7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από aivas19 »

aivas19 έγραψε:
Μα το συμπερασμα αυτο ειναι, οτι θα γινει οτι θελει ο παικτης. Αν θελει να μεινει θα παρει καλη προσφορα απο τον Ιβαν (εκτος αν καποιος το αμφισβητει). Αν θελει να φυγει ο Ιβαν θα τον αφησει αν παρει τα λεφτα που θελει. Τοσο λιβανισμα και μιζερια ενω μονο αυτα τα 2 σεναρια παιζουν[/quote]

8-) 8-) 8-)

Τι άλλο να πω Damon;

Υπήρχε κανείς που περίμενε ότι ο Ιβάν δε θα προσφέρει ανανέωση στον Ντέλια; Που δε θα ξηγηθεί κιμπάρικα όπως έκανε σε όλες τις περιπτώσεις στο παρελθόν; Μάγκας ο μικρός που διάλεξε να μείνει, δείχνει ότι είναι μεγάλη προσωπικότητα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΔ!

Big John, μετά τους αντιπάλους σου σήμερα γελοιοποίησες ΚΑΙ αυτούς...
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

kos έγραψε:Τα επιχειρήματα υπέρ της πώλησης είχαν αφετηρία την εν λευκό στήριξη της διοίκησης. Καμία ποδοσφαιρική ή επιχειρηματική λογική.
Το θέμα με την καθολική στήριξη είναι ότι στηρίζεις και λάθος επιλογές. Σαν να μην έχεις άλλη επιλογή. Πρέπει να στηρίξεις και την μαλακια.
Το βλέπουμε πολύ συχνά εδώ μέσα. Κανένα πρόβλημα να ξεσκισουμε παίκτες προπονητή κτλ.... Σε διοικητικές επιλογές πάσο... Όλα καλά... Πάντα καλά....
Καθόλου εποικοδομητικό και ωφέλιμο.

Υγ ντελια είσαι αρρώστια
Στηρίζουμε και διοίκηση και προπονητή και παίκτες. Τους στηρίζαμε και όλη τη χρονιά την προηγούμενη, όταν πολλοί από το περασμένο καλοκαίρι ασκούσαν κριτική για όσες έκριναν λάθος επιλογές, εκείνες που μας οδηγούσαν στην 5-6η θέση. Εκείνες για τον φορ που δεν ήρθε ποτέ. Εκείνες οι λάθος επιλογές, οι μαλακίες, που τελικά μας εφεραν το αρχιδατο πρωτάθλημα. Μην ψάχνετε δράκους σε αυτούς που στηρίζουν την ομάδα. Σε αυτούς που θα ήταν με την απόφαση, οποια κι αν ήταν αυτή. Δρακοι βρισκονται σε αυτούς που πριν μάθουν την απόφαση μίλησαν για ξεπούλημα, για παντελόνιασμα μιζών κι αλλα τετοια όμορφα. Το τραγικότερο, ότι όλοι αυτοί που λίγες μερες μετά την κατακτηση του πρωταθλήματος εκδήλωσαν τετοια τοξικότητα, κομπορρημονούν ότι αυτοί σταμάτησαν την πώληση. Παράνοια!!! Το τραγικότατο όμως ειναι άλλο, ότι αν κάτι δεν πάει καλά στις επερχόμενες μεταγραφές ειναι ετοιμοι να ξεράσουν και πάλι την τοξικότητά τους. Την έχουν μονίμως στημένη στη γωνιά, περιμένοντας τη στραβή.
Ουαι υμίν... υποκριται!!!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Πολύ ωραίο το κειμενο του Μήλιου
Respect
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

οταν ειχε βγει η '' ειδηση'' οτι πωλειται ειχα γραψει μια λεξη
σαχλαμαρες

οτι καλυτεροτερο λοιπον, να μεινει κι ο Κουλιερακης και το Μαιο θα ειμαστε καλα
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Πήρες τη σωστή απόφαση
Δεν θα το μετανιώσεις :pano:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα σε απολαύσω για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο στα ασπρόμαυρα. Και υπόσχομαι να πίνω μόνο μονστερ. Αλήθεια λεω.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Doomlord4 έγραψε:Πολύ ωραίο το κειμενο του Μήλιου
Respect
Ρομαντικό. Οπως αρμόζει στις στιγμές...
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα σε απολαύσω για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο στα ασπρόμαυρα. Και υπόσχομαι να πίνω μόνο μονστερ. Αλήθεια λεω.
Ουισκι μονο.Και τσαι :mrgreen:
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

aivas19 έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Μα το συμπερασμα αυτο ειναι, οτι θα γινει οτι θελει ο παικτης. Αν θελει να μεινει θα παρει καλη προσφορα απο τον Ιβαν (εκτος αν καποιος το αμφισβητει). Αν θελει να φυγει ο Ιβαν θα τον αφησει αν παρει τα λεφτα που θελει. Τοσο λιβανισμα και μιζερια ενω μονο αυτα τα 2 σεναρια παιζουν
8-) 8-) 8-)

