Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

papwolf έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Ξέρεις κάτι φίλε papwolf?
Αν ναι πες το. Αν όχι, πραγματικά είναι τραγικό αυτό που γράφεις.
Ελπίζω τώρα φίλε μου να κατάλαβες ότι αυτό που έγραψα μόνο "τραγικό" δεν ήταν και γενικά δεν συνηθίζω να γράφω "τραγικά".
Πως, που, πότε και πως ξέρω κάποια πράγματα είναι δική μου δουλειά και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν.
Αρκεστείτε σε αυτά και να ξέρετε ότι ουτε "τραγικά", ούτε παπάδες γράφω. Αν κάτι είναι προσωπική γνώμη κι όχι πληροφορία το γράφω καθαρά.
Τώρα νομίζω ότι είμαστε εντάξει και δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε.
Τωρα σοβαρά; Ελπίζεις τώρα να κατάλαβα τι; Όταν σε ρώτησα επικαλεστηκες άρθρο του Πετρωτου ως πηγή για πιθανή πρόταση σφήνα άλλης ομάδας στον Καμαρα. Τώρα επειδή οι χάρτινοι οργιάζουν και βγάζουν φήμες για Καμαρα και Φοφανα νιώθεις ότι επιβεβαιωθηκες; Έκλεισε ο Καμαρα στο χαρτί; Άσε που εσύ υπονοησες ότι θα μας πάρουν και τον Μεϊτέ.

Όταν λοιπόν και εάν κλείσουν στο χαρτί Καμαρα και Μεϊτέ, θα σε ευχαριστήσω πρώτος που μας άνοιξες τα μάτια.
Μέχρι τότε, σε παρακαλώ τέτοιες φήμες να τις γράφεις στα νέα άλλων ομάδων.
Εδώ είναι το topic μεταγραφών ΠΑΟΚ και έχει καταντήσει να μην πω τι. Αντί να διαβάζουμε για μεταγραφικους στόχους, διαβάζουμε πράγματα που και δεν ενδιαφέρουν αλλά και σπάζουν τα νεύρα.
Ελπίζω κι εγώ λοιπόν φίλε με την σειρά μου να κατάλαβες τώρα τι εννοούσα την πρώτη φορά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Blackgr4 έγραψε:Όχι ρήτρα. 10 εκατομμύρια κοστολογεί ο ΠΑΟΚ τον Κοτάρσκι.
Ναι

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

dragon έγραψε:δεν τα ειπαμε ??
δεν πουλησαμε ντελια δεν εχουμε ρευστοτητα.
ετσι δεν ακουμε τοσο καιρο? μην σκατε. ευχηθειτε να εμφανιστει κ για μας ενας ηλιοπουλος να σωθουμε

Καλά ρε ολόκληρο Τελη έχουμε, τι άλλο θέλουμε!

Αιντε κ σφιξανε οι ζεστές λέμε.

Καντε καμία μεταγραφή.....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Unpsofable78 έγραψε:
papwolf έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Ξέρεις κάτι φίλε papwolf?
Αν ναι πες το. Αν όχι, πραγματικά είναι τραγικό αυτό που γράφεις.
Ελπίζω τώρα φίλε μου να κατάλαβες ότι αυτό που έγραψα μόνο "τραγικό" δεν ήταν και γενικά δεν συνηθίζω να γράφω "τραγικά".
Πως, που, πότε και πως ξέρω κάποια πράγματα είναι δική μου δουλειά και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν.
Αρκεστείτε σε αυτά και να ξέρετε ότι ουτε "τραγικά", ούτε παπάδες γράφω. Αν κάτι είναι προσωπική γνώμη κι όχι πληροφορία το γράφω καθαρά.
Τώρα νομίζω ότι είμαστε εντάξει και δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε.
Τωρα σοβαρά; Ελπίζεις τώρα να κατάλαβα τι; Όταν σε ρώτησα επικαλεστηκες άρθρο του Πετρωτου ως πηγή για πιθανή πρόταση σφήνα άλλης ομάδας στον Καμαρα. Τώρα επειδή οι χάρτινοι οργιάζουν και βγάζουν φήμες για Καμαρα και Φοφανα νιώθεις ότι επιβεβαιωθηκες; Έκλεισε ο Καμαρα στο χαρτί; Άσε που εσύ υπονοησες ότι θα μας πάρουν και τον Μεϊτέ.

Όταν λοιπόν και εάν κλείσουν στο χαρτί Καμαρα και Μεϊτέ, θα σε ευχαριστήσω πρώτος που μας άνοιξες τα μάτια.
Μέχρι τότε, σε παρακαλώ τέτοιες φήμες να τις γράφεις στα νέα άλλων ομάδων.
Εδώ είναι το topic μεταγραφών ΠΑΟΚ και έχει καταντήσει να μην πω τι. Αντί να διαβάζουμε για μεταγραφικους στόχους, διαβάζουμε πράγματα που και δεν ενδιαφέρουν αλλά και σπάζουν τα νεύρα.
Ελπίζω κι εγώ λοιπόν φίλε με την σειρά μου να κατάλαβες τώρα τι εννοούσα την πρώτη φορά.
Όλα λάθος τα είχες καταλάβει
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μια χαρά ειναι τα 10εκ για Κοταρσκι. Μια δίκαιη λύση. Εγώ θα τον πούλαγα για τόσα. Ναι, είναι ποιοτικός με μέλλον, όμως θεωρώ οτι μπορούμε να βρούμε ένα έμπειρο ψηλό τέρμα, να κάνει τη δουλειά. Ο Κοταρσκι έβγαλε πολλά, αλλά εφαγε κιολας. Πχ με βαζελο εβγαλε το τετ α τετ και στο γκολ που έφαγε (2-1) είναι ολη η χρονιά του Κοταρσκι, η ίδια αδυναμία. Πάρα πολλές φασεις που θα ηταν ευκολες, αν απλά έμενε στην εστία του. Με τα, ποδια λένε είναι καλός, αλλά οι μακρυνες πάσες και τα βολέ του δεν έχουν καλό στόχο. Ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο στο να πιάνει πέναλτι. Καλώς λέμε τα καλύτερα για τον Κοταρσκι, γιατι είναι ΤΦ 23 ετών με προσόντα, αλλα 10εκ ειναι σημαντικό ποσό. Φέρνεις ένα ελεύθερο έμπειρο ΤΦ και έχεις και επιπλεον ρευστό για μεταγραφές. Ηδη έχει γίνει μια σημαντική αύξηση κεφαλαίου από τον Ιβαν, τελη Απριλίου, οπότε θα μπορεί η ομάδα να κάνει την υπέρβαση στο πεδίο των μεταγραφών. Μεγάλη μαγκιά να ανανεώσουμε τον Κουλιερακη και τον Τζιμα, που ειναι φυσικά πιο εύκολη υπόθεση, αλλά τίποτα δεν είναι αυτονόητο στο ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Η ΠΑΕ κοστολογεί τον Κοταρσκι περισσότερο από τον Ντελια αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η αγορά όχι και δε μιλάω μονο για το transfer market. Είναι κοινή λογική, αλλά για κάποιο λόγο το φόρουμ βάζει 1ο τον Κοταρσκι από τα 3Κ. Εγώ μακράν θεωρώ οτι πιο επιδραστικος ειναι ο Ντελιας, μετά ο Κουλιερακης και ο Κοταρσκι είναι απλα ενας καλος ΤΦ σήμερα (αύριο μπορεί τοπ) . Η αξία του είναι λογω ηλικίας και εξελικτικοτητας. Χασαμε πρόκριση στα πέναλτι, ο αντιπαλος επιασε 3, ο Κοταρσκι 1, δε θεωρώ ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα απο τον Κοταρσκι, αλλά πολύ περισσότερο από Ντελια και μετά Κουλιε. Ο Χαλκιάς του 2008/09 ηταν πιο επιδραστικος και βγηκε καλύτερος ΤΦ της σεζον. Βέβαια ηταν 34-35 ετών, δίχως μελλον. Ε δε με χαλάει να παρουμε εναν 30-32χρονο καλό ελεύθερο ΤΦ να μας δώσει 2-3 ποιοτικά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Mathousalem4

Δημοσίευση από Mathousalem4 »

dev έγραψε:η ομαδα δεν πρεπει να μπει σε σηριαλ και φετος οπως του γκαμπιαντινι

να περιμενουμε λιγο τον δανο αλλα μετα να παμε σε κατωτερες μεν αλλα αξιολογες λυσεις οπως πετκοβιτς και εσποζιτο η οτι αλλ βρουν γιατι μετα τελειωνει ο χρονος και ερχονται οι σαματες
Καλησπέρα.

Ορίστε μια πολύ δυνατή κίνηση για φορ.Μένει ελέυθερος.
Σίγουρα πανάκριβος αλλά θα άξιζε 2 μύρια στο συμβόλαιο,και κάποια μπόνους αν μπουμε C.L.

https://www.transfermarkt.co.uk/wissam- ... ler/146854
Miles

Δημοσίευση από Miles »

