Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Νομίζω πως εδώ ταιριάζει πιο πολύ.
Η εκπομπή του καισαρη με τα στοιχεία της οπτα για το πρωτάθλημα κ τον τρόπο που έπαιξε φέτος ο ΠΑΟΚ κ πως οι υπόλοιποι.
Ειδικά μετά το 17 λεπτό.
Ιδιαίτερη μνεία στην αρχή για Ντέλια
https://www.youtube.com/live/cjofH8l-rY ... qbNWKPPQTh
Η εκπομπή του καισαρη με τα στοιχεία της οπτα για το πρωτάθλημα κ τον τρόπο που έπαιξε φέτος ο ΠΑΟΚ κ πως οι υπόλοιποι.
Ειδικά μετά το 17 λεπτό.
Ιδιαίτερη μνεία στην αρχή για Ντέλια
https://www.youtube.com/live/cjofH8l-rY ... qbNWKPPQTh
- PAOK_Antarctica
Πρωταθλητές μου, κλείνουμε μήνα και εγώ ακόμα βλέπω βίντεο με χαιλαιτς από τα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς. Τα μισά views στο βίντεο του Χαρίλαου πρέπει να είναι δικά μου.
Τι κάναμε ρε μαλακες;
Τι κάναμε ρε μαλακες;
Δες τότε και ένα δικό μου έτσι για να αλλάξεις παραστάσειςPAOK_Antarctica έγραψε:Πρωταθλητές μου, κλείνουμε μήνα και εγώ ακόμα βλέπω βίντεο με χαιλαιτς από τα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς. Τα μισά views στο βίντεο του Χαρίλαου πρέπει να είναι δικά μου.
Τι κάναμε ρε μαλακες;

https://www.youtube.com/watch?v=XyZB02TgPgU
Δεν το έχω χορτάσει ακόμα!

Έχω ξαναδεί τα μάτσ με ρουλη και αεκ καναδυό φορες και σίγουρα τα χαϊλάιτς ~2000 φορες.
Tο πιο αρχιδατο πρωτάθλημα στον κόσμο.
Αν η nova και η κοσμοτέ είχαν λίγο μυαλό, θα έπρεπε σε ένα από τα 200 κανάλια τους να παίζουν αυτά στο ρηπητ.
Tο πιο αρχιδατο πρωτάθλημα στον κόσμο.
Αν η nova και η κοσμοτέ είχαν λίγο μυαλό, θα έπρεπε σε ένα από τα 200 κανάλια τους να παίζουν αυτά στο ρηπητ.
Astral τελικά η κεφαλιά του Ανσαριφάρντ πάει έξω ή όχι; Πες μου για να μπορέσω να τα δω κι εγώ γιατί στον ύπνο μου βλέπω η μπάλα να βρίσκει δίχτυα..
Ουυυ ρε κότες!
Σιγά την κεφαλιά ρε, δύο μέτρα έξω πήγε
Απλά ενθουσιάστηκε ο σχολιαστής και ο... Μάντζιος εκεί τριγύρω και δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι κάτι έγινε.
Τέτοιες κεφαλιές χάνει 5-6 ο Άκπομ στην καθισιά του σε κάθε ματς
Σιγά την κεφαλιά ρε, δύο μέτρα έξω πήγε
Απλά ενθουσιάστηκε ο σχολιαστής και ο... Μάντζιος εκεί τριγύρω και δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι κάτι έγινε.
Τέτοιες κεφαλιές χάνει 5-6 ο Άκπομ στην καθισιά του σε κάθε ματς

Η αλήθεια είναι ότι πάει αρκετά έξω, αλλα ακόμα και στην 200η επανάληψη παίζει ένα σφίξιμο
(κοκοκο)

Άσε, εκείνη η κεφαλιά του Άκπομ, στον τελικό με το βάζελο, που βρίσκει ώμο είναι άλλη πονεμένη ιστορία. Απλά να την φύσαγε έμπαινε γκολ..
