Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ήταν στον φιλανθρωπικό αγώνα του εκονγκ ο Μειτε με τον ουντουμπατζο ρε μάγκες
Είπα δεν έπρεπε να το πω και επίσης δεν το γραψα 2 μέρες γιατί είμαι σίγουρος ότι είναι μαλακια. Απλά επειδη το έγραψε ο φίλος μας για πλάκα , δεν άντεξαJim_Chatz έγραψε:Τι λέτε ρε παιδιά.. είπαμεDamoN έγραψε:Τώρα αυτό δεν έπρεπε να το πω αλλά ένας συνάδερφος στη δουλειά μ είπε ότι η αεχ μπήκε σφήνα για Μειτε προχθές .
Νουνιεζ φανταζεσαι κάτι τέτοιο;
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tο μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Είμαι πάντα πιστός στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και θέλω να το ξέρετε, να το θυμάστε και ίσως οι μεγαλύτερες επιτυχίες μας είναι ακόμα μπροστά. Εγώ είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι οι δύσκολες εποχές μας ενώνουν ακόμη περισσότερο, απολύτως πεπεισμένος ότι για να πετύχεις νίκη, δεν είναι απαραίτητο να είσαι στο πεδίο της μάχης.
Αυτή η σεζόν έδειξε ότι εμείς διψούσαμε, εμείς θέλαμε, εμείς στοχεύαμε και εμείς πετύχαμε. Εμείς γράψαμε διάφορες σελίδες ιστορίας στην βιογραφία μας και σίγουρα αυτό περιλαμβάνει την ιστορία αυτής της σεζόν. Εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους του Champions League, εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας, το μεγαλείο μας προκειμένου ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα να βιώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες.
Δε γίνεται να μην μας υπολογίζουν. Σήμερα είμαστε εκείνη η δύναμη, η οποία μπορεί να πει ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Σας συγχαίρω ξανά, ελπίζω ότι εσείς καταλαβαίνεται τι στόχους έχουμε μπροστά μας και δεν είναι μόνο οι αθλητικές επιτυχίες αλλά και η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, η κατασκευή της Νέας Τούμπας. Χωρίς υποδομές, χωρίς σύγχρονες υποδομές δε γίνεται τίποτα. Σας είμαι πολύ ευγνώμων για το γεγονός ότι όλη τη χρονιά εσείς δείξατε απόλυτη κατανόηση, πίστη και ενότητα γύρω από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ».
«Είμαι πάντα πιστός στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και θέλω να το ξέρετε, να το θυμάστε και ίσως οι μεγαλύτερες επιτυχίες μας είναι ακόμα μπροστά. Εγώ είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι οι δύσκολες εποχές μας ενώνουν ακόμη περισσότερο, απολύτως πεπεισμένος ότι για να πετύχεις νίκη, δεν είναι απαραίτητο να είσαι στο πεδίο της μάχης.
Αυτή η σεζόν έδειξε ότι εμείς διψούσαμε, εμείς θέλαμε, εμείς στοχεύαμε και εμείς πετύχαμε. Εμείς γράψαμε διάφορες σελίδες ιστορίας στην βιογραφία μας και σίγουρα αυτό περιλαμβάνει την ιστορία αυτής της σεζόν. Εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους του Champions League, εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας, το μεγαλείο μας προκειμένου ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα να βιώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες.
Δε γίνεται να μην μας υπολογίζουν. Σήμερα είμαστε εκείνη η δύναμη, η οποία μπορεί να πει ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Σας συγχαίρω ξανά, ελπίζω ότι εσείς καταλαβαίνεται τι στόχους έχουμε μπροστά μας και δεν είναι μόνο οι αθλητικές επιτυχίες αλλά και η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, η κατασκευή της Νέας Τούμπας. Χωρίς υποδομές, χωρίς σύγχρονες υποδομές δε γίνεται τίποτα. Σας είμαι πολύ ευγνώμων για το γεγονός ότι όλη τη χρονιά εσείς δείξατε απόλυτη κατανόηση, πίστη και ενότητα γύρω από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ».
Του Μειτε το θεωρώ τραβηγμένο. Αλλά ότι το χαρτί θα προσπαθήσει να κοντραρει τον ΠΑΟΚ σε κάθε επίπεδο το θεωρώ δεδομένο. Δεν χωνεύεται εύκολα το φετινό χουνερι ούτε ότι ο Μάκης τους πήρε την ΕΠΟ περίπατο
Ή απλά ότι προλάβει πριν τον μακρύ, αυστριακό χειμώνα.....Hayate έγραψε:Ντελιας έκανε like σε κάτι ***νιτσες από Ελλάδα...Βρε λέτε να έχουμε ανατροπή...
- Dimitris_L4
Ωχ ωραιο ξεκατινιασμα προβλεπεται οσο δν ανακοινωνεται ο Μειτε...αντε καλο κουραγιο!!
Αν ειναι αποφασισμενος να φυγει δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Αλλα πρεπει να.προσπαθησεις αν θες να κανεις το βημα παραπανω.aivas19 έγραψε:Αν τα δώσεις και αρνηθεί τι κάνεις;Λεμεσος4 έγραψε:Αν θες να μπεις τσου λου πρεπει να κρατήσεις τα ασημικα σου. Δινεις συμβολαιο 1,5μυριο στον παικταρα με πριμ για εισοδο σε τσλ κρατας τον κορμο οπως σου ζητησε ο προπονητης και φερνεις σεντερ φορ εξτρεμ χαφ απο πανω ραφι. Για να παιξεις τσλ πρεπει να φτιαξεις και ομαδα επιπεδου τσλ και αυτο δεν γίνεται πουλώντας αλλα αγοραζοντας.
Πέρασε και επίσημα το deadline που έθεσε η ΠΑΕ.joulu έγραψε:Για οριστικό άκυρο από Καμαρά γράφει το σπ24
Μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω το χαρτί, το επικό αυτό βιντεάκι το έχει δει κανείς; Πριν λίγο το είδα πρώτη φορά και έχω πάθει νευρική κρίση γέλιου
https://x.com/dimitrism05/status/179878 ... S0WqA&s=19
https://x.com/dimitrism05/status/179878 ... S0WqA&s=19
Μα πως... αφού εχθές την έδιναν σίγουρη την μεταγραφή???joulu έγραψε:Για οριστικό άκυρο από Καμαρά γράφει το σπ24
Πότε θα ξυπνήσει ο κόσμος ρε γαμωτο.
Υγ Α κ να τους πουν εκεί στο σπ24 ότι ο ΠΑΟΚ έριξε άκυρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 07 Ιουν 2024, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τι είδους εμμονή είναι αυτή, να κάνει ο ΠΑΟΚ κάποια κίνηση και να επιμένουμε εμείς ότι οι άλλοι μας απέρριψαν;
Μακάρι να έρθει