Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Leonardo10

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Leonardo10 »

prist64 έγραψε:αναβολη παιζει δυνατα
Πάντως ο πάτερ έδωσε το σύνθημα από χθες !
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

alex ioannina έγραψε:Το θέμα ρε μάγκες δεν είναι απλό.
Είναι σαν να έμεινε στην Τούμπα ο Κούδας ξέρω γω.
Απίστευτο.
Εχω τρελαθει, σαν να εμεινε ο Βιερινια τοτε νιωθω.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Hayate έγραψε:Είναι αργά...Νεότερα από Δευτέρα λογικά για τα υπόλοιπα..Η μέρα κλείνει με το πλέον θετικό της παραμονής Ντελια αλλά και το αρνητικό της αρπαγής Μειτε-Καμαρα από Τίγρη.. Τουλάχιστον από ότι διάβασα εδώ μέσα...
Ποια αρπαγη μειτε και καμαρα ρε φιλε? Που τα διαβαζετε ολα αυτα?
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Jack_MeHoff έγραψε:
markos4 έγραψε:Περιμένω να διαβάσω από τους 3-4 εδώ μέσα που μας έπρηξαν ότι ο Κωνσταντελιας ήθελε να φύγει..ότι την νέα χρονιά θα είναι ξενερώμενος με χαμηλή απόδοση επειδή δεν τον πούλησε ο Σαββίδης.
Εγώ περιμένω να δω κωλοτουμπες από έναν κύριο που έλεγε ότι πρόκειται απλά για ένα ταλέντο και ότι δεν είναι ούτε στους καλύτερους παίκτες της λίγκας και έχει ακόμα πολλά ψωμιά να φάει και ότι δεν έχει δύναμη. Ένας παίκτης που 11 βρωμερά σκουλίκια προσπαθούν να τον γκρεμίσουν και αυτός τους κλάνει και συνεχίζει την ονείρωξη
Μην ασχολείστε αδέρφια με άμπαλους … παίχτης που κάνει εντός γηπέδου τα μισά από αυτά που ήδη έχουμε δει από τον Ντελια και συγχρόνως δεν πέφτει σε κλοτσιδια όπως πολλές φορές έχουμε δει με αυτό το παιδί, δεν έχει ταβάνι …

Ο Ντελιας φέτος θα είναι 30-50% πιο επιδραστικος στο παιχνίδι μας και αντάξιος του υψηλού επιπέδου στο cl.

Δεν είναι κορόιδα αυτοί που υπολογίζουν ότι η αξία του είναι 20-25 μυρια. Φέτος με το παιχνίδι που θα κάνει, ξέρουν ήδη ότι θα στοιχίζει ακόμα περισσότερα. Μπορεί και διπλάσια τριπλάσια. Τέτοιοι παίχτες δεν έχουν ταβάνι. Όλα εξαρτώνται από την δουλειά και την αφοσίωση που θα δείξουν … και το να παίζουν σε ασφαλές περιβάλλον με σπουδαίες προκλήσεις και προπονητές

Ο μεγάλος ΠΑΟΚ τα προσφέρει αυτά … επομένως περηφάνια ρε μάγκες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

TheCursed έγραψε:Δεν εχω τουιτερ οποτε δεν μπορω να δω τα τελευταια του πανως κ ο κολκας εγραψε οτι θα δουμε τι θα γινει με καμαρα δεν ξερω τι φαση.
Όλα. Στον Ιβαν φτάνουν!

Άρα κλασικά δεν έχουν ιδέα...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

dalas10 έγραψε:Ο τουιτερας κύρι επιμένει Δευτέρα μειτε καμαρα. Δυναμωνουμε πάρα πολύ ειδικά στο κέντρο.

Λίγο πιο πάνω λέει βέβαια "θα σας φλομώσω στην μπαρούφα ναούμε".
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Retzi έγραψε:
Hayate έγραψε:Είναι αργά...Νεότερα από Δευτέρα λογικά για τα υπόλοιπα..Η μέρα κλείνει με το πλέον θετικό της παραμονής Ντελια αλλά και το αρνητικό της αρπαγής Μειτε-Καμαρα από Τίγρη.. Τουλάχιστον από ότι διάβασα εδώ μέσα...
Ποια αρπαγη μειτε και καμαρα ρε φιλε? Που τα διαβαζετε ολα αυτα?
Ανενημερωτος είσαι τότε..Το είπε ένας φίλος-χανουμι από ένα μέλος του paokmania
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Maezono Masakiyo έγραψε:
dalas10 έγραψε:Ο τουιτερας κύρι επιμένει Δευτέρα μειτε καμαρα. Δυναμωνουμε πάρα πολύ ειδικά στο κέντρο.

