Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από sidpanos »

παρασάνδαλε να μάθουμε πρώτα το γιατί και μετά κάνουμε κάτι σχετικό...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

θα παω σε γλυπτη να του φτιαξω αγαλμα..........
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Aδερφέ ειλικρινά κούρασε το μοιρολόι....και επιπροσθέτως αρχίζετε κάποιοι και το κάνετε φαιδρό....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

αν κουραστηκες πηγαινε κοιμησου

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Parasandale χαλάρωσε αδελφέ...δεν τελειώσαμε..ο Ζήσης είναι το ίδιο αν οχι καλύτερος από τον Τέο όσον αφορά τις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο...Υπομονή και το κυριότερο...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ!!!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Ράκος ο Ζαγοράκης με την απάτη της "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ"

Ο Παύλος Ψωμιάδης είναι ο λόγος που έχει γίνει ράκος ο Θεόδωρος Ζαγοράκης καθώς σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες είχε επενδύσει πολλά χρήματα απ' όσα είχε βγάλει στο ποδόσφαιρο στην συγκεκριμένη εταιρεία.
Μιλάμε για την "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ" που...

κατέστρεψε αρκετές χιλιάδες κόσμου και τους άφησε στον αέρα. Ο Ζαγοράκης είχε επενδύσει πολλά χρήματα εκεί και δεν ξέρει αν θα τα ξαναπάρει ποτέ. Είναι τρέλα όλο αυτό που γίνεται και με πλαστή εγγυητική να είναι έξω ο Ψωμιάδης.

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/bl ... _9817.html
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Μετά απο την σφαλιάρα που δεχτήκαμε όλοι μας με την παραίτηση του ηγέτη... είχα μπει κ εγώ στο τρυπάκι κ νευριασα με την πάρτη του, ώστε να πω δυο λόγια παραπάνω. Αν με διαβάζει, θέλω όσο γίνεται δημόσια απο εδώ μέσα να του ζητήσω συγνώμη.. Έκανε πολλά για την ομάδα μου κ τον ευχαριστώ πάρα πολύ.. Μου έδειξε τον δρόμο κ μου είπε μην σταματάς εσύ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.. Μόνο εσύ μπορείς το ακατόρθωτο.. Σου αφήνω κ τους συνεργάτες να σε βοηθήσουν, εγώ έφτασα στα όριά μου.. Σ'ευχαριστώ κ πάλι ΑΡΧΗΓΕ..
Εύχομαι όταν θα ξανανιώσεις δυνατός, να γυρίσεις.. Εγώ το βλέπω σαν να είσαι τραυματίας κ θα μείνεις για λίγο εκτός, αλλά μετά θα ρθεις πιο δυνατός κ πιο αποφασισμένος..
Προς το παρών απόλυτη στήριξη στον νέο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, τον ΖΗΣΑΡΟ.. Τον πιστεύω πάρα πολύ κ είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τα καταφέρει αν όχι καλύτερα, εξίσου καλά.. Φουλ επίθεση πλέον

Γιάννης
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

αν πρεπει να σηκωσουμε ενα πανο αυτο θα πρεπει να γραφει:θοδωρε σε ευχαριστουμε!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

ενοειται οτι στηριζω ζηση δεν το συζητω οσο και ζαγορακη.....αλλα πρεπει να δουμε αν μπορει να ξαναγυρισει ειναι μλκια να τον αφησουμε ετσι απλα να φυγει πρεπει να του δειξουμε οτι τον θελουμε παλι πισω......να δειξουμε ποσο τον αγαπαμε κ να καταλαβει οτι τον στηριζουμε ......μεχρι κ τωρα που εχει φυγει μπας κ ξαναγυρισει.....
οχι μπηκε ο ζησης κ τον ξεχναμε ετσι απλα .....η τον ευχαριστουμε ετσι απλα ......
εχει κανει παρα πολλα ο ανθρωπος τι να λεμε τωρα
εγω θελω πανο "ζαγορακη γυρνα πισω"
οταν καποιος σου προσφερει τοσα πολλα προσπαθεις να τον κανεις να ξαναγυρισει πισω ειδικα για τον ζαγορακη...
αυτη ειναι η δικια μου γνωμη ......
και ειναι κ πολυ σωστη μαλιστα...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Αδερφέ δεν χρειάζεται πανό για να καταλάβει οτι τον θέλουμε πίσω. Έτσι και αλλιώς το είχε πει οτι δεν θέλει να γίνει παράγοντας και απλά μπήκε στην ΠΑΕ να την νοικοκυρέψει. Το παλικάρι τα τελευταία χρόνια είναι στην τσίτα συνεχώς. Απο ποδοσφαιριστής μπήκε στα βαθιά και έγινε πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Έχει και μία οικογένεια να ασχοληθεί και πρέπει να το σεβαστούμε. Το να τον παρακαλάμε γύρνα πίσω είναι τραγικό. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και μετά τον κάθε Ζαγοράκη. Το έδαφος που αφήνει στον Ζήση, ένα εξίσου έμπιστο άτομο, είναι 100 φορές καλύτερο από αυτό που ανέλαβε. Οπότε στήριξη στην καινούργια προεδράρα μας και τα καλύτερα έρχονται!!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΟ
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

πες ρε φιλε οτι εισαι κοπελα κ οτι σε εχω γκομενα κ με χωριζεις που θα καταλαβω οτι θελεις να τα ξαναβρουμε??????????δε θα μου το δειξεις με καποιο τροπο???????????για να το σκεφτω αν τα ξαναβρουμε......και με γουσταρεις πολυ....
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

για καπιους βασικα που λενε οτι μονο γκρινιαζαμε,καναμε ρεκορ διαρκειας με τον ζαγο,2 ΧΡΟΝΙΕΣ,ΑΜΚ ΜΕ 10.000 ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ 2.000.000
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

φιλε pablo το ποστ με την γκομενα δεν παει για σενα.... :D
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ρε παιδιά έλεος! Θέλετε να μου πείτε οτι ο Ζαγόρ δεν ξέρει οτι τον θέλουμε πίσω? Οτι δεν τον αγαπάμε ακόμα? Οτι δεν τον στηρίζουμε? Σε άλλο πλανήτη ζει? Δηλαδή θέλει πανό για να καταλάβει οτι τον θέλουμε πίσω??

ΥΣ: Ενα πανο να τον ευχαριστήσουμε οκ το καταλαβαίνω..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”