Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Cruyff έγραψε: Αυτοί οι βλαχοδημοσιογράφοι δεν καταλαβαίνουν ότι τα περί ρευστότητας αποδυναμώνει την διαπραγματευτική ικανότητα της ομάδας ακόμα και αν είναι αλήθεια . Η μίζα να είναι καλά .

Ο Π.Α.Ο.Κ πάνω από όλα .
Το ζήτημα είναι θέλουμε πραγματικούς δημοσιογράφους να κάνουν κανονικό ρεπορτάζ, ακόμα και αν κάποιες φορές δεν ευνοεί τον σύλλογο; Ή θέλουμε απλώς να μεταδίδουν ότι πληροφορίες τους δίνει η ΠΑΕ;
Γιατί πολλές φορές τους κατηγορούμε σε κάθε περίπτωση.
Προσωπικά, θα ήθελα κανονικούς, όσο γίνεται αντικειμενικούς δημοσιογράφους. Βέβαια, το επίπεδο είναι τόσο χαμηλό, που δύσκολα βρίσκεις αξιοπιστία.

On topic: Ωραίος παίκτης φαίνεται ο Νιγηριανός και σε εξαιρετική ηλικία. Μακάρι να κλείσει, αν και το 1,5 εκ. ετησίως μου ακούστηκε μεγάλο, κυρίως γιατί τέτοιο συμβόλαιο έχει μόνο ο Ζίβκοβιτς. Ίσως βέβαια, το δίνουμε ως signing fee, γιατί ο παίκτης είναι ελεύθερος.
[youtube]NBVfWc8Tl0U[/youtube]

Για τον Exposito που προτάθηκε, δεν φαίνεται κακός παίκτης, αλλά δεν πείθει ότι είναι αυτός που χρειαζόμαστε.
Θα μπορούσε να είναι μια τίμια εναλλακτική στο πάγκο, σε περίπτωση αποχώρησης του Τόμας, οπότε δεν νομίζω να μας απασχολήσει.
[youtube]ulWoFHUKZLM[/youtube]
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Unpsofable78 έγραψε:Τραγικό είναι σε περίπτωση που δεν ξέρεις κάτι και δημιουργείς εντυπώσεις ενώ οι περισσότεροι αγωνιούν για το θέμα του Ντελια.
Αν όντως ξέρεις κάτι οκ αλλά πες το. Αν όχι ποιο το νόημα να δημιουργείς κλίμα;
Οι φήμες αυτές κυκλοφορούν ευρέως, ακόμη και στο παρόν τόπικ, δεν είναι δικό μου δημιούργημα. Απλά τις συγκέντρωσα σε μια πρόταση.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Unpsofable78 έγραψε:Ξέρεις κάτι φίλε papwolf?
Αν ναι πες το. Αν όχι, πραγματικά είναι τραγικό αυτό που γράφεις.
για αεκ μιλα
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Το γράφω στην προηγούμενη σελίδα, για αεκ και Ηλιόπουλο.

Ρε που πήγε το μυαλό σας...?
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

papwolf έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Τραγικό είναι σε περίπτωση που δεν ξέρεις κάτι και δημιουργείς εντυπώσεις ενώ οι περισσότεροι αγωνιούν για το θέμα του Ντελια.
Οι φήμες αυτές κυκλοφορούν ευρέως, ακόμη και στο παρόν τόπικ, δεν είναι δικό μου δημιούργημα. Απλά τις συγκέντρωσα σε μια πρόταση.
Ναι ξέρεις τίποτα η απλά το είπες γιατί το συνέδεσαν μερικοί προηγούμενος εδώ; Γιατί αν δεν ξέρεις δνε είχε νόημα αυτό που έγραψες
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

papwolf έγραψε:
Επειδή εγώ δεν έχω διαβάσει πουθενά τέτοια φήμη "που κυκλοφορεί ευρέως" σε αντικειμενικά αθλητικά σαιτ, σε ευχαριστώ πολύ που τις συγκεντρωσες σε μία πρόταση.

Αν μπορείς παρέθεσε σε μας και κάνα λινκ από αυτές τις φήμες "που κυκλοφορούν ευρέως".
dev

Δημοσίευση από dev »

εντωμεταξυ ολα εχουν παγωσει ουτε Ντελιασ ουτε καμαρα ουτε καν Σβαμπ
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Κάτι που δημιουργεί την εντύπωση ότι θα σκάσουν όλα ταυτόχρονα μόλις ανακοινωθεί η πώληση Ντέλια.
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Έλα μαύρο πιστόλι Εντζουκε να χορτάσουν τα Πόκεμον σουτζουκε. Μια χαρά επιλογή πέρα από την πλάκα . Έτοιμος για το στεπ απ σε μεγάλο πρωτάθλημα . Μακάρι να τον προλάβουμε
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ο μιζερόγλου μέχρι προχθές έλεγε με περηφάνια και σιγουριά ο ΠΑΟΚ πάει πρώτα μονο για φορ και για χαφ. Αυτές είναι οι προτεραιότητες για την αρχή. Σημερα βγήγε στο σπορ φμ μπουκωμένος, ναι ο Ετζούκε εκείνο, ο Ετζούκε το άλλο, καλός ποδοσφαιρίστης ο Ετζούκε και πάει λέγοντας. Αρδάκια της σειράς.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Jim_Chatz έγραψε:Εγώ εξακολουθώ να απορώ πως δεν έχει βγει πουθενά τίποτα για τον Ντελια και την Σάλτσμπουργκ. Δεν υπάρχει τίποτα σε ξένα ΜΜΕ ούτε στην Αυστρία από όσο έχω ψάξει. Περίεργο, μιας και μιλάμε για την πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της Σάλτσμπουργκ. Ο,τι έχω βρει (1 ιστοσελίδα ) έχει ως πηγή τον Τοσκιτση

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω παντως εκανα λιγα τηλ σε καποια ατομα που ξερουν 5 πραγματα κ μ ειπαν ο Ντελιας δε φευγει.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Unpsofable78 έγραψε:
papwolf έγραψε:
Επειδή εγώ δεν έχω διαβάσει πουθενά τέτοια φήμη "που κυκλοφορεί ευρέως" σε αντικειμενικά αθλητικά σαιτ, σε ευχαριστώ πολύ που τις συγκεντρωσες σε μία πρόταση.

Αν μπορείς παρέθεσε σε μας και κάνα λινκ από αυτές τις φήμες "που κυκλοφορούν ευρέως".
Λοιπόν, εδώ θα βρεις τα σχετικά με την φερόμενη αγοραπωλησία του χαρτιού:
https://www.sportime.gr/xray-room/poula ... e-idi/amp/
https://protiekdosi.news/%CE%B1%CE%B5%C ... CE%BD/amp/
https://www.metrosport.gr/dimosieyma-gi ... jet-983794

Κι εδώ για την υποτιθέμενη σφήνα για Καμαρά:
https://www.metrosport.gr/i-stasi-toy-k ... mmi-984044

Νομίζω τώρα είμαστε οκ.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

dev έγραψε:εντωμεταξυ ολα εχουν παγωσει ουτε Ντελιασ ουτε καμαρα ουτε καν Σβαμπ
Ε ρε κλάμα που έχει να πέσει σε περίπτωση που τον κρατήσει το αφεντικό. Θα εκτεθούν πάρα πολλοί, δημόσια πρόσωπα και μη.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Τον Καμαρά ας τον πάρουν, αλλά αν χτυπήσουν Μειτε θέλει προσοχή.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Δεν τον κόβω τον Μειτε να έχει όρεξη να παίξει ξανά κόνφερενς :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”