Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
HOOLIGANS4

Δημοσίευση από HOOLIGANS4 »

FETOS DEN EXEI DEIXEI TIPOTA H OMADA PHGE XALIA TOY XRONOY OMOS 8A KRI8EI AYSTHRA KAI DEN 8A EXEI KAMIA DIKAIOLOGIA

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

spud έγραψε: Με τέτοιες νοοτροπίες ποτέ δεν θα πάμε μπροστά…πέρυσι και τον Βενγκερ να έφερνες πάλι τα ίδια και τα γίδια θα έβλεπες..! Το να αλλάζεις 7 προπονητές και αυτό δεν είναι καλό…από τότε που αποκλείσαμε την Άρσεναλ (εκείνη την χρονιά πήραν και νταμπλ) μέχρι τώρα έχουν τον ίδιο προπονητή, λες εμείς να είμαστε πιο έξυπνοι που τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα? Από την μια στιγμή στην άλλη δεν αλλάζει τίποτα, κάποιοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου γιατί κάποιος είπε ότι δεν έχει μαγικό ραβδί να αλλάξει κατευθείαν την ομάδα και χρειάζεται υπομονή!
Εγώ πάντως λέω εμείς να κοιτάξουμε το δικό μας μέρος να το φτιάξουμε κάθε Κυριακή καλύτερο (δηλαδή την κερκίδα) και ας αφήσουμε τον προπονητή να κάνει την δουλειά του..!
Φιλε μου spud, αν διάβαζες τα προηγούμενα post, είμαι σίγουρος ότι θα έβλεπες καθαρά την "σοβαρή" τοποθέτηση μου απέναντι στον Santos τον οποιο σε πληροφορώ και πάλι ότι θα τον στηρίξω όσο και ο Ζαγοράκης, λόγω του ότι εμπιστεύομαι τον πρόεδρο μας. Το τι άποψη έχω εγώ προσωπικά για τον κύριο Santos είναι άλλο θέμα...

Το post που αναφέρεις ήταν για χαβαλέ και νομίζω ότι έχω κι αυτό το δικαίωμα να γελάσω με τον εαυτό μου πιο πολύ, παρα με τους γύρω μου. Για αυτό μην το παίρνεις στα σοβαρά και χαίρομαι που σε τελική ανάλυση έχουμε την ίδια άποψη. Να είσαι καλά.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

πεστα ρε platon.
Αν καποιος εχει αλη γνωμη απο αλον ειναι λαθος.
Εγω στην αρχη τον πηγενα αλλα περσι δεν εκανε τιποτα και επεσε στα ματια μου τον στιριζω μονο για τον ζαγορ.

Ο καθενας θα εκφραζετε οπος θελει και θα κρινει πρωτα τον εαυτο του και οχι τους αλους.
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε με Λατινικούς χαρακτήρες!
Thx, Spud
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

xaxaxaxaxaxaxaxa spud.........
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

ΣΩΣΤΟΣ ΑΔΕΡΦΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΣΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!
ΟΧΙ ΤΑ ΠΕΡΣΥΝΑ ΠΑΛΤΑ...
ΦΟΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

*ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Το θεμα ειναι οτι τωρα τον χουμε στισει στην γονια και με το που αρχισει το πρωταθλημα με την πρωτη στραβει θα του κατεβαζουμε χριστοπαναγιες.

ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΖΑΓΟΡ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

Τοσα χρονια τη καταλαβαμε που διοχνουμε προπονιτες ??? τιποτα.
Ας του δωσουμε χρονο αλοστε δεν περιμενουμε και κανα πρωταθλημα φετος.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

κ να ζητησει κ ολα τα χρωστουμενα αντι για την δοση που συμφωνηθηκε..
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

blackmagic έγραψε:Ο Αγγελος ειναι παρελθόν και το μονο που δεν χρειαζομαστε τωρα ειναι κάποιος να διχάσει τον λαό και ευτυχώς η δυστυχώς ο αγγελος διχάζει
jrousis έγραψε:Γιατι ποιος δεν διχάζει? αμα το δουμε απο αυτήν την πλευρά. Ο Σάντος δεν διχάζει?
Ο Σάντος διχάζει στο αγωνιστικό ερώτημα, δηλαδή στο αν κάνει ή όχι για να βελτιώσει την ομάδα μας όπως περιμένουμε. Σύμφωνοι! Και αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί φέτος.

