7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Α ρε Doom είσαι όαση.
Για την εταιρία Ajax το να είναι selling club όμως είναι πολύ επωφελές έτσι δεν είναι ;
Ο οπαδός δεν νομίζω να είναι και τόσο ικανοποιημένος….
Για την εταιρία Ajax το να είναι selling club όμως είναι πολύ επωφελές έτσι δεν είναι ;
Ο οπαδός δεν νομίζω να είναι και τόσο ικανοποιημένος….
- Σουριναμέζος
---off-topic alert---
@Doom
Η υπόθεση Μπόσμαν και η μετάβαση από το πρωταθλητριών στο Champions League ουσιαστικά άνοιξε την ψαλίδα σε επίπεδα που είναι αδύνατο μια ομάδα εκτός των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων να είναι ανταγωνιστική ως buying club.
Ομάδες που έφτασαν τουλάχιστον έως ημιτελικό CHL, εκτός big 5 πριν τo 1996 (35) : Ajax, Porto, Rangers, Goteborg, Slavia Prague, Red Star, Spartak Moscow, Benfica, Steaua, Galatasaray, PSV, Dynamo Kyev, Anderlecht, Panathinaikos, Dinamo Bucuresti, Dundee United, Widzew Lodz, CSKA Sofia, Malmo, Austria Wien, Club Brugge, Zurich, Ujpesti, Celtic, Feyenoord, Legia Warsaw, Spartak Trnava, Dukla Prague, Partizan, ETO Gyor, Standard Liege, Rapid Wien, Young Boys, Vasas, Hibernian
Ομάδες που έφτασαν τουλάχιστον έως ημιτελικό CHL, εκτός big 5 μετά τo 1996 (4) : Ajax, PSV, Porto, Dynamo Kyev
Ουσιαστικά στο σήμερα οι μόνες ομάδες που μπορούν να θεωρηθούν "elite" εκτός των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων είναι οι Ajax, Benfica, Porto. Δηλαδή τα κορυφαία Selling Clubs της Ευρώπης
Αντίθετα οι ομάδες εκτός Big 5 που προσπαθούν/προσπάθησαν να πορευτούν ως Buying Clubs είναι πολύ μακριά από ανάλογες επιτυχίες. Αναφέρομαι στους μεγάλους της Τουρκίας, της Ρωσίας και τον γαύρο του Κόκκαλη
@Doom
Η υπόθεση Μπόσμαν και η μετάβαση από το πρωταθλητριών στο Champions League ουσιαστικά άνοιξε την ψαλίδα σε επίπεδα που είναι αδύνατο μια ομάδα εκτός των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων να είναι ανταγωνιστική ως buying club.
Ομάδες που έφτασαν τουλάχιστον έως ημιτελικό CHL, εκτός big 5 πριν τo 1996 (35) : Ajax, Porto, Rangers, Goteborg, Slavia Prague, Red Star, Spartak Moscow, Benfica, Steaua, Galatasaray, PSV, Dynamo Kyev, Anderlecht, Panathinaikos, Dinamo Bucuresti, Dundee United, Widzew Lodz, CSKA Sofia, Malmo, Austria Wien, Club Brugge, Zurich, Ujpesti, Celtic, Feyenoord, Legia Warsaw, Spartak Trnava, Dukla Prague, Partizan, ETO Gyor, Standard Liege, Rapid Wien, Young Boys, Vasas, Hibernian
Ομάδες που έφτασαν τουλάχιστον έως ημιτελικό CHL, εκτός big 5 μετά τo 1996 (4) : Ajax, PSV, Porto, Dynamo Kyev
Ουσιαστικά στο σήμερα οι μόνες ομάδες που μπορούν να θεωρηθούν "elite" εκτός των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων είναι οι Ajax, Benfica, Porto. Δηλαδή τα κορυφαία Selling Clubs της Ευρώπης
Αντίθετα οι ομάδες εκτός Big 5 που προσπαθούν/προσπάθησαν να πορευτούν ως Buying Clubs είναι πολύ μακριά από ανάλογες επιτυχίες. Αναφέρομαι στους μεγάλους της Τουρκίας, της Ρωσίας και τον γαύρο του Κόκκαλη
- TylerDurden
Κατάθλιψη τα ποστ των doom και Σουριναμέζου.
Τον Μπόσμαν προσωπικά δε μπορείς να τον κατηγορήσεις, ούτε το νόμο του οποίου το πνεύμα είναι σωστό.
Ήταν ο θάνατος όμως για μια πιο αμφίρροπη και ενδιαφέρουσα εκδοχή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αυτή η απόφαση, όπως και η (προηγηθείσα κατά 3 χρόνια) δημιουργία του Champions League.
Τον Μπόσμαν προσωπικά δε μπορείς να τον κατηγορήσεις, ούτε το νόμο του οποίου το πνεύμα είναι σωστό.
