++++beyes4 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ!!!
![]()
![]()
![]()
Ιβάν Σαββίδης VI
- Shivaspace
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Ποιος είναι αυτός; Εξτρέμ παίζει;Shivaspace έγραψε:κράτησε και τον Πόρτερ να γίνει της..
- keep_paokizein
Δεν περίμενα την παραμονή του Ντέλια για να πειστώ πόσο μεγάλος ΠΑΟΚτσής είσαι.
Ό,τι κι αν αποφασίζονταν θα ήμουν με την απόφαση.
Σ ευχαριστώ που υπάρχεις στην ασπρόμαυρη ζωή μας.
Ό,τι κι αν αποφασίζονταν θα ήμουν με την απόφαση.
Σ ευχαριστώ που υπάρχεις στην ασπρόμαυρη ζωή μας.
Την τελευταία ώρα η ομάδα μεγάλωσε κατά τρια επίπεδα. Το αφεντικό είναι εδώ και βροντοφωνάζει παρών. Ηρθε η ώρα να το κάνει και ο κόσμος. Ηρθε η ώρα να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας σε αυτόν τον άνθρωπο-διαμάντι που γιγαντώνει την ΠΑΟΚάρα μας μέρα με την μέρα.
Άραγε εγώ που σε έχω στηρίξει με κάθε τρόπο ( διάρκειας) και σε κάθε ποσταρισμα εδώ μέσα ακόμα κι στις πιο μαύρες στιγμές που κάποιοι σε λέγαν εξαφανισμένο ή μιλούσαν για απόεπενδύσεις κι ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς αισθάνομαι τώρα διπλή δικαίωση . Ούτως ή άλλως για την ευεργετική σου παρουσία αλλά κυρίως γιατί είσαι το μοναδικό οχυρό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ των ΟΝΕΙΡΩΝ μας και ανάμεσα στον ΠΑΟΚ της επιδοτούμενης μιζέριας αλλά κι του ντεμεκ ποδοσφαιρικού ρεαλισμού που στόχο έχει να καλύπτει την ανεπάρκεια ορισμένων να υπηρετήσουν το όραμα σου.
-
Λυπάμαι που για άλλη μια φορά πολλοί οπαδοί της ομάδας αποδείχθηκαν πολύ μικρότεροι των περιστάσεων και της διοικησης της ομάδας . Πολλοί έσπευσαν να τον πουλήσουν και να εξηγούν γιατί η παραμονή του θα ήταν αδύνατη ! Είναι οι ίδιοι που λένε χαμηλά την μπάλα, δεν μπορούμε να ανταγωνιστουύμε το ΠΟΚ και λοιπές μπούρδες άλλων δεκαετιών.
Συγχαρητήρια στους λιγους ,πραγματικους οπαδούς, όχι λογιστές και Γκοντσάρεβες, που διαμαρτυρονταν για την πώληση του Κωνσταντέλια .
Πάμε για το σεντόνι τώρα...
Συγχαρητήρια στους λιγους ,πραγματικους οπαδούς, όχι λογιστές και Γκοντσάρεβες, που διαμαρτυρονταν για την πώληση του Κωνσταντέλια .
Πάμε για το σεντόνι τώρα...

Μεγάλη υπερηφάνεια και σπουδαία απόφαση … εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου βγει η απόφαση
Θέλω επίσης μέσα από την καρδιά μου να πω … σε όλα τα διαφορά παπαγαλάκια εντός και εκτός ΠΑΟΚ που μειώνουν τον τεράστιο σύλλογο … ότι πήρατε τα κακκαλα μας … πήρατε τα ποντιακά κακκαλα μας … δεν αναφέρομαι σε συνοπαδους εδώ μέσα αλλά σε όσους εσκεμμένα προσπαθούν να μειώσουν τον ΠΑΟΚ
Φέρτε μου τώρα αυτή την κολωομαδα την Ρεάλ να την σκίσω …
Θέλω επίσης μέσα από την καρδιά μου να πω … σε όλα τα διαφορά παπαγαλάκια εντός και εκτός ΠΑΟΚ που μειώνουν τον τεράστιο σύλλογο … ότι πήρατε τα κακκαλα μας … πήρατε τα ποντιακά κακκαλα μας … δεν αναφέρομαι σε συνοπαδους εδώ μέσα αλλά σε όσους εσκεμμένα προσπαθούν να μειώσουν τον ΠΑΟΚ
Φέρτε μου τώρα αυτή την κολωομαδα την Ρεάλ να την σκίσω …
Βγάλτε τα διαρκείας να πει ο κόσμος το ευχαριστώ του στον άνθρωπο αυτό έτσι όπως πρέπει.
Ας κάνουμε κι εμείς το καθήκον μας.
Ας κάνουμε κι εμείς το καθήκον μας.
- Montrealiotis
Επίσης ρε παλικάρια, μην τσιμπάτε για τις ρευστότητες τα γεωπολιτικά κλπ. Ως σωστός μεγαλοεπιχειρηματίας ο Ιβαν είχε πάρει τα μέτρα του.
Γραφοντας από τα πάτρια εδάφη της Κωνσταντινούπολης, την κοιτίδα του Ελληνισμού και του ΠΑΟΚ μας,
Τεραστιε Γιγαντα Τραντέλληνα Ιβαν Ιωαννη Σαββιδη σ' ευχαριστουμε!!!!
Τεραστιε Γιγαντα Τραντέλληνα Ιβαν Ιωαννη Σαββιδη σ' ευχαριστουμε!!!!
Ivan σ ευχαριστώ.
Κράτησες παίκτη που φέρνει κόσμο στο γήπεδο όπως παλιά ο Χατζηπαναγης.
Θα γίνει χαμος για 1 εισητηριο
Κράτησες παίκτη που φέρνει κόσμο στο γήπεδο όπως παλιά ο Χατζηπαναγης.
Θα γίνει χαμος για 1 εισητηριο
- PAOK_Antarctica
-
- Mr Ξερόλας 2019
kayde έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κουβα ολοι.Κουβεντα απο δω και περα απο τους καταστροφολογους της πολης -στους αρδ φυσικα-
Σε 3-2-1 ξεκινανε οι κωλοτουμπες
Εγώ θα πω ότι κακώς δεν τον έδωσε, με 30 μύρια κ 50% μεταπώληση.
Next time ΤΟΥ χρονου η πώληση.
Ήταν που θα τον πουλούσε σιγουροτατα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Και να 100 σελίδες το τοπικ των μεταγραφών κ του Κων/λια....... που ήθελε ντε κ καλά να φύγει.
Αααα ρε ξύλο που θέλουμε ΌΛΟΙ μας.
Τερέν να εφτας το προπονητικό κεντρο κ βγαλον τα εισητηρια διάρκειας,
Αααα κ πισον κ καμιά μεταγραφήν.