Όσο για την κεφαλιά στο Χαριλάου, ήταν τέτοια η γωνία λήψης, ήταν και τόσο μόνος ο Ανσαριφάρντ που και κόρνερ να κατέληγε δεν τη ξαναβλέπω τη φάση.. Σφυρίχτηκε η λήξηη, η υπόλοιπη οικογένεια φώναζε κι εγώ είχα μείνει κανένα δίλεπτο παγοκολώνα..
Όσο για την κεφαλιά στο Χαριλάου, ήταν τέτοια η γωνία λήψης, ήταν και τόσο μόνος ο Ανσαριφάρντ που και κόρνερ να κατέληγε δεν τη ξαναβλέπω τη φάση.. Σφυρίχτηκε η λήξηη, η υπόλοιπη οικογένεια φώναζε κι εγώ είχα μείνει κανένα δίλεπτο παγοκολώνα..
Από την απαξίωση μέχρι τον θρίαμβο ένα τσιγάρο δρόμος. Μάθαμε φέτος μετά το ονειρικό πρωτάθλημα ότι Ο εξαιρετικός προπονητής ήταν έτοιμος να τα παρατήσει κι μας διέσωσε ξανά ο γίγαντας ΙΒΑΝ κρατώντας τον στην ομάδα . Εύλογα αναρωτιέται μια μικρή μειοψηφία του φιλάθλου κόσμου του ΠΑΟΚ τι θα είχε συμβεί αν είχαν καταφέρει τα τελευταία τρία χρόνια να του φέρουν ΕΝΑΝ καλό Σέντερ φορ , ή τι θα ειχε συμβεί αγωνιστικά αν τα τρία πολύ μεγάλα συμβόλαια των σαματά, Κονγκ , κι Μαρκαντώνη ήταν στοιχιωδος καλές επιλογές έστω κι απλά μετρίων προς το καλό ποδοσφαιριστών . Πιστεύω δε ακράδαντα ότι αν είχαν καταφέρει να κάνουν ένα βήμα παραπέρα και του έφερναν πχ έναν νέο κρεσπο κι ένα νέο Σορλεν σήμερα εμείς θα πανηγυρίζαμε το κονφερενς . Με ουσιαστικά μια κίνηση δανεικού Μειτε κι μια μεταγραφή Δέσποτας ο Μαέστρος προχώρησε τις ισορροπίες στην ομάδα σε σημείο που κανένας από εμάς δεν μπορούσε να φανταστεί. Για αυτό βοηθήστε φέτος τον προπονητή κρατώντας νοπωσδηποτε τα γρανάζια που θέλει κι βοηθώντας των ουσιαστικά με το στυλ των παικτών που θέλει να δουλεύει στην ομάδα.
Εν τω μεταξύ βγήκε σήμερα συνέντευξη του Μιρτσέα από την Ιταλία.
Λέει φόρα παρτίδα ότι έπρεπε να φύγει ο Ρασβάν και να μην συνεχίσει.
Και λέει και το θεϊκό πως το Φλεβάρη τον πήραν από τη Μπεσίκτας για να αναλάβει και αυτός τους είπε πάρτε το γιο μου.
Τι φάση; Ο Μιρτσέα δεν είναι που μας έλεγαν ότι χάρη σε αυτόν κερδίζει ο Ρασβάν γιατί κατέβαινε στο ημίχρονο και του έδινε συμβουλές;
Ρε τι τραβάμε. Κι όμως υπάρχει κόσμος που ακόμα δεν χωνεύει τον Ρασβάν όταν κάθε μέρα αποδεικνύεται πόσο τιμά τα ασπρόμαυρα.. Και από τη θέση του προπονητή δε θυμάμαι άλλον να τα έχει τιμήσει σε αντίστοιχο βαθμό.
Λέει φόρα παρτίδα ότι έπρεπε να φύγει ο Ρασβάν και να μην συνεχίσει.
