Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Amsterdamer_87
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Χρειαζομαστε ακομα ενα 10αρι υψηλου επιπεδου για να κανει τα ρεπω του παιχταρα ομως..
Έχουμε των μουργκαρο από πίσω. No problem. Μετά την περσινή χρονιά αποδείξεων και το γαλονι του πρωταθλητή Ελλάδος, εφέτος θα είναι ακόμα καλυτερος
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
Καλος κ παστελωτης....αν θυμαμαι καλα,ειχε πιαστει με τον Μπραμπετς του οαρεως κ εναν ακομα,να ειναι ντιρλα κ ενω την επομενη ειχαν αγωνα με την εθνικη τους.Blackgr4 έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/jan-kuchta/profil/spieler/334802
Έχει κανείς άποψη; Από περιέργεια ρωτάω.
Three Czech national team players, Vladimir Coufal (West Ham), Jakub Brabec (Aris) and Jan Kuha (Sparta), accompanied by Tomas Neumann, a member of the Czech Football Federation's (FACR) executive committee, were spotted in Olomouc at the local club Belmondo, the Czech publication ISport reports. Less than 48 hours before the most important qualifying game for the 2024 European Championship against Moldova, the players organized a party with alcohol that lasted all night.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χαφ και φορ προέχουν.
Για εξτρέμ ας περιμένουμε τον Νιγηριανό που φαίνεται περιπτωσαρα, μιας και δεν καιγόμαστε τόσο χρονικά.
Για εξτρέμ ας περιμένουμε τον Νιγηριανό που φαίνεται περιπτωσαρα, μιας και δεν καιγόμαστε τόσο χρονικά.
- Amsterdamer_87
Προσωπικα το ευχομαι..dev έγραψε:χαρτελ?
Ειναι στη λιστα και στα υπ'οψιν..
Θα δειξει..
Χαφ και Φορ από το πάνω ράφι και στις 26 Αυγούστου με εξασφαλισμένο Τα.Λ φέρνεις το δωρακια
- sourmenetes
- Moderator
Χαφ και φορ πραγματικά, αν κλείσουν οι υποθέσεις μειτε-σβαμπ-κεντζιορα, είναι οι απόλυτες προτεραιότητες.
Και εφοσον δε φύγει βασικός παίκτης.
Θα ήθελα ταυτόχρονα να προχωρήσουν οι υποθέσεις κουαλιατα-Φελίπε-Σαματά και Εκονγκ (υπό προϋποθεση ότι θα έρθει άλλος παίκτης).
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εφοσον δε φύγει βασικός παίκτης.
Θα ήθελα ταυτόχρονα να προχωρήσουν οι υποθέσεις κουαλιατα-Φελίπε-Σαματά και Εκονγκ (υπό προϋποθεση ότι θα έρθει άλλος παίκτης).
Βρε τους 3 να ανανεώσω. Αυτό με καίει εμένα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε
- sourmenetes
- Moderator
Θεωρώ ότι οι 3 ανανεώσεις θα γίνουν.
Από κει και πέρα θες βασικό φορ. Και το χαφ που θα παίξει δίπλα στο μειτε.
Από κει και πέρα θες βασικό φορ. Και το χαφ που θα παίξει δίπλα στο μειτε.
Για μένα πρέπει να έρθει και θα έρθει κάτι για ιακωβ έλεγε και ο priest οπότε εκεί παει και μένα το μυαλό μουaivas19 έγραψε:Ακουγεται για Jakub Piotrowski; Ξερει κανεις;
-
mbison
Διαβάζοντας ότι δίνουμε 1,5 εκ αλλά απέχουμε 300 χιλ από Ετζουκε διαπιστώνω ότι είναι μάταιο τις περισσότερες φορές να πείσεις παίκτη που κοιτάει ΜΟΝΟ τα λεφτά, όπως κ ο Καμαρά.
Μήπως να φέρουμε διψασμένους για διακρίσεις παίκτες όπως ήταν ο Ζιφκοβιτς που ήταν παραγκωνισμενος, ή Ταισον κ Γκαρσία, φτάσμενους, που το οικονομικό έχουν σε 2η μοίρα.
Δηλαδή ρε Ετζουκε κ Καμαρά σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις στον ΠΑΟΚ τσ. Λ. κ λές οχι?
Μήπως να φέρουμε διψασμένους για διακρίσεις παίκτες όπως ήταν ο Ζιφκοβιτς που ήταν παραγκωνισμενος, ή Ταισον κ Γκαρσία, φτάσμενους, που το οικονομικό έχουν σε 2η μοίρα.
Δηλαδή ρε Ετζουκε κ Καμαρά σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις στον ΠΑΟΚ τσ. Λ. κ λές οχι?
- soflodoras
Ενας Ποντενσε που παιζει στην 3η του ελληνικου πρωταθληματος μηπως θα ταιριαζε στην ομαδα;
-
Leonardo10
Ο πάτερ άφησε μια σπόντα για Ιάκωβο (=Jakub) πριν 2-3 μέρες . Αλλά σε αυτό το μανατζερικο γραφείο που είναι το θεωρώ απίθανοaivas19 έγραψε:Ακουγεται για Jakub Piotrowski; Ξερει κανεις;