που την βρηκες την φορτσα για στειλε λινκ αν μπορειςEqualizer έγραψε:Τι είδους εμμονή είναι αυτή, να κάνει ο ΠΑΟΚ κάποια κίνηση και να επιμένουμε εμείς ότι οι άλλοι μας απέρριψαν;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο γιατί δεν έχει γράψει κάτι για τη μεταγραφή Ντέλια;
Γενικά σε ξένα ΜΜΕ δεν έχει γραφτεί απολύτως τίποτα και μου κάνει εντύπωση.. Θα μιλάμε για την πιο ακριβή αγορά στην ιστορία (μικρή) της ΣάλτσμπουργκABOLEYTOI έγραψε:ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο γιατί δεν έχει γράψει κάτι για τη μεταγραφή Ντέλια;
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Πάντως αν είναι ο Ετζουκε, δεν έχει καμία σχέση με τον Ντελια. Σαν έξτρα λύση αριστερά μου φαίνεται. Μακάρι θα πω εγώ.
Ουσιαστικά θα μοιραστεί τα παιχνίδια με τον ΤάισονPAOKevolution έγραψε:Πάντως αν είναι ο Ετζουκε, δεν έχει καμία σχέση με τον Ντελια. Σαν έξτρα λύση αριστερά μου φαίνεται. Μακάρι θα πω εγώ.
-
Εγω δεν το αποκλείω καθόλου να δούμε τον ταισον πολύ στο 10 φέτος πάντως
Προφανώς αν με το καλό κλείσει, θα είναι ο 6ος μεσοεπιθετικός που δεν είχαμε.
Μην ξεχνάμε πως θα λείπει ο Ζίλε στο Εuro, άρα ορθή κίνηση.
Μην ξεχνάμε πως θα λείπει ο Ζίλε στο Εuro, άρα ορθή κίνηση.
Παίδες δεν έχω λινκ, φωτό είδα
Ο Ετζουκε είναι καθαρό εξτρεμ, συνεπώς καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση Ντελια
Γρηγορος, εκρηκτικος, ευκίνητος, αρκετά τριπλαδορος
Αλλά χωρίς αλλά μεγαλειώδη στοιχεία
Συνεπώς έρχεται για αλλαγή του Τάισον εκτός αν πια κάνει το μεγάλο μπαμ και πάει για βασικός (δεν το νομίζω αλλά σούπερ χρήσιμο να έχεις δύο αριστερά εξτρέμ με πολύ παρόμοια στοιχεία ώστε να κοιτάζεις αγώνες)
Και να προσφέρει έχει άλλα και να βελτιωθεί δίπλα στον Ται
Ο Ετζουκε είναι καθαρό εξτρεμ, συνεπώς καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση Ντελια
Γρηγορος, εκρηκτικος, ευκίνητος, αρκετά τριπλαδορος
Αλλά χωρίς αλλά μεγαλειώδη στοιχεία
Συνεπώς έρχεται για αλλαγή του Τάισον εκτός αν πια κάνει το μεγάλο μπαμ και πάει για βασικός (δεν το νομίζω αλλά σούπερ χρήσιμο να έχεις δύο αριστερά εξτρέμ με πολύ παρόμοια στοιχεία ώστε να κοιτάζεις αγώνες)
Και να προσφέρει έχει άλλα και να βελτιωθεί δίπλα στον Ται
Παίκτης με χαρακτηριστικά που ψάχναμε και επιτέλους αριστερο εξτρέμ.
Τα φτερά μας θα είναι φωτιά και στις δύο πλευρές.
Να υποθέσω ότι αυτός είναι που φωτογραφίζεται από το πρωί σαν "μια ανάσα" από τις υπογραφές;
Τα φτερά μας θα είναι φωτιά και στις δύο πλευρές.
Να υποθέσω ότι αυτός είναι που φωτογραφίζεται από το πρωί σαν "μια ανάσα" από τις υπογραφές;
- Kabamaru11
Ξεκαθαρα,επαιξε κ φετος αρκετα στο 10.Leonardo10 έγραψε:Εγω δεν το αποκλείω καθόλου να δούμε τον ταισον πολύ στο 10 φέτος πάντως
Όχι κάτι αμάν και δε... αλλά για να κάνει τα ρεπό του tyson καλος είναι
Γενικά φαίνεται να είναι, όπως λέμε οι μανατζερικοι, inverted winger με ταχύτητα. Μακάρι θα πω εγωMinority4 έγραψε:[youtube]oDvPUPiDWAw[/youtube]