Και λέει και το θεϊκό πως το Φλεβάρη τον πήραν από τη Μπεσίκτας για να αναλάβει και αυτός τους είπε πάρτε το γιο μου.
Τι φάση; Ο Μιρτσέα δεν είναι που μας έλεγαν ότι χάρη σε αυτόν κερδίζει ο Ρασβάν γιατί κατέβαινε στο ημίχρονο και του έδινε συμβουλές;
Ρε τι τραβάμε. Κι όμως υπάρχει κόσμος που ακόμα δεν χωνεύει τον Ρασβάν όταν κάθε μέρα αποδεικνύεται πόσο τιμά τα ασπρόμαυρα.. Και από τη θέση του προπονητή δε θυμάμαι άλλον να τα έχει τιμήσει σε αντίστοιχο βαθμό.
Πολύ σωστά κι όχι μόνο από την θέση του προπονητή θα πω εγώ αλλά κι σαν γραφείο τύπου. Ένα πράγμα που με είχε εξοργίσει φίλε Σαντος ήταν την εποχή που δεν πήγαιναν κι πολύ καλά τα πράγματα σε αυτή την δεύτερη θητεία του στρατηγού , κι ο λουτσεσκου έδεινε τις μαχες του κι αναφερόταν στις αδικίες που έχει υποστεί η ομάδα μας κι στο κλεμμένο βγαίναν κατι υπόνομοι κι με ύφος χιλίων καρδιναλίων λέγαν κι γράφαν κατά λεξη ( φτάνει ρουμανε κούρασες ασχολησου με το ποδοσφαιρικό κι μην μπλέκεσαι σε αλλά για να αποπροσανατολίζεις τον κόσμο του ΠΑΟΚ) φίλε στοιχειώδη στήριξη απέναντι στον προπονητή γιατί ο δρόμος προς το όνειρο του τσου λου μόνο εύκολος δεν θα είναι.
Για μένα δίκιο έχει ο Μιρτσέα και θεωρώ ξεκάθαρα πώς τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Λουτσέσκου κάνουν λάθος που συνεχίζουν τη συνεργασία τους.
Ο Λουτσέσκου , καθαρά επαγγελματικά, έχει χρυσή ευκαιρία να εξελιχθεί και να κάνει το επόμενο βήμα. Αυτό που πέτυχε πέρυσι , έχει λίγες πιθανότητες να επαναληφθεί καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είναι γαύρος επι παραγκοΚόκκαλη να γράψει 10 σερι. Ούτε η εξέλιξη των ομάδων είναι μια γραμμική συνάρτηση όπου κάθε καλοκαίρι χτίζεις on top του μέγιστου που είχες φτάσει πέρυσι. Σχεδόν από την αρχή ξεκινάς πάλι ανάλογα και με τις αλλαγές του ρόστερ σου και θα φανεί το καλοκαίρι όπου θα περιμένουμε ποδόσφαιρο play station να μπαίνουμε με τη μπάλα στα δίχτυα αλλά η πραγματικότητα ίσως είναι διαφορετική.Και το κυριώτερο ρισκάρει αυτή τη στιγμή μια τεράστια κληρονομιά που έχει δημιουργήσει στην ομάδα και υστεροφημία.
