65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

GEOL

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από GEOL »

1. Όταν ο ΙΒΑΝ αποφασίσει κάτι, όλοι σωπαίνουν.
2. Πως διαβάζετε ακόμα ρε αδέλφια αυτό το λωκο-σάιτ το δνα?
3. Όπως είπαν και οι παραπάνω, το Πούλιτζερ κλείδωσε για φέτος :lol:
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Το άρθρο του Μήλιου αξίζει να το διαβάσετε.Για τον Ντελια
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Ξημερωσε μια φανταστικη Κυριακη, ο παιχταρας μας εμεινε και η κινηση αυτη κρυβει πολλα περισσοτερα απο αυτα που φαινονται. Με αυτο ο Ιβαν δειχνει τα παντελονια του στα αρδακια και στους αντιπαλους και λεει οτι ριχνει ακυρο στα 17 μυρια, εφτασε η ωρα γιγαντωσης!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Special 4 έγραψε:Κακως υπηρξε κοσμος π παρασυρθηκε απο το αφηγημα των ΑΡΔ ή αλλων κυκλων κ εφαγε σαν προβατο το σανο, οτι ο Ντελιας θελει να φυγει με το στανιο κ πιεζει γι' αυτο

Στον κουβα πηγαν, ολα αυτα τα σεναρια

Ωστόσο, έχουν διαπίστευση για να μπαίνουν στα δημοσιογραφικά και όσο να 'ναι έχουν κάποια ενημέρωση. Πχ ο Κόλκας για τον οποίο γίνεται λόγος εδώ. Έχει και τα non-papers (εσωτερική πληροφόρηση).
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Special 4 έγραψε:Κακως υπηρξε κοσμος π παρασυρθηκε απο το αφηγημα των ΑΡΔ ή αλλων κυκλων κ εφαγε σαν προβατο το σανο, οτι ο Ντελιας θελει να φυγει με το στανιο κ πιεζει γι' αυτο

Στον κουβα πηγαν, ολα αυτα τα σεναρια

Ωστόσο, έχουν διαπίστευση για να μπαίνουν στα δημοσιογραφικά και όσο να 'ναι έχουν κάποια ενημέρωση. Πχ ο Κόλκας για τον οποίο γίνεται λόγος εδώ. Έχει και τα non-papers (εσωτερική πληροφόρηση).
Παπαρια εσωτερικη πληροφορηση εχει..
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο κολκας μόνο επί βρυζα είχε πληροφόρηση πριν όλους τους άλλους και μάλιστα κουνούσε το δάχτυλο σε συναδέλφους τους λέγοντας κάντε και. Εσείς ρεπορτάζ όπως εγώ.

Μεγάλος καημός του να επανέλθει ο. Βρυζας στα διοικητικά
Για να μην ξεχνιόμαστε ο. Κολκας όταν πρωτοήρθε ο Ιβάν είπε στο ραδιόφωνο ο Σαββίδης δεν ταιριάζει στην αισθητική μου.. ΤΏΡΑ τι αισθητική έχει ο πολκας....
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

μπράβο στην οικογένεια του και στον ίδιο για το σεβασμό, την αγάπη και την σύνεση της τελικής απόφασης.
μπράβο στον ιβάν,

ρε, σεις δεν ντρεπόμαστε λίγο? τι είναι αυτά που γράφουμε? υπάρχει φίλος της ομάδας που δεν ήθελε να παραμείνει?
υπάρχει φίλος πραγματικός που πίστευε ότι δεν θα γίνονταν προσπάθεια από τον ιβάν να τον κρατήσει με καλύτερο συμβόλαιο?

και να έφευγε κανείς δεν θα έπρεπε να μεμφθεί την απόφαση του και της οικογένειας του.
ούτε και την διοίκηση και τον ιβάν. το χρέος θα ήταν να ενισχύσει αυτήν ακόμη περισσότερο. όπως τώρα να θωρακίσει αυτή μετά τον τεράστιο τίτλο και την παραμονή ενός αστεριού, του δικού μας παιδιού.

ρε σεις γιατί τόση κακία? μας φταίνε συνέχεια όλοι οι δημοσιογράφοι και οι ρεπόρτερ, και οι βουλευτάδες, και οι εργαζόμενοι, οι σκάουτερ, οι λογιστάδες, οι δικηγόροι, οι εργαζόμενοι....
είμαστε σίγουροι ότι δεν ήταν πολύ κοντά στην μεταγραφή του?
θέλανε και γράφανε από μόνοι τους για τις προσφορές?
όλοι ανάξιοι?
εμείς οι χιλιάδες που γράφουμε δεν εργαζόμαστε? εμείς είμαστε οι ακέραιοι, οι αψεγάδιαστοι, οι καλύτεροι?
κι επειδή έχω ξανά γράψει για αυτό το κουσούρι της γενικής απαξίωσης πάντων και όλων εκτός εαυτών..... θα τονίσω ότι δεν έχω σχέση ούτε με δημοσιογραφία, ούτε φίλους έχω τέτοιους ούτε ζω καν στην ελλάδα.