Τουλάχιστον αυτός το παραδέχεται
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Maezono Masakiyo έγραψε:

Θα δείξει αν ισχύει του καμαρα που το λεει για Δευτέρα. Αν και δεν το νομίζω υπομονή. Γενικά βγάζει πάρα πολλά. Σε κάποια θα πέσει μέσα, αλλά σε πολλά είναι παπάς.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Όλοι εσείς που τους διαβάζετε, τους ακούτε, καλά να πάθετε! Όλοι εσείς που έχετε άκρες με τουιτεραδες, ινσταγκρασμαδες καλά να πάθετε! Όλοι εσείς με τις άκρες στους ατζεντηδες και τους μανατζαρεους της φακής καλά να πάθετε! Δεν έχει περάσει καλά καλά ένας μήνας από το αρχιδατο πρωτάθλημα και έχετε σταυρώσει τη διοίκηση της ομάδας που ήταν η μόνη που μιλησε στο τέλος. Η πίεση των αυστριακών για την μεταγραφή του παίκτη ήταν αφόρητη με επίσημες προτάσεις προς την ΠΑΕ. Και η δήλωση της ήταν μια και απλή. Αυτή τη στιγμή ο παίκτης δεν πωλείται.

Η τοξικότητα από μερίδα συμφορουμιτων έχει αρχίσει να φτάνει σε μεγάλα ύψη. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν αρχίσει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Διότι έχουμε ακόμα σχεδόν τρεις εβδομάδες μέχρι να αρχίσει. Προτείνω ανεπιφύλακτα να χαλαρώσετε και να μην ακούτε όλους αυτούς που έχουν σκοπιμότητες οι οποίες το μόνο που θέλουν είναι να γεμίζουν οι τσέπες τους και όχι το καλό του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

1000 μπράβο για την απόφαση του Ιβαν να τον κρατήσει. Πιστεύω ότι μέτρησε και το κλίμα από τον λαό του ΠΑΟΚ που έδειξε οτι θα ξενερώσει αν πουληθεί σε τέτοιο κλαμπ. Τα χρήματα απο διαρκειας και Ευρώπη θα τον αποζημιωσουν πιστεύω. Διάβασα ενα σχόλιο και να τον κρατήσεις παλι τα ιδια θα εχεις τουχρονου. Διαφωνώ πλήρως. Όλοι μας τουχρονου θα τον παμε αεροδρόμιο και θα του ευχηθούμε γιατί θα έχει πιάσει ταβανι σε εμάς. Φέτος ταβανι δεν έπιασε για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα κερδίσει και ο ίδιος να μείνει και να μην αλλάξει περιβάλλον. Τουχρονου θα έχουμε γεμίσει απο την παρουσία του και θα δεχτούμε την πωληση του. Ειμαι βέβαιος οτι την ερχόμενη σεζόν, αν οντως μεινει με το καλό, θα γράψει πολλά νούμερα, ομίλους CL και θα έρθουν προτάσεις από μεγάλα κλαμπ. Θα βγει και ο ιδιος οφελιμενος, οχι μόνο ο ΠΑΟΚ.

Αν τελικά μείνει, για μένα γίνεται σημαία του κλαμπ και εννοείται θα αγοράσω φανέλα του! Μου έφτιαξε τη βραδιά αυτή η είδηση. Νιώθω λες και πήραμε κάποιο τίτλο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
alex ioannina

Δημοσίευση από alex ioannina »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Απίστευτο.
Ω Ναι!!!!
Άβαταρ μέλους
alex ioannina

Δημοσίευση από alex ioannina »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Απίστευτο.
Ω Ναι!!!!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ας πάρει τηλεφωνο κανείς απο Δευτέρα στο λιμπερο 21.00-22.00 στους Παλλη, Παγκαλιδη, τοτε βγάζουν γραμμές. Προμοταρανε την πώληση Ντελια ότι κ καλά έτσι πρέπει να γίνει για να έχουμε την εύνοια της ΟΥΕΦΑ. Επίσης ισχυριζόταν ο Πάλλης ότι θέλει να φύγει ο Ντελιας. Έλεγε: τον ρωτησατε τον παίκτη αν θέλει να μείνει? Ο Ξεφτιλας. Χρειάζεται ένα γερό κραξιμο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παίδες. Μια χαρά είμαι, δόξα τω Θεώ.
Εύχομαι να έχετε όλοι ένα όμορφο και χαρούμενο καλοκαίρι.

Να είστε περήφανοι που είστε ΠΑΟΚ!!!!
Ζήστε ΠΑΟΚ!!!!
Νιώστε ΠΑΟΚ!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”