Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Εν τω μεταξύ σαν πολλοί κίτρινοι δεν μαζεύονται στον Ατρόμητο; Κοσελεφ, Καρλιτος και μάλλον Φαν Βεερτ.
Όπως ο άρης από κόκκινος έγινε κίτρινος λέτε να δούμε το ίδιο και με τον Ατρόμητο;
Μπορεί να είναι ο Γκαρσία εκεί αλλά αυτές οι δουλειές παρακαμπτουν τους προπονητές όταν χρειαστεί.
Όπως ο άρης από κόκκινος έγινε κίτρινος λέτε να δούμε το ίδιο και με τον Ατρόμητο;
Μπορεί να είναι ο Γκαρσία εκεί αλλά αυτές οι δουλειές παρακαμπτουν τους προπονητές όταν χρειαστεί.
- Patricio_4
O Κοσελεφ και ο Καρλιτος γιατί κίτρινοι?
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
Νοικοκυρεμενη ομαδα ειναι ο ΟΦΗ,βγαζει κ κανα καλο παικτακι απο τις ακαδημιες,εχει ποδοσφαιρανθρωπους.Ναι μεν τα τελευταια χρονια δεν βρισκει την συνταγη,εχω την εντυπωση πως φετος θα την βρουν την ακρη.george188 έγραψε:Ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή δεν έχει κρατήσει ούτε μισό σοβαρό παίκτη. Έφυγε ο Βούρος και ο μεγιαδο ενώ τους ήθελε αλλά δεν τα βρήκαν στα λεφτά. Για παραμονή θα πάειKabamaru11 έγραψε:Το ξαναειπα,φαβορι για 5η θεση ο Ατρομητος με ΟΦΗ,ο Αρης πιο κατω,αντικειμενικα.
Δεν δινω φαβορι Ατρομητο κ ΟΦΗ λογω υλικου,αυτο ακομα δεν το ξερουν ουτε οι ιδιοι,τους δινω φαβορι λογω διοικησης.
Υ.Γ. αυτος ο Βουρος,ουτε για Β εθνικη δεν ειναι.
Καλημέρα φίλε Patricio.Patricio_4 έγραψε:O Κοσελεφ και ο Καρλιτος γιατί κίτρινοι?
Το λέω με τη λογική της κόκκινης παράγκας που μεταξύ των παραρτημάτων γινόταν ανακύκλωση παικτών και προπονητών.. Φυσικά μπορεί να είναι και τυχαίο αλλά εδώ στην Αθήνα κυκλοφορεί και μια φήμη ότι τα 2 αφεντικά έχουν έρθει πιο κοντά λόγω κοινών επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
- Patricio_4
Μάλιστα... ωραία πράγματα θα δούμε και φέτος. In Pablo we trust
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ρε τα βαζελια που φάγανε τον παπά του Σαρι και τελικά πήραν έναν άγνωστο Ουρουγουανό.
Για να δούμε θα βγάλει παρέλαση;
Για να δούμε θα βγάλει παρέλαση;
Δυστυχώς ότι και να κάνουν οι προπονητές, αν τα έχουν βρει οι από πάνω, η δουλειά θα γίνει.Patricio_4 έγραψε:Μάλιστα... ωραία πράγματα θα δούμε και φέτος. In Pablo we trust
Κι ο Βόκολος πετσί βαζελος είναι και ενα απόγευμα του είπαν ότι ο Τσιλουλης δεν παίζει γιατί έχει κλείσει εδώ και 3 μήνες..
- Shivaspace
Δεν ξέρω ποιος είναι ο Γκαρσία, ξέρω όμως τι είναι τα αφεντικά. Το πολύ πολύ, ο Γκαρσία να παραιτηθει και να τους κάνει πιο άνετη τη ζωή
O Garcia είναι επαγγελματίας που χτίζει μια καριέρα. Κακώς περιμένετε παραιτήσεις κλπ
-
VfB v2
Οριστικό τέλος με Σάρι, φέρνει Ντιέγκο Αλόνσο ο Παναθηναϊκός
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA το τριφύλλι ενεργοποιεί την συμφωνία του με τον Ουρουγουανό προπονητή που είναι θέμα χρόνου να έρθει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που δεν απέδωσαν ούτε οι τελευταίες επαφές για την υπέρβαση με τον Μαουρίτσιο Σάρι.
Δεν θα εκφέρω προσωπική άποψη για τον Αλόνσο. Θα αφήσω τον λαό να εκφραστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA το τριφύλλι ενεργοποιεί την συμφωνία του με τον Ουρουγουανό προπονητή που είναι θέμα χρόνου να έρθει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που δεν απέδωσαν ούτε οι τελευταίες επαφές για την υπέρβαση με τον Μαουρίτσιο Σάρι.
Δεν θα εκφέρω προσωπική άποψη για τον Αλόνσο. Θα αφήσω τον λαό να εκφραστεί.

- Amsterdamer_87
Τον Γκάνταλφ δεν μπορούσε να τον φέρει ξανά πίσω, τα 4,5 χαρτιά
ήταν το καλοκαιρινό σανό που τους τάισε ο αλ., τα τρία χαμένα δικά μας πέναλτυ μείωσαν κάπως την γκρίνια λόγω κυπέλλου, και έρχεται τώρα ο προπονητής της Πατσούκα [σωστά το έγραψα έτσι?
] για να μαζέψει το χάλι! Επαναλαμβάνομαι αλλά για του χρόνου διεκδικητές μόνο εμείς και ο γάβρος, και πούλο ο Bon Jovi και ο πατσούκα, δεν ξέρω όμως με ποιά σειρά!
Ο Παπαδημητριου εβαλε στο φιλτρο: «Θελω εναν σαν τον Αλμειδα οταν ηρθε αλλα πιο φθηνό» και του βγηκε αυτό το πουλί. Βέβαια, όλα στο γήπεδο, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλα αν πηγαινεις απο Σαρι σε αυτον, ε κατι παει λαθος
Δεν χρωστάει αλλα δεν μπορεί να κάνει παραπάνω βήμα γιατί δεν ρίχνει λεφτά πλέον. Για αυτό κ οι οπαδοί τους έχουν στη μπούκα τη διοίκησηKabamaru11 έγραψε:Νοικοκυρεμενη ομαδα ειναι ο ΟΦΗ,βγαζει κ κανα καλο παικτακι απο τις ακαδημιες,εχει ποδοσφαιρανθρωπους.Ναι μεν τα τελευταια χρονια δεν βρισκει την συνταγη,εχω την εντυπωση πως φετος θα την βρουν την ακρη.george188 έγραψε:Ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή δεν έχει κρατήσει ούτε μισό σοβαρό παίκτη. Έφυγε ο Βούρος και ο μεγιαδο ενώ τους ήθελε αλλά δεν τα βρήκαν στα λεφτά. Για παραμονή θα πάειKabamaru11 έγραψε:Το ξαναειπα,φαβορι για 5η θεση ο Ατρομητος με ΟΦΗ,ο Αρης πιο κατω,αντικειμενικα.
Δεν δινω φαβορι Ατρομητο κ ΟΦΗ λογω υλικου,αυτο ακομα δεν το ξερουν ουτε οι ιδιοι,τους δινω φαβορι λογω διοικησης.
Υ.Γ. αυτος ο Βουρος,ουτε για Β εθνικη δεν ειναι.