Ο ΠΑΟΚ κακώς συνεχίζει κατά βάση για τους ίδιους λόγους. Μετά από ένα πρωτάθλημα που λειτουργεί κι ως βαλβίδα αποσυμπίεσης , είναι ευκαιρία να στήσεις το επόμενό σου προτζεκτ τόσο ποδοσφαιρικό όσο και διοικητικό. Ο Λουτσέσκου έδωσε πνοή σε 2 πρωταθλήτριες ομάδες του ΠΑΟΚ , πόσες περιμένουμε να μας φτιάξει , 10 ; Ήτανε νιος και γέρασε , έχουμε χρυσή ευκαιρία να κάνουμε τη μετάβαση στον επόμενο Λουτσέσκου. Κακά τα ψέμματα ο Λουτσέσκου είναι εδώ για να παίρνει τίτλους, αυτό μοιραία σημαίνει ότι δε γίνεται 100% εκμετάλλευση των νέων από τις ακαδημίες. Ένας νεώτερος προπονητής , με ισχυρά κίνητρα που αντιλαμβάνεται καλύτερα το σύγχρονο πόδόσφαιρο ίσως είναι ο σωστός δρόμος. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει το δρόμο να κάνει τεράστιες επενδύσεις σε ακαδημίες και να στηρίξει μεγάλο ποσοστό των εσόδων του σε πωλήσεις παικτών. Για μένα σωστός είναι αυτος ο δρόμος αλλά αυτό σημαίνει αφενός ότι οι πρωταθληματικές φουρνιές θα είναι μια στα 5 χρόνια αφετέρου ότι ένας άλλος προπονητής ίσως μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα το πλάνο.
Ξέρω ότι είναι πολύ unpopular opinion γιατί όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι κ@υλαμένος και ονειρεύεται μεγαλεία ,αλλά γενικά στη ζωή το να ξέρεις να βάζεις τίτλους τέλους τη κατάλληλη στιγμή είναι μεγάλη υπόθεση.
Ο Λουτσέσκου , καθαρά επαγγελματικά, έχει χρυσή ευκαιρία να εξελιχθεί και να κάνει το επόμενο βήμα. Αυτό που πέτυχε πέρυσι , έχει λίγες πιθανότητες να επαναληφθεί καθώς ο ΠΑΟΚ δεν είναι γαύρος επι παραγκοΚόκκαλη να γράψει 10 σερι. Ούτε η εξέλιξη των ομάδων είναι μια γραμμική συνάρτηση όπου κάθε καλοκαίρι χτίζεις on top του μέγιστου που είχες φτάσει πέρυσι. Σχεδόν από την αρχή ξεκινάς πάλι ανάλογα και με τις αλλαγές του ρόστερ σου και θα φανεί το καλοκαίρι όπου θα περιμένουμε ποδόσφαιρο play station να μπαίνουμε με τη μπάλα στα δίχτυα αλλά η πραγματικότητα ίσως είναι διαφορετική.Και το κυριώτερο ρισκάρει αυτή τη στιγμή μια τεράστια κληρονομιά που έχει δημιουργήσει στην ομάδα και υστεροφημία.
Ο ΠΑΟΚ κακώς συνεχίζει κατά βάση για τους ίδιους λόγους. Μετά από ένα πρωτάθλημα που λειτουργεί κι ως βαλβίδα αποσυμπίεσης , είναι ευκαιρία να στήσεις το επόμενό σου προτζεκτ τόσο ποδοσφαιρικό όσο και διοικητικό. Ο Λουτσέσκου έδωσε πνοή σε 2 πρωταθλήτριες ομάδες του ΠΑΟΚ , πόσες περιμένουμε να μας φτιάξει , 10 ; Ήτανε νιος και γέρασε , έχουμε χρυσή ευκαιρία να κάνουμε τη μετάβαση στον επόμενο Λουτσέσκου. Κακά τα ψέμματα ο Λουτσέσκου είναι εδώ για να παίρνει τίτλους, αυτό μοιραία σημαίνει ότι δε γίνεται 100% εκμετάλλευση των νέων από τις ακαδημίες. Ένας νεώτερος προπονητής , με ισχυρά κίνητρα που αντιλαμβάνεται καλύτερα το σύγχρονο πόδόσφαιρο ίσως είναι ο σωστός δρόμος. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει το δρόμο να κάνει τεράστιες επενδύσεις σε ακαδημίες και να στηρίξει μεγάλο ποσοστό των εσόδων του σε πωλήσεις παικτών. Για μένα σωστός είναι αυτος ο δρόμος αλλά αυτό σημαίνει αφενός ότι οι πρωταθληματικές φουρνιές θα είναι μια στα 5 χρόνια αφετέρου ότι ένας άλλος προπονητής ίσως μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα το πλάνο.