Ήταν ο θάνατος όμως για μια πιο αμφίρροπη και ενδιαφέρουσα εκδοχή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αυτή η απόφαση, όπως και η (προηγηθείσα κατά 3 χρόνια) δημιουργία του Champions League.
- Μπαρκαρούτσος
samatta & giliopoulos, ρίξτε τους τόνους παρακαλώ.
Μία ώρα εκτός έκαστος.
Μία ώρα εκτός έκαστος.
Συμφωνώ 100% με τον προηγούμενο και να σημειώσω ότι κάπου εκεί λίγο μετά το μποσμαν ήταν και τα τελευταία γιουρο και μουντιάλ που πραγματικά παρακολούθησα με ενδιαφέρον.
Πέθανε το ποδόσφαιρο από τότε, όλα ίσιωμα χωρίς υπόνοια εθνικής ταυτότητας. Μεγάλη και θλιβερή κουβέντα
Πέθανε το ποδόσφαιρο από τότε, όλα ίσιωμα χωρίς υπόνοια εθνικής ταυτότητας. Μεγάλη και θλιβερή κουβέντα
- iremidynami 4+
Δεν ειναι καταθλιψη φιλε μου, γροθια στο στομαχι είναι!!TylerDurden έγραψε:Κατάθλιψη τα ποστ των doom και Σουριναμέζου... .
- Amsterdamer_87
Εγω εχω μια απορια ..
Χρειαζεται δλδ ο Ντελιας την Σαλτσμπουργκ για σκαλοπατι για να παει σε τοπ ομαδα ???
Και να κανουν μετα την αρπαχτη οι Αυστριακοι??
Δεν μπορει να μεινει εδω με 1+Μ τον χρονο που σιγουρα θα δωσεις στον ανικαταστατη του ??
Και να φυγει αργοτερα οπου θελει απευθειας απ'τον ΠΑΟΚ ??
Ολη η Ευρωπαικη πιατσα ξερει ποιος ειναι πλεον ο Ντελιας..
Εχω την αισθηση οτι δεν θα γινει η δουλεια με τους κουτοπονηρους Αυστριακους,αν δεν εχει χαλασει ηδη..
Χρειαζεται δλδ ο Ντελιας την Σαλτσμπουργκ για σκαλοπατι για να παει σε τοπ ομαδα ???
Δεν μπορει να μεινει εδω με 1+Μ τον χρονο που σιγουρα θα δωσεις στον ανικαταστατη του ??
Εχω την αισθηση οτι δεν θα γινει η δουλεια με τους κουτοπονηρους Αυστριακους,αν δεν εχει χαλασει ηδη..
Ακουω τους today live τωρα και ολα τα θεωρουν ανοιχτα ειτε για παραμονη ειτε για πωληση.Καμια σχεση με σιγουρια περι πωλησης τις τελευταιες 2 μερες.
Αυτοι εναν χρονο τωρα σε καθε μεταγραφικη περιοδο τον εχουν σιγουρο οτι φεύγει.
Πως το επαθαν και γυρισαν την μπιφτεκα;
Πως το επαθαν και γυρισαν την μπιφτεκα;
- Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ το ίδιο θεωρώ, πάω από Δευτέρα να πάρω τη δημοσιογραφική ταυτότητά μου.Azrael έγραψε:Ακουω τους today live τωρα και ολα τα θεωρουν ανοιχτα ειτε για παραμονη ειτε για πωληση.Καμια σχεση με σιγουρια περι πωλησης τις τελευταιες 2 μερες.
Ή θα βρέξει, ή δεν θα βρέξει.
- keep_paokizein
Καλώς ή κακώς χρειάζεται το σκαλοπάτι. Αλλωστε καμία τοπ ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε για τον Κωνσταντέλια μέχρι σήμερα και ούτε θα ενδιαφερθεί. Ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε του χρόνου. Ναι ο Κωνσταντέλιας είναι μεγάλο ταλέντο και υποσχόμενος παίκτης. Για το ελληνικό πρωτάθλημα, στα μάτια μας είναι μάγος. Για παραπέρα όμως είναι ανέτοιμος. Πέρα απ τα σύνορα υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν και καλύτεροι από αυτόν. Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει πάνω από 20 εκ για τον παίκτη. Είτε θα τον πουλήσει φέτος ή του χρόνου στη Σαλτσμουργκ, είτε αργότερα σ ένα μεσαίο κλαμπ. Σε όλο αυτό το διάστημα πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος του απρόβλεπτου, πχ ενός τραυματισμού, αλλά και της επιβίωσής του σε ένα κλαμπ δύσκολο, όπου θα πρέπει να δουλεύει κάτω από μεγάλη πίεση πρωτίστως για την ομάδα σηκώνοντας ευθύνες που δεν του αναλογούν. Ολοι αυτοί που τον αποθεώνουν σήμερα και τον θέλουν στην ομάδα ως μεσσία, είναι οι πρώτοι που θα τον απαξιώσουν και θα τον αποδοκιμάσουν αν δεν εχει καλή απόδοση και δεν επιτευχθεί ο καλοκαιρινός στόχος του τσαμπιονς λιγκ. Αυτά είναι γνωστά και αναμφισβήτητα. Η άλλη επιλογή του παίκτη είναι ένα πολιτισμένο ποδοσφαιρικά περιβάλλον, επιστημονικά οργανωμένο, όπου χωρίς καμία πίεση θα δουλεύει μέσω του κλαμπ για τον εαυτό του πλησιάζοντας όλο και περισσότερο τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Σαν οπαδός θα ήθελα να μείνει ο Ντέλιας στον ΠΑΟΚ. Σαν εραστής του ποδοσφαίρου θα προτιμούσα να φυγει για να κυνηγήσει το όνειρό του. Σαν Ντέλιας ή οικογένεια του Ντέλια θα είχα ήδη φύγει.Amsterdamer_87 έγραψε:Εγω εχω μια απορια ..
