Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Φέρτε Μίσιτς ρε. Ποιος Καμαρά τώρα που μου θέλει και 2 μύρια με μία καλή σεζόν στο γαύρο σε όλη του την καριέρα.
-
Leonardo10
Με τίποτα μισιτς τι μισιτς. Πέραν του οτι ζητάνε 4 μυρια. Να μαζευτούν 4 αργοί 30+ εκεί στα χαφ; Έναν σαν τον τσικινιο θελουμε που να είναι καλός και στο επιθετικό 3ο. Ο κάμαρα δεν ήταν τέτοιος, αν και καλός παίκτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Παρ 07 Ιουν 2024, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Καλα σαν παικτης πολυ ανωτερος ο Καμαρα απο Μισιτς
αλλα ειναι τζογαδορικο συμβολαιο 4.5 κλειστο για εναν παικτη που αυριο μεθαυριο στραβωνει και βγαινει μονος εκτος ομαδας
αλλα ειναι τζογαδορικο συμβολαιο 4.5 κλειστο για εναν παικτη που αυριο μεθαυριο στραβωνει και βγαινει μονος εκτος ομαδας
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καμία σχέση ο Μισιτς με Καμαρά.
Ελπίζω να υπάρχει καλύτερη εναλλακτική.
Ελπίζω να υπάρχει καλύτερη εναλλακτική.
καλα κανει η ομαδα και δεν εγκλωβιζεται σε εναν παικτη να τον περιμενει οπως αλλες χρονιες. παμε παρακατω
στον επιθετικο ομως αν ισχυει η ρητρα 2 εκ του πετκοβιτς θα το επαιρνα γιατι ειναι μια σιγουρη λυση καλυτερος των φορ που ειχαμε τα τελευταια χρονια
αν μπεις τσουλου κυνηγας και ονομα οπως του δανου
για μισιτς ειμαι υπερ αλλα οχι για 4
για νταντας ειμαι υπερ με ενα συμβολαιο 500-600
για χαρτελ οσο ειδα ειμαι υπερ γιατι εχει πολυ καλες μπαλιες βλεπει γηπεδο και σουτ φαρμακι
ειμαι υπερ μιραντσουκ απο οσα ειδα , φαμπιο μαρτινς πολυ καλος αλλα ενα χρονο μεγαλυτερος απο οταν τον θελαμε.
στον επιθετικο ομως αν ισχυει η ρητρα 2 εκ του πετκοβιτς θα το επαιρνα γιατι ειναι μια σιγουρη λυση καλυτερος των φορ που ειχαμε τα τελευταια χρονια
αν μπεις τσουλου κυνηγας και ονομα οπως του δανου
για μισιτς ειμαι υπερ αλλα οχι για 4
για νταντας ειμαι υπερ με ενα συμβολαιο 500-600
για χαρτελ οσο ειδα ειμαι υπερ γιατι εχει πολυ καλες μπαλιες βλεπει γηπεδο και σουτ φαρμακι
ειμαι υπερ μιραντσουκ απο οσα ειδα , φαμπιο μαρτινς πολυ καλος αλλα ενα χρονο μεγαλυτερος απο οταν τον θελαμε.
- john4serres
Θυμιάν-ιτςMīngus έγραψε:Φέρτε Μίσιτς ρε. Ποιος Καμαρά τώρα που μου θέλει και 2 μύρια με μία καλή σεζόν στο γαύρο σε όλη του την καριέρα.
Με τίποτα Μισιτς για αντί Καμαρά. Με τίποτα.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Τοσκιτσης λέει ότι ο έτερος χαφ που μιλάει ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος του Καμαρά.
- Σουριναμέζος
Να μην κρατήσουμε μια πισινή για Καμαρά μέχρι το τέλος της ημέρας, μπας και γίνει ανατροπή?
Με δεδομένο την αξία του παίχτη και ότι δεν έχεις να πληρώσεις ομάδα για να τον πάρεις αλλα και την επιθυμια του Λουτσεσκου, θεωρώ ότι τα 4.5 εκατομμύρια για τρεια είναι λίγα για τον Καμαρά..
Εκτός και αν πιστεύουν στην παε, οτι με 1.5 εκ.το χρόνο και ελευθερο μπορούν να βρουν καλύτερο.
Εκτός και αν πιστεύουν στην παε, οτι με 1.5 εκ.το χρόνο και ελευθερο μπορούν να βρουν καλύτερο.
Έβγαλαν οι 24 ότι τελείωσε το θέμα Καμαρά. Πριν κάποια λεπτάΣουριναμέζος έγραψε:Να μην κρατήσουμε μια πισινή για Καμαρά μέχρι το τέλος της ημέρας, μπας και γίνει ανατροπή?
Ανησυχώ μόνο μην κάνουμε πολλές αλλαγές στον βασικό κορμό γιατί ο ίδιος ο Ραζβάν έχει πει οτι για να δέσει η ομάδα θέλει τρίμηνο. Ήδη η διαφαινόμενη πώληση Κωνσταντέλια δημιουργεί πρόβλημα.
- Dimitris_L4
Τελος καμαρα εγραψαν οι 24 κ εδω κ μια ωρα κανενα αλλο σαιτ...περιεργο!!!
Στο καλό, καλά μυαλά κουβαλάει. Στα 27 του, 6 μήνες ανενεργός να του δίνεις 1.5Μ τον χρόνο και ευκαιρία να παίξει ΤσΛ και να φανεί και να το παίζει δύσκολος. Ας πάει να βρει στην Αραβία τα 2+.Jim_Chatz έγραψε:Έβγαλαν οι 24 ότι τελείωσε το θέμα Καμαρά. Πριν κάποια λεπτάΣουριναμέζος έγραψε:Να μην κρατήσουμε μια πισινή για Καμαρά μέχρι το τέλος της ημέρας, μπας και γίνει ανατροπή?