Ξέρω ότι είναι πολύ unpopular opinion γιατί όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι κ@υλαμένος και ονειρεύεται μεγαλεία ,αλλά γενικά στη ζωή το να ξέρεις να βάζεις τίτλους τέλους τη κατάλληλη στιγμή είναι μεγάλη υπόθεση.
Καθόλου unpopular opinion , κι πολύ σωστή όσον αφορά την καριέρα του λουτσεσκου , αλλά πάσχει από ένα δομικό χαρακτηριστικό . Θεωρεί ότι Ο ΠΑΟΚ μπορεί να υλοποίηση ένα οποιουδήποτε είδους ποδοσφαιρικό project . Δυστηχως δεν μπορεί . Είναι τόσες οι αγκυλώσεις του διοικητικού οργανισμού και τόσο τραγικά ανεπαρκή τα αντανακλαστικά του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι σε παρουσία προπονητών manager πχ Σαντος η Λουτσεσκου τώρα που θα μπορούν να επιβάλουν πράγματα . Ο ΠΑΟΚ αντί να δημιουργεί στελέχη , χάνει πχ Γκαγκάτσης. Είχα επισημάνει λίγες μέρες πριν τις πραγματικές διαθέσεις των κόκκινων ενώσεων που στηρίζουν τον Μάκη , τώρα φορά παρτίδα πάνε να φέρουν τον αστείο κλατμπεργκ από την πίσω πόρτα. Καλύτερα λοιπόν να μείνει ο λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ για τον ΠΑΟΚ παρά να φύγει για να είναι κερδισμένος ο λουτσεσκου
Τα ίδια λέγαμε το καλοκαίρι μετά το Νταμπλ και κάναμε 5 χρόνια να δούμε πάλι ομαδάρα.
Δεύτερη φορά δεν γίνεται να κάνουμε το ίδιο λάθος.
Και τότε μας πείραξε και πιο πολύ γιατί δεν υπήρχε ούτε ο πόλεμος ούτε ξέραμε για φφπ και μαλακιες και περιμέναμε να τα σαρώσουμε όλα για 2-3 ακόμα χρόνια .
Έφυγε ο λου ήρθε ένας παρά πολύ καλός προπονητης όπως λένε όλοι εκτός από εμένα που δεν το είδα αυτό ποτέ . Διέλυσε μια έτοιμη ομάδα και κάναμε πάλι 5 χρόνια να φτάσουμε εκεί που ήμασταν. Και δεν το λέω επειδή το πήραμε και να το χάναμε στο τέλος τα ίδια θα πίστευα.
Για αυτό αφήστε τον λου εκεί που είναι να μπούμε ομίλους τσουλου να αλλάξουμε επίπεδο επιτέλους .
Δεύτερη φορά δεν γίνεται να κάνουμε το ίδιο λάθος.
Και τότε μας πείραξε και πιο πολύ γιατί δεν υπήρχε ούτε ο πόλεμος ούτε ξέραμε για φφπ και μαλακιες και περιμέναμε να τα σαρώσουμε όλα για 2-3 ακόμα χρόνια .
Έφυγε ο λου ήρθε ένας παρά πολύ καλός προπονητης όπως λένε όλοι εκτός από εμένα που δεν το είδα αυτό ποτέ . Διέλυσε μια έτοιμη ομάδα και κάναμε πάλι 5 χρόνια να φτάσουμε εκεί που ήμασταν. Και δεν το λέω επειδή το πήραμε και να το χάναμε στο τέλος τα ίδια θα πίστευα.
Για αυτό αφήστε τον λου εκεί που είναι να μπούμε ομίλους τσουλου να αλλάξουμε επίπεδο επιτέλους .