ο στόχος είναι η μέγιστη σύμπνοια. να ενισχυθεί η ομάδα και να μπει στους κορυφαίους ομίλους. να γεμίζει η τούμπα σε κάθε παιχνίδι.
να καταφέρουμε να γίνουμε λίγο καλύτεροι σαν ομάδα και σαν άνθρωποι.
μπράβο σε όλους!!!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

eorptol1 έγραψε:Ο κολκας μόνο επί βρυζα είχε πληροφόρηση πριν όλους τους άλλους και μάλιστα κουνούσε το δάχτυλο σε συναδέλφους τους λέγοντας κάντε και. Εσείς ρεπορτάζ όπως εγώ.

Μεγάλος καημός του να επανέλθει ο. Βρυζας στα διοικητικά
Για να μην ξεχνιόμαστε ο. Κολκας όταν πρωτοήρθε ο Ιβάν είπε στο ραδιόφωνο ο Σαββίδης δεν ταιριάζει στην αισθητική μου.. ΤΏΡΑ τι αισθητική έχει ο πολκας....
Ο μαντης Κολχας παντως σιγουρα δεν ταιριαζει στην αισθητικη του Ιβαναρου..
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

να πω και μια παπαριά, δική μου.....
ο ντέλιας θα πάει στην μπενφίκα
όχι τώρα ασφαλώς,
samatta

Δημοσίευση από samatta »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
samatta έγραψε:οταν λεγαμε οτι η σαλτσμπουργκ ειναι ακαδημια για τον πτσο ομαδα διαφοροι μας λεγανε ιστοριες και αλλοι κανανε και σβου για να περασουν γραμμη, φαπα τωρα απο τον ιδιο τον ντελια

:?: :?:

για πανε δες τι εκανες σβου, εκανες σβου την αποψη,καραμπινατη γραμμη εμετικου τυπου σε φαση να μην βγαζει νοημα να γραφει καποιος εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Τους εριξε ακυρο κ ο Γιαννος,δεν γουσταρει Red Bull,απ οσο ξερω ειναι Φερραρικος,μαλλον σε καμια Μοντσα θα παει. :lol:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Πήρες τη σωστή απόφαση.
Και συναισθηματικά και στρατηγικά.
Πάμε να λάμψεις στο ΤΣΛ τώρα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

samatta έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
samatta έγραψε:οταν λεγαμε οτι η σαλτσμπουργκ ειναι ακαδημια για τον πτσο ομαδα διαφοροι μας λεγανε ιστοριες και αλλοι κανανε και σβου για να περασουν γραμμη, φαπα τωρα απο τον ιδιο τον ντελια

:?: :?:

για πανε δες τι εκανες σβου, εκανες σβου την αποψη,καραμπινατη γραμμη εμετικου τυπου σε φαση να μην βγαζει νοημα να γραφει καποιος εδω μεσα

Θα ήθελα να με πεις, με καλύτερο ύφος, ποια άποψη διέγραψα και τίνος.

Και να τεκμηριώσεις την αξιοσέβαστη άποψή σου περί γραμμής εμειτκού τύπου.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Απλα κάποια άτομα εαν φοράνε παντελόνια πρέπει να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη που μας τα έκαναν μπαλόνια μιαμισή εβδομάδα ισχυρίζοντας με ζήλο και επιμονή πράγματα που δεν ίσχυαν.

Υγ. Αλλα ξέρω ότι έχει πολύ μικρή σημασία μπροστά σε αυτό που μόλις έγινε. Οπότε δεν θα δώσω και δεν θέλω να δώσω και άλλη έκταση.

Όχι όχι. Πρώτα μας ζητάς σχόλιο και τώρα "ναι οκ δεν θέλω να δώσω έκταση" ενώ μόλις είπες ότι ΠΡΕΠΕΙ να σε ζητήσουμε συγγνώμη που σε κάναμε μπαλόνια τα κοχόνια;;

Κάτι έχεις μπερδέψει.

Για πες, τι σχόλιο θέλεις να κάνω; Πώς ακριβώς σε έπρηξα τα @@; Για ποιο πράγμα να ζητήσω συγγνώμη και από ποιον ακριβώς;
Εχεις δίκιο. Ζητάω εγώ συγνώμη που έχω "ξεχάσει" τα ελληνικά και καταλαβένω άλλα. Πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Kabamaru11 έγραψε:Τους εριξε ακυρο κ ο Γιαννος,δεν γουσταρει Red Bull,απ οσο ξερω ειναι Φερραρικος,μαλλον σε καμια Μοντσα θα παει. :lol:
με ντέλια ρικιάρντο θα πανηγυρίζουμε αν τερματίζουμε :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”