Γιατί τόσο μένος για έναν παίχτη που μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε καν;samatta έγραψε:εγκλημα να φερουν χαρτελ, μεγαλη μετριοτητα, ουτε για ατρομιτο δεν κανει αυτο το κατσικι
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
δεν κανει ρε φιλε, δεν τον βλεπεις τι μετριοτητα ειναι?και δεν το βλεπω μονο εγω διαβαζω απο πανω το εχουν παρει γραμμη και αλλα ατομα οτι μιλαμε για παιχτη της πλακας ,και μετα το εγκλημα του μουργκ αν φερουμε και δευτερη μετριοτητα τελειωσαμε, δεν μας παιρνει αλλη μαλακια ρε φιλε πως να το πω η να φερουν καλο παιχτη η τιποταVfB v2 έγραψε:Γιατί τόσο μένος για έναν παίχτη που μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε καν;samatta έγραψε:εγκλημα να φερουν χαρτελ, μεγαλη μετριοτητα, ουτε για ατρομιτο δεν κανει αυτο το κατσικι
Χαζεύοντας στο φόρουμ των αυστριακών γράψανε πως αυτό είναι το plan b μετά την χυλόπιτα. Πάνε πάρτον Ιβάν κ τρέλανε τους
https://www.transfermarkt.com/brenden-a ... ler/393323
Γενικα αν και θεωρω πως ειναι υπερβολη να λεγεται εγκλημα η αποκτηση του χαρτελ, δεν θεωρω οτι απεχει πολυ απο σε κλιμακα υπερβολικοτητας απο τις αντιστοιχες ενθουσιωδεις αντιδρασεις.
τι πλαν Β, αυτον τον πηρε το 2021 η Σαλτσμπουργκ απο Φιλαδελφια για 13 εκατ. και τον έδωσε εναν χρόνο αργότερα στην Λιντς για 33 εκατdragon έγραψε:Χαζεύοντας στο φόρουμ των αυστριακών γράψανε πως αυτό είναι το plan b μετά την χυλόπιτα. Πάνε πάρτον Ιβάν κ τρέλανε τους
- Σουριναμέζος
Εσύ το αξιολογείς με βάση τι? Δεν έχεις γράψει μισό σοβαρό επιχείρημαsamatta έγραψε:δεν κανει ρε φιλε, δεν τον βλεπεις τι μετριοτητα ειναι?και δεν το βλεπω μονο εγω διαβαζω απο πανω το εχουν παρει γραμμη και αλλα ατομα οτι μιλαμε για παιχτη της πλακας ,και μετα το εγκλημα του μουργκ αν φερουμε και δευτερη μετριοτητα τελειωσαμε, δεν μας παιρνει αλλη μαλακια ρε φιλε πως να το πω η να φερουν καλο παιχτη η τιποταVfB v2 έγραψε:Γιατί τόσο μένος για έναν παίχτη που μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε καν;samatta έγραψε:εγκλημα να φερουν χαρτελ, μεγαλη μετριοτητα, ουτε για ατρομιτο δεν κανει αυτο το κατσικι
- milhouse777
ανήκει στην λιντς, η οποια πλεον ειναι στο γκρουπ της ρεντ μπουλ.s44 έγραψε:τι πλαν Β, αυτον τον πηρε το 2021 η Σαλτσμπουργκ απο Φιλαδελφια για 13 εκατ. και τον έδωσε εναν χρόνο αργότερα στην Λιντς για 33 εκατdragon έγραψε:Χαζεύοντας στο φόρουμ των αυστριακών γράψανε πως αυτό είναι το plan b μετά την χυλόπιτα. Πάνε πάρτον Ιβάν κ τρέλανε τους
- Unpsofable78
Ακούγεται; Από πού; Το έχω ξανά πει. Μακάρι.aivas19 έγραψε:Ακουγεται για Jakub Piotrowski; Ξερει κανεις;
Αλλά που ακούστηκε;
- soflodoras
Εχει δει τουλαχιστον 3 βιντεα στο γιουτουπ. Κ δεν του αρεσεΣουριναμέζος έγραψε:
Εσύ το αξιολογείς με βάση τι? Δεν έχεις γράψει μισό σοβαρό επιχείρημα
Εσύ το αξιολογείς με βάση τι? Δεν έχεις γράψει μισό σοβαρό επιχείρημα οτι αυτος ο παιχτης ειναι επιπεδου ΠΑΟΚ...Σουριναμέζος έγραψε:
ενω εσυ δεν εχασες αγωνα απο τον χαρτελ και εβγαλες συμπερασμα οτι ειναι παιχταραςsoflodoras έγραψε:Εχει δει τουλαχιστον 3 βιντεα στο γιουτουπ. Κ δεν του αρεσεΣουριναμέζος έγραψε:
εχει τρεξιματα ειναι γρηγορος? βαρυ κορμι δειχνειUnpsofable78 έγραψε:Ακούγεται; Από πού; Το έχω ξανά πει. Μακάρι.aivas19 έγραψε:Ακουγεται για Jakub Piotrowski; Ξερει κανεις;
Αλλά που ακούστηκε;
- Amsterdamer_87
Με 21 γκολ και 15 ασσιστ σε μια χρονια απο εσενα ειναι πιο αποτελεσματικος..samatta έγραψε:εγκλημα να φερουν χαρτελ, μεγαλη μετριοτητα, ουτε για ατρομιτο δεν κανει αυτο το κατσικι

-
απο το '17 και μετά με εξαίρεση το 2020-2021 έχει 25+ συμμετοχές ανα σαιζόν. Για να τον βάζουν όλοι οι προπονητές του κάτι θα ξέρουν. Τα νούμερα του φέτος ήταν κατα πολύ ανώτερα απο του Νάρεϊ όταν είχε έρθει αλλα γενικά απ'ότι είδα φέτος στους πρώτους σκόρερ της zweite liga παίζει να συναντάς περισσότερα χαφ παρά σέντερ φορ. Δεν είναι ούτε για υπέρμετρο ενθουσιασμό ούτε για ανάθεμα.
Εγώ τον καημό μου....
Ότι εδώ και 4-5 μέρες υπάρχει η είδηση ότι με την Μπενφίκα συμφωνήσαμε αλλά 4-5 μέρες μετά δεν υπάρχει ανακοίνωση ανανέωσης δεν μου αρέσει. Δεν είναι καλό σημάδι
Ότι εδώ και 4-5 μέρες υπάρχει η είδηση ότι με την Μπενφίκα συμφωνήσαμε αλλά 4-5 μέρες μετά δεν υπάρχει ανακοίνωση ανανέωσης δεν μου αρέσει. Δεν είναι καλό σημάδι