vs40 έγραψε:Μια χαρά ειναι τα 10εκ για Κοταρσκι. Μια δίκαιη λύση. Εγώ θα τον πούλαγα για τόσα. Ναι, είναι ποιοτικός με μέλλον, όμως θεωρώ οτι μπορούμε να βρούμε ένα έμπειρο ψηλό τέρμα, να κάνει τη δουλειά. Ο Κοταρσκι έβγαλε πολλά, αλλά εφαγε κιολας. Πχ με βαζελο εβγαλε το τετ α τετ και στο γκολ που έφαγε (2-1) είναι ολη η χρονιά του Κοταρσκι, η ίδια αδυναμία. Πάρα πολλές φασεις που θα ηταν ευκολες, αν απλά έμενε στην εστία του. Με τα, ποδια λένε είναι καλός, αλλά οι μακρυνες πάσες και τα βολέ του δεν έχουν καλό στόχο. Ούτε είναι κάτι το ιδιαίτερο στο να πιάνει πέναλτι. Καλώς λέμε τα καλύτερα για τον Κοταρσκι, γιατι είναι ΤΦ 23 ετών με προσόντα, αλλα 10εκ ειναι σημαντικό ποσό. Φέρνεις ένα ελεύθερο έμπειρο ΤΦ και έχεις και επιπλεον ρευστό για μεταγραφές. Ηδη έχει γίνει μια σημαντική αύξηση κεφαλαίου από τον Ιβαν, τελη Απριλίου, οπότε θα μπορεί η ομάδα να κάνει την υπέρβαση στο πεδίο των μεταγραφών. Μεγάλη μαγκιά να ανανεώσουμε τον Κουλιερακη και τον Τζιμα, που ειναι φυσικά πιο εύκολη υπόθεση, αλλά τίποτα δεν είναι αυτονόητο στο ποδόσφαιρο.
Η αγορά για τερματοφύλακα δεν είναι όπως οι άλλες θέσεις. Γνώμη μου, επειδή υπάρχει περιορισμός σε καλούς παίχτες και όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε, δεν θα είναι εύκολη η αντικατάσταση - την έχουν πάθει και μεγαλύτερες ομάδες. Και στατιστικά να το δεις, δεν έχουμε παράδοση στην εύρεση καλών τερματοφυλάκων, πολλές αποτυχίες και λίγες επιτυχίες.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Επιμένω πως το καλοκαίρι δεν πρέπει να έχουμε φυγή βασικού. Απο τον χειμώνα το συζητάμε.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

sourmenetes έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Όχι ρήτρα. 10 εκατομμύρια κοστολογεί ο ΠΑΟΚ τον Κοτάρσκι.
Ναι

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λέτε σε λίγες μέρες το νέο πεδίο φαγωμάρας να είναι για το "αν θα ηταν καλύτερα να είχε πουληθεί Ντελιας πάρα ο Κότα γιατί που να βρεις αξιόπιστο τερματοφύλακα τέτοια ώρα παραμονές προκριματικων ch.l.;"
Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο όπως και το roller-coaster της ψυχολογίας μας.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

δυσκολα θα αντικατασταθει ο κοταρσκι. ναι εκανε λαθη οπως ολοι.
μεγαλωσαμε με το αγχος οταν η μπαλα πηγαινε με πασα στον τερματοφυλακα (μιχοπουλος,χαλκιας , ιτανζ , χακομπο, γλυκος , πασχαλακης) ε ο κοταρσκι το ξορκισε. ευκολα ισως βρεις καλο τερμα, πολυ καλο ομως δυσκολο κ ο κροατης ειναι πολυ καλος

οπως ξορκισε κ ο αντριγια των εφιαλτη των χαμενων τετ α τετ , με το γκολ στα πλευ οφ με γαυρο , που ειχαν δημιουργησει κλαους, κοντος, ιβιτς , κρμεντσικ κ καμια δεκαρια ακομη
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Δεν μπορεις κ δεν πρεπει να πας με μεγαλες αλλαγες στην αμυνα στα προκριματικα.Ειδικα το τερμα ειναι τεραστια αλλαγη.
Μακαρι ο Κοταρσκι να κατσει αλλα 10 χρονια,δεν θυμαμαι ποτε αλλοτε να εχουμε τοσο καλο τερματοφυλακα.
Ο Τσιφτσης για 2ος ειναι σουπερ.

Το μεγαλο upgrade πρεπει να γινει στο χαφ διπλα στον Μειτε κ στον φορ κ μαλιστα να τους εχουμε στην Ολλανδια.Οι υπολοιπες θεσεις μπορουν να περιμενουν.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

To πρωταθλημα δε το πηραμε λογω Κοταρσκι (ισως) αλλα στους ομιλους μπηκαμε λογω Κοταρσκι.. και αν δε μπαιναμε κανεις ε ξερει αν θα ερχοταν ο ντεσποτωφ πχ η δε θα πουλιοταν καποιος.
Οποτε ας μην ειμαστε αχαριστοι
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

paokmaniak έγραψε:To πρωταθλημα δε το πηραμε λογω Κοταρσκι (ισως) αλλα στους ομιλους μπηκαμε λογω Κοταρσκι.. και αν δε μπαιναμε κανεις ε ξερει αν θα ερχοταν ο ντεσποτωφ πχ η δε θα πουλιοταν καποιος.
Οποτε ας μην ειμαστε αχαριστοι
Όλη η χρονιά ήταν η απόκρουση του Κοταρσκι στο πέναλτυ του Σουα στο Ισραήλ.

ΥΓ: τι να κάνει άραγε αυτός. ο καλύτερος τους παίκτης

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”