Πήγε ο τσιμικας στην Λίβερπουλ κι δεν μπορεί να πάει ο Γιάννης άμα παίξουμε φέτος στο Τσου Λου; Νομίζω ότι είναι υπερβολικά απαισιόδοξη αυτή η τοποθέτηση. Αλλά κυρίως κοιτώντας μεταγραφές από μεγάλες ομάδες δεν είναι κι πραγματική. Άσε που αν θυμάμαι καλά ακόμα κι ο Ταυλαρίδης είχε πάει Άρσεναλ έστω κι πιο παλιά. Ειναι έγκλημα να μας φύγει ο παίκτης τώρα πριν την μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων ετών . Ενώ αντίθετα Δεν θα ήταν καθόλου το ίδιο πράγμα αν εμείς πχ είχαμε κατάληξη 4 στην βαθμολογία με μόνη προοπτική το Κόνφερενς.
Αντε πάλι με τα εγκλήματα, έγκλημα εδώ έγκλημα εκεί.... Είναι αποφάσεις που αποδυκνειονται σωστές αν δικαιωθουν η λάθος αν οχι..γιατί τραγικό πιούμε τις καταστάσεις....?
Ποτέ πριν δεν είχε ο ΠΑΟΚ τέτοιο ταλέντο .Η γεωμετρική αύξηση της απόδοσης του ποδοσφαιριστή τα 2 τελευταία χρόνια εξασφαλίζει ότι , Ναι ο ΠΑΟΚ θα πάρει πολύ περισσότερα από 20 εκ..Δεν είναι μόνο το Ch.L. είναι και η Εθνική ομάδα .Συγγνώμη , ταπεινή μου άποψη αλλά ευτυχώς που δεν αποφασίζεις εσύ .keep_paokizein έγραψε:Καλώς ή κακώς χρειάζεται το σκαλοπάτι. Αλλωστε καμία τοπ ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε για τον Κωνσταντέλια μέχρι σήμερα και ούτε θα ενδιαφερθεί. Ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε του χρόνου. Ναι ο Κωνσταντέλιας είναι μεγάλο ταλέντο και υποσχόμενος παίκτης. Για το ελληνικό πρωτάθλημα, στα μάτια μας είναι μάγος. Για παραπέρα όμως είναι ανέτοιμος. Πέρα απ τα σύνορα υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν και καλύτεροι από αυτόν. Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει πάνω από 20 εκ για τον παίκτη. Είτε θα τον πουλήσει φέτος ή του χρόνου στη Σαλτσμουργκ, είτε αργότερα σ ένα μεσαίο κλαμπ. Σε όλο αυτό το διάστημα πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος του απρόβλεπτου, πχ ενός τραυματισμού, αλλά και της επιβίωσής του σε ένα κλαμπ δύσκολο, όπου θα πρέπει να δουλεύει κάτω από μεγάλη πίεση πρωτίστως για την ομάδα σηκώνοντας ευθύνες που δεν του αναλογούν. Ολοι αυτοί που τον αποθεώνουν σήμερα και τον θέλουν στην ομάδα ως μεσσία, είναι οι πρώτοι που θα τον απαξιώσουν και θα τον αποδοκιμάσουν αν δεν εχει καλή απόδοση και δεν επιτευχθεί ο καλοκαιρινός στόχος του τσαμπιονς λιγκ. Αυτά είναι γνωστά και αναμφισβήτητα. Η άλλη επιλογή του παίκτη είναι ένα πολιτισμένο ποδοσφαιρικά περιβάλλον, επιστημονικά οργανωμένο, όπου χωρίς καμία πίεση θα δουλεύει μέσω του κλαμπ για τον εαυτό του πλησιάζοντας όλο και περισσότερο τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Σαν οπαδός θα ήθελα να μείνει ο Ντέλιας στον ΠΑΟΚ. Σαν εραστής του ποδοσφαίρου θα προτιμούσα να φυγει για να κυνηγήσει το όνειρό του. Σαν Ντέλιας ή οικογένεια του Ντέλια θα είχα ήδη φύγει.Amsterdamer_87 έγραψε:Εγω εχω μια απορια ..