμπελ και Τούντορ θεωρώ πως είναι καλύτεροι σε καθαρά προπονητικό επίπεδο. Όταν όμως έσφιξαν τα γάλατα ο ένας θαύμαζε τη μεγαλειώδη ατμόσφαιρα ενω παρελυαν πόρτες και τραμπουκιζονταν παίκτες του και ο αλλος θαυμαζε το ροστερ του αντιπάλου μετα από αγώνα που ο Παππάς σε ειχε σφαξει στο γόνατο.
Ο Ρασβαν ειναι ο καταλληλοτερος για τον ΠΑΟΚ. Άλλο πράγμα προπονητής σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό κλαμπ και άλλο πράγμα προπονητής στον ΠΑΟΚ.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Καρπουζα τώρα είδα το ποσταρισμα σου, γιατί έγραφα το δικό μου. Πως είσαι; Καιρό έχω να σε διαβάσω.
Γνώμη για Μαντι;
Συμπλήρωσες το ποσταρισμα μου, συμφωνώ σε όσα γράφεις..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”