Ο Άγγελος όμως διχάζει και σε άλλο επίπεδο. Έγινε όλη η σκιώδης ιστορία με την Μακάμπι, τα προκριματικά του CL και το φαξ, όπου μας δυσαρέστησε όλους η κάλυψη που παρείχε στον Γούμενο. Οπότε με τον Άγγελο είναι πιο σύνθετο το θέμα, και πιο συναισθηματικό. Δεν είναι ανάγκη να επεκταθώ
Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

Δημοσίευση από twoheadedphoenix »

ρε σεις αν μας φέρει ο φερνάντο το πρωτάθλημα βλέπω να μην τον αφήνουμε να φύγει.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: Αναστασιάδης

targette έγραψε:Τρελογιατρέ, ο μόνος που δεν έφταιγε στην γκάφα του Λουκά με την Μακάμπι ήταν ο Αναστασιάδης. Εκτός αν εννοείς ότι ο Αναστασιάδης δεχόταν τα φαξ της διοίκησης!!! Ήταν ένα κακό σημείο, ένας κακός χειρισμός του θέματος από μία τραγική διοίκηση. Η διοίκηση του είπε ... αυτούς τους παίχτες έχουμε...με αυτούς θα δουλέψεις. Την προπονητική του αξία την έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Δεν νομίζω λοιπόν ότι διχάζει. Ο Σάντος από την άλλη με λίγα λόγια μας είπε..."με αυτούς του παίχτες δεν μπορώ! Θέλω 12 παίχτες για να βγούμε ΟΥΕΦΑ!!! Ε...και εγώ με 12 μεταγραφές παίρνω το C.L.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπά και σέβεται ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ. Όσο για τα λεφτά που του χρωστάμε ... ρε σεις ... τα χρωστάμε από το 2002!!! Τι να κάνει ο άνθρωπος; Του μίλησε ο Ζαγοράκης και τα βρήκαν σε 5 λεπτά. Ο άνθρωπος είναι άρωστος με την ΠΑΟΚΑΡΑ και αυτό απαιτεί και σεβασμό (από όλους όσους αγαπούν το ΠΑΟΚ) στο πρόσωπό του.
Κάποιος φίλος είπε ότι όλες οι ομάδες κρατούν τους προπονητές για πολύ καιρό και αν κάνουμε υπομονή ο ΠΑΟΚ θα γίνει ομοδάρα μια χρονιά. Σας παρακαλώ θερμά να μου πείτε ... ΠΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ... γιατί έχασα τον λογαριασμό.

Αγγελάρα είσαι καύλα ... και τρελοπαοκτσής !!!
:) :) :)
Ρε συ θα τον φας και αυτον......εδω δεν εφερες σικαμπαλα θα φερεις αγγελο????
:)
Άβαταρ μέλους
bill_fc

Δημοσίευση από bill_fc »

Pisteyo oti o Santos mporei na mas bgalei kai sto champions league
Arkei na ton empisteutoume :x :x
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Τα τελευταια χρονια εχουμε κατα μεσο ορο 2 προπονητες τη σεζον!!! Το να φυγει παλι και να ερθει καποιος αλλος σημαινει οτι ο Ζαγορακης που θα τον απομακρυνει αν το κανει θα εχει μετανιωσει για την επιλογη που εκανε περσι μετα απο ωριμη σκεψη. Πιστευε οτι αν δουλεψει σωστα και απερισπαστα ο Σαντος θα μπορεσει να κανει τον ΠΑΟΚ μας πρωταγωνιστη. Σαφως και υπαρχουν και αλλοι που μπορει να το κανουν ισως και καλυτερα απο αυτον αλλα με τα λεφτα που παιρνει δε νομιζω να βρισκοταν πολυ καλυτερη λυση. Τελος παντων εγω πιστευω οτι περσι αυτο με τις σαρδελες τον εκανε να χασει τα αποδυτηρια και ισως για αυτο η εικονα του ΠΑΟΚ ηταν τραγικη. Θεωρω οτι ειναι πολυ εξυπνος ανθρωπος και θα μαθει απο τα περσινα του λαθη. Εμεις στηριζουμε αυτον που στηριζει η διοικηση γιατι ειμαστε οπαδοι κ οχι διοικηση.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Συμφωνω...παμε γερα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”