Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ειναι παντως αξιοπροσεκτο το οτι εχει 22 γκολ αλλα βρισκεται ΠΑΝΤΟΥ εξω απο την περιοχη. Δειχνει μια καποια στοφα. Αν ερθει και εχει κινητρο/δεν βαρεθει νομιζω θα ειναι πολυ καλη μεταγραφη
Ο Δανός είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Ραζβαν και ακριβώς αυτό που λείπει τώρα από την ομάδα. Με αυτόν τον παίκτη θα εκτοξευτουμε. Προβλέπω να έχει την ίδια επίδραση με τον Τάισον. Εντός και εκτός γηπέδου. Δυστυχώς πολύ δύσκολη περίπτωση όμως. Αν έρθει θα πανηγυρίσω. Θα μπούμε μαζί του στον ομίλο chl εμφατικά , κάνοντας επίδειξη δύναμης. Τεράστιος παικταρας. Παίζει σαν 25χρονος σε πάθος και ταχύτητα.
Διεθνής Τσέχος;Unpsofable78 έγραψε:Δηλαδή το ΔΤ που έγραψε ο prist τι σημαίνει;tsario73 έγραψε:Αυτόν είχα στο μυαλό μου όταν έγραφες για κάποιον με διψήφιο αριθμό γκολ τα τελευταία χρόνια, από μεσαίο πρωτάθλημα...Blackgr4 έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/jan-kuchta/profil/spieler/334802
Έχει κανείς άποψη; Από περιέργεια ρωτάω.
Είχε γράψει και ο prist "σφ-ΔΤ"...
Καλός φαίνεται!
- Σουριναμέζος
Με αυτό σαν δεδομένο, απορώ γιατί είσαι αρνητικός για Καμαράrenegade έγραψε:Τεράστιο ρίσκο περιπτώσεις όπως του χαρτελ. Ρίσκο το οποίο δεν πιστεύω ότι είναι φρόνιμο να πάρουμε αυτή την περίοδο.
Η θέση του χαφ στον ΠΑΟΚ... και ειδικά του λουτσεσκου εκτός από πολύ σημαντική είναι και πολύ δύσκολη και απαιτητική. Έτσι ακόμα και παίκτες με την ποιότητα και τις παραστάσεις όπως πχ του οσντοεφ να δυσκολεύονται και να μας φαίνονται μέτριοι.
Για μένα η επιλογή του χαφ θα πρέπει να εμπεριέχει το μικρότερο δυνατό ρίσκο
- cristiano4
- sourmenetes
- Moderator
Τα scouting δεν κρίνουν από ένα ματς.dalas10 έγραψε:Και εγώ βλέπω τον μπρειθγουειτ αλλά με έκανε εντύπωση μεγάλη ο Haissem Hassan. 22 χρόνων και ελεύθερος σε λίγες μέρες. Σαν σταματημενους τους περνάει. Πάρτε τον παίζει κ αριστερό εξτρεμ. Απορώ τι βλέπουν το σκαουτινγκ που λέει ξέρουμε όλους τους παίκτες από όλες τις χρονιές αλλά όλο γνωστούς πάνε κ παίρνουν.
Επίσης ποιοι είναι οι γνωστοί που φεραμε;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pagotatzis
Τον Δανό τον κόβω να έρχεται μόνο και μόνο αν γουστάρει να αλλάξει περιβάλλον και να δει κάτι άλλο !Logistis έγραψε:Ο Δανός είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Ραζβαν και ακριβώς αυτό που λείπει τώρα από την ομάδα. Με αυτόν τον παίκτη θα εκτοξευτουμε. Προβλέπω να έχει την ίδια επίδραση με τον Τάισον. Εντός και εκτός γηπέδου. Δυστυχώς πολύ δύσκολη περίπτωση όμως. Αν έρθει θα πανηγυρίσω. Θα μπούμε μαζί του στον ομίλο chl εμφατικά , κάνοντας επίδειξη δύναμης. Τεράστιος παικταρας. Παίζει σαν 25χρονος σε πάθος και ταχύτητα.
Δεν έχει ανάγκες από χρήματα και δεν πρέπει να αποδείξει αγωνιστικά τίποτα σε κανέναν !
Τώρα αν γουστάρει Σαλονικα και καταφέρουμε να τον πείσουμε για το πρότζεκτ ίσως έρθει
Δύσκολη περίπτωση
38 συμμετοχες ο Χασαν, 1 γκολ 5 ασιστ στη Λα Λιγκα 2
Δεν τρελαθηκα
Δεν τρελαθηκα
Κοίτα αρνητικός με την έννοια " τι φέρατε ρε μαλακές" δεν είμαι αλλά έχω τους προβληματισμούς μου.Σουριναμέζος έγραψε:Με αυτό σαν δεδομένο, απορώ γιατί είσαι αρνητικός για Καμαράrenegade έγραψε:Τεράστιο ρίσκο περιπτώσεις όπως του χαρτελ. Ρίσκο το οποίο δεν πιστεύω ότι είναι φρόνιμο να πάρουμε αυτή την περίοδο.
Η θέση του χαφ στον ΠΑΟΚ... και ειδικά του λουτσεσκου εκτός από πολύ σημαντική είναι και πολύ δύσκολη και απαιτητική. Έτσι ακόμα και παίκτες με την ποιότητα και τις παραστάσεις όπως πχ του οσντοεφ να δυσκολεύονται και να μας φαίνονται μέτριοι.
Για μένα η επιλογή του χαφ θα πρέπει να εμπεριέχει το μικρότερο δυνατό ρίσκο
Πότε έπαιξε για τελευταία φορά καλή μπάλα ο Καμαρά?
Είναι όντως ηλικιακά όσο δηλώνει?
Αξίζει να βάλεις στα αποδυτήρια έναν τόσο κακό χαρακτήρα που συνέχεια δημιουργούσε προβλήματα κ νόμιζε ότι είναι παίκτης επιπέδου Ρεάλ?
Επίσης δεν έχει ούτε τα πνευματικά ούτε τα ηγετικά χαρακτηριστικά που θέλω εγώ να έχει το χαφ. Ο Καμαρά είναι τελείως διαφορετική περίπτωση παικτη
Και μην ξεχνάμε ότι δεν δίνουμε λίγα λεφτά. Συμβόλαιο 1.5 εκατομμύριο προσφερουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 09 Ιουν 2024, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αν ισχύουν σε οποιοδήποτε βαθμό τα ρεπορτάζ, και δίνεις σε έναν παίκτη που έχει να παίξει 2 χρόνια 1,5 εκατομμύριο για 3 χρόνια και αυτός δεν απαντάει καν, σημαίνει ότι το παιδί είναι χαζουλι ή έχει απατεώνα μάνατζερ
-
Καλά λέμε για το Σουηδό που ακούγεται όχι άλλο δεξί εξτρεμ. Αυτός ο Χασαν δεξι εξτρεμ δεν είναι;
Μέχρι στιγμής αυτό που διακρίνει τον Δανό ειναι η αθλητικότητα του παρόλου που έχει έναν όγκο. Ανάμεικτα συναισθήματα μέχρι στιγμής απο την παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο.