Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
καλυτερα να σταματουσε ως πρωταθλητης ο Βιερινια αλλα οκ
οι inside ειπαν για μια περιπτωση μεσοεπιθετικου δυσκολη που εχει προταθει
οι inside ειπαν για μια περιπτωση μεσοεπιθετικου δυσκολη που εχει προταθει
- Dimitris_L4
ο ΑΡΧΗΓΟΣ θα κανει οτι θελει κ οτι αποφασισει!!!κ ο Ραζβαν ξερει πως να τον διαχειριστει!!!Azrael έγραψε:Συμφωνα με το Live του inpaok ο Βιερινια θελει να συνεχισει για 1 ακομα χρονο.Μπορει να βοηθησει αρκετα στο rotation πιστευω.
για εμενα αρχηγος ειναι ο Ζιφκοβιτς και μετα ο Σβαμπ με τον Ταισον. Ο βιερινια εχει πολυ θετικη συμβολη στο κλιμα αλλα δεν παιζει πολυ
Πάλι ως πρωταθλητής θα σταματήσει, αυτή τη φορά και με συμμετοχή στο champions League [WINKING FACE][WINKING FACE]dev έγραψε:καλυτερα να σταματουσε ως πρωταθλητης ο Βιερινια αλλα οκ
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
μήπως όμως εκτός από το όνομα έχει πέσει αισθητά και η απόδοσή του..εγώ ψιλοάτεχνο τον θυμάμαι, καμιά σχέση ποιοτικά με τον μειτέ..κι εμείς δεν νομίζω πως ψάχνουμε κόφτηΣουριναμέζος έγραψε:Δεν είναι ίδιο το όνομα του στην αγορά σήμερα σε σχέση με 2 χρόνια πρινShivaspace έγραψε:μα καλά ο καμαρά είχε στραβώσει με τον γάβρο γιατί λέει τον εμπόδιζαν να πάρει μεταγραφή για μεγαλύτερο πρωτάθλημα ..και τώρα που μένει ελεύθερος και έχει την ευκαιρία να πάει όπου θέλει , θ αποφασίσει να συνεχίσει στο ίδιο? .. δεν πολυ βγαίνει νόημα
θα ήθελα παίκτη πχ σαν τον σανκαρε της psv, που αν είναι δυνατόν κατέληξε στον βαγγέλα 2
ΠΑΟΚ τι;;;VfB v2 έγραψε:Ε ρε δούλεμα. Τώρα βλέπω ΠΑΟΚ inside στο yt και παρουσιάζουν τα πράματα με τον καμαρα σαν να μην άλλαξε κάτι. Θα δούμε και και τέτοια. Σε καμια περίπτωση ότι είμαστε πολύ κοντά.

Καλός είναι ο Βιειρίνια για τα αποδυτήρια και για κάποια ποιοτικά δεκάλεπτα...αυτό που δεν θα θελα είναι να πίάνει θέση στην Ευρώπη και να ναι πάλι εκτός πχ. ο Σάστρε
- WestBlock4
Καλά εδώ κάποιοι λένε τον καμάρα παρόμοιο με εσιτι... μιλάμε από μπάλα νυχτα
- ΑποστόληςΑ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ε όχι και ατεχνος ο Καμαρά ρε φίλε.Shivaspace έγραψε:μήπως όμως εκτός από το όνομα έχει πέσει αισθητά και η απόδοσή του..εγώ ψιλοάτεχνο τον θυμάμαι, καμιά σχέση ποιοτικά με τον μειτέ..κι εμείς δεν νομίζω πως ψάχνουμε κόφτηΣουριναμέζος έγραψε:Δεν είναι ίδιο το όνομα του στην αγορά σήμερα σε σχέση με 2 χρόνια πρινShivaspace έγραψε:μα καλά ο καμαρά είχε στραβώσει με τον γάβρο γιατί λέει τον εμπόδιζαν να πάρει μεταγραφή για μεγαλύτερο πρωτάθλημα ..και τώρα που μένει ελεύθερος και έχει την ευκαιρία να πάει όπου θέλει , θ αποφασίσει να συνεχίσει στο ίδιο? .. δεν πολυ βγαίνει νόημα
θα ήθελα παίκτη πχ σαν τον σανκαρε της psv, που αν είναι δυνατόν κατέληξε στον βαγγέλα 2
Να αφήσω ενα όνομα κι εγώ...
Κροάτης φορ σε καλή ηλικία με καλά νουμερα, η ομάδα του (SV Wehen Wiesbaden) υποβιβάστηκε απο την β΄Μπουντεσλιγκα και μένει ελεύθερος
https://www.transfermarkt.com/ivan-prta ... saison=ges
Κροάτης φορ σε καλή ηλικία με καλά νουμερα, η ομάδα του (SV Wehen Wiesbaden) υποβιβάστηκε απο την β΄Μπουντεσλιγκα και μένει ελεύθερος
Την εκπομπη PAOK Inside απο την Φορζα που κάνουν Βασιλόπουλος, Κουβεντίδης και Τσαλγατίδης στο yt.nunies4 έγραψε:ΠΑΟΚ τι;;;VfB v2 έγραψε:Ε ρε δούλεμα. Τώρα βλέπω ΠΑΟΚ inside στο yt και παρουσιάζουν τα πράματα με τον καμαρα σαν να μην άλλαξε κάτι. Θα δούμε και και τέτοια. Σε καμια περίπτωση ότι είμαστε πολύ κοντά.
Εντάξει επειδή θέλουμε τον καμαρα ας βγάλουμε εδώ ότι έχει την τεχνική του Σέρτζιο ολιβειρα η του πινεδα. Ο άλλος πιάστηκε στο ότι είπα πως η καλύτερη έκδοση που θα μπορούσε να φτάσει κάποτε ο εσιτι δηλαδή εκτός από σκέτο κόψιμο και πάσα να μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα και να την προωθήσει και να πατάει και λίγο περιοχή είναι ο καμαρα και λέει ότι είπα ότι μοιάζει ο εσιτι με τον καμαρα. Διαβάζει ο καθένας ότι τον βολεύει.
s44 έγραψε:Να αφήσω ενα όνομα κι εγώ...

Καλό φίλος...