Τωρα σοβαρά; Ελπίζεις τώρα να κατάλαβα τι; Όταν σε ρώτησα επικαλεστηκες άρθρο του Πετρωτου ως πηγή για πιθανή πρόταση σφήνα άλλης ομάδας στον Καμαρα. Τώρα επειδή οι χάρτινοι οργιάζουν και βγάζουν φήμες για Καμαρα και Φοφανα νιώθεις ότι επιβεβαιωθηκες; Έκλεισε ο Καμαρα στο χαρτί; Άσε που εσύ υπονοησες ότι θα μας πάρουν και τον Μεϊτέ.papwolf έγραψε:Ελπίζω τώρα φίλε μου να κατάλαβες ότι αυτό που έγραψα μόνο "τραγικό" δεν ήταν και γενικά δεν συνηθίζω να γράφω "τραγικά".Unpsofable78 έγραψε:Ξέρεις κάτι φίλε papwolf?
Αν ναι πες το. Αν όχι, πραγματικά είναι τραγικό αυτό που γράφεις.
Πως, που, πότε και πως ξέρω κάποια πράγματα είναι δική μου δουλειά και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν.
Αρκεστείτε σε αυτά και να ξέρετε ότι ουτε "τραγικά", ούτε παπάδες γράφω. Αν κάτι είναι προσωπική γνώμη κι όχι πληροφορία το γράφω καθαρά.
Τώρα νομίζω ότι είμαστε εντάξει και δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε.
Όταν λοιπόν και εάν κλείσουν στο χαρτί Καμαρα και Μεϊτέ, θα σε ευχαριστήσω πρώτος που μας άνοιξες τα μάτια.
Μέχρι τότε, σε παρακαλώ τέτοιες φήμες να τις γράφεις στα νέα άλλων ομάδων.
Εδώ είναι το topic μεταγραφών ΠΑΟΚ και έχει καταντήσει να μην πω τι. Αντί να διαβάζουμε για μεταγραφικους στόχους, διαβάζουμε πράγματα που και δεν ενδιαφέρουν αλλά και σπάζουν τα νεύρα.
Ελπίζω κι εγώ λοιπόν φίλε με την σειρά μου να κατάλαβες τώρα τι εννοούσα την πρώτη φορά.