Τι άλλο να πω Damon;

Υπήρχε κανείς που περίμενε ότι ο Ιβάν δε θα προσφέρει ανανέωση στον Ντέλια; Που δε θα ξηγηθεί κιμπάρικα όπως έκανε σε όλες τις περιπτώσεις στο παρελθόν; Μάγκας ο μικρός που διάλεξε να μείνει, δείχνει ότι είναι μεγάλη προσωπικότητα.[/quote]

Αφού κραξανε τον ΠΑΟΚ για μια ακόμα φορά μας την πέσανε αδερφέ γιατί είπαμε ότι αν ο παίχτης θέλει να πάει ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος ο ιβαν δεν θα του χαλάσει το όνειρο. Επειδή είπαμε τα αυτονόητα . Εγώ προσωπικά είπα και εγώ στην θέση του θα πήγαινα για να μην κράζουν τον μικρό .Στις μεταγραφές ειπα και τον μεσι να έφερναν ή τον κομαν τις μπαγιερν εγώ πάλι στεναχωρεμενος θα είμαι . Διαβάζω την είδηση . Μπαίνω μέσα να το πανηγυρισω με τα διαδικτυακά φιλαράκια μου αφού το πανηγυρίσαμε μέσω τηλ με τα κανονικά . Και βλέπω να μας κραζουνε. Για αυτό έκανα την παράθεση γιατί ο άλλος Περιμενε να σχολιασω και να ζητήσω συγγνώμη
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Doomlord4 έγραψε:Πολύ ωραίο το κειμενο του Μήλιου
Respect
Γαματο και το βιντεάκι στο τελος

https://www.sdna.gr/podosfairo/1205549_ ... -se-giorti
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

:) :) τι γκολάρα τον έβαλε τον Τσιτόντα..σήμερα χωρίς να το ξέρουν θ ανακουφίστηκαν όλοι οι τερματαφύλακες της αυστρίας
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

renegade έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Περιμένω σχόλια απο renegade, giliopoulo, abc_o_ karpouzas, keep_paokizein, john4serres, DamoN και Μπαρκαρούτσο. Ετσι για το πρωτόκολλο.
Φιλαράκι...εσύ που έχεις εγγραφεί στο PAOKMANIA με το ακρωνύμιο άλλης ομάδας. Αν εκεί που είσαι έχεις ξεχάσει τα ελληνικά και δεν μπορείς να βγάλεις νόημα από δύο τρεις απλές γραμμές δεν σου φταίει κανένας.
Αν μετά από 200 ποστ ζαλάδας και πρήξιμο @@ θέλεις να συνεχίσεις στο ίδιο τέμπο γιατί δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις ,κάτσε μάλωνε μόνος σου
Εχω ετοιμάσει σεντόνι με screenshots που μπορούν να σε εκθέσουν. Πραγματικά όμως δεν θέλω και δεν έχω όρεξη να το συνεχίσω λόγο του χαρμόσυνου κλίματος, παρόλο που με προσβάλλεις. Οσο για το όνομα ρώτα τον pgetso γιατί έχω ακόμα το VfB.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Ναι ρε ΠΑΟΚ επιτέλους! Θα κάνεις το σκολαπάτι και θα φτάσεις εκεί που σου αρμόζει!
Σε ευχαριστώ Γιάννη Κωνσταντέλια,
Σε ευχαριστώ Ιβάν Σαββίδη.

Για ανανέωση έχουμε κάτι? Όχι για να ριζώσει η παραμονή αλλά για να μην έχει και κανέναν ενδοιασμό/αποπροσανατολισμό ο Γιάννης και γιατί το αξίζει!
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

alexgarcia6 έγραψε:Εικόνα

8-)

Καλο ξημερωμα αλανια μου :D :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”