Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Με Velde ή Popescu εγώ είμαι πάνω από ευχαριστημένος!!!
Ο Livaja τι αμάξι οδηγάει??
- AlxNeapoli1
αθηναικεςpaoki19 έγραψε:Πινακίδες;makispaspartou έγραψε:Υπάρχει ασημί ανοιχτό suv Aston Martin παρκαρισμένο έξω από το Μακεδονία Παλας. Λες;;

για να τον αφήνει ελεύθερο ο Μπεκαλι ουτε για τα ρεπό του Κανις δεν θα είναι.joshua έγραψε:Μονο τον Ποπεσκου μπορω να σκεφτω.Δεν βρισκεις ευκολα ειναι αληθεια ελευθερο παικτη απο Μπεκαλι.
39 συμμετοχές 3 γκολ 3 ασίστ φέτος.
Kαλα αυτος εχει υπογραψει ηδη και τον Λιβαγια...ektoras έγραψε:Ο Μίχος είπε σήμερα ότι αν προχωρεήσει του Ντέλια ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στον Μίλσον από Μακάμπι με ποσό γύρω στα 4εκ
-
αμα φερουν τον Octavian Popescu ειναι πολυ μεγαλη μεταγραφη, δωστε και 4 εκ για αυτον τον παιχτη αφοβα,αυτες ειναι μεταγραφες και θα ξεχασουμε και ντελιες και ολα με τετοια ποιοτητα που εχει αυτος
- soflodoras
Εσυ το αφηνεις συνεχεια μπροστα στο μαγαζι μου ρε μλκ;TheCursed έγραψε:Δικο μου το suv δεν εβρισκα στην κατουνη και το αφησα εκει..
Συγνωμηsoflodoras έγραψε:Εσυ το αφηνεις συνεχεια μπροστα στο μαγαζι μου ρε μλκ;TheCursed έγραψε:Δικο μου το suv δεν εβρισκα στην κατουνη και το αφησα εκει..

Why Hajduk's best player Marko Livaja doesn't have a driving license?makispaspartou έγραψε:Με Velde ή Popescu εγώ είμαι πάνω από ευχαριστημένος!!!
https://en.nogomania.com/read/Why-Hajdu ... ng-license

-
Έχει ΚΑΠΗ ή γηροκομείο στο Μακεδονία Παλλάς...?manolios έγραψε:ronaldo , mata , piquepapwolf έγραψε:Ποιος οδηγεί ασημί ανοιχτό suv Aston Martin...?

Φέτος προκαλεί μεγάλη εντύπωση ο αγώνας μάνατζερ κλπ να περάσουν θεματα στον ΠΑΟΚ με το στανιό
Προφανώς πάντα γίνεται αυτό απλά φέτος είναι απο πολύ νωρίς και βρήκαν πολλούς υποστηρικτές σε μμε
Προφανώς πάντα γίνεται αυτό απλά φέτος είναι απο πολύ νωρίς και βρήκαν πολλούς υποστηρικτές σε μμε
Η το πουλεν σου ο Μιραντσουκjoshua έγραψε:Μονο τον Ποπεσκου μπορω να σκεφτω.Δεν βρισκεις ευκολα ειναι αληθεια ελευθερο παικτη απο Μπεκαλι.
Ε ρε και περάσει τους 2 πρώτους γύρους ο ΠΑΟΚ....πως θα τρέχουν με την ουρά στα σκέλια οι Καμαραδες και οι λοιποί και θα παρακαλάνε...
O ejuke είχε ακουστεί και πέρυσι αν θυμάμαι καλά
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk